Last news in Fakti

5 Март, 2019 08:42, обновена 5 Март, 2019 09:16 46 434 179

Борисов успокои Медведев за F-16: Няма да се плашите (ВИДЕО)

  • дмитрий медведев-
  • бойко борисов-
  • ф-16-
  • газ-
  • изтребители

Регламентира се и начинът за преизчисляването на пенсиите, отпуснати до влизане на документа в сила

Борисов успокои Медведев за F-16: Няма да се плашите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

След 10-12 години ще се наложи да внасяме ток, предупреди премиерът Борисов след срещата с руския си колега Дмитрий Медведев, предаде news.bg. Няма да има руска централа, защото реакторите са българските. Той не иска да хвърлим "3 милиарда в Дунава". А за въпроса НАТО или Русия Борисов отсече: Ние сме в НАТО и с Русия. Отново министър-председателят поиска Черно море да е зона за туризъм. Ще поддържаме руската техника в авиацията, докато дойдат новите изтребители, обеща Борисов и потупа приятелски Медведев по ръката със заръката: "Няма да се плашите". Дмитрий Медведев отговори на това: "Изтребители винаги ще дойдат, важно е газ да дойде и централите да работят".

Премиерът Бойко Борисов сподели, че тази среща преминава в изключително трудно време, време на надпревара на оръжия. Той иска всички да се върнат на масата на преговорите. Един военен конфликт ще бъде пагубен за света, сподели Борисов. Двете държави ще засилят сътрудничеството в областта на сигурността.

В рамките на посещението на Медведев у нас министерствата на външните работи на България и Русия подписаха и план за консултации между двете ведомства.

Предвижда се консултациите да включват консулски въпроси, различни регионални и международни теми, сред които Близкия изток, Африка и ООН, както и разговори по уреждане на въпросите, свързани с дипломатическата собственост на двете държави.

Последните консултации между двете министерства са проведени преди пет години. От българската страна планът подписа заместник-министърът на външните работи Юрий Щерк, а от руска - заместник-министърът Александър Грушко. Освен това България и Русия подписаха Протокол за изменение и допълнение на Договора за социална сигурност между двете страни. С промените се запазва възможността за придобиване на социални права от гражданите, работили или живели на територията на двете страни, като същевременно се разрешават практически проблеми от досегашното приложение на документа.

Протоколът беше подписан от министъра на труда и социалната политика Бисер Петков и министъра на труда и социалната защита на Руската федерация Максим Топилин. Двамата подписаха и Протокол за изменение и допълнение на Споразумението за прилагане на Договора за социална сигурност. Направените изменения ще облекчат процедурата за отпускане на руски пенсии за българи и обратното. При преценка на правото на пенсия България и Русия ще могат да зачитат осигурителен стаж, придобит в трети страни, с които имат сключен международен договор. По този начин се разширява закрилата за осигурените лица и се дава възможност те да придобият право на пенсия в случаите на недостигащ осигурителен стаж.

Регламентира се и начинът за преизчисляването на пенсиите, отпуснати до влизане на документа в сила. Предвижда се да се запази размерът на пенсията, отпусната преди влизане в сила на Договора, ако той е по-благоприятен. Договорът за социална сигурност между България и Русия се изпълнява от 2010 г. С него се гарантират социалните права на около 300 000 българи, живели и работили на територията на бившия СССР и днешна Русия.

България и Русия подписаха и Програма за съвместни действия в областта на туризма за периода 2019-2021 г. Подписите си под документа положиха българският министър на туризма Николина Ангелкова и Максим Орешкин - министър на икономическото развитие на Руската федерация. Програмата е в изпълнение на Споразумението между правителството на България и правителството на Руската федерация за сътрудничество в сферата на туризма от 8 май 2007 г.

Министър Ангелкова подчерта, че Русия е сред най-важните генериращи пазари за входящия туризъм на България и предпочитанията на туристите от федерацията са постоянно във фокуса на вниманието на българската туристическа администрация и бизнеса у нас за провеждане на активна маркетингова политика и привличане на повече посетители. Двете страни ще си съдействат за увеличаване на взаимния туристопоток, предвижда се също да бъдат установявани директни контакти между българските и руските туристически организации и да се обменя информация за законодателството в сферата на туризма.

Документът ще насърчи обмена на статистическа информация в туризма, включително и свързаната с развитието на туристическата инфраструктура. Ще се осъществява и обмен на информация и експерти между организациите за обучение и повишаване квалификацията на професионалните кадри за туристическата индустрия. Предвижда се двете страни да си сътрудничат също в реализацията на държавната маркетингова стратегия и на проектите в туристическата сфера, както и във внедряване на иновациите. Ще се насърчават и отношенията между регионалните туристически организации.

България и Русия ще продължат сътрудничеството си в редица международни организации, сред които Комисията за Европа на Световната организация по туризъм (UNWTO), Работната група за "Сътрудничество на туризма" на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС) и др.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    37 290 Отговор
    СЛАВА НА САЩ

    Коментиран от #127

  • 2 Без име

    154 114 Отговор
    Жалка България.. Дору и на шега не може да уплаши никого.. По - ското Турция със 120 изтребителя Ф-35 да направили няколко обиколки над България да видим кой когое уплаши, тоз път и Русия няма да ви помогне, сега Русия и Турция са братушки!

    Коментиран от #7, #15, #98, #114, #121

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Седерасти разбрахте ли

    151 18 Отговор
    НАТО или Русия Борисов отсече: Ние сме в НАТО и с Русия.
  • 5 hmhmhm

    298 20 Отговор
    Дааа, разговор с Медведев не е като да събереш главоците и да се майтапиш с хилене и побутване ! Не го разбра , човека !

