Last news in Fakti

4 Август, 2019 22:09 14 269 123

Учредяват "Няма такава държава" на 5 октомври

  • слави трифонов-
  • няма такава държава

Сред приоритетите на партията остават смяната на пропорционалната избирателна система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, възможност за дистанционно електронно гласуване, както и въвеждане на задължително гласуване на избори и референдуми

Учредяват "Няма такава държава" на 5 октомври - 1
Снимка: БГНЕС

На 5 октомври шоуменът Слави Трифонов учредява партията си “Няма такава държава”. Първото събрание на новата формация ще е в зала “Рейнбоу Плаза”, пише "Труд", цитиран от БЛИЦ.

Сред основните цели на “Няма такава държава” са засилено участие на гражданите във вземането на решения чрез референдуми, смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, възможност за дистанционно електронно гласуване както и въвеждане на задължително гласуване на избори и референдуми.

В учредителната декларация на Инициативния комитет на партия “Няма такава държава” се предлага и пряк избор от гражданите на главния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на областните дирекции и районни управления на МВР. В документа е поставена и амбициозната задача за реформиране на обществено здравеопазване, на образователната система и осъществяване на административната реформа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    84 39 Отговор
    Ай стига с тия партии !
  • 2 Токо

    143 18 Отговор
    Има нужда от пренареждане на селтаците в парламента. Ако обещае да редуцира броя на депутатите до 120 ще изляза гласувам ... Иначе ЦЪ!!!

    Коментиран от #5, #9, #32

  • 3 Оня с рикията

    136 10 Отговор
    Наистина нема такава държава. Дано се оправи. Ама да не стане като с Бареков - голем напън от големо говно и се роди малко говно.
  • 4 Да да

    98 39 Отговор
    Нека обещанията започнат сега! След Царя, ще преживеем и Чалгаря! Тоя за колко дни ще обещае да ни оправи? Аз не искам да ме оправя, ама на Хасан и Онур вече им трепнат халките от желание :D

    Коментиран от #75

  • 5 Краси

    113 9 Отговор

    До коментар #2 от "Токо":

    Даже за нашето население, което остана и 120 депутата са много. 90 таван.

    Коментиран от #8

  • 6 Работническо дело

    136 28 Отговор
    Славчо не си подготвен за тая работа бе човек.Нямаш умствен капацитет,но пък ако си упорит и си готов да излезнеш да се бориш срещу мафията ще станеш месия за този народ.Като гледах обаче на интервюто ти с Борисов как му се слагаше невярвам че си способен на мъжество по-скоро на свирки
  • 7 Да да

    32 25 Отговор
    Малко серииозно сега. Колко бабички от БСП ще оправи и колко дядовци от ДПС? То да ли му става още? Дете няма, ама може Осман да хване от него :D
  • 8 гост

    67 8 Отговор

    До коментар #5 от "Краси":

    И 30 са много. Ние ги храним , а те се еб.ват с нас !

    Коментиран от #37

  • 9 Заблуда

    59 6 Отговор

    До коментар #2 от "Токо":

    Те всички обещават, докато си дадеш(продадеш) гласчето и после старата песен на нов глас. Ти вярваш ли?

    Коментиран от #19

  • 10 Истината е,

    62 47 Отговор
    Че който иска да прави истински реформи, трябва първо да ни изкара от ЕС. Това е основното зло, което пие ресурсите на България! А политиците ни, само обслужват процеса! Но никой не смее дори да признае този факт!

    Коментиран от #15

  • 11 Давид

    73 12 Отговор
    За да потръгнем трябва да се редуцира ДС . Тоест да се закрие . Да се върне командването на ВР и ВКР и президентска република . А всички политици и близките им от 89 насам да се пратят доживот в трудови лагери . Останалото са глупости .

    Коментиран от #25

  • 12 593

    50 24 Отговор
    Глупци сме ние българите...Все идва един такъв "месия" и още повече води към бездънието... Толкова ли е трудно да гласувате за единствените ,които предлагат лустрация и промени в съдебната система... Какво ще се промени с редуцирането на депутатите?! Задължително гласуване????????? Диктатура ли ще ставаме , отново?! Кой век сме?!

    Коментиран от #69

  • 13 Козела

    47 23 Отговор
    ГЛАСУВАНЕТО ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!! МАШИНА ВЪВ ВСЯКА СЕКЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

    Коментиран от #86

  • 14 Бах

    37 37 Отговор
    Слави ще обърка стането на всички кръвопийци . Това са всички политици , богаташи ,мутри и тарикати. Единственият им шанс е да го ликвидират. Ако е предвидлив , ще наеме охрана от чужбина , щото нашите са в играта.

    Коментиран от #16

  • 15 Само Уефски

    37 20 Отговор

    До коментар #10 от "Истината е,":

    Сакън ,как ще ни вадят от ЕС.Три милиона бачкаме там и си живеем човешки.Аз се връщам обратно само ако дойде някой като Орбан на власт да управлява.За разни клоуни не се връщам и метър назад
  • 16 Моцарт

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бах":

    Колега , вЕрваш ли ?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Земетресение

    32 14 Отговор
    Тези оевидно трябва да минат курс по конституционно право теория и история на държавата.Това което предлагат е уестърн с история от 1880г.За пример .Представете си за кого биха гласували в Сливен,Пазарджик,Кърджали и други райони за областни директори на полицията и районни управления.Тези хора какви ще бъдат .Дали ще са полицаи или сценаристи певци и балерини от Магаданс.Тук популизмът няма мястоКато сме тръгнали така нека да избираме така началника на отбраната командирите на полкове и бригади.Началниците на затвора итн.И в момента има комкурсно начало просто трябва да се барнат правилата.А между другото независисми.органи ще станат зависими.Тов ще доведе до онова при падането на България под османска власт

    Коментиран от #21

  • 19 Токо

    35 2 Отговор

    До коментар #9 от "Заблуда":

    Не ! Но от сегашните СЕЛТАЦИ в парламента ми се драйфа вече !!! Телевизия спрях да гледам вече .... заради тях, и простите евтини журналистически залитания в платената посока !!!

    Коментиран от #33

  • 20 Няма да стане твоята Слави

    20 3 Отговор
    Предложи вместо 120 депутата да станат 7 милиона и имаш моят глас
  • 21 И какво му е лошото

    5 16 Отговор

    До коментар #18 от "Земетресение":

    На османската власт? 5века нескончаеми хора, веселба, тлаки и седенки.
  • 22 Луууууии

    43 12 Отговор
    Нищо няма да се промени с главоча Слави. Слави е последния ход на Бойко да запази властта си. Слави е част от Бойко, и това, че са врагове изобщо не е истина, то е театър за народа уж са врагове.
  • 23 Дебелеевски

    20 1 Отговор
    Ако ще и от 5 депутата да е парламента аз съм един от тях
  • 24 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    31 1 Отговор
    Поредната подигравка с надеждите на народа. От 1989 до сега се нагледахме на партии, наслушахме се на обещания, дето като минат изборите се пукат като пробит балон. А дано, ама надали. Вече не вярвам на никой.
  • 25 Това което предлагаш

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Вече го играхме преди 89'. Доведе ни под кривата круша и все още сме там.
  • 26 гост

    16 13 Отговор
    Време е за рестарт на системата у нас....иначе си отиваме
    Пожелавам му успех!
  • 27 Бичето

    27 2 Отговор
    Аз вече членувам при Шкумбата в “България без граждани”
  • 28 бутона муй майката

    20 4 Отговор
    Проблема е че на машините за гласуване го няма бутона НЕКСТ (следващия) Те тва го знаят в парламента и за тва не им пука за нас . Нужен е този важен бутон.При натискането му трябва да се сменя и цялата администрация съдии и прокурори .Само така ще стане

    Коментиран от #70

  • 29 Той

    9 6 Отговор
    Дано от "няма такава държава" (текста на песента), станеме "няма такава държава" - толкова добре устроена и с висок стандарт! Тогава може и да си помисля да се върна.
  • 30 Йозеф

    13 6 Отговор
    Слабо, Слави, слабо...
  • 31 ПОЗНАВАЧ

    37 0 Отговор
    Тaя игрa e cвирeнa. Cлaви вeчe гo глeдaхмe кaтo чoвeкa зaд "Движeниe Гeргьoвдeн" (Любeн Дилoв - cин), нa кoитo дaвaшe oгрoмнo тeлeвизиoннo врeмe и рeклaмa. Тъй нaрeчeнoтo движeниe пoчнa cъc зaкaни cрeщу cтaтуквoтo, a вeднaгa cлeд избoритe ce cкри нa тoплo пoд зaдницитe нa пaрлaмeнтaрнитe пaртньoри. Зa Дилoв вижтe в интeрнeт - бaщa мacoн, прoдaвa вecтник Нoвинaр нa Пeeвcки, cъдружник c "Бългaрия бeз цeнзурa" нa лъжeцa Бaрeкoв, cъдружник кaктo cъc CДC, тaкa и c БCП и ГЕРБ cпoрeд интeрeca, и т.н. и т.н. Вчeрa тук вeчe чeтoхмe и Дилoвитe дитирaмби зa Cлaвчo... Aбe нoви лицa, cпoр нямa :-)))
  • 32 Гост

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "Токо":

    Спокойно, и на 20 да намалят депутатите, нашият харч за тях няма да намалее. Тогава ще са не златни, а платинени, но с много малък шанс да са качествени!
  • 33 Заблуда

    26 0 Отговор

    До коментар #19 от "Токо":

    Човеко, на дърт заман почнах да гледам датска анимация и филми за природата и животните( знаеш ги програмите, че ще излезе реклама), ама пусто любопитство– да не съм като кон с капаци. Пусна новини по един, па по друг и т.н канали, като ги гледам вдигна кръвното и ги препсувам наред( не че ще ме чуе някой), ама да ми олекне. А в нета отвреме навреме като чета коментарите , гледам че и други са на моето мнение.
  • 34 Toko

    18 1 Отговор
    Има и нещо друго МНОГО ВАЖНО !!! Коалиции преди парламентарни избори АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО !!!! Това е влизане през задният вход в управлението !!!

    Коментиран от #39

  • 35 onq s konq

    20 10 Отговор
    Личи си че Слави няма и грам Полит. опит и предизвиква само иронични усмивки у "големите Професионалисти".Първо- ЕДВА ЛИ ще му бъде позволено да регистрира партия с това име и МУ ГО БЕШЕ КАЗАНО ДИРЕКТНО от съответната Институция.Второ- Ако ВЛЕЗЕ ИЗОБЩО В ПАРЛАМЕНТА,то ще бъде с бройки колкото "Атака" примерно и гласът му изобщо няма да се чува.А определям "на око" бройката му вероятнни депутати,защото имам предвид РАЗМЕРА НА ТВЪРДИТЕ ЯДРА на ГЕРБ,БСП и ДПС,отделно пък и гравитиращите към тях "крила".Ако пък се реализира идеята му за "пряк избор" от гражданите на Прокурор,Омбутсман и Шефове на Областни и Районни Управления на МВР,то това значи наистина че няма да има такава Държава,защото ще имаме ВСЕКИ ДЕН ИЗБОРИ ИЛИ РЕФЕРЕНДУМИ,а Парламентът става абсолютно излишен.Намаляване на Депутатите /от 240 на 120/ пък става Единствено със свикване на ВЕЛИКО НАР. СЪБРАНИЕ...ЗАТОВА И:Ако си въобразява Слави че ако влезе изобщо в Парламента ще има възможност да излезе на трибуната и да изпее към Депутатите в залата ПОБЕДОНОСНО "7,8 - и ще си паднала",няма стане неговата работа,щото просто ...ще му бъде отнета думата от Председателя на НС.

    Коментиран от #41

  • 36 Стоенчу

    2 2 Отговор
    Повръщам...давай Жеко!!!Клецай Жечка...
    По интересни са ми мойти офци..
  • 37 Хаджи хаджи Българин

    20 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    За всяка област в България по 2 депутата! Като единият да има право на Вето срещу другият! Тази система е същеструвала повече от 1000 години в Римската Империя! Иначе останалото е алъж- вериж!
  • 38 Селянин

    19 6 Отговор
    Само заради името не бих гласувал!!! За мен е подигравка с държавата, ама не с държавата като институция, а като държавата с повече от тринадесет века история!
  • 39 Бухала

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "Toko":

    Това деяние трябва да се криминализира . Всяка коалиция преди избори означава няколко криминални елемента си разделят покупката на гласове на порции за да им излезе по евтино.... Сами не биха се справили. А и така се дава възможност разни безмозъчни същества да купуват от скъпите самолети които могат да правят само снимки от високо ....

    Коментиран от #49

  • 40 Менгеле

    19 5 Отговор
    Да наистина никъде няма такава държава да се ръководи от такива боклуци само Славчо лайното ни трябва шоуто ще продължи и Бойко видя ли какво направи със София само цигани, кучета и Бойко .😂😉😂
  • 41 ТОКО

    15 4 Отговор

    До коментар #35 от "onq s konq":

    Конче , най голямото и твърдо ядро е на тези които не гласуват ! Представа си нямаш какво може да се случи на следващите парламентарни избори .
  • 42 Меркел

    14 10 Отговор
    Ако не подкрепим НТД ще си останат старите дебели черва, аз не искам. Затова бих ги подкрепил.
  • 43 Голям прос

    7 4 Отговор
    Иска да се набута между мафиотите, но не слуша и няма да му се получи.
  • 44 СанДукан

    9 2 Отговор
    Мъжете в черно от снимката ще оправят държавата!;) Нема се плашите...
  • 45 WTF BG

    27 4 Отговор
    Нищо не може да промени Слави, той се възхищава на мутрите и дори гротескно се опитва да се прави на такъв!!! Чоек, който се движи в бронирана G-класа с минимум 6 говеда мислите ли, че ще направи нещо за обикновения човвк !?!? Още не мога да забравя, как се мазнеше преди години на Доган и как сервилничеше, като мишка на Бойко пред милион зрители !
    Постоянно някакви месии, които искат да ни "оправят" царчета, борчета,
    турски сьонета, варненски мекерета, а сега и чалга селчета.... Има таква държава !
  • 46 Глупости

    8 2 Отговор
    Правото да гласуваш включва и правото да не гласуваш. Този, който е решен да промени системата на избори, преди всичко трябва да се бори срещу тези, които купуват гласове, срещу мафиотските кръгове в политиката, срещу корупцията на всяко ниво, а не да "задължава" хората да гласуват. Тези "приоритети" нищо не променят - дали хората ще се избират 240 или 120 мафиоти и престъпници няма никакво значение - пак ще се краде толкова, колкото се краде и сега.
    За огромно съжаление, народът е толкова изпростял и отчаян, че не може да разгадае схемата с "новия месия", с която престъпните кръгове от бившата номенклатура толкова много години го доят като добиче.

    Коментиран от #48

  • 47 КОНТРАТА

    18 5 Отговор
    Като му чуя само заглавието чалгарско и ми стават още по противни. Тоя е нечестив тип!
  • 48 Бесен Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "Глупости":

    Тоя е менте, сигурен съм!

    Коментиран от #67

  • 49 римлянин

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бухала":

    Това право никога не е съществувало в римската империя.Правилото на двамата консули е чат от римската република ,а не от империята. А в римското право не съществува термин вето .Тъкмо обратното .
  • 50 За малко да ме навият

    12 0 Отговор
    Ако ще намалят държавните служители с над 30% ще гласувам за тях, иначе пак няма да гласувам за никого
  • 51 цирк до безкрай

    15 4 Отговор
    Хахаха, Слави се готви да бъде новата патерица на Тиквата. Няма да се учудя, ако влизането в политиката на Слави не е координирано с Тиквата. Тиквата разбира, че бившите му патерици, начело с лъжепатриотите, жестоко се компроментираха с това да му бъдат подлоги и не е ясно дали ще влязат в следващия парламент. А патерица отчаяно му трябва, защото купените гласове няма да му стигнат да състави сам правителство.
  • 52 Docenta

    18 6 Отговор
    Слави е протеже на мултигруп.За всички които не помнят Мултигруп е творение на Москва и нашето БСП.Иначе и той демократ го раздава с бандата си от рошльовци
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Бесен Язовец

    9 2 Отговор
    Само да питам профанте и тия на снимка ли ще ги правите сега милиардери? Слави матртеницата ви тамън на акъла на 80 %!
  • 56 Kcaniba

    6 3 Отговор
    Нямаше ли вече такава държава!!! С клоун за президент ....
  • 57 Спас безделника

    11 6 Отговор
    Абе, Славчо, не тръгвай с голямата кошница. Най- напред си направи екип от професионалисти във всяка област и чак тогава превземайте град след град- стъпка по стъпка. После направи програма от няколко основни точки- цигани, пенсии здравеопазване, сигурност. После просто трябва да напасваш екипа в работна фаза, защото сега ще те налазят всякакви плазмодии. За пример ще ти дам Л. Дилов- разноцветния . Този тип хора ще бъдат банановите кори, които ще те съборят скоропостижно.
  • 58 До езовеца

    2 5 Отговор
    Не бащати Бойко и мамати КУРнелия. , ще ни оправят

    Коментиран от #59, #60

  • 59 Бесен Язовец

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "До езовеца":

    Ти синякамъв нов вид супер нещастника по тия географски ширини! Тоя взима не повече от 5-6 % и после ще си спазари 10те депутата за 100 милиона на кой му предложи! Момчето Слави Трифонов е кълбо от компкекси. и нали не си мислите че случайно поиска махане на супсидията я си помислете на кой направи услуга на вас лиии? Хахахаха да живеят балъците си подсвирква. Мислете малко бе с израстъка на шията
  • 60 Абе човече

    6 3 Отговор

    До коментар #58 от "До езовеца":

    Защо си тръгнал да пишеш по форуми, след като си неграмотен. Учи граматика, правопис, чети книги, мисли, пак чети и пак мисли и едвааа мнооого след това, ако прецениш, че можеш да кажеш нещо оригинално, а не заучено от просташките медии, кажи го. Запомни поне това, в българския език няма думи като "бащати" и "майкати".
  • 61 БАЩАВИ И МАЙКА ВИ

    2 2 Отговор
    Свръх интелигенти,Лека нощ.

    Коментиран от #62

  • 62 Бесен Язовец

    8 0 Отговор

    До коментар #61 от "БАЩАВИ И МАЙКА ВИ":

    Птеди да гласуватежтрябва да ви се праеи тест за интелигентност от обща култура история, география, литература кой не го издържи да му се взимат правата да гласува! Няма на мен да ми определя простотията 30 години кой ще седи начело на Държавата! Определено в България има много човеци със скопени мозъчни възможности, всеки ден се убеждавам в това!
  • 63 Георги Илиев Митев

    3 6 Отговор
    ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ".МОГА И ДА ГИ РЕША,ЗАЩОТО НЕ ГРЕША.ЩОМ ИМА РИМА
    ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...
  • 64 месара

    15 3 Отговор
    тия на снимката щели да правят партия - СМЯХ, тия на снимката били загрижени за българите - СМЯХ , тия на снимката щели да спасяват България - СМЯХ!
  • 65 Георги Илиев Митев

    1 5 Отговор
    БОЙКОУСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ ПАРИ.
    И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА
    (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА). ТРИ
    ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И БОГОВЕТЕ
    НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.
  • 66 Георги Илиев Митев

    1 4 Отговор
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА
    И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 67 Ловеца на боклуци.

    4 3 Отговор

    До коментар #48 от "Бесен Язовец":

    Ей Язовец голяма свиня си ама и тебе ще те хване африканската чума не си слагай миризливия гъз където нетрябва. 😂😉😂
  • 68 SAAB

    8 2 Отговор
    Просто главанака се бетонире...... цялата паплач " обединени " и бенЗинджията са аут ......... щото таз държава дет се клати в кючек ще обере чалгаря..........а той изобщо не се продава - вече се продал на бате си главаняк ! Играта на главанака е хора да се качват и слизат от неговият файтон / подарен му от ЦРУ/ ......и от цялата дандъния той да е на сянка.......македонската наденица ще си пати за тия стари железа ......:)
  • 69 ххпп

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "593":

    русия никога няма да даде се промени съдебната система..
  • 70 СТОП

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "бутона муй майката":

    Абе това го правим 30години и пак се връщаме на същото да сменяме .С кого ? .....Тук всеки да си отговори. Постоянно сменяме ами да сменим българите с немци
  • 71 Ganiu tzarvula

    6 1 Отговор
    ZADALJITELNO????I kak ste me zadaljish da glasuvam za porednoto laino?

    Коментиран от #82

  • 72 Б.б

    19 5 Отговор
    салавчо е поредната голяма празна тиква .Ее народе мислете и тога взимайте решения от който ще ви зависи живота
  • 73 СТ - Певеца

    7 1 Отговор
    А кой снася паричките? Защо този въпрос се премълчава?
  • 74 komunist

    6 5 Отговор
    EDINSTVENOTO KOETO NI TRIBVA E AVTENTI4NA SOTZIALISTI4ESKA PARTIA SAMO SOTZIALIZMA MOGE DA SPASI BULGARIA PALEN ZAVOI KAM 1989 ILI ZAGIVAME
  • 75 анонимен

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    Говориш така, пич, твое мнение, имаш правото. Ако има някой, който трябва да бъде преживян това е мутрата. Мутрата залязва бавно. Царя отдавна залезе. Слави ще го видим, нищо не се знае.
  • 76 Факт!

    2 2 Отговор
    Краят на тая държава.1878-2020
  • 77 681

    3 4 Отговор
    Нямате си на представа какво точно трябва да стане, за да може територия България да има лично своя, оригинална, съвременна и цялостна структура, за да може да бъде точно такава, каквато даже в нито един период в миналото си не е била .

    Преди 2016 година България не се е разбирала с Русия, а след 2016 година е започнала да се разбира с Русия .
    България е единствената цивилизована територия в света заради САЩ и Турция.
    Държава България няма, но има територия България.
    Има население, но не и народ.
  • 78 681

    0 4 Отговор
    Какво ви е мнението за хора, които без висше образование могат да работят нещо което изобщо не е по силите на "простосмъртните" хора ?
    Става въпрос за самоуки хора, които не могат да живеят как да е ?
  • 79 Аз от народа

    9 0 Отговор
    Само за тъпите да обясня,че ще се оправиме като дърщава когато: 
    1.
    Имаме върховенство на закона .
    2.
    Имаме будно гражданско общество.
  • 80 чурата

    7 3 Отговор
    Гласуваш за станислави, за да те управлява отново ГРОБ...
  • 81 Кои къде му видат очите да се спасява

    3 2 Отговор
    Тука оправия няма да има щом управниците са българи не раждайте и не инвестираите нищо емигриране на запад е правилното решение
  • 82 Спас безделника

    6 3 Отговор

    До коментар #71 от "Ganiu tzarvula":

    Като ти спрат помощите, глупако, или просто като те глобят. Никой не те кара да гласуваш за предлаганите боклуци, ще има опция "не подкрепям никого" и след като няма 50%, мераклиите отпадат. ЗАТОВА Е НУЖЕН РЕФЕРЕНДУМ! Ако тази система действаше, Кратуната щеше вече да е в панделата.

    Коментиран от #83

  • 83 Милиончева

    4 5 Отговор

    До коментар #82 от "Спас безделника":

    Ти на Бузлуджа ходи ли да се оплачеш на Другарката Импексова и на червените бабички
  • 84 Плашещо

    2 1 Отговор
    Звучи като Тръмп нз луди времена
  • 85 Наблюдател

    6 6 Отговор
    Статията е публикувана в 22.09 и за по малко от два часа има 60 коментара, повечето от които положителни. Това означава, че зад все още не учредената партия стоят големи пари, които не се пестят за медийна и тролска подкрепа. Добра организация засега.

    Коментиран от #99

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Госあ

    1 0 Отговор
    И за тоо колко ще гласуват не е истина баце и славито в борба за управление на държавата 😵
  • 88 Славчу кукуту

    7 2 Отговор
    Този селянин наясно ли е при половината от населението че е неграмотно и ниско образовано да не кажа циганско Референдума ще е като картечница в ръцете на луд
  • 89 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Че няма такава държава на света , е ясно! Умни хора сте - ИЗМИСЛЕТЕ ХУБАВО НАИМЕНОВАНИЕ !Това да остане като мото, девиз - с идеята да стане нормална ! Западняците най-малко го искат ! Лицемерите само се подхилват и потриват ръце, ако могат да откраднат нещо - като Монката - мадритския хайдутин, примерно .........Мислете! Има хора, които Ви вярват !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Тръмп

    8 3 Отговор
    От прост човек, нищо добро не чакай!!!:):):)Ще залезе по-бързо от Бареков!!!:):):)
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 зa Слави

    6 5 Отговор
    Аз съм в инциативния комитет за създаване на ядка на партията на Слави в нашия град. Основната цел на партията ни е излизане на България от ЕС и НАТО и създаване на Балканска федерация с Турция и Сърбия под егидата на Русия! Това е единствения правилен път за просперитет и добруване на българите! Със Слави към успех и всички да гласуваме за него за да има самостоятелно мнозинство в следващия парламент! Конфискация и народен съд за крадците на "прехода"!

    Коментиран от #102, #118

  • 94 Българина

    3 1 Отговор
    Идеите са добри, но допълнете и разпределението на приходите, не както сега 5 пр за общините и 95!за софия а обратното, както е в германия. Така на никой кмет няма да се налага да моли софия за 2 тротоара и 5 улици. Финансовата централизация е в основата на убийството на България 30г
  • 95 Гост

    1 2 Отговор
    Нищо няма да се промени
    А само как се казва партията-звучи не сериозно .
    Нищо няма да стане.емиграцията си остава единствения ни шанс.
  • 96 Мнение

    5 0 Отговор
    Трябва да обещаят едно да се изгради демокрацията отначало на здрава основа. Другото само ще дойде. Има успели държави да гледат от тях каво правят и ще има светло бъдеще.
  • 97 Само питам

    7 0 Отговор
    "Шат на патката главата" ли ще бъде химна на партията?
  • 98 Гледач

    5 1 Отговор
    Новата патерица на Бойко борисов е Слави
  • 99 ванката

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "Наблюдател":

    колега 22.09 означава 22-ри септември а 22:09 означава че е времето в което е публикувана статията и забележи по-кое време са най-коментирани статиите и тогава ще разбереш защо тая е така...
  • 100 батко мафи

    5 1 Отговор
    Хайде ОЛИГОФРЕНИ поклон пред новия месия!!!
  • 101 гост

    2 0 Отговор
    Ще си вкара автогол със задължителното гласуване. Човек не обича да му се казва какво да прави! И ако влезе в сила, напук ще гласуват за съперниците му, дори и да е грешно. Да не говорим колко хора не ги интересува политиката и си живеят живота. В момента в който им насадиш нещо ще се обърнат срещу теб, гаранция.
  • 102 батко мафи

    9 0 Отговор

    До коментар #93 от "зa Слави":

    Само не мога да се сетя кой пееше "вятър ечи балкан стене с пишка до колене" и кой изнесе концерт в подкрепа влизането на България в нато?!?!?!
  • 103 Ставрю

    2 7 Отговор
    Слави напред с теб е и моята фамилия подкрепяме те изцяло. Да го духат плювачите и подлогите.

    Коментиран от #105

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Грую

    1 2 Отговор

    До коментар #103 от "Ставрю":

    ...и ас тъй
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ефрейтора

    1 1 Отговор
    Искам Иво Сиромахов за министър на културата !!!

    Коментиран от #108

  • 108 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Ефрейтора":

    хубу.... да бъде!
  • 109 Шефьор

    6 1 Отговор
    Хубави идеи, но практиката показва, че артист, журналист, музикант от политика не разбира. А, какво е политиката-стратегия за управление на икономиката.
    Примери в тая посока, колкото искаш: Покойният вече Тодор Колев, Кирил Маричков, Вежди Рашидов, Елена Йончева, Андрей Слабаков, разни гимнастички и по-късно треньори, борци и т.н.
    Мой съвет е всеки да се занимава с това, в което е добър, да има свое мнение и да го отстоява чрез избор на качествени хора в Народното събрание в Европейския парламент. Това, че се показваш по някоя електронна медия всеки ден, не те прави политик, нито ще те направи, просто ставаш популярен и познаваем. Политиката не е лъжица всеки.
  • 110 незнайко

    3 2 Отговор
    За субсидиите от 1 лев се пребори Слави. Дано успеем да му помогнем за намаляването на депутатите и за задължителното гласуване.

    Коментиран от #115

  • 111 гост

    4 1 Отговор
    Верно нема такава държава - Славко чалгарина - министър прецедател , Годжи - министър на финансите , Грахич - минстър на културата ....
  • 112 За субсидията от

    3 0 Отговор
    1 лев реши Борисов. Ползвайки Трифонов като мюре. Намаляването на депутатите може да стане от Велико народно събрание, което Няма такава държава не може да свика.
  • 113 стоян георгиев

    4 0 Отговор
    новия измамник излиза на пистата!!!сега лапнишараните ще налапат кукичката и шоуто ще продължи!дано поне се ожени след като влезе в политиката тоя двуметров тъпанар,та да има нещо положително в краина сметка за демографията ни.
  • 114 Тодор Живков

    4 0 Отговор
    Няма го бай Тошо вече ,едно време реваха да падне Живков от 1989г.насам по добре ли е ?Не е защото мафията е на власт и съсипа държавата
  • 115 546

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "незнайко":

    И какво ще стане след това,че не мога да се сетя.
  • 116 Bubbles

    0 0 Отговор
    Хубава инициатива обаче надали задкулисието ще допусне подбни неща.
  • 117 932

    0 0 Отговор
    Ще ги видими тия мутраци какви ще ги забъркат.
  • 118 574

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "зa Слави":

    И как ще стане това,че не мога да вдена.Ти знаеш ли?
  • 119 надарена кака

    2 0 Отговор
    Дреме ми на прашките!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Next

    1 0 Отговор
    И язе съм за Славчо, дойде ми до гуша от бат'разБойковата държава и Валерко-далаверковите безшумни закони.
  • 122 Бамумамата

    1 0 Отговор
    Тази държава който е с постригана тиква си прави партия.
  • 123 Лекар

    1 0 Отговор
    България е правова държава.
    Няма да регистрират такава партия.
    Този път, в чии ръце е машата този Слави?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове