954 4

Георги Лозанов: Глобяваме БНТ заради Кошлуков

Мартин Христов

Програмният директор на БНТ и водещ на предаването „Още от Деня“ Емил Кошлуков на два пъти размаха среден пръст пред гостите си в студиото на 9 февруари.

"СЕМ ще санкционира медията. Това са форми на агресия и като такива не бива да бъдат допускани. На Кошлуков не му е по мяра ролята на програмен директор. Той трябва да направи избор – или водещ, или програмен директор", посочи бившият председател на СЕМ и водещ по Bulgaria ON AIR Георги Лозанов.

В студиото на "България сутрин" журналистът Соня Колтуклиева отбеляза, че БНТ не е обществена телевизия, каквато е по закон, тъй като не защитава интереса на обществото.

"Тя е казионна държавна телевизия, която допуска хора като Кошлуков, които да размахват среден пръст, защото тя самата размахва среден пръст към самия народ. В БНТ не се прави телевизия, а само резониране на волята на управляващите", подчерта тя.

"Оставка на Кошлуков! БНТ трябва да задава стандарти и да показва модел на поведение, който да се спазва. Кошлуков отдавна трябваше да подаде оставка, а Каменаров отдавна също трябваше да му я поиска", добави още Колтуклиева.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 13:21  13.02.18
  И как по дяволите Георги Лозанов, който е БИВШ председател на СЕМ ще да е казал "глобяваМЕ"?! И къде в статията се споменава нещо такова?! Мартин Христов, наздраве!
 • Пеньо
  Отговор
  2 13:25  13.02.18
  Едно определено е сигурно: Кошлуков не е за БНТ!
 • onq s konq
  Отговор
  3 20:41  13.02.18
  Принципно почти не гледам 1-ва програма,но ЩОМ ЯРКОЧЕРВЕНАТА КОЛТУКЛИЕВА КРИТИКУВА КОШЛУКОВ,ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ Е ПРАВИЯ!
 • ЛОЗАНКАТА ДА СИВРЪРШИ РАБОТАТА
  Отговор
  4 07:49  16.02.18
  МЕНЕ МЕ ИЗНЕНАДА КОШЛУКОВ С ДОСТА ОБЕКТИВНО ПОВЕДЕНИЕ, А ЛОЗАНКАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ПРИ СЕКВИ БРАДЪРИ И ВИПОВЕ, ЯСНО Е ЧЕ ДВАТА Х.Я БЯХА НЕ НА МЯСТО ОБАЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ ЛОЗАНКАТА НЕ ПРАВИ НИЩО

Напиши коментар:


Публикувай