4 488 11

Родителите на Викторио Александров: Не го оправдаваме

Майката и бащата на мъжа казват, че много е обичал детето си

Родителите на Викторио Александров: Не го оправдаваме
Константин Карагьозов

Родителите на обвинения в двойно убийство Викторио Александров проговориха пред "Нова телевизия". Те не оправдават сина си за стореното, но не желаят да говорят за проблемите, които е имало в семейството.

"Това, което е извършил, е ужасно, не го оправдавам. За това, той ще си получи наказанието, но питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", пита майката на Викторио Лилия Александрова.

„И аз не мога да разбера как е успял да посегне на него, след като косъм не даваше да падне от главата на детето”, казва и бащата Детелин Александров.

През сълзи майката на Викторио каза, че всички хора, които ги познават и познават и сина им, знаят, че са добри хора.

"Възпитала съм децата си в честност", каза Лидия Александрова и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината
  Отговор
  1 16:46  31.10.18
  Тоя боклук закопа и майка си и баща си ...жалко за двете погубени души жалко и за тия родители дето ще му носят греха
 • Голям Слон
  Отговор
  2 16:54  31.10.18
  Как се е стигнало до трагедията ли? Защо въобще трябва да си задаваме такива въпроси, бе, родители мили? Никой няма право да посяга на друг човек, защото и той е нечие дете, нали? За свое собствено дете да не говорим. Плесница по дупето, наказание, строг тон. Но не и изстрел в окото на едногодишно пеленаче. Какво общо тук имат причините с деянията? Можеш да си ревнуваш и правиш филми колкото щеш. Да посягаш на някого няма никакво оправдание.
 • robin
  Отговор
  3 17:11  31.10.18
  За съжаление,такива случаи ще зачестяават.Причините са много а едната е че днешните момчета израстват под фустата на майка си,под тяхната закрила.Глезени.Ролята на бащата е потисната.Другата причина е липсва на кАзарма.Момченцата са с психа на момичета и при първия сблъсък с реалния живот,рухват и не знаят как да се справят с проблемите.

  Коментиран от #5

 • гост
  Отговор
  4 17:23  31.10.18
  ИЗРОДИ!

 • мдаа
  Отговор
  5 17:25  31.10.18

  До коментар #3 от "robin":

  Едно време момчетата искаха да имат мустаци като бащите си а сега искат вежди като на майка си.
 • търтейчо
  Отговор
  6 17:56  31.10.18
  Жалко за детето, жалко за майка му, жалко и за неговите родителите и за родителите на момичето. Тоя нещастник затри сумати животи с лека ръка. Не заслужава никаква вид прошка. Дано родителите на деца са прочели как майката на момичето е пречила на младите докато са били заедно ........ ей така ..... да се замислят какво могат да загубят в болните си амбиции за децата си. Искрено се надявам този да постъпи като мъж и да си тегли въжето за да спрат част мъките на живите.

  Коментиран от #11

 • Така де
  Отговор
  7 18:36  31.10.18
  Смърт за тоя, та да не страда по-малката, а и ние да не му плащаме големите сметки в затвора!!! Стига сме хранили такива изверги!!! Ако жена му е боклук никой не го е карал да прави деца с нея!!! Това че той е прост и нагъл е негов проблем!!! Простаците, нагледците и злобарите под ножа!!!

  Коментиран от #10

 • 0283и3ъ61
  Отговор
  8 19:30  31.10.18
  Молете се за всички, не сме ние тия дето ще съдят и осъждат поведението човешко, щото с квото мерите с това ше мерят и вас, с прости думи може да се случи на всеки един от нас коментиращите!!!
 • Доктор ДЖАГЕРС
  Отговор
  9 21:03  31.10.18
  И ТОЯ ДВАМАТА ИМ ТРЯБВА ЗАТВОР БОКЛУЦИ
 • 10 21:22  31.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Дамм
  Отговор
  11 00:46  17.11.18

  До коментар #6 от "търтейчо":

  Нито майката на момичето е пречела, нито Дарина е изневерявала. Това всичко е било само в болния мозък на убиеца- психопат! Родителите на момичето, ако са знаели за сериозността на проблема, сигурно да осигурят бягство и укриване на дъщеря си и внучката си от психопата, когато параноята му е започнала да се усилва. Психопатите не подлежат на лечение, те се раждат такива. Това е на генетично ниво. И единственото спасение от тях, ако са започнали да преследват набелязаната жертва е бягство и укриване. С психопат не можеш да се разбереш, той не изпитва вина, съжаление и съчувствие. Той е тотален егоист, хората около него са ресурс за задоволяване на желанията му.

Напиши коментар:


Публикувай