908 14

Двойно повече барбекюта в "Лаута" след веганския погром

Мартин Христов

В пловдивския парк „Лаута” ще бъдат поставени двойно повече барбекюта след като неизвестни разбиха досега съществуващите. Това обяви кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.

Районната администрация има план вместо съществуващите досега 3 барбекюта, да бъдат поставени общо 6. Две от тях ще бъдат дарение.

Според Димитров много граждани, обществени организации и сдружения са изразили възмущение от вандалския акт на група вегетарианци, разрушили барбекютата.

Кметът е получил подкрепа за възстановяването на разрушените обекти в парка, предаде Фокус. Директорът на Комплекса за социални услуги „Свети Георги“ Апостол Делев е изразил съпричастност и готовност да помогнат с доброволен труд по време на изграждането на новите барбекюта в зоната за пикник.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 17:46  10.10.17
  Значи двойно повече месо ще цвърчи ароматно в Лаута. Горките вегани, вечно гладни и търсещи внимание...

  Коментиран от #2

 • Месояд
  Отговор
  2 18:20  10.10.17

  До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

  Удри, кини, фръли месо на скарата, бай Филипе, веганите не са хомо сапиенс, а анималис тревопасникус
 • 3 18:31  10.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • преживящи
  Отговор
  4 18:34  10.10.17
  Брейййй тия тревопасните от липса на месо са се овълчили ;))) Веднага да им забранят да пасат в парка, щом рушат барбекютата !

 • 123.300д
  Отговор
  5 19:37  10.10.17
  Тия вегани опасаха конопа и полудяха...вместо да рушат да вземат лопати и мотики и на полето след като имат време да рушат да направят нещо полезно
 • Цондьо
  Отговор
  6 19:47  10.10.17
  Тези копрофаги нищо няма да постигнат. Вчера в предаването на Милен Петков по Нова ТВ се появи някакъв сексуално дезориентиран тип, който се обяви за вожд на веганите. Този идиот спомена, че така протестирали срещу нехуманното отношение към животните. По неговата логика, мога да протестирам срещу веганите, затова, че ядят пресни марули, а не такива, умрели от естествена смърт! И то може протестът да се изяви в пререждането на кермидите на нечия веганска кратуна,ама ще ме съдят като за човек
 • jambazina
  Отговор
  7 19:56  10.10.17
  Перманентните лишения от месо водят до увреждания на мозъка.
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  8 20:14  10.10.17
  Крайно време е веганството да бъде включено в списъка с психични заболявания. Никола Донев и свитата му постоянно търсят внимание под всякаква форма. За веганите всеки, който консумира продукт с животински произход е подчовек, а себе си възприемат като висша раса. Понеже обществото не е длъжно да отделя внимание и да се впечатлява от всеки имбецил веге фашистите почват да вандалеят в Лаута. Преди се организираха да се обливат с кръв и да пищят пред месарския щанд в Била, изглежда някой ги е вразумил.
 • Голям прос
  Отговор
  9 20:32  10.10.17
  Крайно време е някой тревопасен да го вкарат в затвора и да яде салама там. Мразя някой да ми казва какво да ям и какво не. Що не си живеят и да оставят и другите да живеят спокойно. Тия са като педалите, никой не се интересува от ориентацията им, а те я налагат с паради
 • onq s konq
  Отговор
  10 20:45  10.10.17
  Абсолютно адекватно решение-да има и за "погром",да има и да останат
 • me be re
  Отговор
  11 20:53  10.10.17
  Тия ми напомят за този виц Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - П...си, сър. . . Да си ядат тревите и да си гледат работата, аз ям всичко, но не вдигам шум. Тия кво искат, липсва им внимание май ?
 • Vulpes
  Отговор
  12 20:55  10.10.17
  Това си е чиста деградация,и завист типична за българина! Какво им пречат барбекютата? Освен месо,могат да си пекат без проблем зеленчуците. А като рошат.....на какво учат децата си? На агресия? Живеем в 21век и всеки може да бъде каквото и какъвто си иска,без да натякват и без да искат да им обръщаме внимание. Те трябва да се радват, че го няма комунизма......защото щяха да ядат яко бой,и да лежат по затворите за вандализам.
 • падналия ангел
  Отговор
  13 06:40  11.10.17
  Веганите са жестоки, изяждат храната на зайчетата!
 • Бай Благой
  Отговор
  14 16:02  13.10.17
  Драги журналя и "граждани"(дето са възмутените)! 1. Нали правите разлика между вегани и вегетарианци?(веганите са "тежката фаза" на вегетарианците) 2. Как веднага разбрахте от един надпис, че са вегани/вегетарианци посегателите? Като цяло веганите са миролюбиви хора. Сред тях рядко се срещат вандали.

Напиши коментар:


Публикувай