839 1

ЕК удължава срока за парите за границата

ЕК удължава срока за парите за границата
Венцислав Михайлов

Европейската комисия е готова да удължи с 12 месеца сроковете за усвояване от България на отпуснатите 160 млн. евро европейски средства за сигурността по границата.

Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Той се позова на писмо от европейския комисар по миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос. С европейската позиция се е е запознал и премиерът Бойко Борисов.

При премиера днес е имало оперативка с участието на вътрешния министър, финансовия министър Владислав Горанов, председателя на Държавната агенция "Електронно управление" Росен Желязков, главния секретар на МВР Младен Маринов.

Обсъдени са били темите за направеното след работната среща преди седмица за мерки за намаляване на административната тежест в КАТ, за системата на телефон 112, както и за усвояването на 160-те млн. евро европейски средства за сигурността по границата ни.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Иванов
    Отговор
    1 18:43  17.06.17
    Кой ги Усвоява!!! Средствата от ЕС. България и неините Чиновници и Мутри. Тия дето Работниците Реялно ги Плетът Правят тия Огради нкщо не Освоява колкото за хляб и сол им плаат кой им плаща НАШИЯ ВЕЛИК ТЪРТЕИ ЧИНОВНИК НА ЕДРО ОСВОЯВАЩ ЕВРО ПАРИ. ДАЛАВЕРА. ЕДИН РАБОТНИК СВЕСТЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ В БГ.

Напиши коментар:


Публикувай