Last news in Fakti

14 Декември, 2017 08:52, обновена 14 Декември, 2017 09:03 3 157 24

Нападната на пътя жена търси справедливост

  • нападение-
  • войната на пътя

Мъж ѝ ударил шамар, след като я засякъл с автомобила си на булевард в София

Нападната на пътя жена търси справедливост - 1

Жена беше нападната брутално от мъж, който я засякъл на пътя. Сега тя търси справедливост. Търси и свидетели на случката, които да ѝ помогнат, предава "Нова телевизия". Инцидентът станал на пряка на столичния булевард „Г. М. Димитров”.

Според разказа на потърпевшата агресорът я засякъл, след като направил успореден ляв завой с нейния автомобил, навлизайки в лентата ѝ. След кратки жестикулации двамата спрели, той се доближил до отворения ѝ прозорец и ѝ зашлевил "цигански" шамар.

Нападната на пътя жена търси справедливост

Нападателят е на 59 години, без криминално минало. Предполага се, че е бивш военен. Извикан е на разпит.

Жената иска да осъди агресора, за да даде гласност, че подобни действия не остават безнаказани, но ѝ трябват свидетели. След като подала жалба с полицията, разбрала, че подобни случаи зачестяват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    20 11 Отговор
    Браво на жената! Наистина такива случаи зачестяват все повече, тъй като всички са с чувство за безнаказаност и си мислят, че може да правят каквото си поискат, понеже никой нищо няма да им направи.
  • 2 някой

    36 5 Отговор
    Лицето на пострадалата излъчва доста агресия и арогантност! Така че, дявол знае къде е истината! А жената търси свидетели най-вече за съдебно отмъщение...за удовлетворение и успокоение на твърде голямото си его!
    А че мъжът не е трябвало да я удря, две различни мнения няма! Но в сегашния напрегнат живот, всички трябва да се въздържаме от провокации...
  • 3 Мишо Бирата

    32 7 Отговор
    ... абе не съм свидетел и не съм пристрастен ... ама толкоз АДСКИ СТАНА ДВИЖЕНИЕТО от нахакани и тъпи до безобразие млади "муцки" който за капак и ПРАВИЛНИКА НА ЗНАЯТ ... че ... крушчицата си има и опашчица явно ! Не може зрял мъж така да си изтърве нервата - смятай колко му е прекипяло на човека !! Тъй ,че дано на тая пикла и държи влага .
  • 4 qqqqq

    32 8 Отговор
    Монетата има две страни. Всички знаем какви чудеса на пътя могат да сътворят повечето жени шофьори. Може и да си е заслужила "циганката" .
  • 5 Тайсъна

    12 8 Отговор
    Като гледам я е убил.....малееее къде и е главата???
  • 6 чичо Д.

    18 7 Отговор
    Тая от бяс си е прехапала устата.
  • 7 ЗАПОЧВА и завършва

    10 0 Отговор
    Културата на шофирането на пътя ЗАПОЧВА и завършва с паркирането на пътя !!
    Когато т,нар шофери започнат да зачитат пътните знаци и маркировка, да се съобразяват къде и как спират ще започнат да се съонразяват и как шофират !
    Докато отбранителните знаци, маркировка тротоарите и зелените площи са просто част от пейзажа пречещи на автомобила - агресията и простотията ще ескалират !
    за всичко са виновни половите органи от кат, които системно неглижират неправилното паркиране и възпитават чувството за безнаказаност и незачитане на правилата !
    ще повторя Културата на шофирането на пътя ЗАПОЧВА и завършва с паркирането на пътя
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ХАН КРУМ

    18 7 Отговор
    ДА БИ МИРНО СТОЯЛА, НЕ БИ ШАМАР ИЗЯЛА!!! АЙДЕ СТИГА ДЕ - ТОЯ НЕ Е СЛЯЗАЛ ДА Я БИЕ ЗА БЕЗ НИЩО - НАПСУВАЛА ГО Е, ИЗЯЛА Е ШАМАРА. РАЗНИ ХОРА РАЗНИ ИДЕАЛИ!!!
  • 10 село

    6 16 Отговор
    Абе няма право да я удря тоя . За урок да и е на жената друг път да си носи защитен спрей или CO2 пистолет с стоманени съчми !!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 фонзи

    17 4 Отговор
    99.99999 % за да се стигне до това чичака е бил подложен на БРУТАЛНА СЛОВЕСТНА НЕЦЕНЗУРИРАНА АТАКА от тази леля с прякор "поразяващата уста" .
  • 13 Рентиер

    13 3 Отговор
    Наглостта на някои женици граница няма. Онзи ден до НДК една идиотка изскочи с Пежо 208 през нощта от една пряка, като ме засече- аз карах с 50км- максималната допустима скорост. Съответно тя не ускори веднага, ами наби спирачки пред мен, понеже имаше неправилно пресичащи пешеходци... След това тръгна да паркира на бул. Левски като спря в най- лява активна лента за движение в търсене на паркомясто... Свирках й, светих с дългите, а кукувицата си караше с 5км. дори без да даде мигач, че търси паркомясто... Идеше ми да слезна и да я пребия, а не съм агресивен! Като за капак задната и чистачка беше вдигната и счупена- явно е как е била паркирала преди това. А и караша с включени ДНЕВНИ светлини през нощта- разбирай- заслепява останалите шофьори, а габаритите на стоповете й отзад не работят.
  • 14 Morgoth

    15 1 Отговор
    Абе не знам кой крив, кой прав, ама една голяма бяла птица с едно Мини така минА пред мен, че спрях на 2-3см от бронята и. А беше в такова грубо нарушение, че не е истина - обратен завой от дясна лента. Щях да я отнеса като куцо пиле домат. Та агресивното поведение на пътя не е запазена територия на мъжете. Кой знае колко е била активна тази в така наречената "размяна на реплики".
  • 15 Кака Гинка

    5 4 Отговор
    Каквато и да е истината за инцидента,никой няма право да размахва юмруци и да бие хората.Но такива са "разбиранията за живота" на доста голяма част от българските мъже - бабаити,ама пред този,който не може да им отвърне по същия начин и най-вече пред жените. Ако на шофьорсото място седеше някое биче с бръсната главица (и същия манталитет), бас ловя, че дъртия фатмак щеше да офейка от местопроизшествието по най-бързия начин,ама нали е жена - дай да ѝ покажем къде ѝ е мястото! И разбира се,обира овациите на себеподобните си в горните коментари.Явно големите мъжкари честичко прибягват до "циганската",когато "оная дето ми е в къщата" ги ядоса с нещо; за това и Динковците тук са национални герои! Ужким сме европейци, ама с изявен ориенталски манталитет - я по-добре сложете чалмите, та поне да знаем къде сме...
  • 16 буран

    10 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: След кратки жестикулации двамата спрели, той се доближил до отворения ѝ прозорец и ѝ зашлевил "цигански" шамар.

    Дамата май е прекалила с жестовете използващи средният пръст на ръката
  • 17 съдията дред

    5 4 Отговор
    Абе, никой няма право да раздава правосъдие бе, иначе става, като Дивия Запад, но явно сме си диваци. Истината е, че ЛИПСВАТ ЗАКОНИ, НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, защото забавянето на присъдите с години си е отказ от правосъдие, съдиите са корумпирани, манипулирани, няма обективност и безпристрастие, има срастване с властта и крими контингента, с една дума България се управлява от МАФИЯ!
    За това много хора нямат доверие в институциите и с право!
  • 18 съдията дред

    5 8 Отговор
    Айде задайте си въпроса, как бихте реагирали Вие? Всеки един от нас, защото в Кенефистан, тези случаи са ежедневие и край няма!?
    За този шамар урода, ако жената го осъди ще получи глоба от 100 лв, а целият процес ще струва 500-600 лв, нерви, отпуски, ходене по съдилища и тем подобни простотии, поне 1 - 2 години, че може и повече.
    За това, какво е решението в Кенефистан? Или Терминал 1 и някоя бяла държава или саморазправа!
    Мъжът на мацката го намира тоя бияч на жени, хваща го и му напомпва кухата лейка, разбива му зъбаците, някъде без свидетели или жената вместо да дава парите на корумпираните съдии си намира няколко бабаита и им ги дава на тях, а те хващат селския бек и му спукват гьона от бой, това е положението.
    За това
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ивчо

    1 7 Отговор
    Към потърпевшата, справедливост ако искате чакате го с бухалката през нощта и тва е,става и чрез наемане на човек,но тогава е дълга и широка.Най добре сам.
  • 21 хихи

    10 1 Отговор
    Въртя по 150—200км градско всеки ден в70% от неправилните маневри се извършват от жени свирнеш ли им директно получаваш среден пръст айде са кажете как няма да се изнервя аз също правя нарушени случва се и да засека някой то е неизбежно но знам къде съм сбъркал вдигам ръка пускам авариините извинявам се по някакъв начин не лепим средният пръст на стъклото и както винаги съм казвал бит невинен няма

    Коментиран от #22

  • 22 Патриот

    8 2 Отговор

    До коментар #21 от "хихи":

    Имам същите наблюдения. И аз мисля, че овцата напълно си е заслужила шамара.
    Сигурно е мислила, че пак ще и минават номерата.
  • 23 сойкаПрисмехулка

    6 2 Отговор
    След като устата й се е подула, дали е успяла да направи по-добра с****а???
  • 24 бучахавестинио

    4 1 Отговор
    По прицип съм съгласен с около 70% от коментарите тук, но я помислете малко, след като нали я бил ударил и то докато тя е била вътре в колата си, как чичака е успял така майсторски да и разбие долната джука ??? (снимка №2) и защо зъбките и са се отпечатали толкова добре там,? , ъперкът? Дали случайно не се е самопрехапала от злоба след т.нар. "шамар" .... ??? СлочАйнос ... ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове