Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 16:05 4 126 5

Жена живя една седмица с разлагащия се труп на брат ѝ

  • умрял-
  • хисаря-
  • труп

Заради разложения труп на починалия, във входа се носи ужасна миризма и гъмжи от хлебарки

Жена живя една седмица с разлагащия се труп на брат ѝ - 1

На страшна гледка са станали свидетели вчера местни жители от Хисаря. След като в блока им започнала да се носи страшна миризма, живущите в единия вход подали сигнал в полицията.

Оказало се, че Александър Чавдаров, на 72 години, е починал преди около седмица в апартамента си на бул. "Ген Гурко", който се намира срещу сградата на община Хисаря. Жилището е на на първия етаж вход А.

Сестрата на Александър - Нора, която от дълги години е с психично заболяване и е агресивна, е оставила трупа на брат си да се разлага и не е сигнализирала на никого. Двамата са живеели сами, те са несемейни и нямат други близки, съобщи Блиц.

Приживе Александър се е грижил за сестра си, която е напълно неадекватна, асоциална и не може да се грижи сама за себе си. Освен това 70-годишната жена е изключително агресивно настроена срещу съседите си. Миналият ден за пореден път е нападнала майка с малко дете. Хората се страхуват от нея, Нора напада предимно жени и деца и то без причина.

В резултат на поведението на психично болната майките не смеят да пускат децата си сами навън да играят и постоянно живеят в страх.

Заради разложения труп на починалия, във входа се носи ужасна миризма и гъмжи от хлебарки и огромни мухи. Причината е не само тялото, а и купищата боклуци, които жената складира в апартамента си и навън в коридора.

Живущите във входа ще подадат утре жалба до полицията в Хисаря, която ще бъде препратена на прокуратурата в Пловдив.

Хората настояват болната жена да бъде изведена от жилището си и настанена за лечение и грижи, защото след като Александър е починал, няма никаква сигурност у живущите, те се страхуват, че тя може да запали блока или да извърши някакво непоправимо престъпление.

Вчера община Хисаря е погребала служебно Александър Чавдаров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потрес

    33 1 Отговор
    Тъжно, жалко и показателно! Болни не се лекуват, за специализирани заведения пари няма, родители се страхуват за децата си, голяма оправия!
  • 2 Хахахахах

    4 21 Отговор
    Гъмжало от хлебарки ахахахахахах. Ми който е мизерник и не си подържа чисто апартамента как няма да имаш хлебарки. Ти един човек не можеш да поканиш.
  • 3 Тези лудите...

    4 14 Отговор
    Трябва да бъдат застреляни. Да нападат деца и жени, и полицията да си седи с ръцете в гащите.

    Коментиран от #4

  • 4 criminal

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тези лудите...":

    Тя полицията на никъв чеп не става освен да констатират и глобяват.........а за лудите си има място,но на никой не му дреме за тях .......Фарс,а не държава.....

    Коментиран от #5

  • 5 Бранник

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "criminal":

    Такава е програмата за интеграция на хора с Ментални увреждания. Те искат всички да ги изведат от домове и центрове за лечение и да ги пуснат на улицата.Нали така нареждат БХК и правозащитни организации.А когато има проблеми се почва няма ли центрове за лечения домове защо са на улицата или защо престъпниците не са в затвора.А обикновения човек страда и винаги той е виновен.А тая са държали поради причината, че нейната пенсия и добавки подпомагат бюджета.Тоя човечец се е отказал от всичко за да гледа и помага на сестра си за което го разбирам. Но остава въпроса Държавата Къде Е? Тия хора имат специфични нужди - това е по важното.Не че в Америка и в Русия се грижат много за тях но все пак трябва да се прави нещо. Повече се полагаха грижи в някои страни на Европа но не всички. Неможе да правим както Хитлер да ги пращаме в лагери и да правим опити с тях, или както в Русия по времето на Сталин и след това да ги пращаме в Сибир и да ги оставим на самотек. Трябва решение не само да лижем задниците на тъпаците от запада и да спазваме всичко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове