14 203 10

Криза в секс бранша на Слънчев бряг

Дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини

Венцислав Михайлов

Въпреки основното мото на проститутките в Слънчев бряг тази година - да залагат на младост и свян, за да привличат дори и трезвите туристи, рибата не кълве, пише в. "Труд".

Чужденците си имат други забавления – къде алкохол, къде страх от болести и кражби. Затова и трезви, и пияни се пазели от жриците. Това било обидно на момичетата, а и непрекъснатите арести, направо ги отчаяли. Понеже кризата с кадрите в туризма е всеизвестна, по-отраканите от тях са решили да се хващат на работа по хотелите. Ако трябва, щели да карат и курсове. Така удрят две в едно: хем щели да получават заплата, хем да имат по-лесен достъп до туристите, като оправят и чистят стаите им. За разлика от кризата в Слънчев бряг, на магистралата наоколо кипял усилен труд. Там обаче проблемите били други – заплащането било ниско, а и клиентите не били пияни и нямало как да бъдат ограбени.

Понеже дълги години конкурент №1 им бе алкохолът, някои стояха до храстите с бутилка водка, за да примамват с "2 в 1" удоволствия. Най-старият метод, въведен преди поне 6 години по морето бе "тиранти". Проститутките изчакваха момента туристът да си свали панталоните, след което го блъскаха на земята и побягваха, естествено след като са взели портфейла от мъжа.

Докато си вдигне обратно панталона, клиентът вече няма шанс да ги догони. Затова методът се нарича "тиранти". Дали защото им правят инструктаж, още преди да дойдат на нашето море, дали защото наистина са сиромаси, но чужденците, които все пак търсят платена любов, ходят с по 20 лева в джоба.

Така най-древната професия изобщо не процъфтява в най-големия ни морски курорт. Бизнесът западнал. Нещо повече - дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • майна
  Отговор
  1 08:49  01.08.17
  Пълни са с болести проститутките
 • 2 09:30  01.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ярослав Станчев
  Отговор
  3 10:47  01.08.17
  Ми то се напълни с коври по морето.Що му е на туриста да плаща за проститутка,като може вечерта в дискотеката да си хване 2 коври за 50 лева черпене.

  Коментиран от #4, #5

 • Българин
  Отговор
  4 13:04  01.08.17

  До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

  Правилно :)

 • гамена
  Отговор
  5 13:49  01.08.17

  До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

  Правилно Яро. Много обичам да ги разсмивам мацките, лека почерпка в някой плажен бар с яка музика и секс на екс. Какви проститутки я бегай, мърши долни са някои.
 • Миша
  Отговор
  6 14:18  01.08.17
  И на мен ми се е.е ама няма да платя на няква дето има всички видове болести и кой знае кой ли мизерник я е клатил преди мен... Друго си е да хвана някое младо рускинче с чисто п..е

  Коментиран от #7

 • хахаха
  Отговор
  7 16:21  01.08.17

  До коментар #6 от "Миша":

  рускини с чисти п***та няма, брато!
 • Рlovdiv
  Отговор
  8 22:12  01.08.17
  Слънчев бряг? Това пък какво беше и къде се намира?...
 • Антонн
  Отговор
  9 23:53  01.08.17
  Тоест не говорим за п.........., а за джебчийки с к....... номера. Какъв е смисъла на статията,оплакват се или?
 • SofiaBg
  Отговор
  10 00:51  02.08.17
  Idiotizmi po moreto v sred leto ! Az lqtoto npr. hodq po na sever, a zimata na iug ! Da ne sum lud ! V taq jega mi ide da si smukna i kojata !

Напиши коментар:


Публикувай