1 432 5

Антон Тодоров: Нинова купи „Техноимпекс“ с компенсаторки

Венцислав Михайлов

Корнелия Нинова лъже и маже по Нова телевизия в момента. Това пише в профила си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

Николаев я пита вярно ли е, че е "Техноимпекс" е купено за 70 000 долара, а 630 000 долара са "платени" в компенсаторки. Тя казва, че не било вярно. Аз пък казвам, че е вярно. Ето и официален документ от Министерството на търговията и туризма, че горните цифри са верни. Корнелия за пореден път не казва истината, заключава Антон Тодоров.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гошо
  Отговор
  1 11:32  06.12.17
  Тя до онзи ден обясняваше, че не е купувала нищо.....
 • К.К.
  Отговор
  2 12:08  06.12.17
  Голяма част от компенсаторките не са купени, най вероятно са присвоени неправомерно от централния депозитар, както на много хора им откраднаха компенсаторните бонове и обяснението беше "еми някой си е купил хотели с тях, не може да се направи нищо"
 • стоян георгиев
  Отговор
  3 12:15  06.12.17
  и кво като е така?ще се случили нещо с нинова?няма!!!дори ще и се вдигне реитинга сред червените убавци!тва е същото както с банката на боиковата жена.легна си убавицата единия ден и другия се събуди със собствена банка :))))!кво последва ?нищо!!!сега няма да е по-различно,а ако пък вземе да се обиди и си подаде оставката ,ше я наследи гергов.другия комунисто седесар,дето нищо не е откраднал !
 • ИЗБИРАТЕЛНО ПАК ЧЕСТНО
  Отговор
  4 12:22  06.12.17
  МИ ТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЕ ОКРАДЕНА ПО ТОЗИ НАЧИН. ЩО СИ МЪЛЧИ ЗА ДРУГИТЕ. ЩОТ ША МУ СЧУПЯТ ОЧИЛАТА А МОЖЕ И КАНЧЕТО.
 • Бай Благой
  Отговор
  5 15:28  07.12.17
  Все пак "проверени другари" трябва да вземат предприятията. Нали така ни завеща другаря Андрей Луканов.

Напиши коментар:


Публикувай