Last news in Fakti

8 Май, 2019 10:21 2 355 24

Лютви Местан: Не съм виновен, за да имам притеснения

  • лютви местан

Ако има зрители, които продължават да виждат в мен виновникът за смъртта на 6-месечното бебе, не им се сърдя..., коментира катастрофата лидерът на ДОСТ

Лютви Местан: Не съм виновен, за да имам притеснения - 1
Публикувано във факти.бг: Снимка: Мехмед Реджеб, БНР

''Не съм виновен за тази катастрофа, за да имам притеснения, които да доведат до мисъл за укриване.'' Това заяви в студиото на bTV лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан, който участва в катастрофа със загинало 6-месечно бебе. Към момента Местан е обвиняем като причинител на инцидента.

"Естествено е, че тая травма няма да отмине никога. Да споделя, че ако има зрители, които продължават да виждат в мен виновникът за смъртта на 6-месечното бебе, не се сърдя на зрителите. Това убеждение е насадено у тях с редица фалшиви новини. Идвам със спокойна съвест, продължавайки да изпитвам страдание. Едно е страданието друго - чувството за вина. Няма да поема чужд грях и чужда вина". Това заяви Местан в отговор на въпроса: "Как сте?".

"Платих 10 000 лева гаранция независимо, че можех да не я платя, защото решенията на съда за отмяна на гаранцията са окончателни", заяви в своя защита политикът, обвинен за катастрофата.

В студиото той извади флашка, на която твърдеше, че от социалните медии е извадил записи, на които бащата на загиналото дете шофирал като камикадзе. Според политика, записите вече били изтрити, но от партията му ги свалили и на друг носител, не само на флашка.

Към момента Местан има международен паспорт и може да пътува в чужбина. "Ще окажа съдействие, не съм виновен за тази катастрофа за да имам притеснения, които да доведат до мисъл за укриване", заяви той.

"Не разбрах обвинението. Не ми е предоставено дори минимално доказателство за вината ми. На мен ми бе предоставено обвинение на втория ден без да съм извършил нарушение. Картината на катастрофата е предоставена превратно", убеден е Местан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    59 1 Отговор
    А знаш ли колко ми пука дали ми се сърдиш !?!?!? Факт е че уби дете и потроши кола и семейство и факт е че си мазен и нагъл до доказване на противното !

    Коментиран от #24

  • 2 Жоро

    37 1 Отговор
    Разбира се,че страхливите и подкупни съдий няма да го осъдат .Та тук сме в корумпирана българия.

    Коментиран от #6

  • 3 Bahti

    15 5 Отговор
    Територия на Детеубийци. Московски стайл. Народееее!
  • 4 Давид

    28 0 Отговор
    След като го оправдаят да го направят директор на ДАИ .

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДДРОнег

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Докато има толкова неграмотници, които пишат съдиЙ, полицаЙ и др. в множествено число, а и Очудвам и др., ще продължим да бъдем тоалетната на Европа ... за жалост !!!

    Коментиран от #8

  • 7 Давид

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ти па само толкоз ли😂😂😂😂":

    Това е позиция в която няма да има екшън . По добре - ръководител полети ;)
  • 8 Жоро

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "ДДРОнег":

    Писането няма нищо общо с убийството.Все едно да сравняваш яйца с ябълки.

    Коментиран от #16

  • 9 Пфффу ....

    5 13 Отговор
    Еее писачи отгоре предполагам сте шофьори,пожелавам ви тогава същата ситуация.Някой да лети в кръстовище на селски път със 110 km/h и да ви нацели пък после се обяснявайте.Не ми пука дали е Доган,Местан,Халвджян.

    Коментиран от #17

  • 10 фесчо

    17 0 Отговор
    И понеже не си признаваш вината, тя ти става четворно по тежка. И аз мога да кажа, че компетентните органи в България са подкупни и корумпирани, и са ти сменили кръвната проба, и резултатите от дрегера, защото си бил фиркан и за да те изкарат чист. Всеки може да каже всичко в своя полза, така че, млъкни и се покрий.
  • 11 Голям Слон

    11 2 Отговор
    Винаги съм твърдял, че зад едно птп и смърт на пътя рядко стои само едната страна. Случващото се на пътя е една поредица от събития, предизвикани от двамата водачи. Единият кара лудо на път с предимство. Другият я видял, я не преценил. Вероятно и двете. Сумираш двете човешки глупости и зад "равното" стои смъртта на дете. В такива случаи съдът винаги е на страната на този, който се намира на път с предимство. Идващият без предимство е онзи, който основно трябва да направи преценка на ситуацията и да предприеме действия.
  • 12 да не дава Господ

    15 0 Отговор
    Виновен си зщото отнемаш предимство и предизвикваш катастрофа със смърт Това че си спрял на знак стоп не те оневинява При самото включване в пътя ти отнемаш предимството
  • 13 Той

    14 0 Отговор
    Не е за варване как отнемаш живота на дете и не си чувстваш виновен
    Да си ходи в турция тоя фес

    Коментиран от #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Цеко сифоня

    6 0 Отговор
    И на врабчетата беше ясно, че Местан няма да иде в затвора. Дори няма да бъде съден. На практика бащата на загиналото дете реши всичко. При това не в своя полза. Бил карал с 90-110. Което ме навежда на мисълта че е карал поне със 120. Ама го е страх да си каже. Още повече го е страх и да каже че е карал с 80. Все пак катастрофира не с кой да е ! Сега на родителите ще подхвърлят малко пари плюс изричното предупреждение да спрат да ровят в случая, щото...
  • 16 ДДРОнег

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Жоро":

    Няма връзка с убийството - може би, но с простотията - голяма, а оттам до престъпленията крачката е малка !!! А прост народ ще си остане беден и злобен, затова - ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ, иначе ще бъдем тоалетната на Европа !!!
  • 17 goni

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пфффу ....":

    Прав си! Ама, няма да те чуят!
  • 18 toapsoap

    4 0 Отговор
    кой му е крив на местана,като е бил на запой, и се е нарязал като за последно джибрата. Писна ми вече от пияндета
  • 19 СТАЛИН

    3 0 Отговор
    положения като това на местан има стотици в държавата по пътищата.но съгласно ПЪТНИЯТ ЗАКОН ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ И Е НАРУШИЛ ПРЕСИЧАНЕ НА Т ОБРАЗНО КРЪСТОВИЩЕ Е ВИНОВЕН.ВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.
  • 20 Зюмбюл

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Той":

    Ква Турция бе?Тоз краде и лъжи кат дърт сиганин!Значий ут нащи!
  • 21 Електрошок

    4 0 Отговор
    Аллах види Местане, ще пукнеш като куче!
  • 22 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    МАСТУН : " СПРЯХ НА ЗНАКА ...ПОГЛЕДНАХ -Н А Д О Ч И Л А Т А СИ - НЯЛЯВО И НАДЯСНО ...И НЕ ВИДЯХ АВТОМОБИЛ ...НЕ ПОГЛЕДНАХ ПРЕЗ ОЧИЛАТА СИ ... УДАРЕН СЪМ О Т Л Я В О ПРИ Ч Е Л Е Н УДАР ... ЕРДОГАН ЩЕ МИ ПРОСТИ !!!!!!!!!!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ЕЙСЕГА Е МОМЕНТА

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "зрител":

    ДА ГО ИЗРИТАТ ОТ ПОЛИТИКАТА У ПАНДЕЛАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове