Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 14:01 12 527 27

Ето го загиналият герой от АМ "Струма"

  • катастрофа-
  • струма

Съселяните му, колегите му и най-вече неговите близки и семейството му са в шок

Това е 54-годишният Димитър Костадинов от санданското село Ново Делчево, който загина в зверската верижна катастрофа на АМ "Струма" между Сандански и село Дамяница вчера сутринта, премазан от камион, докато се опитвал да предупреди останалите шофьори да внимават, че има катастрофа.... Костадинов излязъл в гъстата мъгла на пътното платно и започнал да маха срещу идващите коли, за да предотврати последващ сблъсък и да предупреди шофьорите да намалят скоростта си, пише struma.com.

Но за кратко! Водач на камион не го видял и го премазал.

Убил го в мъглата- на място. Димитър Костадинов загина, са да спаси десетки пътуващи, от още по-тежки последствия в една от най-жестоките катастрофи, ставала на територията на област Благоевград. 14 ранени и 1 загинал, е черната равносметка от кървавия сблъсък на 25 автомобила, 2 автобуса и микробус, които се нанизаха един в друг и се наложи да режат ламарини, за да спасяват ранените.

Но Димитър Костадинов, който от добро сърце излезе на пътя, загина. Изненадващо и нелепо. Изпратен от близките си на работа в мебелна фабрика в Сандански.

Съселяните му, колегите му и най-вече неговите близки и семейството му са в шок. Митака, както всички го наричат и със смъртта си доказа, че е изключително добър човек, казват тези, които го познават. Колегите му останаха вцепенени от черната вест.

Минути преди това приятелят му от работата му го чул по служба. Бил весел, разказват хората в Сандански . По - късно научили, че именно той е загиналият в катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    33 8 Отговор
    Моите съболезнования, но къде е бил, за да го смаже камиона? Вероятно не е бил в аварийната лента, а на платното.

    Коментиран от #25

  • 2 япя0хнб

    113 3 Отговор
    Изводът? Не прави непоискано добро! Горкият човек! След месец - два всички ще забравят за него, дори и онези, чийто живот е спасил със саможертвата си. Бог да го прости, съболезнования на близките!
  • 3 672

    91 2 Отговор
    Господ да го прости . Жалко за човечеца . Не го познавам .От снимката се вижда , че е добряк . Сигурно и тая хапка хляб , дето я държи ако я поиска някой , ще я даде !
  • 4 Поклон пред паметта му !!!

    69 0 Отговор
    Човека е загинал за да спаси други хора,но безотговорни в случая,които са подценили обснановката на пътя погубвайки човека.Това е сериозен повод да се замислим върху всичко,и най-вече да бъдем отговорни,за себе си и другите.Бог да прости загиналия !!!!
  • 5 Batushka

    7 17 Отговор
    Еволюция!
  • 6 Истината

    10 62 Отговор
    Когато си глупав и Господ не може да те спаси.
    А дали си бил добър с нищо не ти помага когато си мъртъв.
    Естествен подбор на природата.

    Коментиран от #26

  • 7 бай Тодор

    42 2 Отговор
    Добре е направил,че е излязъл да предупреди другите,но трябваше да бъде малко по-внимателен за собствената си безопасност и да не разчита,че друг ще го опази ! Бог да го прости !Добър човек е бил !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Крадец

    21 0 Отговор
    По принцип,трябва да се кара с такава скорост,че в областта на видимост,да можеш да спреш,като вземеш под внимание и състоянието на настилката.Всеки е карал,без да вземе това напредвид и е разчитал,че пътят ще е чист ! Не би !
  • 10 СТАЛИН

    32 1 Отговор
    ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ.А ТЕЗИ УЧАСНИЦИ В КАТАСТРОФАТА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ КНИЖКИТЕ ЗА 1 Г.НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ В МЪГЛА.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кумчо Вълчо":

    Ами да, ама не карат. Ей го миналата година в един порой аз карам със 100км/ч и покрай мен профучават коли, ама нищо не се вижда като се вдигнат вихрите вода и след 400м започнаха да излитат като в рамките на 3,4км имаше поне 4 катастрофи и едната точно пред нас: един фиат направи аквапланинг със приблизително 140км/ч на една кръпка черен и гладък асфалт, без грам сцепление.
  • 13 Countryman

    35 1 Отговор
    ПОКЛОН ОБИКНОВЕН ЧОВЕКО
  • 14 възмутен гражданин

    18 1 Отговор
    Изказвам най искрени съболезнования на роднините и близките на загиналия човек Хората в много случаи са безотговорни на пътя и стават такива трагедии водача трябва в момента да прецени как да кара при намалена видимост и лоша настилка
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иво 68

    3 6 Отговор
    Жалко за човека... Лека му пръст... Но относно мъглата-Говори се че там имало в близост парници? Сутрин на тези парници се отваряли някакви капаци за отвеждане на парата образувала се вътре.. И мъглата е готова при среща топъл-студен въздух. Интересно е да се привери дали има парници?????

    Коментиран от #22

  • 17 Plovdiv

    6 0 Отговор
    "Само добрият умира млад, изглежда само злото остава завинаги"... Така се пее в една песен на една легендарна метъл група...

    Коментиран от #23

  • 18 stukar

    5 1 Отговор
    Асфалта! Веднага проби от асфалта!
  • 19 Гаврош

    4 0 Отговор
    Светъл път на душата ми! Добрите българи остават все по-малко!
  • 20 Гаврош

    5 0 Отговор
    Светъл път на душата му!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Туй то

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иво 68":

    Ти не си добре!Лека пръст на човека.
  • 23 гуньо простия

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Plovdiv":

    И аз за това се сетих. "Дали смъртта е още един рожден ден?" Up the irons!Бог да прости човека!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 gvdff

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Май сте си отговорили на въпроса. Само да се уточни, че той е трябвало да прескочи мантинелата, за да е безопасно и за него. Сега съдят човек заради неговата безотговорност и непредпазливост. Съсипа се живота на 2 семейства (не 2ма индивида), заради 1 човек с 1 грешно решение.
  • 26 Минчо

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Истината":

    Ти да не си господ да отрежда кой какъв е то на пътя всеки е застрашен нещата се случват за миг как е станало и кво само покойният си знае. Бог да го прости.. А пита се къде са милиционери те в такива случаи да светят със ламите на скъпите Кии или ни причаквт по завоите със новите камери да зберат пари ей там е въпроса къде са били търсете там отговорност на тез

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове