545 10

Цветанов: Всички искат да управляват с нас

Той е убеден, че партията ще изпълни целия си мандат

Мартин Христов

Всички искат да управляват с ГЕРБ. Това заяви в кулоарите на парламента Цветан Цветанов, като коментар на заявката на ДПС за демонтиране на националистите от властта и готовността им да управляват с ГЕРБ, заявена тази сутрин индиректно от депутата Йордан Цонев.

"Убеден съм, че и БСП същото си го мислят", допълни Цветанов. Когато партията анонсирала, че на предстоящия си форум ще излезе с декларация, червени депутати настоявали ГЕРБ да не затваря вратата към опозицията.

Всеки иска да участва в управлението, всеки вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в едно бъдещо управление и всеки иска да бъде потенциален кандидат за участник във властта, категоричен бе вторият в ГЕРБ, пише news.bg.

Той е убеден, че партията ще изпълни целия си мандат. ГЕРБ изпълнявали предизборната си програма. За бъдещите управления отговор щели да дадат избирателите след 4 години.

Цветан Цветанов очаква подкрепата на левицата за поправката в основния закон, касаещ ревизия на приватизацията. Нинова още не е върнала папката с подписа си.

В малките пожарни ще има двама пожарникари, които при нужда да реагират навреме, посочи Цветан Цветанов за недоволството в някои населени места заради намеренията да се закрият пожарни. В следствие на това премиерът Бойко Борисов разпореди пожарните служби в Боровец и Пампорово да останат.

Председателят на ПГ на ГЕРБ иска затягане на контрола на техническите прегледи. С промените, приети днес в Закона за МВР се дава възможност за обмяна на информацията в реално време, както между нашите институции, така и между държавите членки. Трябва да си променим манталитета, настоя той за безопасно шофиране.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гроб за ГЕРБ
  Отговор
  1 16:36  23.11.17
  Цвъки изглежда сънува буден с отворени очи.
 • Гроб за ГЕРБ
  Отговор
  2 16:39  23.11.17
  А за господата от патриотите това им е последен сезон.
 • кучето шаро
  Отговор
  3 17:02  23.11.17
  Две кебапчета крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат. Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе, сто кокошки разярени гонят смотано теле. На-на на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на, на-на-на-на-на-на-на-на Вържи магарето на завет, под колоните на ЦУМ. Дали на тебе то прилича? Ще си го кажеме на ум. По реката плуват мисти и си хрупат зеленчук, кой каквото ще да мисли - песента ни е до тук.
 • хорхе
  Отговор
  4 17:09  23.11.17
  Особено огладнелите руско турски партии и форумите им клакьори.

 • 5 17:48  23.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • мъка
  Отговор
  6 18:28  23.11.17
  Дааа всички крадци.
 • Чифликчия
  Отговор
  7 18:54  23.11.17
  Каквото и да говори това сьщество, трябва да казва след всяка своя дума Амин! И да се надява че поня някой там на небесата може и да му вярва!
 • НЕ ДА УПРАВЛЯВАТ А ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ !
  Отговор
  8 19:17  23.11.17
  НИЕ НЯМАМЕ УПРАВНИЦИ И НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ А ИМАМЕ НАРОДНИ ИЗМАМНИЦИ !
 • ha ha ha
  Отговор
  9 00:02  24.11.17
  Първо, вие КРАДЕТЕ, никога не сте управлявали и никога няма да управлявате, защото нямате умствен капацитет за тази дейност и второ, то не е мандра, рано или късно ще свърши, тогава пак ще видим кой е "управлявал" ;) Очаквай, очакваното! :D
 • ЧУР
  Отговор
  10 14:06  24.11.17
  аааааааааааааааааааааааааааааааааааааа хахахахаааааахахахах

Напиши коментар:


Публикувай