Last news in Fakti

31 Март, 2012 19:02 3 576 0

Газ взриви жилище в Нови пазар

  • нови пазар-
  • газ-
  • мвр-
  • взрив
Газ взриви жилище в Нови пазар - 1
Снимка: МВР

Газ, изпуснат от газова бутилка, взриви жилище в Нови пазар. Пострадали са двама души – жена на 29 години и мъж на 59 години, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на полицията в Шумен. Инцидентът станал около 14.20 часа.

Тогава в оперативната дежурна част на полицията е получен сигнал, че в жилище на ул. “Оборище” в град Нови пазар е възникнала експлозия вследствие на загазоване на помещение с газ пропан-бутан, който е изпуснат от бутилка.

На място са изпратени екипи на Районно управление “Полиция” – Нови пазар и спешна медицинска помощ. Пострадалите са с изгаряния и са транспортирани от екипите на спешна медицинска помощ във Военно морска болница в град Варна. 

Извършен е оглед от разследващ полицай, експерт-криминалист и служители на Пожарната служба. Образувано е досъдебно производство. Причините за възникване на инцидента се изясняват.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА