Last news in Fakti

3 Август, 2019 14:10 5 236 55

Корнелия Нинова: Борисов се подиграва с тези 300 лв.

  • прасе-
  • чума

Българи, не се поддавайте на манипулации и разделение, зове лидерът на БСП

Корнелия Нинова: Борисов се подиграва с тези 300 лв. - 1

Българи, не се поддавайте на манипулации и разделение. Кризата засяга всеки от нас без оглед на партийни симпатии - от собственика на едно прасе, през големите свиневъди до всеки потребител. Социалната цена от бездействието на правителството ще е висока и се измерва в загуби за икономиката, ръст на цените и загуба на работни места.

Това написа в профила си във „Фейсбук“ председателят на БСП Корнелия Нинова.

Ето и нейната позиция:

Вчера премиерът Борисов се подигра с тревогите на хората. Постъпи типично по борисовски:

1. Прехвърли вината другиму, този път на румънските туристи, които "ядат и хвърлят".

2. Разделя и противопоставя българи срещу българи - едрите собственици на свинеферми срещу дребните стопани.

3. Обещава, че хората ще бъдат обезщетени, а всъщност ще отпусне 300 лв. на двор само за дезинфекция, но не и за умъртвените прасета.

4. Шикалкави, че две години спирали чумата, но вече не може. Всъщност безотговорно проспаха две години.

5. Големите свинекомплекси ще бъдат обезщетени с европейски и национални средства, но за 20000 работници в тях- нищо.

Какво е правилно да се направи. Предлагаме пет мерки :

1. От излишъка в бюджета (около 3 млрд. според финансовия министър) се заделя сума за изкупуване на прасетата от държавата по пазарни цени.

2. Възстановяват се ветеринарните служби и райони на ветеринарните лекари, които ГЕРБ премахнаха.

3. Организира се отстрел на дивите прасета, който те спряха преди година.

4. Създават се екарисажи, за да се предотврати екологична катастрофа.

5. Сигнализира се прокуратурата за разследване срещу длъжностни лица, които с грешни деиствия или бездействия допринесоха за тази катастрофа.

Българи, не се поддавайте на манипулации и разделение. Кризата засяга всеки от нас без оглед на партийни симпатии - от собственика на едно прасе, през големите свиневъди до всеки потребител. Социалната цена от бездействието на правителството ще е висока и се измерва в загуби за икономиката, ръст на цените и загуба на работни места. Борисов се интересува единствено за собственото си оцеляване. Ние всички трябва да се интересуваме от справедливост за хората, на които им се отнема зимнината, през спасяване на свиневъдството в България до понасяне на отговорност от виновните. В такива кризи трябва да бъдем единни, за да ги преодолеем по-бързо и да не ги допускаме повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    43 34 Отговор
    БОРИСОВ И ДИКТАТОРСКИЯТ РЕЖИМ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ.ВОЕНЕН СЪД ЗА КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВИЕ МАФИОТСКО ОЛИГАРХИЧНА СТРУКТУРА ДА НЕ СЕ ДОБЕРАТЕ ДО ВЛАСТ.ИЛИ ПРЕЗИДЕНТКА РЕПУБЛИКА С КРУМОВИ ЗАКОНИ СПАЗВАЩИ СЕ.ИЛИН.Н.Т.Д
    ПАК С ЗАКОНИ И КОНПИ ДА ЗАРАБОТИ КАКТО И ВСИЧКИ РАЗСЛЕДВАЩИ ЗВЕНА.НЕ ДА СИ БЪРКАТ В НОСА И МАФИЯТА ИЗПОКРАДЕ НАРОДА

    Коментиран от #7, #18, #33, #53

  • 2 Алфа Вълкът

    46 23 Отговор
    За някои неща е права, за други си противоречи и не можеш да разбереш луда ли е, тъпа ли е или си е просто нагла?

    Коментиран от #21

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 курнелке курнелке

    47 32 Отговор
    Популизмът няма граници. На всичко са готови от бсп, само и само да всеят смут в държавата. не знам колко пъти избирателите да им показваме, че не ги желаем и че основоното им ядро поддръжници са все още наивните хорица, вярващи им на тоталните популистически лъжи.

    Коментиран от #12

  • 5 Гоше

    32 20 Отговор
    И к,во ще прави бай Пешо с 300-те лева/обещани/? Ще си хигиенизира, кочинката? Или ще си купи 50кг. свинско - ''нов внос'' ? Ще си го затвори в бурканчета от детски храни и ще си го пази за зимата. Ще, ще, ще ....

    Коментиран от #9

  • 6 Ф 16 блок 70 72 кеш

    26 34 Отговор
    Най важното е че имаме ф 16 блок 70 и то 8 изтребителя
  • 7 майко мила

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    ти изпи ли си лекарствата на време?

    Коментиран от #20

  • 8 Дъррр дъррр та пляс

    38 21 Отговор
    Дърдорене и само дърдорене ! Омръзна ни тази псевдоопозиционерка ! Ми дай откраднатото от Техноимпекс та да станат по 3000 и върни сина от Америка да помага !
  • 9 брех изроди

    34 26 Отговор

    До коментар #5 от "Гоше":

    А колко си мислиш, че струва едно прасе бе тарикат? 120-130 лв е като го закупуваш март месец, нали и ние си имаме на село такова. Колко си изхарчил отгоре за него до началото на август - държавата ще му даде на бай ти Гошо още 150 отгоре. Ми за 300 лв ще си купи 50-60 кг чиста мръвка без сланина и вътрешности от магазина, ти колко мислиш че се изкарва чисто месо от едно прасе 90-100 кг, което е заклано по това време на годината? Кво се правите на луди всички, даже са много 300 лв.

    Коментиран от #22

  • 10 Гоуст

    40 21 Отговор
    10 години на Борисов са нищо спрямо 45 години на комунягите. Кака Кури колкото и да се напъва, народът не е прост и власт никога повече няма да видят, особено с тази политика на постоянно плюене
  • 11 7777

    26 15 Отговор
    Вземаме 3млрд. и ги хвърляме на прасетата, после още 3 млрд. за птичи грип и т.н. Да отиде да се прегледа за луда крава, нали все пак е Крушовска биволица. Въпросът е има ли наистина чума по свинете? Или сме част от търговската война на Тръмп? Ако има чума защо досега не дават репортажи с болни прасета, защо не излъчват в съседните държави какво става?

    Коментиран от #19

  • 12 Да да да

    36 16 Отговор

    До коментар #4 от "курнелке курнелке":

    БСП за това вземат заплати колега ! За популизъм и плюене ! Това е ролятаим в тратрото за друго не стават освен да плюват !
  • 13 123

    30 17 Отговор
    Щом 300 са.малко, не са БСП даде по още 300 на всеки засегнат! Упс, забравих, те горките нямат пари, опеката ги за конгреси! Нинова, ако не беше толкова жалко, щеше да е трагично!
  • 14 УЖАС

    24 5 Отговор
    В някои от посочените неща има логика, други са очеизвадно недомислени(напр. ловците казаха, че сега не може да отстрелват глигани),но генералния извод е, че и управляващи и опозиция ни закопахте и ни е.хте мамата.
  • 15 СссереМ

    22 17 Отговор
    Права е,не 300 лева трябва им даде,а съответния член от НПК за укриване на доходи и данъците върху доходите, значи аз като имам куче трябва да го регистрирам а тия дето гледат по две,три или повече прасета не са задължени, напомня ми на филма от комунистическото минало за дончо балабамов който си гледаше прасета в блока,и после комшиите му излязоха виновни,а тая лелка още ли е жива?
  • 16 БББ

    30 15 Отговор
    Червената чума е по страшна от африканската.
  • 17 Драгой

    32 5 Отговор
    Имайте предвид, че това е обезщетение и никой не е длъжен да го дава. Тези животни не са застрахована и държавата може да отдели по 300 лв. Все пак е нещо, до година ще си купят пак прасенце и ще го гледат. Чумата се пренася и по дивите животни и пламне ли няма спиране.
  • 18 Да да

    27 16 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Ся ако Курни беше на власт,а! Първо чума нямаше да има, второ щяха да дадат по 3000 лв. обезщетение на прасе. Трето ,щеше да поевтинее свинското ,4-то щяха да открия 40 000 работни места и 5-о - Русия е най-великата! Май някой червен трол е умрял! Никаква защита няма по темата за комунистическата чума,извинете африканската.

    Коментиран от #24

  • 19 СссереМ

    23 13 Отговор

    До коментар #11 от "7777":

    Дават,ама кой да гледа,в Румъния 900 000 свине вече са на оня свят,в Гърция няма,ама те нямат суха граница с Турция през която да минават дивите прасета като Румен Радев.
  • 20 Коментар📝

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "майко мила":

    Не На Терасата съм и Пия Кафенце с Вода.НЯКОЙ МНОГО ГИ Е СТРАХ КАТО ИМА КОМЕНТАР:ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА ТО МУ ПРИНАДЛЕЖИ ПО КОНСТИТУЦИЯ.И ТИЯ ПРИМЕРНО С КИПЪРСКИ СМЕТКИ И ПЕРАЧНИЦИ ОФШОРКИ.ПОЧВАТ ДА СЕ ПУЛАТ В МОНИТОРА И ДА ГОВОРЯТ ЗА ЛЕКАРСТВА.
  • 21 Behemoth

    10 18 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Много си прост ...сериозно ти говоря....същият тъпак като Борисоф ...самият ти псевдоним навява за клинична картина от наполеонов тип...
  • 22 Гонзо

    23 4 Отговор

    До коментар #9 от "брех изроди":

    И какво месо ще купи от магазина???. Пълно с антибиотици и червена боя. Като го изпържи става на половина и смърди на мърша. Внос от незнам си къде.
  • 23 ДЖОТО

    13 20 Отговор
    МУТРАТА е убиец на народа на БЪЛГАРИЯ!!!ОСТАВКА-СЪД и ЗАТВОР!!!

    Коментиран от #28, #40

  • 24 Коментар📝

    14 3 Отговор

    До коментар #18 от "Да да":

    Никога БСП И ГЕРБ ТЕ СА НАЙ ДЪЛГО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИЙ В ПРЕХОДА.ЕТО ДО КАДЕ НИ ДОКАРАХА.ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СТАНЕ АЗ СЪМ ГО НАПИСАЛ.ИМАМЕ 7 ОРГАНА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА.И КАКВО ОТ ТОВА.
  • 25 град козлодуй

    15 3 Отговор
    то всички политици се подигравате на целия народ хората едва оцеляват
  • 26 Колев

    20 6 Отговор
    Горката "дургарка"голям философ от кокошките през козите та стигна и до свинете,няма да се учудя ако я "изфотографисат"седнала с бележника и телефона в някоя кочина в протест срещу някой в защита на бабиното ......прасенце.
  • 27 Кочо

    13 5 Отговор
    Колкото и да се напъва Нинова за което е напълно права, няма да стане. Защото Борисов купи големите градове с високи заплати и инфраструктура, а другите роби да работят за шопите. Затова не искат и да чуят. Това е истинатаааа.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 небрежнев

    18 2 Отговор
    Социалистите много знаят какво и на кого да дадат, но само ако е чуждо!
  • 30 висок

    15 2 Отговор
    Искам снимка, Корни и Маямата прегърнали по едно нещастно прасенце преди заколението!!!
  • 31 Кой68

    17 4 Отговор
    Другарко Нинова докато вие сте начело на БСП едва ли ГЕРБ ще загубят избори?С вашата жажда за власт и вие допринасяте за мизерията.Бих вш повярвал при сегашната ситуация и предни бедствия бяхте помогнали или подали ръка на ГЕРБ за съвместно справяне със свинската чума в името на хората в България...Но е по-лесно да критикуваш и нападаш отколкото да си наистина отговорен политик..Кога ще се обедините срещу бедсвията в името на България......
  • 32 Гост

    14 2 Отговор
    За тази не бих дал и 3 лв за дезинфекция!
  • 33 Пеньо

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Изобщо не си наясно с понятието "диктатор"! Борисов може да е прост и крадлив, но не и диктатор! Иди в Турция или Русия и напиши същото за местните владетели и още на другият ден ще разбереш същността на понятието "диктатор"!

    Коментиран от #35, #39

  • 34 погребална агенция Болшевик

    15 2 Отговор
    Корни отиди да галиш прасетата с Африканска чума по главичката да ги целуваш и рониш сълзи Така ще станеш любимка на свинарите и белким гласуват за тебе
  • 35 Коментар📝

    8 8 Отговор

    До коментар #33 от "Пеньо":

    НАПРОТИВ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ДИКТАТУРА.От КОЯТО СЕ ЕВАКУИРАХА ПОВЕЧЕ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ ОТ САМАТА СИ РОДИНА.БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА КОЯТО ГУБИ 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СИ В ЕМИГРАЦИЯ.ТОВА Е СТАВАЛО ЕДИНСТВЕНО В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ПО 2 ПРИЧИНИ.ВОЙНА ИЛИ ДИКТАТУРА.

    Коментиран от #42

  • 36 Главоча от Банкя

    13 4 Отговор
    Гнусна дебела свиня.....чумава си и си направи сапуко, долно подобие на жена.отврат е това бунище......

    Коментиран от #38

  • 37 АНЕНЕРБЕ

    12 3 Отговор
    Проблема в тази държава не е в този смешник Борисов.

    ПРОБЛЕМА Е В ТАЗИ ОПОЗИЦИОННА ЛИДЕРКА, КОЯТО ГО ИЗРАЕ "ОПОЗИЦИЯ"

    От изказването й става ясно, че ТЯ е "КОНСТРУКТИВНА" опозиция!!!

    Крушовската селянка изобщо НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СВАЛЯ ОТ ВЛАСТ нито Борисов нито неговото престъпно управление.

    "ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ" - зове Нинова

    А ТИ ДВУЛИЧНИЦЕ, НЯМАШ ЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА ОРГАНИЗИРАШ ЕДИН ОБЩОНАЦИОНАЛЕН МИТИНГ ЗА СВАЛЯНЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , ИЛИ САМО ЩЕ НИ ГОВОРИШ КАТО ПОП НА ЗАУПОКОЙНА МОЛИТВА?!!

    Обясни как смяташ ТИ да управляваш, или ще го правиш така както ти кажат ОГНЯН ДОЙНОВИТЕ наследници които с тяхната ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА ни разплакаха майките.

    Всъшност и приватизираната от НИНОВА външнотърговска фирма е част от ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА на Стоян Марков /СТЕНМАРК/

    ПРОБЛЕМА С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА БОРИСОВ МИНАВА ПРЕЗ ПРОБЛЕМА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА И ИЗЧИСТВАНЕТО НА БСП ОТ ТАКИВА КАТО НЕЯ , ГЕРГОВ , Р.Овч. и вся осталная сволач!!

    Коментиран от #41, #47

  • 38 АНЕНЕРБЕ

    9 5 Отговор

    До коментар #36 от "Главоча от Банкя":

    Двамата с БОРИСОВ са тандем.

    Единият го играе вожд на нацията , а ТЯ КОНСТРУКТИВНА опозиция която нито има желание да управлява , нито има желание да сваля от власт тези БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!

    ТАЗИ Е ПЕТАТА КОЛОНА НА БОРИСОВ И ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ ЗАД НЕГО!!

    Коментиран от #54

  • 39 Абре Пеньо,

    9 7 Отговор

    До коментар #33 от "Пеньо":

    В Турция има държава , а в България мафията си има държава.
    В тази мафиотска държава няма нито управляващи , нито опозиция , защото те всички са ЗАЕДНО!
    Случващото се у нас е по зле и от диктатура.
  • 40 Джо

    10 3 Отговор

    До коментар #23 от "ДЖОТО":

    Да не си въобразяваш, че Корнела ще арестува и вкара Борисов в затвора?
    Това няма как да се случи защото колонизаторите от Козяк №16 не са взели такова решение.
    Пък и синчето на др. Нинова работи в Манхатън в най голямата американска банка - ГОЛДМАН САКС.

    Рафи Рафаелов е залога за това в България НИКОГА ДА НЯМА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ!
  • 41 стоян

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "АНЕНЕРБЕ":

    До 37 ком -Браво за коментара
  • 42 Червената шайка-терористи.

    14 3 Отговор

    До коментар #35 от "Коментар📝":

    Организираната престъпна група БСП-партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда", и затова половин България емигрира.
  • 43 Да бъде България

    6 9 Отговор
    Време е на следващите избори Българи да си върнем България и изградим реалната демокрация СОЦИАЛИЗЪМ. Стига с фалшивата западна феодално-капиталистческа-чорбаджийска демокрация Фашизъм налагана на Европа от САЩ. Време е да разберем. Кой..... Кой е дядото на на ББ? и да си подредим държавата отново.

    Коментиран от #52

  • 44 Ало, Факти!

    6 4 Отговор
    Защо не пишете как вчера в Хасково хората са освиркали Тиквун и калинката му Танева? Само от Фейса ли трябва да търсим актуални инфо, звук, картина!?

    Коментиран от #50

  • 45 КУРнинов

    7 0 Отговор
    Е НА БРАТ ТИ СВИНАРЯ ПО 1000ЛВ. ЛИ ДА МУ ГИ ПЛАТИ?

    Коментиран от #48

  • 46 копи пейст

    6 2 Отговор
    Зa първи път бoлecттa прoниквa в Eврoпa прeз 1960 г. Тoвa ce cлучвa в Пoртугaлия при внoc нa cвинcкo мeco oт Aнгoлa. Тя бързo нaмирa гocтoприeмници cрeд ибeрийcкaтa cвиня – пoрoдa, пoдoбнa нa пoлудивaтa изтoчнo-бaлкaнcкa cвиня. Някoлкo мeceцa пo-къcнo бoлecттa e рeгиcтрирaнa в Иcпaния oтнoвo cрeд прeдcтaвитeлитe нa пoлудивaтa ибeрийcкa пoрoдa прaceтa. Прeз 1967 г. зaбoлявaнeтo e рeгиcтрирaнo в И тaлия, cлeд кaтo прaceтa ca изхрaнвaни c кухнeнcки oтпaдъци, cъбирaни oт лeтищeтo в Рим. Прeз 1978 г. AЧC e уcтaнoвeнa нa ocтрoв Мaлтa. Първичнoтo oгнищe e причинeнo в рeзултaт нa изхрaнвaнeтo c кухнeнcки oтпaдъци oт кoрaбитe. Пoрaди ширoкoтo рaзпрocтрaнeниe нa бoлecттa ce нaлaгa унищoжaвaнe нa цялoтo пoгoлoвиe oт cвинe нa ocтрoвa. Прeз 1978 г. AЧC e уcтaнoвeнa нa ocтрoв Caрдиния cрeд пoлудиви cвинe, oтглeждaни при пacищни уcлoвия. Изтoчник нa вируca ca хрaнитeлни oтпaдъци, кoнcумирaни oт прeдcтaвитeли нa тeзи cвинe нa пaркинги пo прoтeжeниe нa мaгиcтрaлaтa, cвързвaщa Кaляри cъc Cacaри. AЧC и дo днec e eнзooтичнo зaбoлявaнe нa тeритoриятa нa ocтрoвa. Прeз 1986 г. AЧC e рeгиcтрирaнa и в Нидeрлaндия. Зaбoлявaт cвинe oт двe cтaдa, изхрaнвaни c кухнeнcки oтпaдъци oт бoлници и рecтoрaнти. Бoлecттa e ликвидирaнa, cлeд кaтo ca унищoжeни 6641 живoтни. Eднa гoдинa пo-къcнo бoлecттa e рeгиcтрирaнa и в Бeлгия. Прeдпoлaгa ce, чe зaбoлявaнeтo e прoникнaлo в cтрaнaтa пocрeдcтвoм кoлбacи, зaкупeни oт бeлгийcки туриcт в Пoртугaлия. Зaрaзeни ca 12 фeрми c 33 763 cвинe. ..........AЧ
  • 47 ИСТИНА ЗЛА

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "АНЕНЕРБЕ":

    МНОГО ДОБРЕ КОЛЕГА ! В BULGARIA опозизия НЯМА !!!!
  • 48 АНЕНЕРБЕ

    1 5 Отговор

    До коментар #45 от "КУРнинов":

    На свинаря Борисов плати дупката във Варна с 43 милиона лева извадени от бюджета.
    Казват, че квадратния метър е струвал над 7000 евро!!

    ТЕ СА ЗАЕДНО И ГЕРБ И БСП.

    ТЕ СА ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ!!

    РАЗИГРАВАТ ЕВТИН ТЕАТЪР В КОЙТО ЕДНИТЕ СА УПРАВЛЯВАЩИ , А ДРУГИТЕ КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ.

    Мислиш ли, че Курвелия някога ще призове народа да се събере и измете този с когото заедно играят в един театър на абсурда.

    Време е тази крушовска селянка да бъде разкарана , защото ТЯ Е ПО ОПАСНА И ОТ БОРИСОВ!!!

    Тя "съветва" как да се пребори чумата!

    ЧУМАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕБОРЕНА САМО ПО ЕДИН НАЧИН - с измитането ви!

    ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗМЕТАТ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ НАТРУПАНИ В ТАЗИ ПАРТИЯ , която олигархията приватизира и превърна в инстумент за манипулация на най бедните хора!

    Р. Овч , Гергов , Станишев , Корнелия и всички олигарси ВЪН ОТ БСП!!

    ВЪН БОКЛУЦИ ТАКИВА!!

    Коментиран от #51

  • 49 Ей това е комунист за пример

    5 1 Отговор
    Корнелия Чакаме снимка с Чумавите прасета как ги милваш и галиш по пачата и целуваш по зурлите
  • 50 АЛОООО

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ало, Факти!":

    Само комунистически утрепки живеят незаконно и усвирват ЗАКОНА ? Незаконни нерегистрирани животни, без застраховки, данъци не плащат, незаконни блокади, пушки ще вадят, камбани заключват, 9 септемвтри ще правят ! Ние издаваме касови бележки за стотинки, регистрираме дори котки и кучета и им плащаме данъците !!! Хванете пушките и тогава ще видите кон боб яде ли ! Сега е 2019 година а не 1944 ! Алчни, злобни, тъпи, некадърни мурзилки! Имотите ви, децата ви, парите ви, вие по-дивия запад и офшорки НО Борисов ви е виновен?! Ако Борисов беше като вас, нямаше да смеете и да пръднете без разрешение от парт. секретар ! Писна ни от алчни, злобни, тъпи, некадърни, нагли мурзилки ! Искате да ни управлявате?! ИСКАТЕ ОТНОВО ДА ГРАБИТЕ ! И КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 51 КУРнинов

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "АНЕНЕРБЕ":

    Театъра в момента се разиграва от Крушовишката Биволица! А в момента брат и е СВИНАР който ще унищожи 50прасета а ще има претенций да му платят 5000 унищожени прасета АНАДЪМ защо реве на умрело Биволицата? За пари е разбира се!!
  • 52 КУРнинов

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Да бъде България":

    О.К. След следващите избори съм съгласен да градим социализъма ама айде аз да съм председателя на ТКЗС-то а ти да ги работника - ТеКеЗеСаря който сади копа полива бере и накрая получава купон за 2хляба и 1.50лв.надница за 8-10часа работа! Сьгласен ли си?
  • 53 Вая

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    На Корнелия й дай само да буни духовете и да клати реда и правилата в държавата. Последиците не я интересуват... Безотговорността е основа в поведението на червените вълци, изпуснали кокала.
  • 54 Жоро..

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "АНЕНЕРБЕ":

    По глупав коментар не прочетох.Скрий се някъде,бе с тази колона.Тъ. пак.
  • 55 коча

    0 0 Отговор
    А ти какво ще дадеш един гол - комунистически червен гас ...................ли ма .........................................................................................................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове