1 608 13

Ценко Чоков се готви за изборите в Галиче

Законът не може да спре Чоков

Мария Атанасова

Скандалният бивш кмет на Галиче Ценко Чоков може пак да стане кмет. Въпреки, че ВАС го отстрани окончателно от поста, той може да се кандидатира отново на местните избори, които ще се проведат в селото в края на май. Нещо повече, подсъдимият за тартор на банда за рекет и тормоз смята да участва в надпреварата като независим кандидат, научи още "България Днес".

Законът не може да спре Чоков, тъй като той не изтърпява наказание лишаване от свобода и отговаря на всички останали условия. Делото срещу него и малкия му син Мартин се точи повече от 2 години, като разпитите на пострадалите свидетели приключиха през януари. Оттогава досега скандалният екскмет не се чувства достатъчно добре здравословно, за да даде обяснения по обвиненията и този етап на процеса да бъде приключен с някакво решение.

Чоков е категоричен, че има какво да каже, но в момента просто умът му не е бистър заради болежките. Магистратите трябваше да го чуят, за да могат да се произнесат на 22 януари, но
това не се случи, защото на едно от заседанията, Чоков бе докаран с линейка пред спецсъда. Той твърди, че не може да ходи и от известно време не се помещава в килия, а в болницата към Софийския затвор.

Враца / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Парадокс
  Отговор
  1 09:25  21.02.18
  Хаха значи около май месец точно преди изборите умът му най вероятно ще се избистри ... добре дошли в БГ.
 • БАРМАЛЕИ
  Отговор
  2 09:27  21.02.18
  БИТА КАРТА
 • един
  Отговор
  3 09:27  21.02.18
  Държавата ни принадлежи на Ценко-Чоковци! Няма справяне с такива като него! Жилава работа! Изход за несъгласните - напускане на райони, градове и накрая държавата! Ценко-Чоковците винаги остават - безнаказани, вилнеещи, гледащи застрашително, татуирани, гримирани, позлатени, зад тях плътно МВР, правосъдие, местни бандити, всички техни хора! На територията местата за нормалния българин все по-малко. Превръщаме се в държава на хрантутници престъпници и техните поколения!

  Коментиран от #4

 • Анонимен
  Отговор
  4 09:37  21.02.18

  До коментар #3 от "един":

  По-добре не може да се каже. Мафията си има собствена държава. Бананова република.

 • Голям прос
  Отговор
  5 09:40  21.02.18
  Мислех, че вече е в затвора, а той се разболял артиста. Веднага медицински преглед като за трудоустрояване, с комисия. И ако симулира, наказанието да се увеличи. Да ги видим артистите какво ще правят тогава
 • гост
  Отговор
  6 09:42  21.02.18
  Тоя е един от най-големите боклуци в България !

  Коментиран от #13

 • Спас
  Отговор
  7 09:47  21.02.18
  Може да си прост ама имаш ли пари може и президент да станеш.

  Коментиран от #11

 • опааа
  Отговор
  8 10:18  21.02.18
  Оттогава досега скандалният екскмет не се чувствал достатъчно добре здравословно, за да даде обяснения по обвиненията,но за изборите ще се чувства много добре за да участва в изборите.Това и в ТАШАКИСТАН го няма.
 • Шляхтиц
  Отговор
  9 10:57  21.02.18
  Като е толкова зле здравословно и не може да отиде до съда, как ще изпълнява кметските си задължения, ако бъде избран отново??????????????????????
 • 5ко
  Отговор
  10 11:32  21.02.18
  "законът" е писан да пази гробокопачите на България. Сега ако "спечели" и ще стане имунизиран.
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  11 12:29  21.02.18

  До коментар #7 от "Спас":

  За да станеш президент ,освен пари ти трябва и Решетников!
 • корупция до дупка
  Отговор
  12 09:07  22.02.18
  2 години го съдят!???????? Ами аз, ако една работа за няколко дена я върша 2 години ще ме уволнят веднага!? За какво е тоя съд, има ли съд въобще в Кенефистан? Иначе подобни индивиди само куршума ги оправя, това показва най-новата ни история. Всички бандити получават справедливост от ...... ДРУГИ БАНДИТИ! Какъв е извода? Да вземем да сменим магистратите със закоравели престъпници, явно те вършат по добра работа от разни подкупни съдии и прокурори.
 • корупция до дупка
  Отговор
  13 09:09  22.02.18

  До коментар #6 от "гост":

  Не е виновен тоя, който яде баницата, щом "закона" му позволява да се прави на болен, то дори и да е болен, какво общо има с присъдата? Ще лежи в затвора и там си има болница, ще го излекуват много бързо колегите му, с големите чепове.

Напиши коментар:


Публикувай