    Коментиран от #129, #153

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Праведен

    115 19 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Ти си братушка с братята ви от Столипиново.

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анти седераст

    86 18 Отговор
    Тролът на Сорос сега ще се появи от храдтите и ше започне да квичи от ужас.
  • 10 Гост

    53 14 Отговор
    Това си е някакъв хумор между тях,и сега тука всякакви специалисти ще се изкажат! Подчертавам хумор! Айде сега разкажете как къде и какви военни действия ЩЕ се водят! Където знаете че никога НЯМА да стане!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кожодери

    121 26 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Разликата между българите и турците е проста.Българите са културна нация,народ на Духа,а турците са дали на света единствено кръв и терор,а това не може да роди нищо.В Япония има един квартал,където никой не иска да живее,в Токио,поради факта,че там по времето на самураите са живеели търговци на кожа-хората още бягат от тази Карма.А на южния съсед това му е традиция,сам си направи изводите.

    Коментиран от #17, #19, #139

  • 16 Българофил

    93 16 Отговор
    Един и същ проблем винаги! През 1941г. Германия и СССР са в чудесни отношения. Избираме Германия- фал. Сега ЕС и Русия са врагове( НАТО, санкции, дрънкане на оръжие). Потупването на Медведев е спонтанен жест на обич и усещане за вина на Б.Борисов.Отново малшанс за България- отново между гиганти.Геополитически " късмет"!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 тъпак

    113 15 Отговор

    До коментар #17 от "ГЕРБ":

    българите са смес от траки,славяни и прабългари а не от едно племе . дали сме на славянските народи азбуката им а именно кирилицата . за съжаление турците са спрели развитието ни за 500 години. я кажи какво са дали турците за света...уж сте 60 млн...империя сте били а някой с нещо да ви дава за пример ??? все едно някой да даде за пример монголите или татарите...известни са само с жестокост и опустошения . дори и европейците като колонисти са допринесли за развитие на завладените от тях държави....пример двете америки, части от азия .

    Коментиран от #24, #26, #154

  • 23 Коментар📝

    97 9 Отговор
    Баце е Супер Клоун Турете му и една Камба Колаж

    Коментиран от #178

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Batushka

    104 10 Отговор
    Хубаво е турци или турчеещи се цигани като тоя по горе да се профилактират от ДАНС...

    Коментиран от #28, #29, #30, #45

  • 26 1111

    24 105 Отговор

    До коментар #22 от "тъпак":

    Нищо не сте дали на света,ако не са били турците да ви запазят като нация,я кажи за 500 г.как така все още ви има,ако сте клани,ако сте били подложени на убиване...?Вие се продадохте и сменихте религията си за 50 години,а камо ли за 500...тия приказки ги разправяй на други

    Коментиран от #40, #41, #78, #175

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кожодери

    37 4 Отговор

    До коментар #17 от "ГЕРБ":

    Чикни в гугъл и поспорис академик Лихачов-автор на филма "България-държава на Духа"
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хххл

    42 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хуан Гайдара":

    Вие сте известни манафи, но тоя мерак през аспуха ще ви излиза!
  • 34 Дай газ

    22 5 Отговор
    Как, ? ние управляваме света ва.
    Светът се съобразяважс нас и си сверяват часовниците си от нас, никой не може да гъкне без наше позволение.
    Ето и гн Мечкароф дойде да поиска разрешение за търбата по посока европа.
    Ся ши командим бай Дончо по най бързия начин да ни докара птичките фе -16 и после фе -35 и чаркулациите за тях.
  • 35 а бе кретен

    57 6 Отговор

    До коментар #24 от "Идиот":

    да си чувал , че по нашите земи са живели траки,за тракийското златно съкровище да си чел...то пък ти не знаеш да четеш .кирилицата е създадена от учениците на кирил и тетоди по заръка на българският цар когато се връщат от молдова....но то явно от сеене на тютюн време за история нямаш.нищо не каза за османското световно богатство с което се познати...аз плющенето на козички и манафството не бих го посочил като културно наследство . относно икономиката...ами то в турция има филиали на западни фирми и производството ви всъщност е на европейците а вие само завивате болчета

    Коментиран от #39, #42, #100

  • 36 Кожодери

    2 2 Отговор
    Мокри сънища си имал с татарски племена.

    Коментиран от #43

  • 37 Аааа

    35 4 Отговор
    От прост , по прост тиквоч ...
  • 38 Луд

    57 3 Отговор
    Едно време Борисов каза" Който е приятел на всички ,накрая не е приятел на никой". А сега друга песен пее ."Ние сме в НАТО и с Русия" и накрая при един конфликт всеки ще вика "Ами вие Нали казахте че сте с другите". Ама поне се мъчи да е майтапчия. Дано и Медведев се майтапи с това че изтребители винаги ще дойдат. Защото малко не разбрах защо ще дойда те изтребители да вършат работа Или ние да ги ползваме Това май не беше майтап
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кожодери

    62 10 Отговор

    До коментар #26 от "1111":

    Оцеляли сме,благодарения на силния български,безсмъртен Дух.На морето един руснак ми видя кръстчето и се снима с цялото си семейство с мен.Казваше на жена си:"това е българин,многи силен народ,500г са оцеляли под турците.Шампион бил каза в Русия по бокс

    Коментиран от #52

  • 41 е айде де

    50 6 Отговор

    До коментар #26 от "1111":

    чакам какво огромната османска имерия е дала на света и с какво се гордеете . нас ни има просто защото сме ви трябвали да обработваме земята...иначе за тези 500 години сме се запазили като брой при положение , че семействата тогава са били многодетни...тоест наистина сте ни избивали и сте ни държали на санитарният минимум.

    Коментиран от #54

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГосТ

    8 17 Отговор

    До коментар #25 от "Batushka":

    Аз пак да питам, кой ги научи на писменост тия плъхове ? Защо, когато е безмислено, мястото им е в канала а не да дразнят хората с противния си вид и манталитет. Пълно ограничаване на маргиналите до всякакво образование. Съдбата им е да чистят канала и не изисква никакво четмо и писмо !
  • 46 неграмотник

    33 1 Отговор

    До коментар #39 от "Кви траки бе":

    това траки не е за ядене и пиене а е племе живяло по нашите земи !! за татарин.....малко съм русоляв и със сини очи та ти си виж сините венци

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Сюлейман

    13 44 Отговор
    Българите колкото повече ги клатят толкова повече им идва самочувствие като някоя евтина магистралка

    Коментиран от #136

  • 49 Смешник

    8 36 Отговор

    До коментар #46 от "неграмотник":

    Какви траките те преследва след 500 г. Турско и 200 г. Византийско робство бе неграмоте селяк с претенции!

    Коментиран от #53

  • 50 аз нямам

    22 2 Отговор

    До коментар #42 от "Педалче":

    проблем щом се признаваш за педалче...проблема е , че имаш една гънка !! а нашето писмо е доста далеч от руните...то дори и не си прилича и с глаголицата на кирил и методи... не знам защо казват , че кирил и методи са създали нашата писменност когато те са направили глаголицата а техните ученици са създали кирилицата
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 1111

    6 32 Отговор

    До коментар #40 от "Кожодери":

    хахах..."със силен дух"луд ли си...как така"врага" е със теб 365 дни 24 в денонощие и ти ще оцелееш "със силен дух" ама ви май си вярвате на глупостите дето ръсите

    Коментиран от #59, #61

  • 53 ти да си

    33 2 Отговор

    До коментар #49 от "Смешник":

    чувал за гени и предаването им ?? ама то не е като да си блъскаш челото в килимчето . то и в България истински турци няма а омешани мелези които в турция не ги признават за родственици(когато съм говорил турци ми казват , че в България има хора говорещи турци но не казват , че имаме турци). то и ердо си е типичен фес който белите турци(потомци на европейци) са го считали за подчовек и заради това той сега го връща на интелигенцията

    Коментиран от #56, #57

  • 54 1111

    3 23 Отговор

    До коментар #41 от "е айде де":

    да бе да...аре иди копай ,че за друго не ставаш,акъл от тва дек е клатено от всички акъл не искам

    Коментиран от #60

  • 55 Бабаит

    14 0 Отговор
    Ще ги бием чужденците навсякъде, както ги бием в Банско. Ние сме родолюбци.
    https://m.fakti.bg/mnenia/364582-vtora-kabinka-na-bansko-sblasakat-e-bedni-sreshtu-bogati?fbclid=IwAR3h8ezZjWdNGhhuylasH-65j-qBQttRD-siBMteqU1L9KHWab3-toph2FA
  • 56 Смешник

    6 9 Отговор

    До коментар #53 от "ти да си":

    Ти си невменяем бе трябва да те озъптят в някое заведение за душевно болни

    Коментиран от #65

  • 57 1111

    2 19 Отговор

    До коментар #53 от "ти да си":

    Чиче...за омешване си мълчи...знаем вие колко сте омешани даже не знаете какви сте,добре че има ПАШАпорт та от там да ви знаят иначе сте :0

    Коментиран от #63, #166, #177

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ами както

    44 1 Отговор

    До коментар #52 от "1111":

    кюрдите са оцелели сред вас така и ние . кюрдите са се запазили като нация без да се заличат ,живели са сред вас оше по-дълго време от нас , мюслита са и все пак не са се смесили и ви мразят !!! това показва защо не сте нормални хора...щом братята ви по вяра се бият срещу вас
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Кожодери

    15 3 Отговор

    До коментар #52 от "1111":

    Така "мой",както днес,така и тогава.А ти турски паспорт имаш ли,или само български?

    Коментиран от #86

  • 62 Мишо Бирата

    45 3 Отговор
    Чисто и просто Медведев по един много "дипломатичен" път му е припомнил старата Българска приказка - " На гол тумбак - чифте пищови !!!"
  • 63 ами

    33 1 Отговор

    До коментар #57 от "1111":

    въпроса е , че сме европейци и е вярно , че без паспорт не всички могат да казат , че съм Българин...миналата седмица един поляк ме пита дали нямам полски корени защото имал бивш колега приличащ много на мен...дори и снимка обеща да ми покаже. но вас когато ви види човек, черни,ниски и с издадени чела не ми трябва паспорт да ви разпозная.

    Коментиран от #66

  • 64 Чичо

    31 4 Отговор
    Жалък опит за фамилиарничене от един жалък и безстойностен палячо.
  • 65 вие не сте

    18 1 Отговор

    До коментар #56 от "Смешник":

    в ред...на колегата му пратили двама турци и оня ми се оплака , че следобяд слагали по една плоча на земята в обекта и почвали да се дупят...и оня ги разкарал защото като дошли собствениците да видят как вървят работите се изненадали много неприятно от гледката...скоро и от цялото ес така
  • 66 Кожодери

    0 20 Отговор

    До коментар #63 от "ами":

    Не знам какво имаш в предвид под ние и вие.Самоопредели се.Не мисля,че съм нисък 187см,а за челото,Петър Дънов,ако си чел,ще знаеш,какво означава издадена кост над очите.

    Коментиран от #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Сюлейман

    8 30 Отговор
    Клатени клатени и вечно недоизклатени 1887г.България е била 3 000 000 души толкова са били и в Англия 1944 г. В Англия са вече 40 000 000 в България са 4 000 000 клатени не доклатени както казах!
  • 69 Хаджи хаджи Българин

    36 2 Отговор
    След този клип се разплаках! Не ме питайте , какво ме разплака! Ех Алеко, колко много си бил прав!
  • 70 Кожодери

    16 3 Отговор
    Какви да спориш с тЕкива.Фалтите братленце говорят. Азбука,православие,богомилство,мистерията на българските гласове-Валя Балканска в Космоса,компютър-Джон Атанасов и т.н.Спори с фактите.Разбирам,че ти е кофти.
  • 71 аз дънов

    17 1 Отговор

    До коментар #66 от "Кожодери":

    не съм чел но виж по анимъл планет , че точно шимпанзетата имат такава кост...не да обиждам животните де .явно при някои еволюцията не действа

    Коментиран от #76

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ТРОПЧО

    21 3 Отговор
    БЕЗ КОМЕНТАР ТИПИЧНО ЗА СЕЛСКИ БЕК НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ ТЕБЕ ЛИ БЕ БОИКО ДА СЕ ПЛАШИ ТОЗ
    Човек ЧЕ КОИ СИ ТИ ХАХА ХА ТИ СЕ ПЛАШИ ОТ НЕГО СМЕШКО КВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ САМО ВИЖТЕ И КВО ЧАКАМЕ ДА СЕ СЛУЧИ БОЭЯ МИЛИ АМАН
  • 74 Кожодери

    11 2 Отговор
    Пропуснах най-стария календар в света.Това са фактите,а там чела,криви крака и др-успех!
  • 75 Хахахаха

    13 3 Отговор
    Комплексар. Първоснигнален. Ясно е защо западните служби го лансират.
  • 76 Кожодери

    2 5 Отговор

    До коментар #71 от "аз дънов":

    Време е да почетеш.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Луд

    26 3 Отговор

    До коментар #26 от "1111":

    Трудно е да си го представиш ,нали?Това е защото не носиш българска кръв и неслоним български дух.Ако ги носеше щеше да разбереш как е станало.Виж Кубрат Пулев и ще разбереш много за българите.Кой от вашите е с такъв дух.Никой.А между другото защо не идеш да живееш в Турция.И за теб и за нас ще е по-добре.А сетих се за едно ваше семейство с висок боен дух.На Орхан Мурат семейството.Лек ден и честит 3-ти март.И провери как сме постъпили с турците който са а останали в България след освобождението.Като с равни.Никой не ги е закачил.Това са били заветите на Левски.И за това се иска мъжество

    Коментиран от #87

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ВИЗИЯ БГ

    10 5 Отговор
    Човекът е роб на лъжата. Той постоянно се само лъже. Прави барбекю, и се прави че това не са трупове на жестоко заклани същества с душа. Но и с всичко е така. После защо понасяли такива политици, и лъжите им. ............ .. Пари и демокрация, е вседно еколог петролен шейх. Парите ще отпаднат, при силна демокрация и либерализъм, както отпада робството и расизмът в САЩ. Парите са корупция и жажда за власт на крадци и некомпетенти, унищожавайки сърцето на демокрацията, превръщайки я в куха черупка, фасадна демокрация. Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Защо котките и кучетата имат повече права. Това е като конституцията на САЩ която дава права, но робите са с права на добитък.

    Коментиран от #81

  • 81 ВИЗИЯ БГ

    9 2 Отговор

    До коментар #80 от "ВИЗИЯ БГ":

    ДА, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ЗАЧИТАТ И ДА СЕ СПРЕ МЕСОЯДСТВОТО. Отначало жените не са гласували. В Лос Анджелис премахнаха паметника на Христофор Колумб, тъй като според местния общински съвет мореплавателят от Генуа бил отговорен за най-големия геноцид. Буржоазният елит иска малко демокрация и свободи, колкото да им е удобно. Но това ще доведе до 100% демокрация и свободи. Котките и кучетата, няма само те, да са забранени за консумация и убиване, но всички - крави, овце, свине, до ри глистите.. Така ще бъдат унищожени паметниците и честването на Рейгън, Вашингтон, Борис III, всички такива робовладелци и масови убийци. Христос и Маркс, ще са пощадени. Дори Ленин. Гей хората ще имат права, но и противниците им. Природата на мъжът е мъжка, на жената женска, както ножът реже, водата измива.

    Коментиран от #172

  • 82 Опа

    23 4 Отговор
    Винаги ще дойдат изтребителите и ще ти бомбандират празната тиква! Ама как да разбере като е празна.
  • 83 СмотанРа

    9 3 Отговор
    Леле колко сме смотани леле.
  • 84 Бай Благой

    18 3 Отговор
    Хахахахах тиквуни тиквуни....Руснаците направо са се изплашили да ви кажа от Ф16...
    За тях сигурно е по-добре че купуваме тия бараки ако решат все пак да ни атакуват :D
  • 85 ГосТ

    13 1 Отговор

    До коментар #67 от "Batushka":

    И никакъв достъп до училище ! Гледай какво става,плащаме да ги учат да четат и пишат,а те полуграмотни знаят само да дразнят !
  • 86 1111

    1 10 Отговор

    До коментар #61 от "Кожодери":

    За какво да имам турски ПАШАпорт?Не може ли друг?
  • 87 1111

    0 16 Отговор

    До коментар #78 от "Луд":

    Май Пулев не е чист бУгарин,знаеш ли?

    Коментиран от #102

  • 88 незнайко

    27 5 Отговор
    За пореден път Борисов показа, че може да се прави на ПАЛЯЧО с този израз (НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ). За електроенергията наистина е прав и това всички го знаем !!!
  • 89 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    22 4 Отговор
    Ужас идиот
  • 90 Читател

    16 1 Отговор
    Чета и мисля, чета и мисля......... и като изчетох всичко, разбрах, че само съм си чел.
  • 91 Доктора

    31 3 Отговор
    Май в този тип започва да се проявява синдрома "Плевнялиев"-което значи ,че вече е опасно да го пускат да говори пред публика...хубаво,че не изтърси нещо за Крим или за "приятеля"си Тръмп??
  • 92 Иво

    31 6 Отговор
    Зклевам се, Премиерът ни е много ПРОСТ. Представям си как му се смеят Руснаците, че ги успокои да не се "Плашат" от нашите 3-5 изтребителя. ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕ.

    Коментиран от #168

  • 93 999

    25 1 Отговор
    Алеко...събуди се и виж героят си(( жив е!
  • 94 анонимен

    19 1 Отговор
    Не може да служиш на двама господари. Избираш или светлината или мрака.

    Коментиран от #116

  • 95 ДОКО

    22 3 Отговор
    КОЛКО ТЪП И ПРОСТ Е ГЕНЕРАЛ БОКО..НИЩО НЕ Е ДОГОВОРИЛ ЗАЩОТО Е ЗАВИСИМ ОТ ПЕДОФИЛИТЕ ОТ ЕВРОПА..И ДАЖЕ ОЧАКВАМ ОЩЕ ЗИМАТА НА 2020 ГОДИНА ИКОНОМИКАТА НИ ДА ЗАТЪНЕ ЗАЩОТО КОЙТО СЛЕДВА МУХАТА СТИГА ДО Л....НОТО..
  • 96 Тити

    15 2 Отговор
    От коментарите до тук, може да се извади само едно заключение, от надиграване в политиките на партиите се разединява нацията, което я прави слаба и не може да се им се противопоставя народа!
    Историята се преиначава и от това, отново външните сили имат полза, а народа не! Единственото, което трябва да се знае само едно, тук в БГ, има борба на партийни принадлежности и на верска основа! Но всички забравят корените си! Няма турци, помаци, еврейски, цигани. Има население с различна вяра, различни обичай, мироглед, възпитание. Обединението е БЪЛГАСКИ ЕЗИК, ИСТОРИЯ В УЧИЛИЩАТА! НО ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ! КОГАТО СЕ НАУЧОМ ДА СЕ УВАЖАВАМЕ ВЗАИМНО, ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА СИ,, ЗА НАС САМИТЕ,НЯМА КОЙ ДА НИ КОМАНДВА! ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАМЕ СЕБЕ СИ!
  • 97 бг тиквоча

    22 2 Отговор
    На тиквун тия селски майтапи ще му ги изкарат през задника руснаците!
  • 98 Пешо

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Жалка Турция като и спряха износа на лимони и се хванаха за палците.Каква "мощ"-изостанала азиатска държава.
    Върви си в анадола но и там няма да те приемат защото ще те приемат като циганин какъвто си и в действителност.
  • 99 Турция

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "България":

    Навярно нея имаш предвид.Но от високо ниво на циганскатати грамотност си сбъркал.
  • 100 Gost 666

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "а бе кретен":

    И ? Какво от това ? Че сме имали БГ ЦАР и т.н. Важното е сега какво имаме...ммм? Какво имаме - 560 лв.мин.заплата срещу€ 1999 € в малката държава Люксембург... които не са имали история,като БГ. А може и да са имали ? Кой знае...Нали се сещате,че никой няма да живее с орлите...А вече колко много време мина...и уж все да се оправят нещата в нашата БГ с "голямата история"и "царе"...Пък Люксембург да му мислят с тези € 1999 Мин.заплата...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ЛудЛу

    18 1 Отговор

    До коментар #87 от "1111":

    А ти какъв си.И ти не знаеш от кой си.Нито българин ,нито турчин ,нито циганин.Ако идеш в Турция и кажеш ,че си турчин много ще ти се смеят.Пак те питам какво правиш в България.Иди в Турция.Там е много хубаво и демокрацията е на най-високо ниво.Та какъв е Пулев?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Цар Вул

    19 2 Отговор
    Толкова много се е уплашил Медведев,че Бойко Борисов е прихванал от него УРТИКАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СМЕШНИЦИ!!Как само се подхилва
    руснака на "глупака"също както Ким-чо на Глъм-чо!!!
  • 105 Руска самоотверженост

    10 5 Отговор
    "важно е газ да дойде" = "важно е парите да дойдат". Εтични, човешки, християнски ценности ...
  • 106 Сънчо

    10 2 Отговор
    Абе, тук някакви фесове се изявяват с просташкото си мнение и пак плашат с е**не.Ми с к'во друго!?Тях ги бива в размножаването само.То в културен и духовен план те са на неандерталско ниво!Фесове, вие тая дума "неандерталско" разбирате ли я?

    Коментиран от #123

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 арджентата

    22 1 Отговор
    Егати излагацията! Ако ББ беше завършил дипломация, щеше да знае какво се говори на такова НИВО! Може ли такава дезориентация и некомпетентност ?!...

    Коментиран от #170

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 стоян георгиев

    5 5 Отговор
    за миналата година износа ни за русия е около 700 млн.долара вноса е шест милиарда.и натискат да увеличим вноса.

    Коментиран от #111

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 onq s konq

    11 22 Отговор
    Мисля че Борисов се държа с Медведев като "равен с равен" без капка смущение от "високия гост" на ръководна длъжност във "велика Русия".Нормално и естествено той си говори НА РОДЕН БЪЛГАРСКИ за разлика от Радев при срещата със Столтенберг,при това с типичният за Балканите ХУМОР,демонстрирайки приятелско и добронамерено българско отношение.Това обаче е НЕРАЗБИРАЕМО ОТ "НЕКОИ РУСОФИЛСКИ ПРИСЛОЙКИ" В ОБЩЕСТВОТО НИ,за които ВСЯКО ДЪРЖАНИЕ С РУСНАЦИТЕ РАЗЛИЧНО ОТ РАБОЛЕПНО Е НЕПРИЕМЛИВО!Ами на тях освен да им се припомни че ОТДАВНА БГ Е ГОРД И ЛОЯЛЕН ЧЛЕН НА НАТО,уважаван както от Европа,така и от Америка...макар че едва ли ще има някакъв ефект.И да уточним:Медведев е тук не в ролята на ПОСТАВЯЩ УСЛОВИЯ,А КАТО "МОЛИТЕЛ" ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ТРЪБАТА ПРЕЗ НАША ТЕРИТОРИЯ!!!
  • 113 Мар.Жуков

    17 5 Отговор
    НАТО ще погуби Българияя.Точно това целят католиците.
  • 114 Реалист

    15 8 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Тея Ф-35 ще ги гледате на снимка! А като ви изритат и от НАТО че ви спретнем втора Балканска Война но тоя път няма да има Междусъюзническа. А ще ядете бахура и от ЮГ - Кюрдистан и Сирия имат много да си връщат.
  • 115 Реалист

    7 2 Отговор

    До коментар #111 от "ТОЧКАТА":

    Опитите да обиждаш не те правят по-убедителен. Дай факти
  • 116 Реалист

    4 13 Отговор

    До коментар #94 от "анонимен":

    Хахахахаха - ти сам се опровергаваш - кога в твоя живот си седял само на светло или само на тъмно. Животе е постоянен баланс и Баце много добре се справя. Все пак сме малка държава с никакъв ресурс освен местоположението и ХОРАТА. Добре балансира между двете свръхсили!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Бойкооооо

    18 4 Отговор
    С тия 8 виртуални самолета на Медведев си му е смешно и без ти да го развеселяваш. Хитряга си-демек купиваме ги от немай къде.Да има. Не са за вас-идвайте на морето, искам яхти. Е, и поток. И централа.
  • 119 ТОЧКАТА

    28 3 Отговор
    Медведев ...,,да се плашим ли?Оооо няма ,няма имаме си и БУК,Ц200,Ц300,Ц350,Ц400,Ц500,СТРЕЛА И РАЗНИ ДРУГИ...А вие какво имате?...8 самолета от вторични суровини?....А едно време какво имахте?Аз /точката / помня приблизително---2500 танка,1500 артилерия над 100мм,ГРАД,КАТЮША?,450 самолета и въртолета,120 бойни и спомагателини кораба,ОРЪЖЕЙНА ИНДУСТРИЯ която даваше приход над 2 милиарда на година,100/130 000 армия ,която освен това даваше и ЗАНАЯТ НА ЦИГАНИТЕ!!!!,ВОЕННОВРЕМЕНЕН ЗАПАС от стоки и суровини за около 10 милиарда ...добре усвоени след 1990г.....

    Коментиран от #141

  • 120 стоян георгиев

    5 12 Отговор

    До коментар #111 от "ТОЧКАТА":

    ето и статистиката другарю.националния статистически институт няма за какво да лъже.руската федерация е внесла в българия стоки за 6,068 млрд.лева ,а сме изнесли за 745 млн.намалението в износа ни за една година е с 50%.вноса си е същия.хубавото е че след санкциите и падналата цена на газа спестяваме около 3 млрд.лева които плащахме повече до 2014 година.боклуците дето се пишете патриоти обаче тва хич не ви интерасува нали другарю.важното е путин да е добре !!!!и да ми се извиниш ,щото очевидно се вижда кои лъже и е мършата!!!
    http://www.nsi.bg/bg/content/7503/%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8

    Коментиран от #126

  • 121 Феса

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Тези 120 истребителя не ги хвали , щото не знаеш ли че истребителя при съвременните технологии може да падне с едно копче ако американците решат понеже те са ги правили , мислиш ли фес такъв че няма при нужда просто да ги изключат и да падат от небето като круши , хаха ,

    Коментиран от #167

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор

    До коментар #120 от "стоян георгиев":

    Съжалявам глупако---ИСКАМ ВСИЧКИ!!! В България да са добре/даже и ти!!!/...А БВП И СТАТИСТИКАТА НЕ ОТРАЗЯВАТ РЕАЛНОСТТА ..../например дори разходите по бедствията!!! се водят ИНВЕСТИЦИЯ!!! И ВДИГАТ БВП!!!/.И затова има разминаване между данните за едни и същи неща от България и Русия!!!!
  • 127 Един ....

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    .. и на дилърът ти ..!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Петко Киряков

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "hmhmhm":

    Точно правилно си го написал.Нашия тиквоч се помъччи да се само ироноризира но не му се получи.Медведев не е Пашата или Маджо да се правиш на клоун
  • 130 Алооо виолетовия

    10 2 Отговор
    клатене имаше по време на екскурзията Още като влезеха в турция и ги плющяха без да подбират мъжко женско - всичко наред за справка попитай майка си и баща си най вече баща си
  • 131 "Нема да се плашите!"

    16 3 Отговор
    Слава на Борисов да ги успокои! Сега Медведев да предаде че, всички могат да спя спокойно! То, сън не ги хващаше от страх от 8-те кошници които ще си купим 2025 година!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 YZY359

    13 1 Отговор
    ТиквоО, след 10-12г се надявам България и Българите да се събудят и ти и цялото ти престъпно и корумпирано ГЕРБ правителството и всичките 240 Олигарси в БГ-парламента да сте в затвора до гроб и до живот, за Геноцид срещу България и Българският народ.
  • 134 Centurion

    15 0 Отговор
    Това е невероятен Простак!!!
    И този е Министър Председател!!Е няма по голямо дъно.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    БОЙКО ТИ СИ ВЕЛИК !!! РУСИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПЛАШИ ОТ НАШИТЕ НОВИ /ЕВЕНТУАЛНО/ -8 БРОЯ- Ф-16- ИЗТЪР БУТЕЛИ !!! ВОЖДЕ...ВОЖДЕ...ВОЖДЕ ТИ СИ НАЙ -НАЙ-НАЙ !!!???!!!
  • 138 МЕДВЕДЕВ ОТВЪРНА:

    8 0 Отговор
    НЯМА ГАЗ НЯМА ХЪБ . НЯМА ДА СА ПЛАШИТЕ......
  • 139 Кире от северозападо

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Кожодери":

    Aaaaaa , не така ! Дали са на света и аналния секс , обикновено еднополов !
  • 140 Ртъиоои

    0 1 Отговор
    Няма ли кой да махне коментар 8 и11
  • 141 Я стига

    3 7 Отговор

    До коментар #119 от "ТОЧКАТА":

    За такива неща ли трябва да говорят политиците при официално посещение в чужда държава - кой колко желязо за убиване има? Вие русолюбите сте откровено болни. Вижте как се държат цивилизованите хора, Макрон, който е завършил политически науки плещи ли под път и над път какви военни технологии има? През 90-те живях във Франция и имаше IT-отрасли, където за да работиш се искаше 4 поколения назад да си французин. Тук дето съчинявате как се били омешали с африканците, как се били опедерастили... Просто не сте имали контакт с хора извън пред- гаровия площад и гетата, защото живеят в предградията и се возят в коли, работят в бизнес-паркове и пазаруват в крайградски супери. Не е лошо поне да знаете как се учи в престижните университети, че родният език се учи и по време на висшето образование, та още като отвори уста възпитаникът им се познава. Тук ви гледам повечето не сте научили пълен член да ползвате, дето в долните класове веднъж като ти го обяснят би трябвало да зацепиш и за цял живот да ти е. Онова гюленце Меченце мътната пяна го е издигнала в момента отгоре, като се оттече, никой няма да го помни. Защо да трябва да му се кланяме? Ако е възпитан, трябва да знае, че няма малки и големи, нито хора, нито държави

    Коментиран от #159

  • 142 А ние питаме

    6 1 Отговор
    Въпрос към българският премиер: Как може да ни охбясни факта, че толкова години той не действа, а само говори за изграждане на интерконекторната ни връзка с Гърция, а в същото време е в готовност до края на настоящата година да изгради многократно по-скъпа транзитна газопреносна връзка на "Турски поток" до Сърбия ?
  • 143 Гюро михайлов

    6 13 Отговор
    За каква смес от траки и др. говориш друже,помисли малко аз,като те меша 500г.ти от какво тесто си.Освен България няма друга държава,която да е толкова негативна от турското владичество,защото така беше повелено от партията.Световни историци казват,че турското владичество е едно от най толерантните навсякъде където са били.Пример,Димитър Луджев историк- български казва,че за 500г .е имало черно на бяло само 8 жалби за изнасилване ,за баташкото клане,че било едно махленско сбиване и нищо повече.Левски арестуван,че убил невинно чираче на чорбаджия ,който отказал да даде пари за революцията,Ботев убит от свои за пари.Русия,която е тръгнала да превзема проливите,а не да освобождава България,защото пътят е бил през България,впоследствие спряна от великите сили със заплаха от война,ако продължи към Босфора.Така,че никой за никого не го е грижа,както е казал Чърчил,,Великобритания няма вечни приятели,а вечни интереси,,.Геополитически интереси плюс финикийски знаци.

    Коментиран от #145, #147

  • 144 Kkk

    9 0 Отговор
    Ейййй,не спря да се излага
  • 145 Яверт

    3 2 Отговор

    До коментар #143 от "Гюро михайлов":

    А знаеш ли кой е Гюро Михайлов
  • 146 Националист

    9 3 Отговор
    Борисов е предател. Говори за газ защото вижда задаващия шут на гласоподавателите и затова е уж за бизнес с Русия и доставка на газ.
    Веднъж предател винаги такъв ще си остане, ако фундаментално не си промени ценностната система.
    Най-добре е да си ходи и Радев да стане премиер, или някой от патриотите, който е за добри отношения с Русия.
  • 147 БАРС

    14 4 Отговор

    До коментар #143 от "Гюро михайлов":

    Знаеш ли за Чърчил какво е казал може и да си прав но за РУСИЯ НЕ .Ти си от онези явно дето вярват че е завоевателна война нищто подобно .Гледал съм предавания по руската телевизия като си е доказано Българите са платили със злато и по всяка вероятнос и рубли защтото най много дават бесарабските БЪЛГАРИ и император Николай дълго е мислил дали да помогне защтото Русия в този момент е била слаба но с подкрепа на българското опълчение което не е било никак малко се решават и то с много по малка армия а кой тръгва да завоюва нови зими с малко армия така че си го избий от главата .Но като почват войната и разбират че турците са слаби на тактика а повечето са на юрош така и побеждават вярно като стигат преди инстамбул са имали желание да го превземат и да го върнат на ГЪРЦИЯ защтото си е техен и е светиня на всички православни но там вече са дошли английската армада и те се отказват и подписват САН_СТЕФАНСКИЯТ ДОГОВОР.Да това е вярно на всички битки из БЪлгария навсякъде турците са превъзхождали по трипъти по чистленност освободителите но Руснаците с хитрости успяват. турчина няма много мозги за тактика и И СЛАВА БОГУ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ ИМАМЕ БЪЛГАРИЯ.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Майтапчия

    5 3 Отговор
    Нема да се пуашите от ф16 индианците ги свалят с Миг 21 на 60 години а понякога и с прашки от роми-индиики
  • 150 Живите мъртви на България

    9 3 Отговор
    Държането на Борисов е унизително за България. Един лигльо с манталитет на циганин. Жалко за ългария. Но е прав, че БСП не струват.
  • 151 патриотъ

    10 3 Отговор
    И всички още веднъж видяхме колко е тъп Боко,само той не можа да го разбере!

    Коментиран от #171

  • 152 Националист

    7 2 Отговор

    До коментар #148 от "Другия с коня":

    Червените били боклуци, а ти какъв си? СДС проповядват пълно безропотно лакейство и подчинение към Вашингтон.
    Гербарите проповядват същото и включително и към Брюксел, Берлин и Париж.
    И едните и другите проповедници имат в предвид първо личните си интереси, а за народа ако нещо хубаво стане стане. Радев показва гръбнак, но трябва повече смелост от негова страна. Орбан и Салвини са добри примери за водачи.
  • 153 Джентълменът русофил

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "hmhmhm":

    Голям срам наистина е този глуповат и непринуден опит да се направи на интересен. Как ще го разбере човека, като е на друго интелектуално ниво.
  • 154 ruski

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "тъпак":

    Специално на теб са дали много;курбан,мусака,кебап,сърми...да продължавам ли?В страна,в която се продават комплекти за пача,не знам какво може даде на света.Или пак ще говорим за кирилицата,България на три морета,господ е българин...
  • 155 Ето

    2 1 Отговор
    бг= на комплексар
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Честен човек

    3 3 Отговор
    Ефките са си много добри самолети ! Глупавите и неуместни шеги на Боко не могат да бъдат повод за подигравки спрямо инженерите от Локхийд ! С F-16 са свалени доста руски самолети ,така че не са летящи "кошници" ,както някои си представят нещата !
  • 159 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #141 от "Я стига":

    А бе ,,умния,,!!!АЗ ГО КАЗВАМ ТОВА ,,НЕ Медведев...тъпанар...ИРОНИЗИРАМ,/наште/но явно диалектиката е нещо трудно за тъполектиката.

    Коментиран от #160, #164

  • 160 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #159 от "ТОЧКАТА":

    ...а всъщност БОЙКО ДОБРЕ Е НАМЕКНАЛ...МОЖЕ ДА ПЛАЩАМЕ НА АМЕРИТЕ ,НО НЯМА!!!! да излизаме срещу вас!!!!!!!ПОЛИТИКА ЦАР Борис.А това е добре.
  • 161 Яверт

    2 0 Отговор

    До коментар #157 от "3333":

    Ами с тоя принцип Украйна си беше добре ама я подкокоросаха против Русия и стана тя каквато стана.тя и Сърбия си разиграва коня. Май не живеят по лошо от нас
  • 162 Яверт

    0 0 Отговор

    До коментар #157 от "3333":

    ПСВ воюва е срещу. Русия. ВСВ срещу целият свят. Студената война срещу Германия. Стечение на обстуятелствата. Кво да се прави
  • 163 Доган

    0 0 Отговор
    Вече не знам как да коментирам изчерпа ми се речника
  • 164 Я стига

    0 1 Отговор

    До коментар #159 от "ТОЧКАТА":

    Моля, развий си мисълта за диалектиката, какво непостижимо за мен диалектическо има в поста ти?
  • 165 Кратун Борисов

    5 1 Отговор
    Професионален циркаджия и провален комик!
    Другият път върти колело и жонглирай със суджуци.!Тъпунгера докара един древен и горд народ до ръба на изчезване а резултата от т. нар. му външна политика е всеки си прави тшак с държавата ни!
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 боярышник

    2 0 Отговор

    До коментар #121 от "Феса":

    иСтребител!??
    Изглежда не си губил време в час по български език и литература!!!
  • 168 Хаджи хаджи Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Иво":

    Когато говореше за " Материала" сигурно е визирал себе си! Ей го материала на снимката! Изгледах клипа няколко пъти, за да се посмея, но накрая ми стана тъжно! Представете си, че ББ и Плювко са олицетворението на българина! Те стават за кабаретно предаване!
  • 169 Балъка от BG

    0 0 Отговор
    Цирк от мажоретки на олигархична симбеоза на ДС и КГБ , мутирала и трупнала огромен капитал по цял свят.
  • 170 Ами той е

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "арджентата":

    Ами той е пожарникар бе , баце ... какво очакваш от него . Не е завършил МГИМО"Дипломация и межународни отношеения", а също така не е и бил служител на Форейн Офис.
  • 171 Е как да го разбере

    0 0 Отговор

    До коментар #151 от "патриотъ":

    Е как да го разбере ... идиотът не може да разбере, че е идиот, защото Е идиот.
  • 172 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "ВИЗИЯ БГ":

    Виж сега, не знам дали си вярваш на написаното, но както съм гладен днеска вобще не ме интересува растение ли си животно ли си, и теб мога да метна на барбекюто. А ти си говори, не ми пречиш, даже и с кетчуп се намацай за по-достоверно.
  • 173 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    НЕ СЪМ КАТО МЕДВЕДЕВ ,НО БИХ ОТВЪРНАЛ : " КАКВО ,ЩЕ КУПУВАТЕ Ф-16 С ГАЗОВА УРЕДБА " !!!!!!!!!??????????
  • 174 бай Ставри

    2 0 Отговор
    Ама Тиквата и руски ли не знае?! По живково време се учеше здраво руски, тая Тиква къде е учил!?

    Коментиран от #179

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Пако

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Коментар📝":

    А дали нашия се е бил в гърдите с викове
    Болгар,болгар......
  • 179 Пако

    0 0 Отговор

    До коментар #174 от "бай Ставри":

    Чел е Винету
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове