Last news in Fakti

22 Март, 2019 12:40 3 701 57

Цветанов очаква извинение за компромата с апартамента

  • артекс-
  • цветан цветанов-
  • апартамент

Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и съответно кандидатурата му не се обсъжда

Цветанов очаква извинение за компромата с апартамента - 1

Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през Aгенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение. Това заяви пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, коментира Цветанов и допълни, че докато не е приключила проверката – не е редно да получава присъди. Той подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Цветан Цветанов говори и за предстоящите европейски избори, листата с кандидати на ГЕРБ за евродепутати и призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол за обединение на десните гласове в България. „Всички настоящи евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим 2 места на СДС в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с колегите и на 31 март официално обявяваме листата“, каза зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му водачът на листата на ГЕРБ трябва да познава отлично работата на европейските структури, да има международно признание за качествата си, както и да разполага с доверието на нашето европейско семейство – ЕНП. „Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и съответно кандидатурата му не се обсъжда“, съобщи Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    98 8 Отговор
    Е тоя човек няма капка срам в него.

    Коментиран от #10

  • 2 Ванга 2019

    71 7 Отговор
    Оставка на Цв. Цв.

    Коментиран от #17, #32

  • 3 Анонимен

    13 88 Отговор
    Човека е работил и е изкарал пари за този апартамент. Аз го познавам от доста години. Цветанов не спира да работи преди това е учил, да не искате да си купи панелка в Надежда?? Като бачкате за 600лв със средното образование ще завиждате. Цветанов президент!!! КАНДИДАТ НА ГЕРБ

    Коментиран от #6, #9, #24, #31, #36, #48

  • 4 възмутен

    70 7 Отговор
    Безкрайно нагъл крадец, иска и извинение! Оставка и народен съд, защото този съд не е компетентен за престъпници като вас!
  • 5 Сидероф

    8 11 Отговор
    Извинявам се, извинявам се!
  • 6 да да

    43 4 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Ако се опитваш да иронизираш, не ти се получава добре! Ако си вярваш в това което пишеш - това са пълни глупости!
  • 7 Баце

    30 3 Отговор
    Цецо, кажи им, че ще ги съдиш за клевета и фалшиви новини в Брюксел!
  • 8 Б.Б.

    14 2 Отговор
    ЕЙ,НЯМА ПРОШКА,
  • 9 Майора

    51 4 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Кажи какво е работил с образованието си на учител по физическо, че да си купи апартамент за половин милион, и ние да поработим същото и да си купим...
  • 10 560

    9 57 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Цецо беше най-добрият полицейски шеф който сме имали, просто ВИЕ нямате собствено мнение върху НЕЩАТА, повтаряте като папагали това което ви снасят в медиите. Социалистите на които всеки месец плащате "зелен " ток те ПО ли се срамуват ?

    Коментиран от #13, #15, #20, #30

  • 11 Опа

    33 5 Отговор
    Само бой с пръчка и ще си признаеш. Нагъл лъжец, долен!
  • 12 Амалия

    31 5 Отговор
    Какъв флагман е Радев, той само е моралния коректив на такива нагли и алчни създания като Цветанов! Радев ли даде информацията за апартаментите? Ама срещу Свободна Европа не смее и дума да каже нещастното същество... Борисов живеел в коптор- нали и сега живее в бащината си къща, която от време на време ни показват медиите! Доста голяма и скъпа изглежда за това, което описва! Как няма кой да му каже да престане а говори, че да не започнат след време и него да проверяват с какви пари е надстроил коптора! Нагли безсрамници!

    Коментиран от #21

  • 13 Опс

    31 4 Отговор

    До коментар #10 от "560":

    От такива паразити като теб, и лакей като цвък сме на това положение! Нямате достойнсто на хора!
  • 14 ТОЧКАТА

    23 0 Отговор
    Иначе...фиууу Ф16 -- те са ми е гаранцията....пък боко нека се пъне с ,,хъба,,айца и великденските добавки...
  • 15 Майора

    41 4 Отговор

    До коментар #10 от "560":

    Заради "най-добрия полицейски шеф, който сме имали" ни осъдиха три пъти в Страсбург от Европейски съд за правата на човека.Цецо да не ти е обещал да те повози в асансьора заради този коментар?
  • 16 извинението

    29 2 Отговор
    До 3:Ако ще и по 3000 да е взимала със съпругата си и по 10000 да имат месечен доход пак не излизат парите-децата са учили в частни училища,хранили ли са се и са ходели по почивки.Разбери,сметката ти не излиза.Сета компютърните спецове получават по5000-4000,а доколкото знам те нямат месечен доход от 10 бона .Само шеф на банка или Рми но и двамата не са такива.
  • 17 Опс

    30 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ванга 2019":

    Никаква оствка, с вериги на краката и в някоя кариера за инертни материали!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТОЧКАТА

    20 3 Отговор
    СРАМ!!!!То този се изчервява само от кръста надолу...само когато е наведен........,,отгоре се гърчи,отдолу се пърчи,,...америчко възпитание/тези,отгоре/поклон,тези,отдолу/чук/
  • 20 Максим

    26 5 Отговор

    До коментар #10 от "560":

    Най-добрия полицейски шеф бил, казваш ... Защото раздаваше присъди без съд, потъпкваше брутално Закона като не изпълняваше съдебни разпореждания и погазваше човешки права, за които му действия държавата (народът) вече трябваше да плаща обезщетения няколко пъти! Да, в това твоят шеф беше най-добрия, почти толкова, колкото е добър в брокерството с недвижими имоти!
  • 21 Реалист

    3 19 Отговор

    До коментар #12 от "Амалия":

    Ако "флагмана с потника, чехлите и коремните" ти е моралния коректив, дано никога не ти имаме морала в България. Тоя същия, мъжо на она де спре мерцо рокля да си бере, де я писа "специалисто" грошове да зъмне, де тейко му човека утепа на пътьо и херувимче излезна... Пусто опустело черната земля да ви зъмне се комундели!!!

    Коментиран от #38

  • 22 ДИОНИС

    5 2 Отговор
    Скрий се.........
  • 23 Цветан Цветанов

    15 2 Отговор
    Хора, нито стотинка не съм дал за този апартамент. Това първо, второ, вписаната цена е такава защото толкова мога да докажа ми каза счетоводителя и трето, всички пари за двата продадени апартамента плюс разходите за прехвърлянето на новия ми бяха възстановени същия ден и ме почерпиха доволно хората, аз просто направих услуга на всички.
  • 24 goni

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Що се бъзикаш с хората?!:) Народа наистина озверя! Иска кръв! Не в преносният, а в буквалния смисъл на думата! Дотам ни докараха, че искаме жертвоприношение! Щатите го жертват. Информацията е от Свободна Европа, която кой знае защо отново възобнови излъчването. За никого не е тайна че са на бюджета на ЦРУ! Не съм много добър в Шах-Мат, но ми е пределно ясно че понякога се налага да пожертваш даже толкова силна фигура като царицата, за да спасиш царя!:)
  • 25 Bahti

    9 2 Отговор
    Цецо, от Закуска ти стегнаха Гуменките. Симтом е връзки.
  • 26 химлер

    13 2 Отговор
    ма вие сте си ..............мамето бе боклук влачещ, не знам тези дето те пазят толкова ли са кухи и безочливи че пазят един мръсен и долен боклук - и да вземе да му падне на някой пердето та да ти завре дулото от задника в гърлото та да си усетиш вкуса на мърша. Ама и ти ще мреш бе, аз не знам защо си мислите че сте безсмъртни.
  • 27 Мордекай

    5 13 Отговор
    Тия катили от компартията не се извиниха за хилядите избити по време на дивия комунизъм , че сега ли ще го направят , ордата от лайномети начело с кутрнела и радев могат само да оплюват не и да се извиняват , такива са си асоциални индивиди

    Коментиран от #33

  • 28 Червената шайка-терористи.

    4 17 Отговор
    За начало МилЙончева в сливенския затвор.

    Коментиран от #40

  • 29 1234

    18 2 Отговор
    А той забрави ли как раздаваше присъди без проверка? Всичко се връща
  • 30 бббббб

    24 2 Отговор

    До коментар #10 от "560":

    Хахаха вярваш ли си?!?!?От, както Тиквата и Цвъки подкараха МВР нищо не става от тази система.Съсипахая от вътре.Съсипаха разузнаването и ДАНС.Назначиха политически обвързани началници ,не компетентни и неуки .Но, изпълняващи поръчки на партията да не се закачат определени фирми,структури и лица.А,други да бъдат съсипани. Обучението на полицията е под всякаква критика .Умишлено не се променят закони в тая насока .защото несигурността на хората може да се използва за политически цели и предизборно.А,също и за източване на бюджета под различни форми уж за сигурност на хората.Може още много да се изпише, но ще е трудно да се асимилира.

    Коментиран от #37

  • 31 Я кажи

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Да кажеш само какво по точно работят депутатите , щото аз лично не смятам че депутат в България трябва да се брои за работа
  • 32 Гадината

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ванга 2019":

    Какъв съд бе.абе този заслужава да изсъхне на въжето бе.стига с тая снизходителност.не се накраде тая паплач долна.баща ми има 47 години стаж и знаеш ли колко пенсия взема.а тоя тъп милиционер дето по цял ден си е чесал яйцата и е крал сега ще си живее живота.само смърт за такива отрепки.
  • 33 goni

    18 1 Отговор

    До коментар #27 от "Мордекай":

    Не че защитавам Радев, ама човека е с две специализации в пентагона и защитава докторат. Единствената причина той да не е от ГЕРБ, а от БСП е че Бат Боби не понася конкуренция!:) До там стигнаха да го обвиняват защо си говорил на английски с шефа на НАТО!!!:) Ми той е един от малкото ни политици, които нямат проблем с английския. Сигурен съм че английският на нашия е по-добър от тоя на Столтенберг! Вместо да го похвалят...! Абе..! Както и да е...!

    Коментиран от #45

  • 34 Джудже

    13 0 Отговор
    Много интересно, преди да дойдат на власт са тъпи и бедни като църковни мишки, а след това явно поумняваат и се замогват! Ама то тия пари са сигурно от депутатските заплати! Колко ли дапутатски заплатки трябва да скъташ до половин милион?
  • 35 Опс

    13 0 Отговор
    Цвък, като си отворен продай го този апартамент за 300€ квадратния метър!
  • 36 Йотов

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Какво е учил?, физкултура. Австрийският министър председател Себастиан Куртц, няма "висше образование", не виждам Австрия да е по-зле ор България. Престъпници сте. Всички комисий свързани с някакъв анализ в ЕП и Световната банка отреждат на нашето "висше образование" нищожна позиция. Софийски унивеситет 890 място.
  • 37 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор

    До коментар #30 от "бббббб":

    хахахааа...как потвърждаваш америчката практика,,ВКАРАЙ ТРИМА ГЛУПАКА В УПРАВЛЕНИЕТО И ТЕ,ще съсипят и разрушат всичко,,......БЕЗ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ НИЕ.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    ХМММ,иска ИЗВИНЕНИЕ!!!Защо ли...ЗАЩОТО само той може да пилотира Ф16....Да не мислите , че просто ей-така го показаха,повториха и потретиха....С Ф16 всичко!!!може да поискаш...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Един

    17 0 Отговор
    Всичко е толкова прозрачно, че чак прозира безочието и наглостта им.
  • 42 Borislav Popov

    13 0 Отговор
    Само дето не е посочил от къде са парите !

    Коментиран от #49

  • 43 Шефа му

    8 0 Отговор
    Защо да го е срам? Да не си е купил остров като шефа си?
  • 44 Герберастка черна каса

    10 3 Отговор
    Цецо апартамента е най-мразеният политик в България!И другите също но той води убедително и с голяма преднина!Ако по някакъв повод тиквата излезе от политиката/дано/,тая пасмина ГЕРБ ще изчезне по бързо и от НДСВ!
  • 45 Мордекай

    1 8 Отговор

    До коментар #33 от "goni":

    Какво като знае английски , то английски се почва в детската градина вече. Той , радев , като човек е никакъв такъв един , манипулират го руснаците , манипулира го курнела , явно и тия с грипените го бяха настъпили. Не е моя президент , няма го излъчването , не може да приказва , не може да увлича хората, абе кара си я както си е свикнал в казармата.

    Коментиран от #46

  • 46 goni

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Мордекай":

    Няма да се притесняваш!:) Тя, Цецка ще те повлече!:) Тя е следващият президент!:) Радвай и се докато си жив! Такава харизма има!:) Ле-ле!
  • 47 И ти ли като тях

    3 1 Отговор
    Навремето служителите на дс плащаха с 10лв,а сервитьорката им връщаше две по 5лв.
  • 48 snail

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Наглост от всякъде. Ясно че е учил физкултурника - как се краде и как наглостта в над всичко. Само като му видя физиономията и ми се драйфа!
  • 49 Патето яки

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Borislav Popov":

    Пишат занижена цена в нот. акт и така икономисват от нотариалните и местни др. такси които са около 4%. Будалите плащат данъци на действителната цена а тарикатите политици наполовина.
  • 50 Патето яки

    3 0 Отговор
    Ниска цена в нот акт = фирмата продавач крие печалбите а купувача икономисва данъци нот местни и др.
    Познат си купи апартамент в София преди 15 години като плати 76 бона а в акта строителя каза пишем 40 бона.
  • 51 Ицо

    4 0 Отговор
    абе Цецо абе ти що ме цакаш с топла бира бе аз ще те цакам на изборите много яко нищо че ще даваш по 50 лева
  • 52 ББек

    3 1 Отговор
    Нарушенията на законите от господина, ще бъдат доказани и квалифицирани от компетентните органи. За съжаление, същия все още не осъзнава или не желае да допусне, че може би с направените сделки е извършил престъпления. Единственият правилен ход, напускане на НС, а партийното му положение ще го реши изпълнителния орган на партията.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 емо73канар

    3 0 Отговор
    НАГЛОСТ. Очаквам всички крадливи политичета и "бизнесменчета" да се явите пред Господ за наказание в най-скоро време.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 гост

    1 0 Отговор
    Наглец алчен!!!
    Човек без никакво достойнство и съвест...и този иска да ни управлява!!!
    Марш в затвора и повече да не си излязъл от там!
  • 57 Гошко

    0 0 Отговор
    Въй, то тука няма свободно място от комунисти бе...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове