Last news in Fakti

17 Август, 2018 21:14 2 039 17

Мотоциклетист с опасност за живота

  • мотор-
  • моторист-
  • катастрофа

33-годишният мъж е изпреварвал завиващия VW

Мотоциклетист е с опасност за живота след катастрофа на бул. "8-ми приморски полк" във Варна, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна. Сигналът е получен около 17:00 часа.

Съобщено е, че на бул. "8-ми приморски полк", в района на новия магазин "Кауфланд" към кв. "Виница", са се сблъскали мотоциклет и лек автомобил.

По първоначални данни, 33-годишен водач на мотоциклет "Сузуки 1000" е предприел изпреварване на завиващ лек автомобил "Фолксваген Голф", при което е възникнал сблъсък между двете превозни средства.

Мотоциклетисът е откаран в болница, към момента е известно, че е със съчетана травма - множество наранявания и фрактури по цялото тяло, в състояние на кома е и е с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошо

    18 2 Отговор
    Всеки ден минавам по 5 пъти от там, в момента тече ремонт и движението е в едното платно. Непрекъснато коли правят непозволени и обратни завои между загражденията, много е опасно, но един полицай не съм видял да стои там и да въдворява ред, но пък видях двама под едно сенчесто дърво в района, да си лафят и люпят семки

    Коментиран от #16

  • 3 Като гост

    15 3 Отговор
    Сам си е виновен, на кръстовище не се изпреварва. Вкарал е в беля човека с голфчето. После олеле, роднините по телевизиите, искат "справедливост". Не може да ги опази човек тези с моторите, няма правила за тях. Мислят се за безсмъртни. А обикновено нямат никакъв опит.

    Коментиран от #6

  • 4 Мимо

    16 1 Отговор
    Ами ако е карал с ДО 50 км/ч едва ли щеше да е толкова натрошен от удара. Ако въобще тогава е щяло да има някакъв удар де... Дойде ми до гуша разни моторджии да реват постоянно за справедливост и толерантност докато карат с толкова , колкото могат да им вдигнат трошляците.

    Коментиран от #5

  • 5 Sorry

    5 9 Отговор

    До коментар #4 от "Мимо":

    Бях там и видях катастрофата. Голфа предприе абсолютно забранена маневра навлизайки в насрещното на улица в ремонт. Пълен идиот. Много такива ги имаме във Варна. Не мога да повярвам че момчето е живо. Беше купчина с месо под колата. Дано оцелее. Но никога няма да е същия.

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Honda

    2 10 Отговор
    Към коментар 2 знай че та са без смъртни
  • 8 Иво

    10 4 Отговор
    Кво се правите бе дришльовски мотористчета, карайте малко като хората, за кви се мислите, майнаци, ше ми циврят тука, че нямало справедливост, все водачите на автомобили са ви виновни, ако ва вида някъде направо ви сабарям от моторите и ви чупя главичките, па тогава ми циврете за справедливост.

    Коментиран от #14

  • 9 Кълвач

    5 6 Отговор
    Отлична новина! Дано ни е напуснал вече!
  • 10 Мимо

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Sorry":

    Добре де, колега. Аз не оправдавам този с Голфа, нито обвинявам моториста. Не съм бил там, най-вероятно даже не съм и минавал от там понеже съм много далече от Варна. Просто казвам, че АКО моториста е спазвал Закона за движение по пътищата и се е движил със скорост до 50, да не говорим , че ПРЕДПОЛАГАМ ,че щом има строителни дейности сигутрно има ограничение от 40 или даже 30 км/ч при евентуален удар нямаше да прилича на купчина месо, каквото казваш ти че е представлявал. Пътувам ужасно многои няма ден, в който да не ми се е случвало да попадам в тройни разминавания с мотористи, които тръгват да изпреварват при все, че виждат кола насреща. Те просто карат с идеята , че всеки трябва да се свие, намали или спре, за да ги пропусне да минат независимо от условията на пътя. А за скоростта, с която се движат даже не виждам смисъл да говорим. С постоянното си мрънкане за толерантност задминаха и онези " меките". Е дойде ми до гуша от тези...

    Коментиран от #11, #15

  • 11 гост

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мимо":

    Много си прав щом колата прави ляв завои и е в нарушение значи мотора също е в нарушение без да взимаме предвид скороста .Въртя по 250-300км градско и толко ми е писнало от всякакви леваци и елементарна култура че ако имам варянт няма да погледна кола не да карам
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дими

    2 8 Отговор
    Много типично за нас да коментираме без да сме били свидетели и без дори да имаме бегла представа за мястото. В случая става въпрос за участък с ремонт където е невъзможно да се кара бързо заради настилката, но за сметка на това автомобили ежедневно правят нарушения и карат в насрещното. Който е карал мотор знае какви са последствията от падане дори с 50км/ч, как се спира аварийно на лола настилка и т.н. Молете се за момчето вместо да хейтите, утре може вашият син да е в подобна позиция.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Sorry

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мимо":

    Съгласен съм. Прочетох че не е оживял. Отишъл е в рая на рокерите и високите скорости. Там няма ограничения. Всички за там са се засилили.
  • 16 Знаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошо":

    Тошо, Тошооо такива като теб все виждат вина там, където я няма. А тези, които си видял под сянката да люпят семки катаджии ли бяха или полицаи, защото ако не правиш разлика значи си много, ама много зле. Та когато българина кара като безсмъртен, ако ще и цялото РПУ да го сложиш на този участък все ще се претрепе и тогава кой пак ще ти е виновен на теб? Българина все търси друг да му е виновен. Да не би полицая да му е навивал масура на този моторист и да е давал газ като луд? Хайде сега давайте и ми пишете минуси пък дано с това се оправят нещата по нашите пътища, ама не вярвам.
  • 17 бат мишо

    1 2 Отговор
    кат шофъор на камион, кола и мотор да ва питам ОТКЪДЕ разбрахте с каква скорост е карал моториста
    и пеша да сте нека ва изчаластря с кола да ва вида на ко ше приличате кът влезете ПОД КОЛАТА разбирачи
    ДО ОНЯ ДЕТ ЗАСИЧА И ПРЕБИВА МОТОРИСТИ НАРОЧНО иво май беше ника
    иваче тъй да та питам живота на улицата ли си си намерил че там искаш да го остай ве съсел
    засичаш ма сваляш ме от мотора слизаш и ти чупя врата ама на място стига да имам и 1 ръка здрава или останалите от клуба ти то чупят ако нямам
    ма няма да има по бит от тебе човек ГАРАНТИРАМ ТИ
    ако има нещо неястно ел щи го изясним
    Мишо с магната 1100 от брадърите търсиш да ти кажа 2 приказки за нарочно засичащите ма си опрай там здравните осигуронки първо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове