823 1

Дончо Барбалов поема „Транспорт”-а в София

Преди дни оставка като зам.-кмет подаде Евгени Крусев заради ремонта на ул. „Граф Игнатиев”

Дончо Барбалов ще е временно изпълняващ длъжността зам.-кмет с ресор „Транспорт” в Столичната община. Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на редовно заседание на Столичния общински съвет (СОС), съобщи бТВ.

Барбалов от много години е зам.-кмет по финансите в общината.

Във вторник зам.-кметът по транспорт Евгени Крусев подаде оставка, след като стана ясно, че той е призован от прокуратурата във връзка с обществената поръчка за ремонта на ул. „Граф Игнатиев“. Фандъкова веднага прие оставката му.

В сряда главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че разследването срещу Крусев е за длъжностно престъпление, свързано по-конкретно с поръчката за шумо и виброизолиращи подложки на ул. „Граф Игнатиев“.

До момента на Крусев е връчена само призовка. Обвинение не му е повдигнато.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Боко Мазника от БРЕГ
    Отговор
    1 14:56  06.12.18
    Мнозинството на ГЕРБ в Столичния общински съвет са лесбийките и гейове!!! Това мнозинство на ГЕРБ е избрано от неграмотните гласоподаватели с кокоши мозък/Кокошката има от 1 до 2 грама мозък/. Тези неграмотните гласоподаватели, са също лесбийките и гейове!!! Затова умни софиянци, събудете се, за да изхвърлите ГЕРБ от Столичния общински съвет!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай