449 2

В Банско учат китайци на зимен туризъм

Делегацията ще бъде водена от Занг Джиандонг

by Fakti.bg

В Община Банско ще се проведе работна среща за обмяна на опит в управлението на планински курорти между кмета Георги Икономов и делегация на организационния комитет на зимните олимпийските игри, които ще се проведат в Пекин, Китай, през 2022 г. Това съобщиха от Общината. Срещата ще се проведе от 17.00 часа на 7 ноември.

Делегацията ще бъде водена от Занг Джиандонг, изпълнителен вицепрезидент на организационния комитет за олимпиадата в Пекин и зам.-кмет на града. На срещата ще присъстват Белчо Горанов, генерален секретар на Българския олимпийски комитет и Цеко Минев, председател на Българската федерация по ски.

Важно за Банско събитие ще се проведе в града и от 15.00 ч. на 9 ноември - традиционното състезание „Аз пиша грамотно“ за четвъртокласниците от учебните заведения на територията на общината. Инициативата е посветена на Деня на народните будители.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лаптопа
  Отговор
  1 10:27  05.11.17
  Първо трябва да ги научат как да източат от китайската държава средства и после да ги изперат като хотели, ама там няма да се получи май а ?
 • Иванов
  Отговор
  2 17:23  06.11.17
  Банско определено се справиха блестящо при организацията на Световните купи по ски! Нормално е да ги търсят дори и от далечен Китай за консултации след това. Евала! Винаги е приятно да знаем, че поне нещо у нас се прави на световно ниво!

Напиши коментар:


Публикувай