1 678 7

Уволняват общински съветник в Петрич, шофирал дрогиран

Кметът Димитър Бръчков е категоричен, че Кирил Балъкчиев ще бъде освободен от поста си след изцепката

Уволняват общински съветник в Петрич, шофирал дрогиран
Димитър Бръчков, кмет на Петрич
Константин Карагьозов

След скандала в Петрич с участието на общински служител, заловен от полицията да шофира след употреба на наркотични вещества, кметът Димитър Бръчков е категоричен, че служителят Кирил Балъкчиев ще бъде уволнен, сподели местното издание Struma.com.

Балъкчиев бе засечен от пътни полицаи в района на местния гробищен парк и спрян за проверка. Тестът с уред установи наличието на наркотици в кръвта му.

Кирил Балъкчиев е брат на лидера на БСП в града Йорданка Атанасова, а от около 2 години работи в отдел "Хуманитарни дейности" в общинска администрация.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НЕразбирач
  Отговор
  1 17:09  20.01.18
  E?! Уволняваме го и ? Стига му това, така ли? Иначе в отдел "Хуманитарни дейности"! Само боклуци в тая държава, ееееей!
 • Гост
  Отговор
  2 19:37  20.01.18
  Нръкомант.
 • Ни съ занимавайти с тоз
  Отговор
  3 19:51  20.01.18
  Оставете човека бе, имате оназ Йончева - милиони са източили със Серго, затворете я някъде па после ако имате време и тоз ще хванете
 • Гого
  Отговор
  4 20:09  20.01.18
  Какво искат от човека нали е карал със запалени фарове през деня?
 • Петър
  Отговор
  5 22:26  20.01.18
  Ако е общински съветник и папата не може да го уволни, това не го ли разбрахте?
 • Другар
  Отговор
  6 08:00  21.01.18
  Те на Позитано всички се държат като надрусани,я на всички по един тест!
 • впечатлен
  Отговор
  7 15:56  21.01.18
  Много добре се връзват хуманитарните дейности с наркотичните вещества и с братчето на лидера на БСП Йорданка Атанасова. Представям си какви хуманитарни дейности развива съветникът наркоман, пари за дрога бол, държавата плаща! Преди години, когато царят беше премиер, човекът се опита да спре наркотиците, като забрани еднократната доза. Всички видни наркомани се надигнаха против това предложение, да не говорим за наркотрафикантите в сянка и сега дрогата се шири безнаказано сред определени среди, като в дадени случаи се опитват да оневиняват извършители на престъпления с употребата на дрога. Какво става, все пак, можем ли да се дрогираме, или не? Все повече нещата се размиват, особено с някакви зелени рецепти, с които някои търгуват? Комунистите забраниха комуните, утвърдиха някаква метадонова програма, която си е чиста проба наркомания. Така погубиха много млади хора. Защо лидерката на БСП в Петрич не е включила брат си в метадоновата програма, питам?

Напиши коментар:


Публикувай