657 5

Президентът: 325 лв. не стигат за пострадалите

Светослава Ингилизова

Президентът Румен Радев направи изненадващо посещение в наводнените села в Бургаска област. Според него 325 лв. еднократна помощ за пострадалите не стига, съобщи "Дир.бг".

"Виждам сериозна взаимопомощ и солидарност към пострадалите от бедствието в Бургаска област", заяви Радев в с. Равнец, където обстановката след потопа бе критична. Президентът, кметът на Бургас Димитър Николов и областният управител Вълчо Чолаков посетиха наводнените къщи в най-ниската част на селото и разговаряха с потърпевшите.

Радев заяви, че ще се разговаря с правителството, общините и неправителствените организации за отпускане на помощи.

В същото време президентът благодари за бързата реакция и добрата организация, която държавата и общинските власти са предприели за възстановяване щетите от наводненията.

Димитър Николов съобщи, че във възстановителните работи се включили и хора от Варна, Хасково, Димитровград и др.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 15:42  31.10.17
  ТОВА ГЕРБЕРАСТЧЕТАТА МАМИНИ СЛАДКИ, НЕНАГЛЕДНИ СА ОПРЕДЕЛИЛИ ,КАТО ЧУТОВНА И ПРЕДОСТАТЪЧНА СУМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ И НАПРАВО СЕ ЧУДЯ, ПРЕЗИДЕНТА,НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА КОМЕНТИРА ,ЧЕ СУМАТА Е НЕДОСТАТЪЧНА??!!!.......ЧЕ ТО И ЗА ВНУЦИТЕ ИМ ЩЕ ИМА ДА ХАРЧАТ!!!!!!
 • goni
  Отговор
  2 16:28  31.10.17
  А стига бе!!! 325 лв.!!! Луди пари!:) За сметка на бедният Български данакоплатец!:) Знаете ли защо не можем да получим пари от фондовете при подобни бедствия?! Просто се смята че всяка една Европейска страна би могла да осигури десетина милиона от бюджета си при подобно бедствие! Вярно може! Ама, нашите управляващи не дават! Защо ли?! Пари има! Зависи за какво! И най-вече за кого!:)
 • ЦРУ
  Отговор
  3 16:36  31.10.17
  Като не стигат,дайте някой лев от вашия подкуп взет от Шведската фирма СААБ!Корупционната сделка на Червения Комунистически президент ще излезе рано или късно на светло та комисионната му ще отиде в Съдебната система!За четири години трудно ще замаскира следите!:)
 • ЦРУ
  Отговор
  4 16:39  31.10.17
  Обадете се на вашия началник Путин за повече пари,другарю комунистически президент!:)От войната обявена срещу Бай Х.й само ще загубите,обещано!:
 • данъкоплатеца
  Отговор
  5 16:06  02.11.17
  Ами извади си от джоба и им дай. Кога българите ще се научат да не разчитат на държавата за такива бедствия, ами да започнат да се застраховат.

Напиши коментар:


Публикувай