Last news in Fakti

7 Декември, 2019 12:35 32 923 70

Арман Бабикян: Управляват ни тези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенки

  • арман бабикян-
  • коментар-
  • гешев-
  • борисов-
  • сащ

''Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите'', заяви Арман Бабикян.

Арман Бабикян: Управляват ни тези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенки - 1
Снимка: БГНЕС

''Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги водят на друго място (бел. ред. визира Гешев в Брюксел). Друг е въпросът как се чувстваме ние, че да ги търпим седем години'', това заяви пиар експертът Арман Бабикян в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по повод изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Брюксел и в частност на това, че някои от евродепутатите, които му задаваха въпроси, признаха на всеослушание, че присъствието му сред тях е нещо, което ги притеснява.

'''Тези, които ни управляват са онези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенките си. Администрацията изпълнява ролята на терористичен орган над гражданите. Ние плащаме, за да продължат да правят това. Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите'', заяви още Арман Бабикян.

''Всичко, за което предупреждавахме, че ще се случи и по отношения на енергетиката, и за свободата на словото и борбата с корупцията, се оправда. Няма повод за радост Борисов, а за размисъл'', коментира той посещението на българския министър-председател в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 158 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 С400 засича само руски самолети и ракети

    89 283 Отговор
    Българският народ не желае присъствието на смръдливият руски ботуш в страната си и техните лакеи, защото плаща най-скъпото парно на планетата. Русия ни продава най-скъпия газ на няколко пъти по-висока цена отколкото го продава на другите държави /винаги е било така/. Поради тази причина българският народ стана русофобски в последните 50 години и ще става все по-русофобски /Справка: ИЗБОРИ 1990-2019/, а руските пропагандатори в България ще правите ''като летен Черноморски бриз, в обратна посока''...:):):)

    Коментиран от #11, #20, #27, #43, #45, #47, #62, #65, #70

  • 4 Последния софиянец

    283 23 Отговор
    Преди в държавата имаше мафия, сега мафията си има държава. Рекетират ни вече легално и единствения изход е летището.

    Коментиран от #10

  • 5 BTC

    132 7 Отговор
    Те дори са от периода на лепенките, те са от времето през което в Белене се ходеше за виц. Е вярно е че и тогава не бяха на висотата на положението на главните а бяха просто едни пазачи.
  • 6 Анти боклук.

    125 8 Отговор

    До коментар #2 от "БТВ новините":

    И аз така чух като е бил в затвора в Чехия е бил в крилото за чужденци престъпници и тогава там е било пълно с нигерийци и етиопци.
  • 7 Мутра си ти

    34 192 Отговор
    По лъжлив психар в публичното пространство от Башпиян не сме виждали. Лъжец до надрусване.

    Коментиран от #13, #48

  • 8 Усмивката

    79 2 Отговор
    Ако бори корупцията ,престъпноста което е и задължаващо позицията му добре.Но ако е ,,поставен за бухалка ” от ,,КОЙ” , разбираемо е безпокойството .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ххх

    45 11 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    Частта от българския народ, посещаваща психиатрични заведения по здравословни причини, приема коментарите ти като възможност и тази част от обществото ни да получи възможност за някаква обществена изява, независимо от формата и постигнатите резултати.
  • 12 ТОЧКАТА

    98 6 Отговор
    за 30 г0дини ни върнаха назад 300 и яко ни държат там....Само дето ,,,присъствието,, е на друг.

    Коментиран от #36

  • 13 Ххх

    82 8 Отговор

    До коментар #7 от "Мутра си ти":

    Не ти изнася коментара май ? Вместо да хвали бащицата, вместо образно да му целува ръцете и краката, вместо да ни обяснява какво велико благодеяние се е откъснало от сърцето на премиера с 40 лева коледни надбавки на най - бедните, той седнал да ни говори за неща, които май са част от биографията на същия, неща, с които частично може да си обясним и послушанието към задокеанските господари. Не слуша ли, току виж нещата почнали да излизат наяве като апартамента с асансьора на Цецко Цветанов. Пък Евроатлантическия център е само един и мястото е вече заето.
  • 14 Euro

    34 80 Отговор
    Този дето искаше милиони на Бойко за да спечели първите избори с ГЕРБ. Ами той спечели и без него.. Ахахахахха. Този смрадлив лъжец, консомолец, предател на България, руски окупатор, може само да лъже и говори пълни глупости. Червен окупатор марш от България!
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    96 8 Отговор
    МАФИЯТА У НАС Я СЬЗДАДОХА ОБРЬЧИ ОТ БКП ЛУКАНОВ ДС ГОЦЕВ КОЯТО МУТРА СЕ НАДСКОЧИ НА ЗАКУСКА И У ТРАПА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМЕ МЕТОДИТЕ НА МУТРИТЕ А БОЙКО Е БИВШ СИКАДЖИЯ
  • 16 Само питам

    62 42 Отговор
    Този боклук защо не задълбае още малко и да припомни кой създаде тези, които ни крадяха колите и лепеха лепенките? Защото ще стигне до тези, които създадоха и боклуци като него, да кукловодите от ДС, филиал на КГБ!

    Коментиран от #29

  • 17 Абсолютно вярно!

    100 11 Отговор
    Сегашните управляващи са бившите кратуни от 90те ,при това от втория ешалон.
  • 18 Последния софиянец

    70 6 Отговор

    До коментар #10 от "Забелязъл.":

    Те сами се избират. Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят.

    Коментиран от #26

  • 19 Euro

    29 44 Отговор
    Червени негодници и фалшификатори.Направете скок без парашут от стратосверата като се държите за ръце.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Не само тук е така!

    82 4 Отговор
    Модата мафиоти и терористи да стават политици идва от САЩ! Също така от САЩ идва модата наркомани и к*орви да стават певци, артисти и журналисти. Цялата планета е в ръцете на бандити и психари
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 КралиМарко

    53 6 Отговор

    До коментар #23 от "Euro":

    Тука , на тази територия , Бъкгария не съществува като такава след Царете Асеновци...Тка, след Турското робство..е все робство!Тука има два начина..да си роб или да се махаш!Тук даже робите са на класи - пурва калса - главните доносници и лакей на КГБ,на ДС, на ЦРУ..те са си едни и същи бре - ма ги галя по главата/демек ги милват по голями агенти..и папи/После има втора класа роби - робите на местните Баш Робовладелци/нищо че и те са роби , ма свише/.Та тези лакеи са кметове,народни предатели,членове на комисии.членове на Общински съвети.., после идва трета класа роби - слуги на слугите/това са връзкарите на висши длъжности - шефове на държавни служби от -до/Е, най накрая идват и просто обикновените роби..тези дето плащат масрафа и издръжката с безплатният си труд и загубен живот на тази територия!!!Сети ли се , че тука никогъш не е имало и нема да има свобода / виж псевдо демокраци може/
  • 25 Зайко Байко многознайко

    68 9 Отговор
    Да са ни " честити" другарЕ тези нагли и крадливи герберсти, те ще ни закопаят! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан бандит ( на Козяк знаят как да го държат за топките ), Цецо КаунЬя , доказан нагъл айдук, Барни Ръбъла, който не може да каже две думи на кръст, Владко Горанов нагъл, нагъл,нагъл до безкарайност. Деса тъпото , по умните там са безгръбначни мекотели, които са използвани и от страх да не загубят синекурните си длъжности винаги са наведени. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме тъпи оФце и само тояга и данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни овчарски кучета Гешев и и Цацата , който гледа като прасе из тикви. Жална ни майка! Такса пътища, такса вода, бонус-малус , местни измислени данъци и такси с които уж да подобряват благосъстоянието на народа а всъщност крадат, като за световно, всякакви врътки да ни тормозят, нема да се очудя ако ни ощастливят и с данък за въздуха който дишаме!?!🙈

    Коментиран от #34, #35

  • 26 Първи софиянец

    9 15 Отговор

    До коментар #18 от "Последния софиянец":

    Ти, дето много знаеш , гласува ли на последните избори? А на предишните?

    Коментиран от #50

  • 27 Пижо

    20 9 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    ОФФ ,Аман от идиоти,отде се взимате бе
    хора.То бива тъпотия но,вашето е идиотизъм...
  • 28 Зайко Байко многознайко

    46 10 Отговор
    Дядо ми Мъдрият Заек казваше: " Хубаво е да имаш стадо, добре да се грижиш за него и да го пазиш от вълци, тогава можеш да го стрижеш , доиш и да се радваш на добър живот". В България обаче не ни стрижат а ни дерат, не ни дават да ядем и скоро ще ни сложат данък на въздуха, който дишаме, това е горчивата истина. В такъв случай изходите са два или ни унищожават или грабваме сопите и се освобождаваме от тези кърлежи които смучат безмилостно кръвта на народа!
  • 29 Създаде ги демокрацията ВЕРОЮТО

    23 5 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    На КаПИТАЛИЗМА .
  • 30 audi a8

    18 1 Отговор
    Нормално уви,но ние къде сме да кажем не на всичко това което се случва.
  • 31 Арменец велоПедал

    18 28 Отговор
    Когато искаше пари от Бойко и не ги получи, отиде при червените апдали. Така добре им правиш стратегията, че се скъсаха да губят избори. Значи там ти е мястото червен бездарен велоПедал.
  • 32 Панайотова

    29 5 Отговор
    Кой ти ги разказва тези приказчици? Коя агенция извърши. това проучване и го оповести ,че русофобите били по вече от русофилите.Както винаги са се объркали. Не се надявай това да се случи!
  • 33 Опозиция во веки

    14 26 Отговор
    Обречена на доста продължително опозиционно битуване е вашата любима партия.Можете да се задавяте от злобата си ежедневно,но се подгответе за дълъг период от време.Поне в близките 15 години няма да видите лЕв кабинет .А сега напред с минусите,че трябва да се заработват паричките.Бабунян е злобен по финансови причини,но вие си му вярвайте,готино е да те лъжат ида ти казват,това което искаш да чуваш...
  • 34 Гов едо

    8 11 Отговор

    До коментар #25 от "Зайко Байко многознайко":

    Злобата ще те погуби.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Я ни подсети

    3 8 Отговор

    До коментар #12 от "ТОЧКАТА":

    Преди 30 къде бяхме?
  • 37 Кико

    13 30 Отговор
    TV на Дикоф, насъсква разни мутанти, платени от Москва! Общността на арменската етнос с удоволствие си върти "опашката" от там където им подхвърля кокала! Ах, Дикоф затова Аня Толко тъжи за Ламбо! - Тя разбира от Мъже!!!
  • 38 АнтиЕмигрант

    20 26 Отговор
    Абе, точно вие ли, жалки емигрантски отрепки, дето ви закараха да робувате по света, да чистите риба, да скубете пилета и да риете европейските фекалии, вие ли сте новите "умни и красиви" ?! Вие ли ще определяте какви са тези, които са останали тука ?! Земахте по 1200-1300 евра и напълнихте гащите от гордост, това ли е мечтата на живота ви - да газиш в рибешките вътрешности, да спиш във фургон с още 5-6 тъпанара, и накрая от 1200-тата евра, да ти удържат половината за не-нам-си-кво-си ?? И децата ви ги чака същата участ, да бъдат бели роби, щото и те като вас, растат неуки, полуграмотни и необразовани чалгарчета. На мене тук ми е добре, в чужбина ходя само на зей-пазар и да гледам музеи и забележителности, често безцелно, просто ей така, задника ми път да види... Другото няма да го казвам, правете си сметка ! :-))

    Коментиран от #51, #54, #68

  • 39 Без думи

    14 4 Отговор
    Без думи,заглавието е достатъчно.
  • 40 пич

    11 24 Отговор
    А ти на човек не приличаш...…..ОТВРАТИТЕЛЕН арменец ...ГНУС !
  • 41 ник3900евро

    19 12 Отговор
    В България комунизмът никога не си е отивал имахме шанс през 90те години,но го пропиляхме поради простстотията на повечето български граждани. Сега вече е късно всички капитали се в ръцете на бившите кадри на ДС.Руското влияние е на всякъде ние сме член на ЕС и нато само формално и да се източват фондове от същите тези.Няма ТАКИВА ПРОСТЦИ.
  • 42 За 80 процента

    5 6 Отговор
    Кратко, точно и ясно.
  • 43 Мечо Кух

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    Много си прост Саше - там дето хвърляш помия , няма да получиш промоция...
  • 44 Селянин

    13 6 Отговор
    95 процента от българите са уникални тъпанари и поради това нямат право да се оплакват. Мършата се управлява само с лопатата. На лошият материал не му се полага висок стандарт на живот, а колкото да оцелява.

    Коментиран от #58

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 1944

    12 6 Отговор

    До коментар #7 от "Мутра си ти":

    Комунистите създадоха мутрите да ни управляват заедно те без тях не могат 3 милиарда чиста печалба на мафията за година
  • 49 1944

    12 6 Отговор

    До коментар #46 от "Петрич":

    Разбира се комунист трябва да ни управлява под прикритие например Герб Само комунист може така резултатно да прогони два и половина милиона БЪЛГАРИ от БЪЛГАРИЯ
  • 50 Последния софиянец

    12 4 Отговор

    До коментар #26 от "Първи софиянец":

    Гласувах за Волен Сидеров и сега се кефя много как ги действа в общинския съвет.
  • 51 1944

    12 14 Отговор

    До коментар #38 от "АнтиЕмигрант":

    След девети септември 1944 год.всички бяхме емигранти в собствената си родина само комунистите и ченгетата си бяха у тях
  • 52 Tate

    18 5 Отговор
    Сега лаете ,къде бяхте по изборите ??? Хак ви е "Тиквеник" и 'Обран бостан' ...... Орките Ви го наложиха от 3 ката и пак ще ви го слагат ..... клавиатурни демократи !! Седете ги дома по изборите ходете на битака и по моловете купувайте скъпи и пре-скъпи горива и хляб ,мрънкайте после че "пак си е.......... мамата " Тиквеата е непоклатим с такива "родолюбци" на маса !!!! Не лепенки по колите ,по устите ще започнат да слагат .Мълчите като на..........ни пред шефове плашите се за кирливите заплати а то оттам тръгва , "орките " не си затварят устата и все са "низвергнати" но и нищо не бачкат вижте ги по улиците как се правят тротоарите и плочките ! Ако у дома ми направят такава мизерия ще ги изгоня камъни ......не разбрахте че орките гласуват за Тиквоции и са толерирани а ВИЕ си седете дома и люпете семки .....Никой не ви е виновен ВИЕ сте виновни за хала на държавата !! АМАН ВЕЧЕ

    Коментиран от #63

  • 53 T72

    16 3 Отговор
    Браво! Изключително точно, кратко и ясно!
  • 54 Емигрант

    22 5 Отговор

    До коментар #38 от "АнтиЕмигрант":

    Аз съм емигрант от 24 години. Никой не ме е закарвал никъде,сам напуснах България. По икономически причини. Имах късмета да заочна още от начало с моята професия-елтехник. От години живея в собствен дом,имам собствена фирма за монтажи,синът ми завърши частен колеж.Таксата беше 386 евро на месец. Не пиша всичко това за да се хваля,но ми стана обидно от това което си написал,с толкова злоба,което ми подсказва ,че си абсолютен комплексар. Вярвай ми ,приятелю , със сигурност ,аз и такива като мен сме допринесли повече за България от теб и такива като теб. Пази се,омразата уврежда здравето.

    Коментиран от #57

  • 55 Ханойчо

    6 15 Отговор
    Мафията е тук и се командва от Русия.
  • 56 не управлява кой да е

    14 2 Отговор
    Не разбрахте ли бе хора? Управляваме НИЕ, с избори или без избори. Или поне би трябвало, ако не бяхме толкова пасивни. Не разбрахте ли? Управляващите мафиоти се възползват от нас и нашата пасивност и си правят каквото си искат. Изобщо нямаше да се стига до тук ако не бяхме толкова пасивни и бяхме свалили мафията още в зародиш. Или дори след това. Но ние просто я оставяме да съсипе държавата ни. Ако чакате някой да дойде няма да го дочакате. Мафията трябва да се свали, иначе няма да допусне нормални да дойдат. Интелигентните хора, мислещи за България трябва да знаят, че имат шанс в политиката. Ние сме виновни за състоянието на държавата ни, но и ние ще сме виновни за нейното оправяне. Просто не трябва да търпим грешки и да си мълчим. Иначе никога няма да се оправим и винаги ще ни мачкат. Мафията няма да падне по естествен път.
  • 57 АнтиЕмигрант

    6 9 Отговор

    До коментар #54 от "Емигрант":

    Значи ти, Емигрант, си построил комунизма в собствените си очи, въпреки, че си представям що за училище е учил сина ти, за 386 евро на месец, толкова и за детска градина не стигат ! И като, по собствените ти думи, си си "уредил" жалкия животец, каква ти е работата да коментираш какво, как и защо става тук, в България ? Колко пъти дойдохте тук, да гласувате, ти и семейството ти ?? Къде плащаш данъците си ?? Стой си там, бели робе, и не ни навирай емигрантските си ценности, както казах, аз и тук се справям, и то добре !

    Коментиран от #59, #67

  • 58 Чепагата

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "Селянин":

    Бре най после да се види някаква обективна мисъл. То само разумен човек като види коментари ще разбере колко са прости и неуки повечето 'българи'. Някои от тия същите умници дето дават акъл на емигранти, се надрусват по барове и карат като ненормални.
  • 59 Чепагата

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "АнтиЕмигрант":

    То си абсолютна комунистическа марионетка. Само пропагандист говори така. Комунизмът е на изчезване, както и твоя вид.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 електорална 1

    7 1 Отговор
    Не познавам автора, но го е казал кратко, точно и вярно 1:1. Следва въпросът на отчаянието: И КАКВО ОТ ТОВА? Какво ще последва? И отговорът на отчаянието: НИЩО! Вижте гърците! Може да са всякакви, но ако ги настъпи държавата веднага скачат и протестират. Не знам вече какво ни е виновното - ракията или телевизора вечер, или комбинацията от двете.
  • 62 СПЕЦНАЗ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    СЛАВА РОСИЙ И НОВОРОССИЙ. СЛАВА ПУТИНА. Ако не беше Русия да ни освободи - нямаше да пишете тези простотии тук сега. Загиват 12000 руски, 7000 румънски и 500 сръбски войници
  • 63 ЗНАЕЩ

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "Tate":

    ГРОБ фалшифицира изборите от самото си начало до сега. Ползват мъртви души +ЦИК, съдебна система, МВР, служби, министерство на отбраната, митниците са под техен контрол

    Коментиран от #66

  • 64 радикализация

    5 1 Отговор
    Прав е! Това е държавата на мафията!
  • 65 Бога

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    Къв си ти бе ? За кой са мислиш ? Ръката на Бога е дълга ...
  • 66 Tate

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "ЗНАЕЩ":

    100% Вярно но народа е повече и ако като един стане ще ги изринем "Тиквениците" !! Народе спри да се страхуваш ,вече няма накъде немогат да отворят пак лагерите живеем в 21 век века на информацията !! По далеч от Сибир не пращат ,ние си живеем в своеобразен Сибир няма накъде да ходим !!
  • 67 Емигрант

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "АнтиЕмигрант":

    Не съм построил комунизма,но живея нормален живот. Коментирам какво,как и защо се случва в България,защото там са моите близки и приятели,на които помагам колкото мога . Не съм гласувал,защото така съм преценил, въпреки ,че не е било проблем. И данъците ,които трябва, ги плащам. Радвам се ,че ти се справяш добре в Родината,но пак ще ти кажа,че си комплексиран нещастник. ПП: От къде толкова злоба бе, човече!???
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 безпартиен

    1 0 Отговор
    Всички констатират и нищо не предлагат!!!Как да излезем от задънената улица?С избори явно не става,защото ако изборите можеха да променят нещо,политиците биха ги забранили!С "революция" също не става,защото за революция някой трябва да плати,да се бръкне дълбоко в джоба,но пък ще получи много повече от даденото!И като погледнем реално положението,то е безнадеждно!Комунизмът явно е победил в целия свят и у нас.Основание за това ми дават думите на "великия кормчия",че власт се взимасоръжие и се задържа с писалката!От 9.9.1944 до сега у нас решаваща за живота си остана писалката!
  • 70 Не смей да говориш от името на народа

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    Не смей да говориш от името на народа соросоиден анонимен плужак!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове