Last news in Fakti

20 Април, 2017 09:16 15 070 45

Симеонов се закани да вземе скалпа на Слави Трифонов

  • валери симеонов-
  • слави трифонов-
  • клевета
Симеонов се закани да вземе скалпа на Слави Трифонов - 1

„Ще сезирам Съвета за електронни медии за разследването на „Шоуто на Слави”, заяви един от лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов пред бТВ.

В разследване, излъчено в предаването на Слави Трифонов, се твърди, че Симеонов е собственик на мотел „Козият рог” в Малко Търново, където се настаняват командировани на границата полицаи и военни. По този начин политикът печели от държавни пари, твърди водещият.

„Журналистическото разследване не е за всеки. Това беше по-скоро оклеветяване и нечистоплътни внушения”, каза Симеонов.

По думите му хотелът, който е собственост на фирма СКАТ ООД, е само един от обектите на компанията, в която той е съдружник. „Нямам договор с Министерството на отбраната или с Министерството на вътрешните работи. Всяко поделение си проучва легловата база и избира къде да си изпрати хората”, поясни Симеонов.

По думите му конфликт на интереси няма, тъй като законово Симеонов не трябва да участва в управлението на фирми докато депутат, а в СКАТ ООД е само съдружник.

„Аз съм се изтеглил от фирмата, във всяка декларация си заявявам, че съм съдружник. Бях управител, но законът повелява, че не трябва да влизам в управлението на каквато и да било фирма”, поясни Симеонов.

„Никой в нито един момент от моя живот не е могъл да ме уличи укриване на данъци, злоупотреба или закононарушения. Пак ще искаме право на отговор, вероятно няма да го получим”, поясни Симеонов.

Депутатът намекна, че може да съди Слави Трифонов за клевета. „Имаше няколко интервюта на хора със замазани лица, които говориха абсолютни лъжи. Един такъв, който показваше такива репортажи, го осъдих. Казва се Николай Бареков от TV7, осъдих го за клевета. Осъдих и в. „Уикенд” за клевета. Следващият скалп, който ще закача на стената вероятно ще бъде на Слави Трифонов, въпреки че трудно може да се говори за скалп там”, каза Симеонов.

„Човек работи за добро име и накрая се появява някой водещ и започва да се гаври с теб”, завърши Симеонов.

„ГЕРБ настояват да участваме с министри в управлението, но не е коментирано кои точно ще бъдат министерствата”, категоричен е Симеонов. По думите му първо предстои да бъде подписано коалиционното споразумение между ГЕРБ и Обединените патриоти и чак тогава да се разпределят министерските кресла.

„Не ми е детска мечта да стана министър, но ако се наложи – ще поема тази отговорност”, каза Симеонов.

На слуховете, че той ще получи министерството на енергетиката, Симеонов каза: Ако се наложи мога да стана министър на енергетиката, но дали бих поискал – по-скоро не.

Симеонов очерта няколко трудни за консенсус с ГЕРБ точки.

„Ние не искаме мажоритарен вот – недодялана работа е този референдум. Имаме и различно схващане по въпроса със законодателните предложения на президента Румен Радев”, поясни Симеонов.

По думите му въпросът за уседналостта е спорен от гледна точка на някои европейски нормативи, но ограничаването на гласуването извън страните от ЕС е практика и в други държави и Патриотите напълно го подкрепят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    78 6 Отговор
    Ако това което казва е истина, нека да го съди. Едва ли ще спечели.
  • 2 Гост11

    118 10 Отговор
    Не е управлявал с съдружник!!!!
    Управител е жена му или някой братовчед така че няма страшно няма конфликт на интереси.
    - хахахаха
  • 3 filo

    48 110 Отговор
    Слави - разкарай се най-после от телевизионния екран и ни освободи от присъствието си.
  • 4 Киро

    84 19 Отговор
    Аууу, Валерко, ма много си се наточил бе, я по-леко го давай!

    Май много ти бъркат в здравето, пък и с тея мажоритарни избори сън не те лови!

    Оди да дърпаш бабички помакини по границата, че малко да се поуспокоиш!
  • 5 ХЕРКУЛЕС

    71 22 Отговор
    НЕ СЕ ДАВАЙ СЛАВИ НА НАГЛИТЕ МЕНТЪРДЖИИ И МОШЕННИЦИ ОТ ДОЛНОПРОБЕН, ПЪРВОБИТЕН МАНТАЛИТЕТ. РАЗКРИЙ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ, И ВСЕКИ ДА ГИ ВИДИ КАКВИ ЩО ЗА ПАТРИОТИЗЪМ СТАВА НА ВЪПРОС. КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ФАСАДАТА , ПАТРИОТИЗЪМ.ДА ВИДЯТ ХОРАТА ИСТИНСКИТЕ ИМ ЦЕЛИ.
  • 6 мъдрец

    60 10 Отговор
    Кога пък Валери си повярва, че става за какъвто и да е министър, че ако се наложело видите ли щял да се жертва "на полза роду".
    Аман от такива, дето до вчера мереха поляните пасейки говедата, а днес се мислят за велики.
    Ама не са те виновни, ние сме си виновни, че ги избираме и че после ги търпим.
    То и Слави не е стока, така че нека се колят и бесят взаимно, само дето накрая германците печелят мача, а ние духаме супата ...
  • 7 ГАНЧО

    50 6 Отговор
    Ко са праиш бе валерчо долнико не бил негов на скат на баба му па незнам кои чиста проба пенерйстия сте сички се нямате общо с нищо само бои с камани ви оправя долници такива
  • 8 Пеньо

    81 4 Отговор
    Нека започнем отначало: този пишман патрЕот декларира, че живее с 1200 лв. на месец! Въпросът ми е следният: Има ли един, единствен нормален човек да вярва на това?
  • 9 Йован

    20 65 Отговор
    Тоз Славито много неприятен бе...Ретро бандит..изживява се на голям водещ...МЕНТЕ...

    Коментиран от #14

  • 10 SOSA

    30 2 Отговор
    ВСЕКИ РАЗБИРА ПАТРИОТИЗМА ПО СВОЙ СИ НАЧИН.
  • 11 Лупи

    49 2 Отговор
    Докато не заиграе сопата такива смешници, като тоя "патриот" ще се мяркат в публичното пространство още дълго време. Разбира се у нас сопата играе само от към гърба на хората, затова няма страшно за "патриотина".
  • 12 Къртев

    53 3 Отговор
    Валери, от са пениш, като не ти дреме. Нали всичко е наред. Или страх те лови, като знаеш , че министър ще те взимат. Нагъл си Валеркааа, нагъл.
  • 13 Въй

    47 2 Отговор
    Ама аз до сега не съм знаел, че като си съдружник на фирма, всъщност
    не получаваш никакви дивиденти от дейността на фирмата :))
    Аз това разбирам под обяснението на "патриота" Симеонов, че всъщност няма конфликт на интереси понеже е "само съдружник", и в данъчните декларации декларирал, че не бил получавал пари от тази фирма - щото е "само съдружник", и съответно не дължи данъци!!!
    Само че ако проверите в Търговския регистър - фирма с Булстат: 812104705, ще видите , че от общия внесен капитал от 5000лв. при създаването на фирмата- същият "само съдружник" Валери Симеонов е влязъл с 4510лв. А за така наречения "управител" в момента, остават само 490лв. А сега кажете, кой аджеба опъва по-големите дивиденти??
  • 14 Гост

    23 4 Отговор

    До коментар #9 от "Йован":

    Че защо го гледаш бе троле? От над 200 канала на кабелната точно него ли? Да не си мазохист?
  • 15 РЕАЛЕН

    11 25 Отговор
    фирмата на симеонов е създадена доста преди да се захване с политика и сега какво да я направи да я продаде ли ,да я закрие ли, ами като излезе от парламента мухи ли ще яде

    Коментиран от #21

  • 16 некойси

    30 1 Отговор
    Политиката се напълни с измет от всякъде, реакциите на тези индивиди са първични и агресивни. Това не са хора политици и няма нищо нормално в поведението им.
    Не ги харесвам, не ги искам, не искам те да представляват моята нация и със сигурност не искам те да взимат съдбовни за мен, (нас) решения, които да предопределят начина и качеството ми (ни) на живот.
  • 17 Гост

    32 3 Отговор
    Мизерник!
  • 18 РАНКО

    32 2 Отговор
    А ако не е вярно,Защо се обижда!!!!!!!!!!!!!!!!Май си е гузничък..Никой не иска да му ровят кирливите ризи...
  • 19 чичо

    33 4 Отговор
    Нагъл политически б....к! Вместо да си наведе главата и да потърси начин да се извини за дебелашкото си отношение, той тръгнал да развява закани! Щял да вземе скалпове!!! Ама ние сме си виновни, че допускаме подобни дерибеи, вместо да са в медицински заведения, да решават съдбата на държавицата ни!
  • 20 говорить москва

    27 4 Отговор
    Винкела, стар ДС кадър, милиционер, вЕрвайте му, той е патриот!
  • 21 чичо

    31 2 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛЕН":

    Няма никакво значение кога е създадена фирмата му! Има си закони и той не е над тях! А за моралната страна на въпроса не говоря, щото тоя самозабравил се дерибей отдавна е доказал, че за него това е куха фраза!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 .......

    3 8 Отговор
    Всички журналисти на бесилото или пещите на мерица изток по избор демокрация е нали?
  • 26 бутнибабичковци

    29 6 Отговор
    Ще му вземе скалпа на долната глава, националсмешници !
  • 27 Враг

    27 3 Отговор
    Това е един от палячовците които си избрахте и ще ни управляват. А и не разбирам защо му е скалпа на Трифонов та той е плешив,явно алкохола му е в повече и му е замъглено.
  • 28 све

    28 3 Отговор
    Пълен провал на ПСЕВДОпатриотите.
    Клоуни, готови на всичко за власт и пари.
    Тълпата е сляпа и не вижда истинските патриоти и честни хора.
    Избираме едни и същи престъпници, а после се оплакваме….
    Прост народ
  • 29 Мазник СимеоноФ

    24 3 Отговор
    Тоя селски мазник е видно, че е ментарджия. Какъв патриот си ти бе .....Да взема едно неокастрено дръво, та да ти кажа какъв си.
  • 30 Чуденка

    29 2 Отговор
    Чудя се на тези хора! Депутатите де! Като ги попитат защо искат да влязат в Парламента, разбирай политиката, всчки казват че политиката е мръсна работа, всички отговарят че не се борят за постове и т.н Живи да ги оплачеш, милите. Ами видите ли ние, електоратът,сме виновни че насила ги бутаме там, в мръсната политика, а те се опъват ли опъват. Не искат хората да се облажат от държавната баница от далаверките, от служебните коли и безотчетните парици в служебните карти. Горките! Он иска да си пасе стадото, ние го обличаме във власт и в костюм на "Армани" за 2000лв. Пък и са скромни, гласуват си заплати от които на редовия пенсионер му се завива свят, пък всички живеят с около 1200 - 1500 лв на месец. Горките! Мъка ,мъка. И аз бих живял и с по малко ако всичко ми е безплатно и получавам безотчетни пари в картата си. Но какъвто е електораТЪТ такива са ни и политиците. 25 години само реформи, реформи едно и също им е в устата и НИЩО! Хората гладуват, оскотяват, за най безобиден спор се бият и стрелят, пътища лоши, мангали без контрол, отново мутри по пътищата и т.н
    Ами за какво сте ни бе хрантутници!? След като не искате да сте политици и депутати, МАХАЙТЕ СЕ. Омръзна ни от едни и същи физиономии, едни и същи обещания които токо и не се изпълняват. В България има умни, образовани и честни млади хора които биха били много по полезни от вас.
  • 31 Професор Мермерски

    14 2 Отговор
    За здравето на нацията- бийте обединените идиоти!
  • 32 Jack Bauer

    21 3 Отговор
    "... Това беше по-скоро оклеветяване и нечистоплътни внушения ... хотелът, който е собственост на фирма СКАТ ООД, е само един от обектите на компанията, в която той е съдружник ... Аз съм се изтеглил от фирмата, във всяка декларация си заявявам, че съм съдружник. Бях управител, но законът повелява, че не трябва да влизам в управлението на каквато и да било фирма..." ДА БЕ ДА НИЕ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ ГИ ЯДЕМ!
  • 33 Аристократа

    1 8 Отговор
    -За комуниста е без значение всички да си ходят на село откъдето са за да копат земята и да пасът овцете те за друго нестават бееееее-бееееееее-бееееееееееее.
  • 34 азмен

    13 1 Отговор
    Като видя Валерко, все се сещам за Вулева, еднакво гнусни са ми.
  • 35 глупак

    4 0 Отговор
    Елате в Средец да видите къде спят военните - в къщи и апартаменти на служители в гранична Средец
  • 36 СССР

    2 3 Отговор
    Другари Слави е наш !
  • 37 mediator37

    1 8 Отговор
    Имам чувството, че се дразните, защото за разлика от любимите ви политици, Валери Симеонов първо е забогатял и се е доказал и после влиза във властта.
    Освен това е забогатял бидейки ПРОТИВ властта и властимащите, а не с тях. Не е забогатял от общински и държавни поръчки, а в резултат на собствения си нюх и инициатива.
    Има да му дишате пушека на Симеонов, драскачи, нереализирани.
  • 38 мъжкар

    5 1 Отговор
    Абе МЕДИАТОР изказването ти говори за две неща.Първото е че или си доста заблуден и твърде далеч от случващото се в държавата а второто е че си може би платен от Валери Симеоново за да говориш в негова полза.Трябва да си доста тъп за да твърдиш че някой в днешна България е забогатял благодарение на собствения си нюх.Ти да не си му светил случайно че да знаеш как е забогатял.Единственото определение за хора като него е ДЪРТ КОМУНИСТ забогатял ползвайки се от протекциите на хора от бившата власт а за хора като теб определението е ДЪЛЪГ ЕЗИК до земята изцапан с кафяв материал.
  • 39 ботко

    5 2 Отговор
    Славе сядай в кокпита над 3000000 сме с теб !

    Коментиран от #41

  • 40 Съмняващ се

    1 1 Отговор
    Само, че аз не знам колко са хотелите в този район. Така, че дори и да нямаш договор с министерствата, след като единствен ти предлагаш леглова база, разбираемо е да отсядат в "Козият рог" и да ти правят оборот. Затова и искаш увеличено присъствие на граничари точно там.
  • 41 Смръдльовците

    2 6 Отговор

    До коментар #39 от "ботко":

    -Значи 3-милиона селяни сте зад славка трифоновска е браво аз се чудя защо оцвъкахте цяла софия и българия а то само селяни и селения до шия и помни от мен ще лижете муди за сол денонощно защото сте крадливи мързеливи и правите само мизерии и ти искаш да ядеш да пиеш и да псуваш държавата и да ти дават заплата за това....?-КОЙТО НЕ БУТИ-НАНАЙ МАРО...-Наш Патрон Георги Димитров
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост

    0 0 Отговор
    този мноооого си е повярвал .

    Коментиран от #45

  • 45 анти чалга

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Чалгарски прост народ - нормално да избере най големия и прост чалгар за свой патрон !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове