1 824 11

Марешки иска мораториум за превъоръжаването

ВОЛЯ поиска България да излезе от НАТО

Венцислав Михайлов

Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин Марешки лично ще внесе в деловодството на парламента проект за решение за мораториум върху разходите за въоръжаване. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Става въпрос конкретно върху проектите „Придобиване на основна бойна техника за изграждане на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада“ и „Придобиване на нов тип боен самолет“ , които са на обща стойност близо 3,3 милиарда лева.

Преди месец Веселин Марешки поиска България да излезе от НАТО.

Идеята на Веселин Марешки, който смята, че Алиансът ограбва страната ни, е част от кампанията на партия „Воля” за европейските избори.

След като през март „Воля” се присъедини към европейските националисти, днес Марешки направи изявлението във Франция, на форум на партията на Марин Льо Пен.

Според него българският народ трябва да се произнесе – да бъдем или да не бъдем член на НАТО. Идеята се поддържа и от депутатите му, защото Алиансът не си изпълнявал функциите.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • варненския месия
  Отговор
  1 11:52  29.05.18
  Тоа па все нещо иска ?
 • 696969
  Отговор
  2 11:56  29.05.18
  то в момента си еточно мораториум, след демокрацията не са купили и един патрон...
 • ооооох
  Отговор
  3 11:56  29.05.18
  Пускай бензина по 1 лев и на референдума сме извън НАТО!
 • Реалист
  Отговор
  4 12:01  29.05.18
  Магарешки опитва всичко за да не слезе от политическата сцена както много други марионетки преди него. За съжаление "руската" струна е окупирана от бялата златка сидеров и на него нещо не му се получава. На парада в публиката беше направо смешен. Ама нали е женен за рускиня си има съветник в кревата. Според мен трябва да се наложи мораториум върху ПОЛИТИЦИ ЖЕНЕНИ ЗА РУСКИНИ или ПРИТЕЖАВАЩИ РУСКИ ПАСПОРТИ ЗА ГАРЖДАНСТВО. Моментално политически утайки като гергов свинаря и магарешки ще се "изтекат в канала"...

 • МЪДРЕЦ
  Отговор
  5 12:04  29.05.18
  Май че е прав, за какво ни лозе на баир ? Или таралеж в гащ...е . Няма пари за пенсионерите , но ще се намират пари за пищови ? Няма причина да се охарчим толкова коласална сума пари за прищявките на някой тюфлек. Произвеждаме ги сами пушкалата и бронираните технологийи, самолетите ни ги ремонтират в момента братушките. Е за кво ни са повече хвърчила ?
 • Крокодила Гена
  Отговор
  6 12:23  29.05.18
  Ако слушаме Марешки най добре да си събуем гащите и да се обърнем към Турция.Прави са жените като казват, че няма истински мъже в България.
 • onq s konq
  Отговор
  7 12:43  29.05.18
  Според социолог изследвания Марешки го няма в следващия парламент.Според СИЛАТА НА ПАРИТЕ обаче,няма проблем да се сдуши със РУСОФИЛСКИТЕ ПАТРИОТИ Сидеров и Каракачанов и пак да се вмъкне.И ако тогава се появи "Завера" с определени кръгове от БСП и наистина нещата около членството на БГ в НАТО тръгнат "на чорчик"... за голямо съжаление ще се наложи Борисов да премине към "план Б",т.е. УПРАВЛЕНИЕ С ДПС.Дай боже да не се стига до това положение,но е казано-"каквото почукало,такова се обадило"!
 • Така де
  Отговор
  8 12:52  29.05.18
  България трябва да предоставя единствено безплатни военни бази на НАТО, като за сметка на това получава 100% защита при атаки от агресори. Единствено НАТО не трябва да участва във войни, които се предизвикват от България и тя в случая е агресор. В момента БГ е ужасно ескплоатирано от НАТО, като хем им предоставяме бази, хем заради тях трупаме врагове, хем ни карат да плащаме вноски и да купуваме оръжие от тях. Демек, ние сме РОБИ на НАТО. Който е сключил сегашния договор с НАТО трябва да бъде публично обесен!!! А политиците, които не искат да променят договора трябва да бъдат изгонени от държавата с черен печат, без право да се връщат!!!
 • Истината
  Отговор
  9 13:02  29.05.18
  Има доза истина 4е Европа гледа да прибере от нас вместо дса ни даде.Големите преди всичкоп гледат себе си и техните народи а нас --вълци ни яли.
 • Бг т
  Отговор
  10 13:45  29.05.18
  Монката Пасииито изгоряяяя.
 • vasik atanasova
  Отговор
  11 01:21  25.08.18
  браво на марешки

Напиши коментар:


Публикувай