1 230 3

Малтретирана от съпруга си жена се подпали

Мартин Христов

Жена от ромската махала на врачанското село Бъркачево се заляла с бензин и се подпалила след скандал с мъжа си, който редовно я биел, съобщава BulNews.bg.

57-годишната опитала да се самоубие чрез огън в дома си и само намесата на съседи попречила на пламъците да обхванат цялата къща. Съседката чула виковете на подпалилата се и се обадила веднага в полицията.

От Враца пристигнала линейка, която откарала пострадалата директно в клиниката по изгаряния в столичния институт „Пирогов”.

Според лекарите жената е с около 85% изгаряния по цялото тяло и има опасност за живота й. На място в Бъркачево пък веднага пристигналаd полиция, която започнала разследване по случая. В къщата ченгетата открили празна бутилка от 1.5 л с мирис на бензин.

Криминалистите разпитват съпругът на запалилата се Съби, който отрекъл да е съпричастен към подпалването на Павлина.

Според хората от Бъркачево Съби злоупотребявал с алкохола и често пребивал жена си, която бягала при съседи или близки, но после отново се връщала.

Враца / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бат Саше
  Отговор
  1 19:49  25.01.18
  Анаааааа!
 • Ставри
  Отговор
  2 09:32  26.01.18
  БХК бързо да се сезира и да осъди българския народ и църква, че пречат на приемането на Истанбулската конвенция. Ако я бяхме ратифицирали, това няяямаше да се случи!!!!
 • хи ро
  Отговор
  3 15:44  26.01.18
  Тази новина, от коя джендърска организация я получихте? Много интересно, нямат система за отбелязване на насилията над жените, но знаят, че милион жени са жертви на домашно насилие. Че то толкова жени няма в България бе маскари!

Напиши коментар:


Публикувай