Last news in Fakti

17 Април, 2019 11:01, обновена 21 Юни, 2022 16:55 57 473 39

Ето от какво е издъхнал вокалистът на Gravity Co.

  • явор захариев

Предстои медиците от "Пирогов" да направят обобщената съдебномедицинска експертиза

Ето от какво е издъхнал вокалистът на Gravity Co. - 1
Снимка: БГНЕС

"Певецът Явор от "Гравити Ко" е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, показала, че изпълнителят системно в последните три месеца поне е използвал наркотици. Това заяви пред в. "Телеграф" говорителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Тя беше категорична, че няма данни за насилие върху Явор Захариев.

През уикенда сестра му Рая написа пост във Фейсбук профила си, в който твърди, че брат ѝ е бил пребит и е умрял от раните си, както и че е бил чист от наркотици. Медицинските експертизи обаче опровергават думите ѝ.

Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане. Първоначално имаше предположения, че е бил пребит, но те бяха опровергани от лекарите в "Пирогов". Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на Gravity Co. е бил посетен от разследващи. Със знаци им е отговорил на въпроса "Бит ли си" като категорично е обявил: "Не".

Предстои медиците от "Пирогов" да направят обобщената съдебномедицинска експертиза, в която ще има пълният набор от изследвания. Още приживе медиците обявиха, че бъбреците на пациента са тотално отказали, а сърцето му било много уголемено.

Причина за смъртта на Явор Захариев е болестно състояние - сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност и кръвоизлив, показват данните на медиците.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извод

    98 4 Отговор
    Херингата не прощава.
  • 2 Киро

    138 19 Отговор
    И кво - плюха пак по институциите, пак някой друг им беше виновен, а то - наркоман, драги зрители. Една от най-гнусните черти на българина е винаги да търси друг виновник за собствените си провали. Сякаш семейството му не е знаело, че е наркоман?! Все пак - мир на праха му, човека си е имал и хубави качества и вече си е платил за глупостта.

    Коментиран от #8

  • 3 Оле

    54 15 Отговор
    Кво праим сега !? Обявиха го посмъртно за гений, ангел и пребит от лошите (които и да са те) !
  • 4 Булшитс

    68 55 Отговор
    Нямам идея кой е този и каква е тази "известна" група

    Коментиран от #37

  • 5 жалко

    42 8 Отговор
    много, много жалко
    харесвах много творчеството на групата!
  • 6 обективност

    85 2 Отговор
    До известна степен е разбираемо желанието на сестра му да запази името "неопетнено", но пускайки такива фейк изявление трябва да си дава и сметка, че обижда и клевети хора професионалисти, като лекари, патолози, разследващи и т.н., които в случая нямат вина за състоянието до което се е докарал брат й, а просто си вършат работата !
  • 7 Алкохолът и дрогата

    64 1 Отговор
    не прощават на никого!
  • 8 Гост

    50 4 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Адски си прав. Най-противното нещо в такива случаи е, че близките не могат да приемат реалността, като по този начин обричат на смърт зависимия към дрогата!
  • 9 абе

    44 2 Отговор
    хероина "бие" много лошо!
  • 10 баш хейтъра

    15 28 Отговор
    Явно момчето е разбрало, че не може да измисли нищо ново и се е опитало да остане в историята като колегите си отвъд океана. Примери бол!
  • 11 watever

    34 17 Отговор
    не мога да повярвам колко злобни и дребни душици има,леко да не се задавите в собствената си жлъч!.....с или без наркотици,човека го няма....

    Коментиран от #25

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #12 от "АБВ":

    Абе ти си много просто същество. Разследващите са го посетили в "Пирогов", не може ли да четеш? Сигурно извънземните са го пребили, защото ти "не пасеш" трева? Май я пушиш тази трева?
  • 14 фичо

    19 2 Отговор
    Вчера прочетох накъде пак от прокурори, че нямал наркотик в кръвта. Да вземат да си съгласуват становищата. Аман от дебили.
  • 15 Боже67

    23 27 Отговор
    Лека му пръст... Но това не е нормално. Посочете ми един от мразения ви попФолк да си е отишъл от този свят след употреба на някаква дрога, СПИН или наркотик? Във рока, метъла, поп музиката, хард рока, модата колкото искаш и то икони на тези стилове музика. Всички я мразите чалгата но от кръчмите не излизате и от масите нито ставате но и не слизате, а само падате. Какво лицемерие само. Ай със здраве.

    Коментиран от #18, #26

  • 16 гравитация

    25 6 Отговор
    Не знам какво ви дава това настървено обсъждане на личният му живот... Бог да го прости!
  • 17 RS6

    20 23 Отговор
    Ама за какво ни занимавате с тоя наркоман!!!
  • 18 Веднага ти отговарям

    13 4 Отговор

    До коментар #15 от "Боже67":

    Румяна и Рейхан умряха при неспазване правилата за улично движение. Не на попфолка, по този случай!
  • 19 мхм дам

    20 5 Отговор
    има дрога, която кара хората да подивяват и да се самонараняват... стават като зомбита... крокодил дрога, соли за вана... нещо подобно беше, ама забравих точно к'во беше... и тоя като се е заключил у тях, взел тая дрога и почва да буйства и да се удря сам из къщи си... и някой ако влезе после, би си казал, че е бил бит от някой... а всъщност сам се е удрял... а ако пък е искал сам да се изчисти и е получавал гърчове и се е удрял, то пак е подобно и затова не е намерена дрога в организма му... а тая сол за вана май не могат да я хванат в кръвта му... заради дрогата органите му са отказали и оттам и кръвоизливите... дори и да е спрял дрогата, то е бил вече яко увреден отвътре... така че изобщо недейте да взимате дори и трева, понеже хич няма и да се усетите кога ще сте на неговото място!

    Коментиран от #22

  • 20 мхм дам

    26 5 Отговор
    имам познат, който го хванаха за убийство и като му правели изследвания, то изобщо не са хванали дрога в организма му, а той редовно си смъркаше амфетки разни... сега като е вънка на свобода, пак се друса и сърцето му не е наред, има проблеми със зъбите... а хем затвора го е запазил... ако беше вънка тия години, нямаше да е жив... с к'ъв акъл вземате дрога не ви знам, ама изобщо не е модно! само се излагате! не сте вървежни изобщо! само ви говорят нарочно как тревата помагала и т.н. та да ви вземат парите... кога ще разберете, че сте ГЛУПАВИ?! хайде поумнейте малко! кога ще порастнете и узреете? това съзряване се случва принципно м/у 30-40г. възраст! поумнявайте, че инак мно' зле за вас!
  • 21 бай хой

    4 4 Отговор
    героина...
  • 22 бай хой

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "мхм дам":

    кат си забравил да крокодил гледай в тубата за дрогата крокодил
  • 23 Грух

    7 3 Отговор
    Ясно - дрога.Точка.
  • 24 Amix

    5 10 Отговор
    Кп стана ма?
    Нали бяха го утрепали...
    Или май наркотика го е убил 😂😂😂🖕🖕🖕
    Ще мре наркоманчето гърчаво 🤪😵⚠️
  • 25 Хайл

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "watever":

    А колко хора умряха от глад и болести а ти се репчиш за накъв наркоман че бил прекалил-истината боли,хората не са му виновни...преди време една като теб се пулеше за наркоман че било болест-не,не е болест,това е ИЗБОР И НИКОЙ ,АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН
  • 26 Хайл

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Боже67":

    И искаш да кажеш че е по добре да умреш от спин,дрога,алкохол и това са "икони" на рока-не това са ПОМИЯРИ и явно чалгаджиите са по-свестни от "рокаджиите и метълите" щом никой не е умрял от тези глупости
  • 27 Бах

    2 10 Отговор
    На такива безполезни същества пожелавам само кучешка смърт , защото с поведението и със слабостите си зарибяват младите. Изключително се радвам , когато е пукнал или пукнала подобна измет. На такива държавата да им дава безплатно наркотици и подбни лекарства за да ходят при „ оня ” по бързо.За подобни боклуци не е нужно да се занимава обществото.

    Коментиран от #29

  • 28 Олееееее

    12 4 Отговор
    Кърт Кобейн е най-великия и си отиде от хероина. Някой хора просто се раждат непригодни за този свят, не могат да понесат реалността. Тва ,че вие сте нечувствителни дебили, не значи ,че всички на света са такива. Чалгата няма кво да я коментирам, тва не може са е музика или изкуство.

    Коментиран от #35

  • 29 Ко каза

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бах":

    Ти недей много да кълнеш, че не знаеш кво ти е подготвил живота.
  • 30 Forza Atlético

    0 6 Отговор
    Поредния наркоман!!!!!!!
  • 31 Forza Atlético

    0 5 Отговор
    Поредния наркоман!!!!!!!
  • 32 Forza Atlético

    0 5 Отговор
    Поредния наркоман!!!!!!!
  • 33 Forza Atlético

    0 5 Отговор
    Поредния наркоман!!!!!!!
  • 34 Чарли Шийн

    2 3 Отговор
    В момента съм на бара и викам сипи още и реди царски. Не е за всеки това :)
  • 35 Хайл

    1 4 Отговор

    До коментар #28 от "Олееееее":

    А ти като си чуствителен що не вземеш свръх доза ей така от съчуствие...кой е казал че кобейн е най-великия? За мен друг е по-велик и е още жив
  • 36 Циник

    1 7 Отговор
    А роднините му ни обясняват колко мила и невинна душица може да бъде един скапан наркоман. Ня значение какъв човек си бил, посегнеш ли вече си призрак!
  • 37 Буумър

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Булшитс":

    Както и ние не знаем ти кой си, вероятно си милион пъти по-неизвестен от тях...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове