939 4

Веселин Марешки: Костадин Костадинов е пиар продукт на един от министрите

Той отрече предложението за намаляване на субсидиите да е било заради Костадинов

Снимка: bTV
Снимка: bTV
Венцислав Михайлов

Костадин Костадинов е пиар продукт на министър в сегашното правителство – на Красен Кралев. Сега го активизират, за да отклонят недоволните от ГЕРБ и те да не отидат при истинските алтернативи. Това каза лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

През 2011 г. той (Кралев) го изкара (Костадинов), за да може да отклони гласовете на недоволните варненци от модела на Кирил Йорданов, да вземат гласовете им, да ги излъжат и впоследствие на балотажа да подкрепят Йорданов, за да се запази статуквото. „В момента активират това момче, за да може недоволните от ГЕРБ, вместо да отидат в истинските алтернативи, правят същия проект“, каза Марешки.

Той нарече Костадинов „лъжец“.

За предложението на „Воля“ формациите извън Народното събрание да получат 1 лв. на глас, докато тези в Парламента да запазят размера на субсидията си от 11 лв. на глас лидерът на „Воля“ отрече да е внесено заради Костадинов, макар че засяга само него (след последните парламентарни избори само една партия, която не е в парламента, има право на субсидия – „Възраждане“ на Костадинов).

Ние сме последователни, аз съм инициатор на референдум, в който искахме нулева субсидия и на изборите казахме, че ще подкрепим всяко предложение за увеличаване на мажоритарността и намаляване на субсидиите, дори да е с малко, обясни той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • йцгйцгйцгйчтйчгйчгймгътч
  Отговор
  1 10:14  30.11.17
  НИКОГА НЕ ВЕРВАЙТЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ ....КУМАНИ. ...ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ТЕ СА ПРЕДАВАЛИ БЪЛГАРИТЕ ЗА ...ПАРИ. .
 • Отвратна физиономия
  Отговор
  2 10:23  30.11.17
  Този е предостатъчен, за да намразиш парламента!!!
 • Све
  Отговор
  3 21:03  30.11.17
  Що за хора гласуват за такива де….ли като Марешки. Три заучени изречения използва при всяко интервю. Пълен илитерат. Явен последовател на Боко Мнооого низко ниво
 • Реалист
  Отговор
  4 12:29  01.12.17
  Може и да не ви харесва но това е човека който смъкна цените на горивата. Ако не беше Марешки още щяхте да слушате обясненията на Валентин Златев че няма картел и че Лукоил е на загуба вече 27 години. Не бъдете КЪСОПАМЕТНИ!

Напиши коментар:


Публикувай