Last news in Fakti

8 Декември, 2011 13:12 1 121 0

Представителите на Столична община в Общинска банка получиха мандат от СОС

  • сос-
  • общинска банка-
  • столична община
Представителите на Столична община в Общинска банка получиха мандат от СОС - 1
Жельо Бойчев на заседанието на СОС - Снимка: БГНЕС

Столичният общински съвет даде мандат на представителите на Столична община в Общото събрание на акционерите в "Общинска банка" АД.

Това стана на днешното заседание на СОС, на което беше одобрен докладът на зам.-кмета на Столична община Дончо Барбалов. Докладът беше за даване на мандат на представителите на Столична община в Общото събрание на акционерите в „Общинска банка“ АД и представителите на едноличните общински търговски дружества в събранието на банката.

На 27 декември 2011 година /Стефановден/ ще се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на „Общинска банка“ АД. Представителите на Столична община ще гласуват за извършаване на одит на банката и избор на одиторска компания.

Столичният общински съвет определи общинските съветници Николай Стойнев, Орлин Алексиев и Жельо Бойчев за представители на Столична община в Общото събрание на акционерите на „Общинска банка“ АД.

Общото събрание ще избира одитор на банката за 2011 година. На представителите беше даден мандат да одобрят "Кей Пи Ем Джи" за одитор за тази година.

На същата дата ще се проведе и сесия на СОС, стана ясно днес. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА