1 241 4

БСП напуска председателския съвет в парламента

Не разчитаме повече на дадена дума, заяви Корнелия Нинова

БСП напуска председателския съвет в парламента
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов

"БСП за България" ще напусне председателския съвет. Това обяви председателят на БСП Корнелия Нинова в декларация от парламентарната трибуна.

Решавайте вие каква законодателна програма да внасяте в зала, обърна се тя към мнозинството. Според Нинова се проявяват двойни стандарти, включително и днес, когато БСП е препратена към процедура да внесе сама предложенията си за дневен ред в зала. Знаете, че не можем да го направим, защото не са изтекли сроковете, фиксирани в правилника - два месеца след внасянето, посочи Нинова. Разбира се, тази процедура не важи за управляващите, коментира тя.

Не разчитаме повече на дадена дума, заяви лидерът на БСП. Тя декларира още, че БСП ще пристъпи към друга процедура в комисиите, където левицата има внесени законопроекти - ще се внесат подписите на една трета от депутатите и ще се иска задължително извънредно свикване на комисиите с извънреден дневен ред за разглеждане на законопроектите на БСП.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ттръст
  Отговор
  1 10:43  21.06.17
  КУРнелия не изневерява на тактиката си,тя е против всичко и всички.
 • onq s konq
  Отговор
  2 11:56  21.06.17
  А как искаше да спечели изборите Ниновааа...И как щеше да ходи наперено като женски петел и да размахва пръст на останалите парл. групи!А какви пък протести и митинги щяха да се вихрят на жълтите павета-просто ни е бедна фантазията!Пък със моментално врътнати кранчета на евросубсидиите щеше да е глааад,глааад...и вдигнати драстично данъци,щото то все от някъде трябва да дойде:)
 • Дедо Шишарко
  Отговор
  3 13:01  21.06.17
  -Баба Кури Защо На Дедко Герго Го Тури??
 • БайМанаф
  Отговор
  4 14:04  23.06.17
  Предлагам даже и България да напуснат! И за тях и за България ще е по-добре!

Напиши коментар:


Публикувай