Last news in Fakti

17 Юни, 2018 09:33 4 257 28

Заплашваният с пистолет депутат разказа за ужаса

  • явор божанков-
  • хемус-
  • пистолет

Мисля, че причината за агресията бе, че съм се върнал прекалено мудно в дясната лента, коментира Божанков

"В петък, когато се прибирах след парламентарен контрол, тръгнах по магистрала "Хемус" изпреварвах автомобил. Зад мен се приближи "Мерцедес и започна да ме преследва с дълги светлини", така започна разказа за нападението на магистралата депутатът от БСП Явор Божанков, цитиран от Нова тв.

Политикът е бил заплашен с оръжие от неизвестни джигити.

"В първия момент си помислих, че е автомобил със специален режим на движение, но разбрах, че не е. Този "Мерцедес" се изравни с мен и не водачът, а пътникът извади пистолет. Не е станало нещо, което да предизвика агресия или гняв. Това продължи около 10 секунди, след което автомобилът продължи по пътя си", заяви той.

"По-късно подадох сигнал на полицията и те спряха колата. Не познавам хората от автомобила и преди тази случка не е имало никакъв контакт между нас. Моето обяснение е предмет на по-дълбок анализ, защото агресията в обществото ни е на много високо ниво ниво. Причините са много дълбоки и са предмет на един сериозен разговор", добави той.

"Оръжието бе насочено към мен. Мисля, че причината за агресията бе, че съм се върнал прекалено мудно в дясната лента. Не съм карал бавно в лявата лента - с около 130-140 км в час. Двамата викаха нещо, но не знам какво, нямаше как да чуя. Не бях със служебен автомобил и имах приятел в колата, който е свидетел на случилото се. Не мисля, че това има връзка с работата ми. Това е случка, която можеше да споходи всеки. Двамата от другия автомобил бяха задържани. Имаше много бърза реакция от страна на МВР. В момента мисля, че има образувано досъдебно производство срещу тях, тъй че не мога да говоря много", завърши депутатът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешооо

    75 18 Отговор
    Има голяма връзка с работата ти, депутатино тъп!
    Ако си беше свършил работата качественно нямаше с пистолети да заплашват по улиците.
    В твоя случай по-добре сам се гръмни ...

    Коментиран от #22

  • 2 Ynd

    73 1 Отговор
    Ако беше нормален човек, тогава щеше да е срещу "неизвестен извършител" и със сигурност ще се точи години.
  • 3 Ристе

    29 14 Отговор
    Представям си как се оцапал шватарока, казал си е - е сега изплатих всички грехове на дядо ми и баща ми.
  • 4 моя страна моя България

    67 1 Отговор
    От полицията са се задействали бързо щото е депутат, иначе ако беше обикновен гражданин щеше да има пак - "........не чухме, не видяхме, не разбрахме........"
  • 5 Ефтини сензации

    15 16 Отговор
    Щом е от биесипето със сигурност лъже!
    Сигурно дупедатското му самочуствие го е накарало да се прави на интересен пред хората, на които им е писнало и извадили пуцалото.
    Дупедатина е пуснал кафевия тайфун а хорицата са избягали ужасени.
    Дупедатина е звъннал на главната комуняга с думите "миришиии" и тя се обадила на партизаните у мвр и така хорицата се оказали у дрънголника...
    Що не побликувате модела и номера на шкодата, да са хаберлии хората, че току виж дупедатина земе да я продава, подире новио собственик да му вони на депутатски л... кифтета.
  • 6 Джон Ленин

    29 4 Отговор
    Ако потърпевшият беше обикновен човек , никой нямаше да му обърне внимание , но щом е за комунистическото синче , другарите от Народната Милиция веднага са реагирали ...И моето обяснение е предмет на дълбок анализ , докога ще има комунисти -престъпници в Българският Парламент ???
  • 7 ВМОРО

    27 4 Отговор
    Интересно ми е, колко ли работни дни има в живота си този млад и благовиден "народен представител"?
  • 8 ПЕЕВ

    15 9 Отговор
    ЩОМ Е КОМУНИСТ ТРЯБВАШЕ ДА СТРЕЛЯТ.
  • 9 onq s konq

    11 7 Отговор
    Тоя пашкул срами дедите си ПАРТИЗАНИ.А има ЗАКОННО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД ОРЪЖИЕ!Ами двама сте-спри,извадете леката картечница от багажника,вторият човек да се покаже с нея от шибедаха,настигни гадовете и ги стопирайте с предупредителен откос,вържете ги с тиксо за някое дърво и после им вземете колата "за причинени неудобства"...МВР тръгнал да вика шматката!
  • 10 Край

    17 2 Отговор
    Няма по гнусна демонстрация на българска диващина от присветкането по магистралата. Братя българи моля запомнете - никой не ви е длъжен да ви отстъпва пътя ако се движи с максималната по закон скорост или и двете платна на магистралата са в колона. Това че сте си купили кола за незнам си колко крадени пари не ви прави богоизбрани и на пътя всички са равни. Не давайте път когато ви присветкат - ви не сте " мишоци" както им се иска на някой.
  • 11 Petko

    4 5 Отговор
    Смешник!
  • 12 Waffen SS

    9 10 Отговор
    Поне да бяха го и гръмнали тоя гаден комунистически народен предател!
  • 13 Баш Гост

    15 4 Отговор
    Този малък дрисльо е купена бройка в парламента и няма нищо общо с БСП. Баща му (собственик на фирма за скраб) от Горня Оряовица с още няколко пишман бизнесмени от региона платиха на другарката Нинова 800 000 лева пара, съдрани от гърба на работниците им, за да лобира за тях. Сега го плашат, утре и да го гръмнат няма да е голяма загуба.

    Коментиран от #28

  • 14 Perko

    8 3 Отговор
    Този е от детската градина на Нинова и го ползват само за гласуване. Ха ха , нацапал е гащите.
  • 15 Ха де

    12 2 Отговор
    Добре дошли в България, г-н депутатино! Ние сме в тоя ужас всеки ден.
  • 16 Ха де

    11 3 Отговор
    Никъде в закона не пише, че като то присветне някой с джип, трябва да му правиш път.
  • 17 ААА

    7 0 Отговор
    Творейки всеки ден престъпления, и създавайки беззакония в парламента, то няма как в един момент да не станете и техни жертви.И ако се приеме средно статистически , че това се е случило на една малка" представителна" част от народа , то може да се стигне до заключение, какво се случва всеки ден, по пътища села и паланки.
  • 18 Ко рече

    7 0 Отговор
    Трябва да се дава винаги път на мутрите пътуващи от софия до морето и обратно защото те имат бърза и неотложна работа ,я някой куфар с дрога или с пари да се транспортира до някой закъсал министър или депутат..

    Коментиран от #19

  • 19 Голям прос

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ко рече":

    Ами да пишат " мутра" на колата, щото не ги познавам иначе. Другите да пишат "депутат" , "полицай", "шеф" и тн. На всички ще им даваме път.
  • 20 Кънчо Мунчев

    4 2 Отговор
    Айде свиквайте и без това сме балкански диваци, ви кво искате?
    Да ставаме шведи за 30 г. , та ние бяхме затворници 50 г. Ком. власт .
    Но че трябва да докараме немски полицаи, политици , икономисти и контрольори ТРЯБВА . Държавата е на самотек се вижда , ами до следващите избори има бая време ко праим ? ОТДАВНА ИСКАМ ПРОВЕТРЯВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА , но вие ги избирате едни и същи тюффлеци . Аз давам възможност само веднъж, само веднъж и ако може и има желание да е вършил нещо полезно. Още 20 години и пак иде диктатурата на пролетарията .
  • 21 иванасен

    5 1 Отговор
    А нас питате ли ни какво ни е почти всеки ден?Докато не започнат да ви разстрелват по пътищата няма да разберете какво е положението в тази шибана страна и да помислите какво да правите с вашите "пълномощия" за да я управлявате както трябва за всички българи,не само за вас.Господ вижда всичко и няма да ви се размине от него.
  • 22 Расулюлах

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешооо":

    То пааа нещо зависи от депутатина...нищо не зависи конкретно от никои ....
  • 23 Расулюлах

    4 0 Отговор
    На снимката некво детенце дето се облажило от поста и му насочили пиштака и напълнил гаштите
  • 24 Расулюлах

    2 1 Отговор
    Сега разбирате ли защо е важно да се движите с тежкарски автомобили по родните лунни пеизажи наречени пътища?тоа ако караше G55 щеше да внушава респект и тея зад него немаше да се държат така
  • 25 Така е

    2 0 Отговор
    Само като са видели кретенската му физиономия и са решили да го гръмнат.
  • 26 гледам

    3 1 Отговор
    Гледам доста хоря хейтят - депутатче било, комунист, залужил си го е и т.н. Утре като ви се случи на вас да ви заплашат, не дай си боже и да стрелят по вас друга песен ще запеете.

    Проблема е липсата на респект към закона. Нека да ги осъждат ефективно такива - не само размахващи оръжие а всякакви бабаити по пътя пък да видим дали ще продължават.
  • 27 крал мас

    1 0 Отговор
    Не ми заплашвайте депутатите с пищови, че да не изпратя чичко ви Ленин с Аврора!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове