Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 17:40 4 299 29

Подсъдим за насаждане на омраза срещу българите

  • ефрем моллов-
  • помак-
  • насаждане на омраза

Районната прокуратура в Смолян внесе обвинителен акт срещу Ефрем Моллов през октомври миналата година

"Не обръщах много внимание на тези "хайдути" (бел. ред. - сдружение "Родопски хайдути" в Смолян) досега. Но тяхното неистово желание да разпространяват лъжи по мой адрес и да плашат БЪЛГАРСКИЯ СЪД с бдения и демонстрации ме провокира да им разясня някои истини", написа подсъдимият за насаждане на омраза срещу българите Ефрем Моллов в профила си във фейсбук.

Днес той не се яви на процеса срещу него, на което трябваше да се разгледа искането на адвоката му делото да се гледа по съкратеното съдебно следствие.

"Уважаеми съграждани хайдути, сбъркали сте адресата. Не Ви познавам лично и не съм обсъждал с Вас съдбините на Родопите и Държавата ни! Но ако бяхте истински хайдути, щяхте да защитите поробените от политиката, мафията и банките целокупно народонаселение на Родопите. Щяхте да търсите сметка на унищожителите и поробителите. Щяхте да раздадете справедливост. Но тъй като не го правите, то това означава, че Вие подкрепяте угнетителите! Казано с други думи, не Ви стиска!"“, е написал Моллов от Норвегия, където е в момента.

"Аз не съм поробител, не съм управляващ, не съм подтисник! Затова и не мога да приема това Ваше поведение. За мен Вие изпълнявате една гнусна поръчка, зададена Ви от тези поробители на българския народ. Съжалявам Ви за това! Препоръчвам Ви да прочетете моята книга (бел. ред. - "Има ли бъдеще Велика Булгария, или защо е скрита историята на помаците") и тогава да водим дискусия. В тази книга има заложена една Велика кауза. Ще се радвам да я разберете и приемете. В нея съм показал пътя за Единението, Братството и Бъдещето ни! В моята книга няма разделение и мъст! И както се полага на Агото, първи простих и поисках прошка! Ако бяхте поне малко Вярващи, щяхте да ме разберете. Но уви! Все пак съм оптимист и вярвам, че ще се усмирите. Аз Ви прощавам! Дано и Господ Ви прости!“, завършва обръщението си Моллов.

По-рано – през декември месец той пише на ВМРО следното (без редакторска намеса):

"Много месеци не съм влизал в моя профил. Една от съществените причини е, че срещу мен се водеше следствие. Може да Ви се струва невероятно, но причината за това е написаната от мен книга. Да се чуди човек в кой век живее и има ли свобода на словото!!! За капак на всичко, по сигнал на ДАНС прокуратурата внесе обвинение в съда срещу мен. В петък (21.12.2018) бе второто заседание по това дело.

Досега не обръщах сериозно внимание на това, но се забелязват вече тенденции, на които няма как да не дам моето тълкуване. Ни в клин, ни в ръкав се появи ВМРО пред Съдебната палата и проведе демонстрации „в защита на съда“. Тези, които си позволиха да продават българско гражданство, да защитават българския съд. За това деяние трябваше да са на моето място, като Обвиняеми. Но да оставим това. Обезпокоително е другото. Намесвайкисе в едно такова дело и по този недалновиден начин, ВМРО показва, че делото се превръща в политическо и издава истинските поръчители.

Радващото в цялата комична ситуация е това, че по този начин ВМРО легитимира Ефрем Моллов като ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР и АЛТЕРНАТИВА на това Статукво и криворазбран Патриотизъм. Но да оставим и политиката. Не мога да подмина лъжите и оронващи престижа ми информации, които разпространяват за мен ВМРО. В тази връзка искам аргументирано да докажа, че това са едни лъжци, имащи неистово желание да манипулират Обществото с дезинформация. Започвам с последната статия – „Патриотите от ВМРО с поредната победа – Ефрем Моллов ще бъде осъден“ – качена на техния партиен сайт. Искам да посоча на ВМРО, че това се нарича „въздействие отправено към съдебната инстанция“.

Наказуемо е по закон! От друга страна по закон аз съм „невинен до доказване на противното“. ВМРО изглежда се изживява над законите в България. В статията манипулативно се лъже, че делото е за „… насаждане на етническа омраза и радикален ислям …“. В същата статия четем още „… лицето Ефрем Моллов – разпространител на езика на омразата …“. За да бъде ясно на всички в какво ме „обвиняват“, публикувам целия обвинителен акт на прокурора (линк: hhttp://bit.ly/2rOpMeY). Ще видите, че там няма обвинение в радикален ислям.

Това е една голяма Лъжа. Трябва да кажа и нещо много важно. Аз не съм нито уахабит, нито салафит. Не съм учил в Арабския свят и не нося специфична брада до пъпа. Аз съм ЧИСТ ЕДИНОБОЖНИК. Последовател на вярата, низпослана свише на първия Пророк Адам и препотвърдена от всички следващи Пророци, включително Исус и Муххамед. Аз съм Човек на Любовта. Изразявам я както към Единствения, така и към неговите създания – човеците. Аз не мразя и не мога да мразя създанията на Всевишния. Най-голямата лъжа изречена от ВМРО е, че Ефрем Моллов „си признава вината“. Няма по-голям грях от това да се лъже съзнателно.

Чрез такава лъжа да придобиваш полза за себе си. И когато това се прави преди тези светли за всеки християнин празници, оставам с предубеждение, че тези от ВМРО, които спретнаха този пасквил, не могат да бъдат Вярващи. Аз не мога да се призная за Виновен по такива несъвместими с моята същност и разбирания обвинения. Рано или късно Истината ще възтържествува. Наближава времето, когато Еднозначно ще бъде показана моята Същност и Личност. Тогава Вие ще се срамувате за това, което сте правили срещу мен. Останете си с този Срам. Аз Ви ПРОЩАВАМ!!!“


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 отегчен

    49 14 Отговор
    Тоз полуумния помак, откъде го изровиха соросоидиотите, долни.
  • 3 Хахаха,

    28 41 Отговор
    Един помак направи за смях цялото патриотарско войнство....

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БЕСИЛОТО

    48 8 Отговор
    Искам следващият път заглавието да гласи: „Осъден за насаждане на омраза срещу българите”

    Коментиран от #22

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Груьо

    55 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха,":

    Не съм запознат с "творчеството" на този индивид, но помашка нация няма. Това са българи мохамедани. Вече има ДНК тестове, тези небивалици лесно могат да бъдат опровергани.

    Коментиран от #8, #11, #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Циганин

    18 37 Отговор
    Няма нужда от насаждане на омраза срещу българите, тях цял свят ги мрази. Даже великобритания излезе заради тях от съюза!
  • 10 Бачо Киро

    24 4 Отговор
    Още на първата страница от обвинителния акт е написано достатъчно за причината, поради която го съдят, а той идиота твърди, че не било вярно, че го съдят за език на омразата, дори прилага акта ... Въобще не съм си губил времето да чета останалите примери ... Може ли сам да си сере в гащите ...
  • 11 Бачо Киро

    23 2 Отговор

    До коментар #7 от "Груьо":

    Не само няма нация помаци, помаци е просто название за ислямизирано население на определените територии. Не всички помаци са с български корени, има и гърци помаци. Думата на гръцки дори е същата - помак, мн.ч. помаки. Освен да се разберат тая нация нещо като македонците ли ще са, дето са ту българи, ту гърци според зависи ....
  • 12 Груьо

    10 13 Отговор

    До коментар #8 от "El comandante":

    Според издадената в Харвард "Черна книга на комунизма" по непълни данни от 1959 до 2006 г. режимът на Кастро убива над 14 000 души на възраст от 16 до 68 години, включително няколко жени, поне една от които е била бременна. Според разследване на Freedom House до 2005 г. над 500 000 кубинци преминават през системите на концлагери, затвори и изтезания.

    Това поставя режима на Кастро сред най-екстремистките "прогресивни", т.е. ултрареакционни тоталитарни режими в света. При това не става дума за диктатура, която води до "светлото комунистическо бъдеще" – просто такова не съществува – но за



    диктатура, която води
    до нечувана бедност и мизерия цял един народ


    до неговото тотално деградиране, до лумпенизиране и криминализиране на значими обществени прослойки – впрочем навсякъде криминалните комунистически режими водят до сходен резултат, който с десетилетия не може да се преодолее.
  • 13 Руснак

    17 5 Отговор
    Тоз пък кой е? Ей не ги оправят тия психиатрии...
  • 14 TтТ

    7 8 Отговор
    Насадената омразе е от тъпите комунисти(смяна та на имената) премахване на всички техни обичаи!Естествено с властта тогава има и много последовате ли. Хората се настройват един срещу друг и.,.Абе общо взето тея са нанесли толкова много психични травми, че резултатите от тях ги прехвърлят на здравата глава с цялата наглост да черпят девиденти! Това ако не е изрудтцко, кажете какво е?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТтТ

    6 12 Отговор

    До коментар #7 от "Груьо":

    Това са българи мисюлмани! Не мохамедани! Няма такава нация и никои не иска от самите тях това!Искат насадената омраза върхо тях да я няма! Тая омраза се изписва веднага от тъпаци по отгоре! Резултатите са на лице, кажете драги русофили как в ЕС се насажда омраза? А това е резултат от соц политиката на Русия и БГ комунисти! Още по разочароващо е, че тези комунисти си имат още заблудена стока*
    Стока на сърбохърватски означава животни.
  • 18 Хасан

    14 0 Отговор
    Я, че туй наш Синан! Що го пишат с друго име? Кажи бе Сино.
  • 19 1994

    15 1 Отговор
    Хайде сега и бандата на Шаро-Синан,Хасан и т.н. :)))

    Коментиран от #20

  • 20 КЛОШАР КЛОШАРОФСКИ

    0 6 Отговор

    До коментар #19 от "1994":

    Ние клошарите тъй сме решили, всеки емвиновен за гибелта на българия, но не и българите.
    Ща ни накаже правилно и жестоко природата, нали знаете : В ПРИРОДАТА НИЩО НЕ СЕ ГУБИ , А САМО СЕ ПРЕВРЪЩА В ДРУГ ВИД ИЛИ СОБСТВЕННОСТ.
    Айди наздраве .
  • 21 Генерал

    9 0 Отговор
    https://c.helikon.bg/202852-balgarite-mohamedani---lazhi-i-spekulatcii-ch.1.html?utm_source=Criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=criteo_lowerfunnel ***
    Българите мохамедани - лъжи и спекулации Ч.1 ***"Лъжите и заблудите за небългарския произход на ислямизираните българи не са от днес и от вчера. През последните няколко години се появиха издания и публикации на псевдоучени и лаици историци, които се стремят да ни внушат своите теории за тяхната небългарската родова същност. Такива „автори“ като Салих Бозов, Ефрем Моллов, Мехмед Дорсунски, проф. Хюсеин Мемишоглу, Никола Чуралски, Емел Балъкчи и други в своите писания като правило не споменават върху основата на какво изграждат своите тези, нямат справочен апарат, не посочват исторически източници, документи, искови данни, а се позовават само на спомени и анкети с информатори на пределна възраст, които по памет съобщават какво са чули или им са разказвали техните дядовци и баби. Но историята не се пише само по спомени и анкети"
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ванче Михайлов

    7 0 Отговор
    Алоо ВМРО и НФСБ къде са ???
  • 27 Усмивката

    8 0 Отговор
    „Наближава времето, когато Еднозначно ще бъде показана моята Същност и Личност”.... що се занимавате насериозно с този.Човека се е взел за пророк.
  • 28 Аве Адолф за посковско турската подлога

    3 2 Отговор
    Не е помак , помаците са добри ,мили и отзивчиви хора , те просто са си Българи продали вярата си за малко облаги в османската империя. Тая измет е просто платена подлога на чуждо разузнаване , търсете парите и ще видите че ще ви отведат до Москва и Турция . Видно е от тази книжчица ,че всичко е съшито с бели конци и някъде другаде са му я написали .....
  • 29 Пешо

    0 1 Отговор
    Ефремчо е пич!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове