Last news in Fakti

19 Декември, 2019 08:25 14 910 39

Откриха мъртъв 24-годишния Николай, който изчезна край София

  • николай георгиев-
  • смърт

Младият мъж бе в неизвестност от 15 декември

Откриха мъртъв 24-годишния Николай, който изчезна край София - 1
Снимка: Фейсбук

24-годишният Николай Георгиев, който изчезна безследно на 15 декември, е бил открит вчера мъртъв, съобщиха негови близки, които по-рано призоваха в социалните мрежи всеки, който е виждал младежа да подаде сигнал в полицията, предаде dir.bg.

Николай е видян за последно в неделя, когато напуска дома си в софийското село Доброславци. Малко по-късно телефонът му е засечен последно в село Мрамор.

Все още не е ясна причината за смъртта на студента по философия, но по неофициални данни той сам е отнел живота си.

Eдин от последните постове на младежа във „Фейсбук“ завършва с думите: "Много скапан свят. Едни и същи порочни модели в своя безсмислен кръговрат. И имаме претенция да сме по образ и подобие на какво?"

Във вторник 15-годишният ученик от Столичната гимназия по електроника "Джон Атанасов" Иван Дешев бе намерен мъртъв в района на ТЕЦ-София и ул. "История славянобългарска". Часове по-рано родителите му го обявиха за издирване. Оказа се, че момчето е посегнало на живота си след любовно разочарование. Иван ще бъде изпратен в последния си път в гробищния парк в Карлово.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНАТА

    80 2 Отговор
    "Много скапан свят. Едни и същи порочни модели в своя безсмислен кръговрат. И имаме претенция да сме по образ и подобие на какво?"

    Коментиран от #7

  • 4 Рошко

    12 15 Отговор
    "Самоубит"
  • 5 Хъш

    29 4 Отговор
    Факти, като четете първите два коментара не ви ли минава през ума да заключете коменарите за някой ИП адреси?
  • 6 Хъш

    36 1 Отговор
    Съболезнования на семействата на момчетата.
    Благодаря на Модератора.

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Студент

    17 6 Отговор
    Всичко това е продукт от репресивните форми на диктатурата на нафталинените чудовища които потискат младите само защото импотентността ги води до злоба и търсят отмъщение

    Коментиран от #13, #14, #19

  • 13 Иван

    8 5 Отговор

    До коментар #12 от "Студент":

    Мантрата на байчо ти и кака ли подхвана и ти ? Все някой друг ни е виновен на нас
  • 14 гост

    29 5 Отговор

    До коментар #12 от "Студент":

    Приятелю, не си мисли че света чака на теб или е създаден само за теб.Ти ще си същия костеняк когато стигнеш годините на майка си и баща си, вярвай ми...На твоите години и аз мислех като теб, но се оказа че съм грешал.Знам че не ми вярваш, но сам ще се убедиш в правотата ми, когато му дойде времето.И ако чакаш светът да се промени според твоите представи...няма да дочакаш, бъди сигурен.Жалко за този младеж, искренни съболезнования на родителите и познатите му...дано намери покой душата му там, където е сега
  • 15 Сила чрез радост

    21 1 Отговор
    За съжаление , хилядолетният опит е показал едно : Едно общество преминало през низ от катастрофи и разочарования , може да изплува нагоре, само по два начина - Диктатура на добро заплащане за положен качествен труд , или диктатура на шамарите. Този подобен на джунгла хибрид на управление, с привилигировани и огрени от слънцето сектори , в които се разбиват мечтите, на 90% от все по-малко оставащото, объркано и болно туземно население . На този млад човек , някой предварително му е откраднал , дори и мечтите.

    Коментиран от #23

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 какво им пречи

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "Студент":

    Каква диктатура та гони . Ако беше диктатура , престъпниците от всички нива щяха да чукат камъни в Белене ,и да хранят прасетата, не да са заели поти всички ниши на икономика и финанси. Ако има някаква диктатура , то тя е диктатура на престъпността , срещу народа , а той и за това изчезва с апокалиптични темпове. Територия в която с основна заплата не можеш да отгледаш нормално и спокойно две деца , да ги опазиш от престъпност и наркотици,и там където престъпност се допира с политика, значи се управлява от престъпници .Преди 88г. защо не бяхме и чували за наркотици, мутри ,разбойници ? е тогава беше истинска диктатура , само ,че над престъпността.

    Коментиран от #27, #28

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Сила чрез радост":

    Публикувано във факти.бг: "На този млад човек, някой предварително му е откраднал, дори и мечтите."
    Абсолютно вярно! По-точно едва ли би могло да се каже! За жалост, не само на него, а на болшинството от българите! Да открадне мечтите на младите хора в държавата е най-долната и мръсна кражба, за което този "някой" трябва да понесе най-тежко наказание! Но кой ще го накаже?
  • 24 Orthodox

    8 3 Отговор
    Еех, без вярата в Бога и вечния живот в Него ще се затрие този народ! Жалка работа!
  • 25 ФАКТ

    8 1 Отговор
    даа Бог ни създал разли4ни..едни по красиви други по грозновати..в това няма нищо лошо...дали сме плешиви на 20 или на 50 пак е без зна4ение..още пове4е 4е в момента сред мъжете е на мода да си с гола глава и с брада като на козел....ясно е 4е по на красивите мъже им е по лесно с жените..при по грозноватите мъже е малко по кофти системата с жените...но и в това няма нищо лошо..проблема е 4е пове4ето мъже като се гледатме в огледалото виждаме себе си..и осъзнаваме 4е сме красиви..или грозновати..и се примиряваме с този факт....докато при жените..не зависимо какъв крокодил е като застане пред огледалото ..там тя вижда принцеса..аз поне не познавам жена...въпреки 4е познавам много грозни жени..имам предвид много като бройка..познавам още пове4е средно симпати4ни моми4ета..познавам и красиви жени...оба4е вси4ки те имат само4увствието и виждането за себе си на брутално секси красиви мадами!!!...не знам с какви о4ила се гледат в огледалото но явно при вси4ки о4илата са еднакви ..за да се виждат вси4ки красавици :) и това 4е някои мъже са по красиви друго по грозни не е важното в слу4ая..важното в слу4ая е мъжа да издържи психи4ески на сбърканото отношение на жените..и преди да тръгне да се самоубива да помисли и за това 4е има родители, семейство хора които го оби4ат..и ако той самият не вижда смисъл за себе си да живее..трябва да знае 4е други живеят заради него..отнемайки своя живот отнемаш живота и на хората за които си вси4ко..самоубийството не е решение..ощ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 След

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "какво им пречи":

    като е било толкова розово преди 88-ма и всички са били пионерчета и чавдачерта, как така същата тази младеж се превърна в мутри, автокрадци и проститутки само за ДВЕ години след това?

    Коментиран от #31

  • 28 Нали тъй

    7 5 Отговор

    До коментар #19 от "какво им пречи":

    Преди 88 г. в България нямаше престъпност. Нямаше нито един престъпник, а затворите бяха празни. По тази причина съдиите нямаха работа и ходеха да помагат на полето. Нъл' тъй, каскет?

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Както и заменките

    14 1 Отговор

    До коментар #28 от "Нали тъй":

    До 1988г. ми беше откраднато само едно колело , и след месец ме извикаха в милицията да си го прибера , а аз дори не го бях съобщил за откраднато , там видях и кой го е откраднал , ревящ и подут от шамари. След 1988г не знам от къде да започна един западен автомобил откраднат , още един неуспешен опит за кражба на новия , такива кражби като касетофони , акумулатори , инструменти , не ги броя изобщо . Парите на баща ми в банката -"откраднати" . За една нощ на нашата улица изчезнаха само 4 автомобила , ни вест , ни кост. Няма къща по нашата улица да не е ставала обект на някакви кражби, хората дори не ходят в полицията . И аз ходих един път да пиша жалба - имотен си рекоха полицаите , за това те крадат . За наркотиците , мутрите , рекетьорите, мафиотите , да пиша ли как влязоха в общинските съвети? И как се придобиха имоти с кошаревски свидетели, от хора които никога не са ги притежавали.
  • 31 Дааа

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "След":

    Вие кажете какво се случи ? Тези дето пратихте Тодор Живков във заслужена пенсия , да не би случайно да завърти политиката към Китай , и започнахте да посрещате всякакви съветници , и заповедници от така нареченият "свободен свят". Никой не е мислил нещата да останат такива , но да дойдат разбойниците и престъпниците на власт , ми идва в повече.

    Коментиран от #35

  • 32 Garrincha

    1 0 Отговор
    Две изречения, а казват всичко !!! Бих ги сложил на парламента, говедата като влизат, да ги четат … които могат !!!
  • 33 гост

    3 6 Отговор
    Света си е супер ,но някой хора имат слаба психика просто и клякат от първия по силян вятър...(образно казано)
  • 34 Кочо

    4 0 Отговор
    Не бързайте с коментарите,не се знае всичко.Философиятя не е донесла нищо добро никому,в индивидуален и общ план.А той е учил точно това.От толкова много философи и философии , да беше прокопсал този свят,та да беше се и поиздигнал малко ,а всичко което се изучава в момента е впрегнато да оправдава абсолютният егоизъм навсякъде.Любов няма,дори най-обикновена добронамереност,също,и резултата е налице.До тези млади хора в труден момент не е имало никого,защото близост няма дори и в семействата.Обезчовечаването е в пълен ход...Покой на душите им
  • 35 Не увъртай

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Дааа":

    Въпросът ми е как за ДВЕ години след 89г избуя тая престъпност. Как само за ДВЕ години се постигна такова морално разложение в обществото че да се появят борците, проституция, наркомани. За да се пропадне толкова много и толкова бързо значи че нещо е ТЛЕЕЛО МНОГО ДЪЛГО време преди 88-ма.

    Така че недей да увърташ със съветници от свободния свят и прочее.

    Коментиран от #37

  • 36 Ханко от село Осеня

    1 1 Отговор
    Жалко , но това са нещата от живота. Имало го е и ще го има , не зависят от епохата , благосъстоянието и годините, не се мъчете да го разберете , то е заложено в човешкия геном.
  • 37 trolBuster

    0 5 Отговор

    До коментар #35 от "Не увъртай":

    Хайде да ти обясня с една случка.
    Преди години, когато баба и дядо бяха живи, в двора на село нямаше и една тревичка. Всичко подредено, наредено, красиво.... Минаха години и почина баба, а после и дядо. Следващата година, след като и дядо почина, в двора всичко бе тревясало, нямаше и помен от райското кътче, кето беше само преди година.
    Схващаш ли троле? Когато котката я няма, мишките играят кючек.
    Боклуци винаги е имало, но когато има ред те седят където им е мястото. А, сега, след като дойдоха ВАШИТЕ на власт, редът и законноста се загуби. А бурените са многожизнено нещо. Превземат площите, избуяват и задушават всичко.
    Ти си едно, такова малко буренче, но се опитваш да задушаваш коментарите и да променяш мнението на хората.

    Коментиран от #39

  • 38 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Доста скапан стана животът на тази територия за обикновения човек! Този, който" не кляка при първия по-силен вятър" / безобразно казано/ има вече някаква работа- РАБОТА / за дохода не говорим/! До колко е честна и почтена също е друг въпрос !? Но когато си гладен, ти и семейството ти, когато те изхвърлят на улицата, без да ти заплатят последните 5-6 месеца труд- какво правиш. Сега поне границите са отворени....просто се търси препитание. Дали си без образование или с три висши - никой те не пита и никому не даваш обяснение.Защо нашите властници треперят и правят всичко възможно, у обикновения сиромах да няма дори празна гилза - да не говорим за патрон или оръжие......" Страх лозе пази" и...върви където ти виждат очите !!Някои с лабилна психика не издържат и приключват с този живот. Нали гениите от Синсинати-САЩ са на път да докажат, че и след смъртта има живот. Е-е-е, тогава ще си отживеем ....!!
  • 39 Хайде

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "trolBuster":

    не се прави на луд. Ако тогавашното социалистическо общество е имало толкова здрави устои, нямаше само за ДВЕ години да се срине и да позволи мутризация, поява на наркомани и проституция. А за тревясалия двор на твоите баба и дядо си отговорен ти като техен наследник. Те също имат вина щом не са те научили да стопанисваш градинката и ти си допуснал да буреняса и да стане разграден двор. Приятен ден.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове