1 683 3

Градска мобилност гази закона

Венцислав Михайлов

Екип на Градска мобилност гази закона при поставянето на скоби за неправилно паркиране. От снимки в социалните медии се вижда, че автомобилът на контрольорите спира на трамвайните релси, които са между Руски паметник и бул. „Христо Ботев".

Коментарите посочват, че има знак за забранено влизането по трасето на трамвая.

Специален режим на движение ползват моторните превозни средства на: Национална служба "Полиция" (НСП), Националната служба за охрана (НСО), Народно събрание (НС), Национална служба "Пожарна безопасност и защита на населението", Спешна медицинска помощ, Главна дирекция "Охрана" и Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" на Министерството на правосъдието, Държавна агенция "Гражданска защита", обозначените автомобили на служба "Сигурност - военна полиция и военно контраразузнаване", специализираните контролни органи на Агенция "Митници" и други служби на Министерството на вътрешните работи, определени от министъра на вътрешните работи. Компанията „Център за градска мобилност“ ЕООД в София е общинско дружество, принадлежащо на Столичната община, т.е. нямат право!

Регистрационният номер на автомобила на „Градска мобилност“ е СА2343ВМ.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЛапатКинти
  Отговор
  1 13:58  16.01.18
  За тях може.
 • ПИЧ
  Отговор
  2 13:59  16.01.18
  Цървули, всичките им служите ли са такива... Ако може нек,ва далаверка нещо да направят... На всичките им автомобили трябва да се монтират камери, за да ги контролират!!!!!
 • тъйтъй
  Отговор
  3 14:37  16.01.18
  Що ревете ве, хората рискуват животите си за да ги направят хора, ама я. Не скоби, направо да ги връщат по селата трябва.

Напиши коментар:


Публикувай