Last news in Fakti

30 Януари, 2020 20:14 9 589 48

"Нове Холдинг": Абсолютен произвол!

  • нове холдинг-
  • васил божков-
  • левски-
  • национална лотария-
  • хазарт-
  • лотария

Ще търсим правата си в съда и ще отстояваме правото си да работим въпреки държавните институции и репресивния държавен апарат, категорични са от дружеството

"Нове Холдинг": Абсолютен произвол! - 1

Налагането на запори на фирми, свързани с бизнесмена Васил Божков, както и запори на негово лично имущество без задължителното за това съдебно разпореждане може да се определи само по един начин – като абсолютен произвол. Това гласи официална позиция на "Нове Холдинг".

Ето какво пишат още от холдинга:

По силата на Данъчно-процесуалния кодекс на предварително обезпечаване подлежат единствено вземания за данъци и осигурителни вноски, но не и други публични вземания. За да бъдат обезпечени вземания за държавни такси, то същите следва да са установени с влязъл в сила ревизионен акт. Такъв е ревизионен акт, който е минал едноистанционно административно обжалване и двуинстанционно в съда. Това е фактическата ситуация по отношение на твърденията на АДФИ, че Националната лотария дължи невнесени суми от такси за минал период.

По отношение на личното имущество на г-н Божков, по силата на ЗКПОНПИ, КПОНПИ може да изиска запори при наличие на достатъчно данни и обосновано предположение за незаконно придобито имущество, но отново с мотивирано искане до съда. При действия на данъчни органи, това отново не може да стане без влязъл в сила данъчен ревизионен акт.

Отново искаме да напомним, че г-н Божков е акционер във въпросните компании и на тази основа действията срещу него са абсолютно незаконосъобразни.

С всеки следващ ден от началото на тази печална сага става все по-ясно, че целта е овладяването на успешен частен бизнес и футболен клуб, който за последната година бе изваден от фалит. Всички действия на властимащите – хора и институции, са в разрез с действащите в страната ни закони. Те целят на практика да блокират дейността ни като поставят компаниите в невъзможност да извършват нормалната си дейност. Така например, трябваше да бъдат платени 41 000 евро на мениджърска агенция за два трансфера за ПФК “Левски” и ако тази сума не бе осигурена, клубът би загубил 3 т. от първенството, а при забавяне от 14 дни щеше да бъде изхвърлен от групите. Също днес беше срокът да се платят 144 000 лв. по споразумението за дълговете на клуба в размер на 5 млн. към НАП. Ако не бяха осигурени в срок, това би развалило автоматично споразумението, което щеше да означава поредна огромна загуба за клуба. Това е само един нагледен пример. Утре ние няма да сме в състояние да оперираме с активите на компаниите си поради незаконосъобразните действия на правоохранителните органи и това ще доведе до много последствия на много нива.

Ще търсим правата си в съда и ще отстояваме правото си да работим въпреки държавните институции и репресивния държавен апарат.

Пресцентър
Нове АД Холдинг


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BITCOIN трици да яде

    61 28 Отговор
    Лотарията на Божков - най голямата финансова измама в историята на България

    Коментиран от #3, #11, #44

  • 2 Nova holding

    27 13 Отговор
    Дето синоптичките въртят топките на черепа.
  • 3 Ххъъъ

    55 5 Отговор

    До коментар #1 от "BITCOIN трици да яде":

    А КТБ ??? 4 милярда и продължават ????

    Коментиран от #6, #39

  • 4 2323

    53 6 Отговор
    Страсбург, ама да ги удържат от кражбите на тиквата и ГЕпи хайдук груп
  • 5 кой плаща масрафа пак

    54 8 Отговор
    Битката на мутрата Буда с Нове Холдинг ще струва на българския данъкоплатец много повече от краварските самальоти. Само заплати, бензин и командировки на мравките от администрацията на кръвопийците ще изяде половината джобен бюджет на Буда. После Невидимата Съдебна ВЛАСТ и тя ще иска своя пай ! За експертизи, отлагане на дела, отводи на съдебни състави ... и всичко това ще си го платим от семейните разходи ние работещите. Не се рита срещу мафията на продаващите оръжие, лекарства, хазарт, наркотици...човешка плът !
  • 6 PopoF

    33 17 Отговор

    До коментар #3 от "Ххъъъ":

    Помниш ли като беше собственик на цска какво правеше? Искаше базите иначе се отказваше от издръжката. Това да ти звучи познато???
    Какъв бизнес да му отнемат? В повечето нормални държави лотарията е държавна и реклама на търкащи билетчета няма. Комисията по даване на лицензи, ако му спре с доводи каквито има какво става. Пак остава на сухо, но той си е вързал гащите и си цака на човек от комисията по 10 бимбарици за отнемане лицензи на конкуренцията. На всичкото отгоре за което всички сме си говорили, че само кой не е търкал той не е печелил, се оказва, че не се изплащат целите суми на печелившите и много от тях са подставени лица. Това тепърва ще гръмне яко, след като няма кой да ги заплашва да говорят. Къщите му пълни с картини и произведения на изкуството недекларирани, а той е притежател на най голямата колекция. И още и още и още ...
    Черепа е символ на прехода, мутра натрупала капитала по чрез престъпен начи на гърба на обикновените хора, както и микренската креатура Ганчев. И ти си седнал да защитаваш очевидни престъпници след като живееш в една страна в която това го няма, не и в такава нагла и уродлива степен??? Това, че прокуратурата не е успяла да осъди микренския хобит е не, че той е невинен, а толкова си могат тъпаците.

    п.п. Кой е против одържавяването на хазарта в парламента? Старата коалицийка по грабителство БСП/ДПС. Че те комунистите винаги са били за всичко за одържавяване. Сега са против, че що? Ми те си писаха и приеха сегашния закон
  • 7 Centurion

    41 19 Отговор
    Няма здраво мислещ човек който да не е убеден ,че това е произвол.Демокрацията,и правовата държава,са превърнати в кухи понятия от една управляваща ШАЙКА!!!
  • 8 Centurion

    25 18 Отговор
    Няма здраво мислещ човек който да не е убеден ,че това е произвол.Демокрацията,и правовата държава,са превърнати в кухи понятия от една управляваща ШАЙКА!!!

    Коментиран от #15

  • 9 99999

    64 9 Отговор
    Божков заслужава да лежи, но това което правят в момента е противозаконно и абсолютен произвол от власт имащите, напомня на диктатура и на едно време когато комунистите нарочваха някой за враг на народа и му взимаха всичко, редно ли е?
    Утре може да е всеки!
  • 10 Черепа фалира подова керамика

    8 7 Отговор
    в Монтана.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "BITCOIN трици да яде":

    както пирамидите помните ли супер шоу невада найвен народ сме и това е
  • 12 боцмана

    40 4 Отговор
    Божков изпратил билетче от най новата си лотария на Гешев. Билетчето е във формата на земното кълбо , Ванко прокурорчето да търка и в която държава се покаже череп , там е Божков.
  • 13 Кочо

    28 4 Отговор
    Абе, не е ли нарушение по служба да се обявява публично, че някой е обявен за издирване? Та, нали ще разбере и ще се опита да се покрие! Преди време бяха търсили отговорност на служител от МВР, защото информирал свой познат, че е обявен за издирване и човекът се скрил, не пътувал извън България да не го установят при граничните проверки! А тея ербапи все се хвалят по телевизиите кого били обявили за търсене! С Европейска заповед, че и с Червена бюлетина! Аман от надути пуяци!

    Коментиран от #47

  • 14 Гаргамел

    44 3 Отговор
    Не съм фен на мутрите, но това което става повтаря сценария на КТБ писах го още преди месец и сега съм убеден че е така. Как пък не погнаха доган или пълничкия бееееее
  • 15 гост

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "Centurion":

    бегаи далижеш черепа и малчи

    Коментиран от #18, #30

  • 16 Пинко

    28 3 Отговор
    Да напишат закон който е приет в народното събрание, да си плащаш данъци и такси по тоя закон и после по същия закон да ти търсят 600милиона неплатени данъци, а кажете не е ли това мафия. Нема такава държава
  • 17 Ганьо

    8 4 Отговор
    Абе той Божков от 5 години касира милиарди и не плаща нищо на държавата,защото просто човека бъркол в коя графа да пише разходите.Селска хитрост и 5 години през които управляват гербавите на никой не му направило впечетление .Той вписвал човека в гпафа която незнайно защо е създадена приходите и разходите от лотарията които никой незнае и после от нищото което се получава плащал 20% данъци...мафия.
    ПЕТ ГОДИНИ ОБИРИ НАД 1 МИЛИАРД УКРИТИ И СЕГА ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ НА УЧУДЕНИ .Същата работа и с боклука,тиквата каза че ако документите са наред значи нямало проблем.ЩЕ ВЗЕМА ДА СА ХВЪРЛЯ ОТ НЯКЪДЕ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Баш Истината

    6 5 Отговор
    Има една истина : Няма вредни неща, има вредни дози. Е тук при НОВЕ Холдинг май дозата е станала вредна. Барем да им се беше откъснало нещо от тези печалби и за обикновените хорица а то:Коли ,имоти каки ,партита. Сега Горанов виновен че не е видял по рано.А вие уважаеми не си ли зададохте въпроса че е ненормално такъв "печеливш" Бизнес
    и да не си плащаш данъците.Произвол а- авашето не е било произвол.
    Сега ще седите на топло и да помните за друг път
  • 20 Чата

    18 4 Отговор
    Видях Гешеф и разбрах кого тук наричат ,,каскет"! Едно време народните комисари в Съветска Русия и нашите текезесарски брикадири са ходили с тоз каскет! Бай тошо от Правец ходеше със същия каскет! За Вишински не знам!? Представям си го и него с каскет, в най добрия случай - с бомбе! Другарите Ворошилов и Ягода - тоже!
  • 21 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    2 1 Отговор
    ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ СИ Е ИЗМАМА И ТАКА 80 ГОДИНИ,ПА МУ СВИКНАХМЕ..АМЧЕ ДРУГИТЕ ШО ША ГИ ПРАВАТ...ТО ПТИЧЕ ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ..А И НАЙ ВАЖНОТО НИЕ БЕДНИТЕ БУЛГАРЕ КВО ША ПРАИМЕ..КВО СТАВА С ОСТАНАЛИТЕ 2-3МИЛИОНА МЪРТВОРОДЕНИ ПРОЖЛЯЦИ...ША НИ ТУРЕЛИРАТ ФИНАНСОВО МОРАЛНО СЕКСУАЛНО ИЛИ ЩО....А МОЕ И КАТ ЧИФУТИТЕ НИ ПУСНАТ Я ГАЗКАТА Я КУРОВИРОСУ ЧЕ Е ПО ЕВТИНО...ПА ДАНО СТАНЕМ И НИЕ МЪЧЕНИЦИ ДА ФАНЕМ РЕПАРАЦИЙ...И НАЙ СТРАННОТО Е НЕЩО ЗАКЪСНЯ ПУЦАНИЦАТА ИЛИ НАБИРА ИНЕРЦИЯ...
  • 22 гост

    22 2 Отговор
    Да приемем, че всичко изнесено от прокуратурата е вярно и трябва да се затвори Божков и да се платят 500 милиона. Питам се, защо 5 години никой не е забелязал нарушенията. Има комисия по хазарта, НАП, НОИ, ДАНС, КПКОНПИ, нужни са заверки на всички счетоводни отчети, месечни проверки по ДДС, лицензионни проверки и никой нищо не е забелязал за 5 години. Е, как така?
    Същото беше и с Баневи - 30 години приватизация/ликвидация, никой нищо нередно не забелязал и изведнъж нарушения за милиарди. Същото стана с Арабаджиеви, КТБ, та даже и с язовир Студена - всичко е наред с десетилетия, никой нищо не видял и после арести и вреди за милиарди!

    Коментиран от #23

  • 23 Боко Т

    13 1 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Следях ги да видя до къде ще стигнат и да натрупат повечко актив, достоен да ги обера и да ги вкарам в панделата! Абе, както направихме 47 година! Кой биб фабрикант, кой богаташ, кой се замогнал още от турско и крадене като нас след Освобождението - национализация! Такава е политиката на Партията! Балъците като съберат повечко парички и хоп - идва 9 септември и ги конфискувам!
  • 24 Божков не е стока, но това срещу него

    14 3 Отговор
    е с цел унищожаване ФК Левски. Просто е спрял, да плаща на ГЕРБ по 10 000лв. на ден такса спокойствие. С дейността си поддържа дейността на ФК Левски, което един от символите на БГ, затова е виновен пред САЩ, които целят заличаване и преименуване на Българите. ГЕРБ приемат поръчка да унищожат Божков, Радев и будните БЪЛГАРИ. ТОВА Е ЛОГИЧЕСКАТА ИСТИНА УДОБНА НА САЩ.
  • 25 bobi

    2 4 Отговор
    Гадове са политиците дайте му време да си прехвърли капиталите си в друга фирма а задълженията на фирмата да я прехвърли на някой циганин, това е нечестно другите имат тази възможност а човека не му давате този шанс та накрая трябва да си плаща дълговете , а човека не е свикнал да плаща на никой и му отнемате правото да се измъква.
  • 26 АНЕНЕРБЕ

    13 4 Отговор
    АБЕ БОЖКОВ,
    Не са ли блокираните парични средства в банката на ЦЕКО МИНЕВ И ИМАЙЛО МУТАФЧИЕВ?!!

    НА ТЯХ ПО СПЕШНОСТ ИМ ТРЯБВАТ ЕДНИ 600 МИЛИОНА ЛЕВА , КОИТО ТРЯБВА ДА ПОКРИЯТ КАПИТАЛОВАТА ДУПКА И ИЗЧИСТЯТ ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО И В ЕВРО ЗОНАТА.

    Без тези ТВОИ пари ПИБ не бе могла да преодолее наложените и от ЕЦБ изисквания и напролет заради тях няма да можем да влезем в ЕВРОЗОНАТА.

    ЗАТОВА ГИ КОНФИСКУВАТ ОТ ТЕБ ЗА ДА ГИ ДАДАТ НА ЦЕКО И ИВАЙЛО.

    Стана курбан заради двама негодници - БАНКЕРИ.

    Коментиран от #37, #43

  • 27 filo

    3 16 Отговор
    Тия Нове явно са много нагли престъпници, щом на всичко отгоре се обясняват по медиите. Изроди неземни.
  • 28 VARNA

    5 3 Отговор
    bojkov bravo az sam zad teb kefi6 me umen si
  • 29 Диамантената ръка

    15 0 Отговор
    Кой какъвто и да е, в белите държави има презумпция за невиновност. Прокуратурата може да си твърди каквото иска, но трябва да го докаже. Има съд за тая работа...

    Коментиран от #31

  • 30 Centurion

    13 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    А ти върви да го лапаш на Бойко,и да му благодариш,че сме първи по бедност,корупция,и смъртност в целият Европейски съюз.Роби!!!

    Коментиран от #34

  • 31 АНЕНЕРБЕ

    13 1 Отговор

    До коментар #29 от "Диамантената ръка":

    ЗА КАКВА ДЪРЖАВА ГОВОРИШ ПРИЯТЕЛ?!

    ДЪРЖАВА В КОЯТО МУТРИТЕ СА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ И МИНИСТРИ НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ !!

    ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е?!

    НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА , НО СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ, ЧЕ СУМАТА КОЯТО Е БЛОКИРАНА И КОНФИСКУВАНА ОТ 600 МИЛИОНА ЛЕВА СТРАННО СЪВПАДА С ТАЗИ ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕ ПИБ НА ЦЕКО МИНЕВ И ИВАЙЛО МУТАФЧИЕВ.

    БЕЗ ТЕЗИ ПАРИ БАНКАТА ИМ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕЦБ ЗА ВЛИЗАНЕТО НИ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА.

    Очаквам да видя кой ще изкупи листваните от банката акции при които плащаш 5 , а получаваш 1 акция!!
    СТРАННО НАЛИ?! КОЙ БИ НАПРАВИЛ ТОВА ЛУДО ПЛАЩАНЕ И С КАКВИ ПАРИ?!

    Коментиран от #33, #36

  • 32 Калашников

    7 0 Отговор
    Последната дума имам, аз !
  • 33 Диамантената ръка

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "АНЕНЕРБЕ":

    За "бяла" държава, каквато искаме да сме. За такава говоря. В която се мери с един аршин за всички - бизнесмени, президенти, премиери, министри...

    Коментиран от #35

  • 34 Legio X Fretensis

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Centurion":

    ВСЯКО НАЧАЛО ИМА И КРАЙ.

    НА ТЕЗИ БОКЛУЦИ СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ КРАЯТ ИМ СЕ ВИЖДА.
  • 35 АНЕНЕРБЕ

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "Диамантената ръка":

    РАЗБИРАМ ТЕ.

    УНИЩОЖИХА БИЗНЕСА , УНИЩОЖИХА БЪДЕЩЕТО НА МЛАДИТЕ,

    И това са шепа негодници.
  • 36 Centurion

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "АНЕНЕРБЕ":

    Тя тази банка е пробита отдавна.Когато саъбяряха КТБ,по същото време наляха милиард и двеста милиона на банката на Цеко.Що не ограбиха нея???Щото няма какво да вземат от там!!!А тук си обезценяваме активи,лапкаме ги за жълти стотинки и увеличаваме масата на несъстоятелноста.,и за това е виновен Цветан Василев ,че "ограбил "банката с кухи фирми!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ГЕРБ

    2 0 Отговор
    ТОЗИ АЛЧЕН ЧОВЕК ИМА И ТРИ УБИСНВА ПОРЪЧАНИ ОТ НЕГО ВСИЧИ ЗНАЯТ ЗА ЙОРДАН ДИНОВ
  • 39 Ктб го окрадоха

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ххъъъ":

    Доган пеевски тиквоча и цацата
  • 40 Гошо

    4 1 Отговор
    1 Никак не го харесвам черепа ама му се чудя не можа ли да извади някоя милка и да се отстреля оня шопар!? Даже стопанина му в сараите да гътне още по-добре!
    2 В тая държава всичко е наопъки вече се знае колко е откраднал, колко данъци е скатал преди да има следствие, обвинение и присъда!
    3 Като знаят за престъпленията що първо не го гепиха а медиите раздухват едни милиони а черепа чува "бягай, бягай". Кой идиот дори невинен няма да духне ако чуе по телевизията че укрил данъци за стотици милиони?
    4 Кога ще подкарт вълчо и микренското мекере, домуза, гърнетата, Маджо.......?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Боян

    1 0 Отговор
    Не е сериозно това, което пишеш. Пълни глупости ама пълни, дано поне парите, които ти плащат от Нове Холдинг за троленето да си заслужават. Божков с години върти измами, не плаща данъци и сега някой друг му е виновен. Ами не никой не му е виновен и трябва да си понесе последствията, няма да му се размине, така че спри да тролиш и да пишеш лъжи и глупости, така няма да му помогнеш.
  • 43 Боян

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "АНЕНЕРБЕ":

    Нe e ceриoзнo тoвa, кoeтo пишeш. Пълни глупocти aмa пълни, дaнo пoнe пaритe, кoитo ти плaщaт oт Нoвe Хoлдинг зa трoлeнeтo дa cи зacлужaвaт. Бoжкoв c гoдини върти измaми, нe плaщa дaнъци и ceгa някoй друг му e винoвeн. Aми нe никoй нe му e винoвeн и трябвa дa cи пoнece пocлeдcтвиятa, нямa дa му ce рaзминe, тaкa чe cпри дa трoлиш и дa пишeш лъжи и глупocти, тaкa нямa дa му пoмoгнeш.
  • 44 късметлията

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "BITCOIN трици да яде":

    Дали е измама според теб не знам, но аз си прибрах 100 бона, а ти си мисли каквото искаш. :Р
  • 45 Гадината

    4 0 Отговор
    Абсолютно беззаконие.Дайте да му вземем и колекцията от антични предмети и да я съберем в чували.После ще се чудим как по Пътя половината колекция се е изгубила.С какво право ще му изнесат картините и всичко което има някаква стойност.Без съд.Без присъда.Това напомня народната власт през 1944-1945 год.Жив държавен грабеж.Това са безобразията на правителството.А Гешев е толкова нагъл че не мога да намеря думи.Това може да се случи на всеки.Стига да е неудобен или да не си плаща.Време е това да спре.Хора събудете се.
  • 46 ДОКО

    1 0 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ Е НАРОЧЕН ЗА БУШОН..ДАЙТЕ ЗРЕЛИЩА НА НАРОДА И ТОЙ ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА ГЛАДА И ЕЖЕДНЕВНИЯТ ТОРМОЗ..МУУ
  • 47 Запознат

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кочо":

    Не е нарушение,защото търсения го няма ,а всеки може лесно да провери дали Интерпол го издирва.
  • 48 Мартин

    1 0 Отговор
    И фараон Цветан Василев се жалваше от произвол на прокуратурата, но накрая се оказа абсолютен факт, че е източил милиарди от КТБ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове