13 Ноември, 2018 09:59 2 480 88

Цветанов съзря заговор: БСП стои зад протестите!

  • цветан цветанов-
  • бсп-
  • румен радев-
  • протест-
  • протести-
  • горива

Президентът или е популист, или иска да тласне държавата в хаос, категоричен е председателят на ПГ на ГЕРБ

Цветанов съзря заговор: БСП стои зад протестите! - 1
Стопкадър: bTV

Президентът прави такива внушения, които не му правят чест. Това заяви в сутрешния блок на bTV председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Високите цени на горивата зависят ли от българското правителство? Колко беше цената на горивата през ноември месец 2013 г.? Тогава минималната работна заплата е била 310 лв, а сега е 510 лв.", коментира Цветанов протестите срещу горивата.

"БСП категорично стои зад тези протести. Има и други политически формации извън парламента, които искат предсрочни парламентарни избори. Има е немалка част от хората, които се самоорганизират. Има определена организация и тя е много ясна. На срещата между БСП и Корнелия Нинова с техните кметове са имали следните послания- 11-ти идва - да ги изметем, можем да предизвикаме избори, искаме предсрочни избори и тн.", каза шефът на депутатите от ГЕРБ.

"С тази цена на горивото от 2013 г. е можело да си купиш много по-малки количества гориво, но днес с 510 лв. минимална заплата, можеш да си купиш повече", коментира той.

"Нека да погледнем реално. Един VW Golf със 70 конски сили има данък 27 лв, той трябва да стане 60 лв. На този голф който е под 12 г., ако е 77 коня, той трябва да плати 160 лв. в момента, но в другия случай, ще плати от 120 до 130 лв.", обясни Цветанов.

"В цяла Европа се ограничава дизеловото гориво и автомобилите с такова. Това означава, че всички тези автомобили ще дойдат в България. Този законопроект, който президентът Радев коментира подсказва неподготвеност и непознаване на начина, по който се гласуват законите в България. Този законопроект е въпрос, който се поставя от пет години. Той е пуснат за обществено обсъждане от 30 август. Къде беше президентът да коментира тогава?", попита Цветанов.

"Той направи обръщение по националната телевизия, значи или не познава законите, или е популист, или просто иска да тласне държавата в хаос. Един президент да си позволи подобно невежество означава, че той просто е вън от реалната ситуация в страната", коментира още той.

"Той ще защити ли тези, които горят в кварталите парцали, дрехи и гуми? Столична община подмени автопарка на всички автобуси, които в момента са екологични чисти, те правят всичко възможно да ограничат твърдите прахови частици. Няма битка с президента, има спор. Аз смятам, че в спора трябва да се ражда истината", отсече Цветанов.

"3 млн. и половина българи правят задължителната застраховка "Гражданска отговорност". Това ще доведе до действително повишаването на сключването на гражданска отговорност. Правим такъв механизъм че да ограничим злоупотребите. Няма такъв вариант да се повишат застраховките на 1000 лв. Ние затова правим тези промени, за да не се увеличават", категоричен бе Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДОУМЯВАЩ

    40 1 Отговор
    А...........?????!!!!!
  • 2 Цвинокио

    51 3 Отговор
    Тррръъъъцц...оххх нослето ми поооораснаа.....
  • 3 Кореец

    62 2 Отговор
    Ушев , омръзнахте ни бе.
  • 4 Ryty

    80 5 Отговор
    Стига с тия глуоаци от бсп не съзря ли че народа вече няма какво да губи в следствие на вашето управление. Никой не ви е виновен за кашите които забъркахте, нито президента, нито някой друг освен вас. И ако сте мъже от герб трябваше да поемете отговорност за тези години които управлявахте

    Коментиран от #13, #54

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 антрашпиц

    63 3 Отговор
    Цветанов толкова си може.Не го винете...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гербофоб

    67 5 Отговор
    Цвъкоооо!Малоумен си точно като началника си!Престани да плещиш нагло като Валери!Нито можеш да лъжеш,нито някой ти вярва!Само повече се омазваш!
  • 9 Майстора

    77 2 Отговор
    НИЩО ОБЩО НЯМАМ С БСП, но ТОЯ ЦЪРВУЛ ДА СИ ХОДИ!!!!
  • 10 Иванов

    51 3 Отговор
    Много прост гейберазин!
  • 11 Гост 1

    55 3 Отговор
    тоз герой на демокрацията е за затвора
  • 12 Иванов

    33 3 Отговор
    Много прост гейберазин!
  • 13 328

    45 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ryty":

    Аз в ГЕРБ не виждам мъже, само зеленчуци и тук - там някой плод

    Коментиран от #35

  • 14 999

    47 1 Отговор
    Майка му Цецкина на този, пак ако ще и папата да обвини! Аз съм от онези гадове, които ненавижда мусю льо Премие и се организира за протестите през социалните мреж. И тази вечер пак ще съм там защото не приемам нито тезата му за 6те апартамента, нито глупостите за Гинка Върбакова, нито придобиването на ТЕЦ Варна от Доган. Нито оправданията на Делян Добрев за липсата на връзка на източените пари за саниране. Нито кражбата от оградата по границата и т.н. и т.н.
  • 15 Гост

    8 30 Отговор
    Много ясно, че протестите се организират от опозицията. Винаги е било така и винаги ще бъде. За съжаление няма кой читав да изберем ...
  • 16 Цецо Апартамента

    38 5 Отговор
    БСП едва ли стои зад протестите, въпреки, че се радват. То, по-добре е ГЕРБ да си управляват, щото БСП не стават, но ГЕРБ се оляха яко! Не може едни да живеят в разкош, други едва да свързват двата края, в момент, в който икономиката уж била ок и бюджета пълен с пари. Герберите лапат толкова яко, че не мислят, мислете бе, мислете, за да се задържите на власт.
  • 17 ... Не вече ...

    26 3 Отговор
    И бсп и герб няма да имат място в парламента хората нямат доверие на парти вече...
    ." уж политиците" го знаят .....
  • 18 Ужас

    35 2 Отговор
    Боклук! Свърши се с вас и всички след и преси вас, защото народа ще ви изрита всички и няма да търпи повече парламентарни проститутки!!! Ще се промени системата и народа ще решава жалки изроди, а вие всички търсете държави, които не екстрадират, защото откраднатите милярди няма да ви стигнат да излезете от затвора!!!
  • 19 боцмана

    41 2 Отговор
    Цецооо , Цецо , въртиш , сучиш и на края пак до президента опираш . Едно баба си знае , едно си бае. Едно трябва да знаеш със сигурност , че ако президент беше вашата красива представителка , досега щяхте да сте забравили , че сте були управляващи. Твоята физиономия също е голям минус за крадливата ви партия. Нито вие , нито БСП ставате , народа трябва да разбере , че със стари брантии , нов бардак не става.
  • 20 Гост

    37 2 Отговор
    Този гном, платен от ЦРУ, започва да ме дразни усилено! Иска да ми внуши, че протестите на обединяващите хора немогат да съществуват, защото са "подклаждани от БСП", видете ли! На бедния му е все тая! Хората искат ти да се махнеш, заедно с Боко и клиника! Аз лично не те понасям, физкултурнико с големите уши!
  • 21 тоя с гъските

    24 1 Отговор
    Наглец
  • 22 Иванов

    39 0 Отговор
    Айде... пак старата песен на нов глас . Все другите са виновни . хахаха.... Ами кой вдига , данъци , задължителни застраховки , вода и като цяло косвеното увеличение на разходите на и без това мизерстващите около 70% от жителите на нашата мила и свидна родина. Горивата не ги дигат те , токът не го дигат те ОК , но позволяват безконтролното господство на монополите . Как може преди година със същите условия цената на горивото да е 1.9 а сега 2.5 някак не се връзва постановката .
  • 23 Plovdiv

    35 1 Отговор
    A що не отиде да видиш с очите си хората, които протестират?! Да разбереш, че си пълен малоумник, за да твърдиш подобно нещо... Вие с вашите антибългарски безумия реално изкарахте хората на улицата! Ама няма как да го разберете от дупката, в която сте се завряли с Тиквеника!!!
  • 24 Гражданин

    35 1 Отговор
    Този човек не осъзнава ли, че колкото по вече се “изявява” в медийното пространство, толкова по вече увеличава.вероятността за падане на правителството!

    Коментиран от #29

  • 25 натовец

    39 0 Отговор
    Най-големия тъпанар в държавата прави критики на Президента. Идиот. Дава за сравнение с 2013г. Да но колко бе цената на един барел петрол-към 130 $, а сега е 80 а цената на горивото е една и съща. Но такива са избрани да ръководят държавата - хора които са за затвора. И Мента Стоянова и той работят за застрахователите. При триста милиона чиста печалба все някое куфарче е отишло при тях.

    Коментиран от #34

  • 26 АНАЛлизатор

    11 27 Отговор
    То е ясно като бял ден, че ГЕРБ ако сдаде власта идват Радев, Нинова и Доган на власт и още на другия ден протестите ще спрат. Беднотията, селянията и простотията са благодатна почва за идването на власт на популисти.

    Коментиран от #39

  • 27 Сатаната

    28 2 Отговор
    Питам, коя уважаваща себе си медия ще покани отявлен олигофрен, освен ако не е сатирично предаване?
  • 28 Русенец

    26 2 Отговор
    По-голям ХАОС от Борисов 3 има ли !?
  • 29 антрашпиц

    20 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гражданин":

    Няма капацитета да го осъзнае.Прекалено е тъп.С една дума -КАЛЪФ!
  • 30 демократ

    8 33 Отговор
    Виждам, че пишещите не могат или не искат да мислят. Пробвайте да помислите и после пишете глупостите си. Интересно е как петрола зависи от българското правителство, как цената на газа зависи от ДКЕВР, как, ако няма организация има протести едновременно в няколко града, помислете кой може да стои зад тях, кои две парламентарни политически сили заплашват с предсрочни избори, помислете и сиси спомнете тяхното управление заедно и т.н. Сегашните управляващи може да не са цвете, но по- добри за сега не виждам.

    Коментиран от #37, #47, #53

  • 31 Меркел

    23 1 Отговор
    Нема такава държава и нема такъв дебил.
  • 32 Охх котьоо

    23 1 Отговор
    Страх ги е и треперят, за това се опитват да манипулурат с глупистите си всеки ден
  • 33 сноу

    15 1 Отговор
    Мали-и ,дон Цвъкулан много пяна е насъбрал и от цялото бръщолевене само бсп-та и президенти, му се разбира.Ами що не вземем на тоя да му направим една трибунка в парка, и да си плещи на воля до посиняване.Не че са ми браШчеди тия бсп-та, а за дпс да не съм чул ,ама Цвъки като вземе да плиска боза всичко омазва.
  • 34 антрашпиц

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "натовец":

    Е то където е едно куфарче,там са и две ..па и повече .
  • 35 Ryty

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "328":

    Е такива меки изгнили моркови и вкиснати банани, са на работното мястото на всеки, който не се клани на тия продажниц, и поради факта че слагат неграмотните си крадци на висши постове се случва това в което живеем
  • 36 абс

    18 0 Отговор
    отвратителен човек!!!!!
  • 37 антрашпиц

    18 1 Отговор

    До коментар #30 от "демократ":

    Ей пишман демократ!Обясни ни що се вдигат данъците?И те ли са щото вдигат горивата..примерно..и застраховките ли.. и новите такси в съда ли . ..и водата за какво..и всичко..
  • 38 анализатор

    15 0 Отговор
    ИЗКАЗВАНИЯТА НА ЦВЕТАНОВ И МЕНДА СТОЯНОВА СА С КОРПОРАТИВЕН ИНТЕРЕС.Да отменят тогава задължителното застраховане и въпросът тогава ще е на договаряне на двете страни
  • 39 Я ходи

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "АНАЛлизатор":

    Си действай по това там както си се написал
  • 40 бббббб

    15 0 Отговор
    Ще им секне далаверата.И виждат ,че се оформят като политически труп аналогично на НДСВ и други партии.
  • 41 гост

    10 2 Отговор
    Ха ха, БСП, МСП, като гледам май ще си заминавате. Все нещо и някой ви е виновен 10 години. Само мрънкате, намилате и дуднете. Вече сте ясни на всички.
  • 42 Бисер Петров

    19 0 Отговор
    Виж каква е минималната заплата , минималната пенсия и каква е заплатата на депутатите, без бонуси, служебни коли и други привилегии, БОКЛУК МРЪСЕН! И това не ви стига, продажна , корумпирана, крадлива зган.Виж къде са сега Унгария, Полша,Румъния и всички останали от бившите соц страни.Съсипахте държавата, предатели гнусни! Оставка! Целия парламент на бонището !Затвор за всички вас !
  • 43 милицелия

    22 0 Отговор
    С минималната заплата сега, можело да си купиш повече гориво????????
    Тоя образ наистина ни взима за мезе или се прави на изключително тъп!?
    Че ти ако взимаш 510 лв на месец си жив умрял бе Цветанов, за какво гориво бълнуваш!? Ти с тия пари даже и няма да може да умреш достойно, не можеш си плати и гроба, другарю гробар.
    Истината е, че заплатите не са се повишили, за сметка на всичко останало и то в огромни проценти, което влоши качеството на живот, за това хората се вдигат на бунт, защото им писна да ги грабят. Същото чака и комунистите от БСП, пак ще има протести, само се надявам да не са толкова мирни, че явно на мафиотите не им пука и се правят на луди.
  • 44 БЪЛГАРИЯ

    22 3 Отговор
    ИЗЛЕЗ НА ПРОТЕСТ-СПАСИ БЪЛГАРИЯ
  • 45 Дарко

    14 1 Отговор
    Не можах да прочета статията.... Започнах и спрях защото все същите дразнещи мрънкания о плюене по друг. Едно и също, едно и също. Не мога вече да дам глас за вас.
  • 46 Апокалипсис по ГЕРБ

    14 1 Отговор
    Абе Боко няма ли най-накрая да ни се разсърди, че не му харесваме евроатлантическия асфалт и да даде оставка за последен път. Хаос, потоп, чума - всичко ще преживеем само се махайте
  • 47 Голям праз

    16 0 Отговор

    До коментар #30 от "демократ":

    Отиди на очен лекар, като не виждаш.
    Народът е суверена и когато не е съгласен с действията на избраните (или неизбраните) от него, той има право, да изрази несъгласието си. Това е демокрацията, демократе.
  • 48 Тръмп

    2 12 Отговор
    На Дебилите им избраха достоен Президент, необразован популист!!!:):):)За това е толкова популярен!!!:):):)
  • 49 Познай цената

    10 0 Отговор
    Ех, че предвидливо са викнали в сутрешен блок Цурко да дрънка и да обвинява когато стана напечено $$$
  • 50 Сатаната

    10 1 Отговор
    Изрод, аз съм застраховател и губя пари от ГО, ама не е задължително да я сключвам за 200 лв., при мен ще е 2000 лв., и никой няма да дойде и няма да губя. И кой е този мазохист който постоянно губи пари и продължава да се натиска да сключва ГО? Искате ли всичко това да ми го говорите в очите, ама заредения ПАРАБЕЛ да ми е в ръката, гнусна измет. Към всички в сайта, дали има ГОСПОД или правят е Ботев, а.
  • 51 6АПАРТАМЕНТА

    13 0 Отговор
    ДРЪЖ СЕ ВЛАСТТА КОПЕЛЕ ЧЕ ОТИВАШ В ЗАТВОРА .
  • 52 Тръмп

    2 17 Отговор
    Дебилите не могат да прочетат цялата статия,защото от Истината боли,а и са Невежи русофили!!!:):):)

    Коментиран от #55, #58, #61, #78

  • 53 Джони

    11 0 Отговор

    До коментар #30 от "демократ":

    Я ти помисли преди да акащ по форумите със диариите си предизвикани от резливите бжзи на цвъки . Народа не му трябват организатори това е опорката на тиквите от статуквото , т.е. крадците на прехода , само че ние хората знаем какво е и тези вече не минават . Вън , лустрация , и всички крали , грабили , унищожавали в затвора . Времето на калинките и еничарите свърши .
  • 54 Антитрол

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ryty":

    Троловете на герб и на БСП да ми пицелуват главичката на ....
  • 55 Федералният резерв

    8 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тръмп":

    Търси си работа, бейби, вече няма кинти да плащаме. Квото беше, беше
  • 56 Тръмп

    3 20 Отговор
    Импийчмънт си проси Българо-Съветския Президент,чиято задача е да ни върне в комунизма на Путин!!!!:):):)

    Коментиран от #62

  • 57 Къртев 🐓

    13 0 Отговор
    Като слушам Цветанов и Борисов, имам чувството, че управлението на държавата е прекрасно и тук там има нещо за доизглаждане. Но в действителност, те са вдигнали минималната заплата на 510 лв. за да може да вдигнат всичко останало. Но тънката сметка не минава, защото искаме справедливи доходи. И то излиза, че само са сменили цифрите, а стойноста е даже по ниска. Хляб-1.39, дизел-2.36, гражданска със 100% по скъпа, данък за кола с 30лв. повече, газ 20%, ел. енергия незнам с колко. И излиза наш Цецо и казва, че с 510 лв съм щял да си купя повече бензин. Хммм
  • 58 Бойко Кръстанов

    9 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тръмп":

    Шефа ти цвъки е влюбен в главичката на моя ... Има и за теб пич да погалиш .... русофили сме понеже сме ч..... Путин
  • 59 Турция

    8 4 Отговор
    Х.... За Герб и х...за БСП.
  • 60 Тръмп

    2 14 Отговор
    Да мачкам русофилски роб з интелект,първа радост е за мен!!!:):):)

    Коментиран от #87

  • 61 Голям праз

    14 1 Отговор

    До коментар #52 от "Тръмп":

    Тролче, взимай си 30 сребъника и изчезвай докато можеш, да ги похарчиш.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 деиствайте шумкари

    9 0 Отговор
    Цветанов да не се прави на луд ! Държавата е собственик на т. нар. "Златна акция" в "Лукойл Нефтохим Бургас" АД, която дава специфични права. Държавата може да участва при взимането на важни решения в дружеството, като например промяна на предмета на дейност,оформяне на цени, прехвърляне на дружеството на трето лице, съкращаване на щата и др. Държавата притежава една акция Клас А с особени права от капитала на дружеството, на основание чл. 226 от Търговския закон.
  • 65 Няма да ви мине

    15 0 Отговор
    Номера, изедници! Гаврихте се с нас, сега сме ние наред! Всички псевдо политически бок.луци- гответе се за Народен съд!
  • 66 Румяна Костова

    14 0 Отговор
    Малко народо психология трябва да знаят българските управници.Българският народ търпи,търпи и в един момент му идва жълта минута...И не трябва никакво БСП да го организира.А и социалистите да си имат едно на ум също и да внимават в картинката.
  • 67 Слабограмотен

    17 0 Отговор
    Цецоооо Цецо нищо не става от тебе Абе мълчи и глей на къде ще ловиш гората що ни писна да се извинявате и все друг ви е виновен три мандата ни разсипахте ката народ и нация....ставай и се махайте...
  • 68 ОСТАВКА

    12 1 Отговор
    хаос ще настъпи в групировката герб, това плаши Цветанов до смърт! ОСТАВКА ЗАВИНАГИ !
  • 69 ОСТАВКА

    13 0 Отговор
    хаос ще настъпи в групировката герб, това плаши Цветанов до смърт! ОСТАВКА ЗАВИНАГИ !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 бял

    13 0 Отговор
    Колко е тъъъъъп....
  • 72 кара колю

    6 2 Отговор
    Ами то и вие сте комунистчета цялата ви партия,а как беше!
  • 73 антрашпиц

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Драйвър":

    Ей мухльо,за такива като тебе трябва 3000лв гражданска данък бензин 10лв литъра.
  • 74 некойси

    2 8 Отговор
    Абе седя си вчера у нас на дивана, гледам ТВ и сърбам кафенце ... По некое време звънна телефона, Корнелия беше. Каза че искала да намине да си поговорим. Дойде на гости, предложих и кафенце и на нея и като се заприказвахме сподели ...
    "... абе организирам един скромен протест от 10 души, що не вземеш и да дойдеш? Ще бутаме властта. Даже и 5 лв. ще ти мушна ако дойдеш. Пък ако нищо не стане ще си ходим по къщите" ...
    ... тия съвсем са се сбъркали ...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 МИЛ

    12 0 Отговор
    ела на протестите бе гнидо мазна да видиш как ще те посрещнат хората елабе налъм фъфлещ
  • 77 дгд

    9 0 Отговор
    Цветанов , ти си едно нищожество.
  • 78 983

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тръмп":

    Да се вписваш като "Тръмп", по- скоро говори за това, че не си стигнал до етап на съзряване. Та от тази гледна точка, кой да те вземе на сериозно?
  • 79 ХанкоБрат

    9 0 Отговор
    Кривоглавият тъпунгер да дава следващото интервю с раирани дрехи и зад решетка.
  • 80 Тодоров

    10 0 Отговор
    "БСП категорично стои зад тези протести". Това са пълни глупости вероятно са му го подсказали в Американското посолство. Считам, че в момента в България няма политическа сила, която би могла така спонтанно да организира подобни протести, и то в най-големите градове. Най-вероятно виновни са социалните мрежи, г-н Цветанов.
    Не подценявайте общуването в тези мрежи. "Врагът" е само във вашето съзнание. И колкото по-бързо осъзнаете това, може и да имате шанс за още някоя и друга година "политически живот"
  • 81 ЦВЪК

    6 0 Отговор
    Излезе от черупката си да пусне едно кафяво
  • 82 filo

    0 7 Отговор
    Цецо, добър ден! Добре, че каза кой стои зад протестите, защото не се сещам.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #83 от "Валери":

    Ас не съм трол ана се си мислим че е праф човека
  • 85 herez

    8 0 Отговор
    Цветанов , Бойко-ТиквочЪ и цялото му престъпно ГЕРБ правителство + 240те Олигарси в бг- парламента на съд за ГЕНОЦИД срещу България и Българите. 2млн. официално сме зад граница за по-добър живот, неофициално сме много повече, разделиха ни от майките и бащите ни, от братя и сестри, от близки и приятели. ОСТАВКА на цялото престъпно ГЕРБ правителство + всичките 240 ОЛИГАРСИ в БГ-Парламента и директо в затвора до живот - без право на замяна. Докараха българския народ до просешка тояга - това е ГЕНОЦИД серщу България и Българския народ.
  • 86 бсфн

    5 1 Отговор
    цв.цв. излизам да протестирам защото ви знам от самото ви начало какви сте,служителки от рдвр провериха семейното положение на гл. секретар боко и той нареди прекият началник да ги накаже,нунев даде разрешително за оръжие на циганина а каза,че напуска защото сестра му ще ставала депутат а де факто с измама той стана детутат аидук да има за 6год нунев
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Брей

    0 0 Отговор
    Целия герб мина през босфор ти ви за няколко дена
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове