1 930 7

МВР проверява: Бил ли е дрогиран Викторио по време на убийствата?

Няма да се повдигат обвинения срещу таксиметровия шофьор

МВР проверява: Бил ли е дрогиран Викторио по време на убийствата?
Венцислав Михайлов

Чакат се експертизите за психическото състояние на Викторио Александров, който простреля смъртоносно приятелката си, а после и едногодишната си дъщеря.

Те трябва да кажат и дали 26-годишният охранител, който оцеля след опит за самоубийство, е употребил наркотици.

"Има законови процедури за носене на оръжие и след като му е било разрешено, това означава, че ги е преминал", каза по случая вътрешният министър Младен Маринов.

По думите му престъплението е разтърсващо, но трябва да се изчака да завършат процедурите и да се коментират само фактите.

В жалбата, подадена от Викторио срещу убитата Дарина, с която той живеел на семейни начала, мъжът заявява, че е жертва на психически тормоз, каза Маринов в отговор на въпрос.

По думите му за момента няма достатъчно основания да се търси наказателна отговорност от таксиметровия шофьор, който превозил Викторио и бебето след убийството на младата жена.

Маринов се позова на негови думи, че е бил заплашен с оръжие от Викторио.

Според МВР шефа всеки може да попадне в такава ситуация и не е ясно дали шофьорът на таксито е можел изобщо да се намеси и да вземе детето.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • биби пържолата
  Отговор
  1 16:19  31.10.18
  Дали е бил гладен, дали е ходил до тоалетната... и други безмислени упражнения.
 • КИРИЙКАТА ПРЕДИ ВСИЧКО
  Отговор
  2 16:25  31.10.18
  Ами ако е бил дрогиран да вземем да го освободим казвам аз.Невинен е.Първо защото не е знаел какво прави и второ,защото е направил оборот на някой дилър,а дилърът на някой по-нагоре....и така на татък.Икономическият ефект е с приоритет!!!!
 • hmhmhm
  Отговор
  3 16:43  31.10.18
  Какво значение има дали е бил дрогиран? Стрелял е по дете на 1 год и го уби, убил е жена си - ясно е ! На дръвника веднага ...Какво само разтягате локуми докато се забрави какво е било
 • Аха
  Отговор
  4 18:45  31.10.18
  На шофьора трябва да се повдигнат обвинения, ако наистина му е било предложено да задържи детето, а той е отказал. Минимум 10 години в строг режим!!! Повечето бакшиши са големи утайки и тоя най-вероятно е искал да се отъвре по -бързо от тия, без да му пука какво ще става с детето. Жалко , че не пусна куршум и на шибания бакшиш
 • Тъп
  Отговор
  5 20:18  31.10.18
  Кофти само за детето.Така е при дермокрацията.Тотално изперкване.
 • АзСъм
  Отговор
  6 11:09  01.11.18
  колко време ще го проверяват това?
 • 560
  Отговор
  7 17:16  02.11.18
  ЕФЕКТИТЕ НА СИНТЕТИЧНАТА ДРОГА СА ПОРАЗЯВАЩИ ! С МЕСЕЦИ ОСТАВЯТ ПСИХОЗА И ДЕПРЕСИЯ, ИНДИВИД В ТОВА СЪСТОЯНИЕ Е КАТО ПСИХОПАТ БЕЗ СИНТОМИ

Напиши коментар:


Публикувай