1 295 4

Моника Станишева: Опитът да бъда замесена с „Инерком“ е фалшива новина

Категорично заявявам, че няма да позволя името ми да бъде замесвано в подобни нелепи сценарии

Венцислав Михайлов

Като човек с повече от 20-годишен опит в журналистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния ПР ще достигне до такова дъно в стремежа на някои политически сили да се разтоварят от огромното гражданско напрежение.

Късно снощи уважаваният от мен вестник „Капитал“ публикува информация, в която замесва моето име и името на компанията, която управлявам – „Актив Груп“, с "Инерком България" и сделката с ЧЕЗ.

Длъжна съм категорично да заявя, че нито аз лично, нито „Актив Груп“ като агенция имаме нещо общо с ПР-обслужването на г-жа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда замесена с фирма „Инерком“ категорично е фалшива новина.

Добре известно е, че всеки човек с по-висока компютърна грамотност може да промени мета данните на документите във всеки файл.

Учудващо е, че една политическа сила, която претендира да бъде сериозна, може да използва медийни спекулации, неосновани на факти, за своя политическа декларация.

Категорично заявявам, че няма да позволя името ми да бъде замесвано в подобни нелепи сценарии и че всеки, който разпространява неверни твърдения за мен, ще трябва да ги докаже в съда.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Демократ
  Отговор
  1 15:42  08.03.18
  Ти на тоя шопар ли се връзваш.Нали трябва да се докаже пред господаря ,че е включен в листите.
 • отговор
  Отговор
  2 17:08  08.03.18
  Поживем увидим!
 • лошо за управлявашите
  Отговор
  3 17:13  08.03.18
  Пускат ни такива нискокачествени фалшиви новини....Изглежда доста са я закъсали.
 • антигерб
  Отговор
  4 20:34  08.03.18
  Тия гербаджии откачиха

Напиши коментар:


Публикувай