3 277 10

Тарикат си тръгна със скоба от платен паркинг

Мартин Христов

Вчера е получен сигнал за това, че водачът на «Субару» е напуснал самоволно платена зона за паркиране в района на бул. «Чаталджа» във Варна, заедно с техническо средство тип «скоба», без да заплати дължимата от него сума.

Малко по-късно същият е установен като Я.Г. (34 г.) от Варна, неизвестен на МВР. По случая е образувана преписка.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 20:46  22.12.17
  Платена зона за паркиране . Глоба за това , глоба за онова . Увеличават драстично сумите за глобите . Чудят се как да вземат и малкото което има народа .Как не са се сетили да сложат такса и на въздуха който дишаме . Понякога се чудя толкова тъп народ как е оцелял през вековете .
 • синя зона
  Отговор
  2 20:46  22.12.17
  С бе ен ве нямаше да може да си тръгне ;)
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  3 20:50  22.12.17
  От къде знаете, че е напуснал със скобата. Може някой тъмнозелен да я е откраднал и после човекът да си се е качил в колата, без изобщо да знае, че е имал скоба.
 • скобата
  Отговор
  4 22:16  22.12.17
  Има едни флексчета на батерии,много ги бива за скоби.

 • Ко рече
  Отговор
  5 00:21  23.12.17
  Къде ги продават колега

  Коментиран от #6, #10

 • Чурулик чурулик
  Отговор
  6 03:05  23.12.17

  До коментар #5 от "Ко рече":

  Продавалника ги има
 • 7 07:52  23.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 11:23  23.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Зоро
  Отговор
  9 11:56  23.12.17
  Но, защо осъждате този човек? Той не изглежда да е сторил нещо лошо- взел си е колата тръгнал си е, не е взел чужда кола.??? А престъпниците законотворци ГЕРБери, бСПари, ДОСТовци, ДПСари, НДСВари, СДСари и останалите повечето, защо не осъждате, задетго превърнаха държавата машина в донор за свой келепир и тормоз и контрпол над нас останалите? Например въвеждзанетоо на синя зона е престъпление. Защото си плащавме данък Винетка и това ни дава правото да порлзуваме репуллриканската пътна мрежа. Да, но рекетьорите общинари и политици изобщо искат все повече да се налапат и въвеждат престъпни разпоредби2, подобни на хитлеризма, шериатствата и всякакви тирании? Даже бившият президент пионка Плевнелиев пожелал на ББ да надмине по мандати, съответно и по престъпления постиженвията на бившият ни душманин Живков? Ето каква скапана държавност, пълна с престъпления и престъпници на постове си имаме? А Правосъдието ги отбягва да ги обвини и осъди, очевидно загрижено за доходите заплатки, отколкото за справедливостта? Ето до какво води безнаказаността на политици....до престъпност. А този човек просто си е тръгнал с колата, без да мму пука, че някой рекетьор му е сложил скоба, за да плати рекет? Да, но той не е извършил престъпление, защо да плаща?А нима, полицаите и военните, тези, които са си извзели правото и задължението от името на народа, да осъществуват правораздавателно охранителна дейност към същият този народ - всички нас, те защо търпят престъпленията
 • 10 17:00  24.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай