796 5

Спецчастите освободиха заложник по време на учение (ВИДЕО)

Тренировката се проведе на полигона "Ново село"

Стопкадър и видео: Armymedia.bg
Стопкадър и видео: Armymedia.bg
Константин Карагьозов

Тактическата група от състава на Компонентното командване на силите за специални операции на НАТО участва в акция по освобождаване на заложник. Това стана по време на учението "Black swan 17" на полигона "Ново село", съобщиха от информационния център на Министерството на отбраната.

За изпълнение на задачата тактическата група използва метода на експлозивно проникване. Военнослужещите от отряда прочистиха обекта и достигнаха до задържания, който е ранен по време на акцията. След оказаната му медицинска помощ, той е изведен от групата в безопасен район.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мамо мамо хванах мечка
  Отговор
  1 15:23  05.07.17
  А ми че донеси я у дома. А ма тя не ме пуска. Това занимания в детца грана ли са. От Русия ли гласим да се отбраняваме? Та ние с радост бихме ги приели на маса у дома с " Добро пожаловать!" Вие не сте добре бе, да вдигате оръжие срещу Русия? Огън ще ви гори и ще ви се види тясна Българията после.
 • ЩЕ СТАНЕ ЛОШО И У НАС
  Отговор
  2 15:32  05.07.17
  В МЪТНИ ВОДИ, РИБА СЕ ЛОВИ! Дявола е излязъл от бутилката.
 • Борко
  Отговор
  3 16:22  05.07.17
  Да не чувам мучане и цвилене от коневръза. Ако не ви изнася тук - събирайте багажа и обратно към северна азия.

  Коментиран от #5

 • гост
  Отговор
  4 18:50  05.07.17
  Палячовци,които не са виждали истинска ситуация
 • Борко внимавай зорко
  Отговор
  5 20:59  05.07.17

  До коментар #3 от "Борко":

  Аз незнам дали ще ходя на ИЗТОК но ти може да дръпнеш на ЗАПАД ако се наложи из архивите да се проходи и кой как изведнъж стана тъй успешен и блажен.Защо не се похвалиш кое те крепи днес да летиш на висок ешалон а тези дето работеха по полето, заводи и фабрики са аутсайдери? Ти как тъй успя, какъв ти бе по лошото цоциалистическо време? Както Домузчиев лъскав и намазан, да неби да сте целунали вълшебната жаба която се е превърнала в царска принцеса и с наследство? Ще бягате, рано или късно ще бягате извън страната да се спасявате, почва не само да мирише но и да вуни. Народният бунт е по-страшен и от порой.

Напиши коментар:


Публикувай