Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 21:03 3 648 56

Кандидат за лидер на БСП: Време е за промяна

  • красимир янков

Янков също приветства действията на новия главен прокурор Иван Гешев по отношение на битовата престъпност

Кандидат за лидер на БСП: Време е за промяна - 1
Снимка: БСП

Не мисля, че има напрежение в БСП заради избора на нов лидер, каза депутатът от лявата партия Красимир Янков в предаването Офанзива с Любо Огнянов по Канал 3.

Според госта в студиото в партията е имало проблем, защото е нямало няма предложения за визия и план за действие.

"Постигнахме успех с избирането на Румен Радев, но не успяхме да го развием", каза още събеседникът на медията.

"Аз не съм опозиционер на Корнелия Нинова, а човек, който отстоява мнението си", посочи още Янков.

"Програмата на партията трябва да бъде насочена към хората и към бъдещето на държавата. Аз твърдя, че сега е време за промяна в БСП", каза още. Янков. Той допълни, че на предстоящите избори за лидер на БСП от негова страна е няма да има скрити догоровки.

Янков също приветства действията на новия главен прокурор Иван Гешев по отношение на битовата престъпност.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 6 Отговор
    борба за власт за кокала
  • 2 КИЛОТИ НА КОРНЕЛА

    23 30 Отговор
    ВРЕМЕ Е ...СЕЛЯНКАТА ОТ КРУШОВИЦА ГО ПОДКАРА ПРЕЗ ПРОСОТО ..С МАНТАЛИТЕТА СИ НА АМБУЛАНТЕН МОШЕНИК.....!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 31 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #6, #10

  • 4 Последния софиянец

    36 12 Отговор
    БСП - партията на милионерите.

    Коментиран от #14

  • 5 Ганьо

    42 5 Отговор
    Щом е харесал Гешеф ,ясно колко ще е продуктивен този мошморок
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БСП

    13 7 Отговор
    не може да разбере, че друга формация, в която и тя може да участва, е алтернатива на сегашното управление. Няма що да се напъват сами да бъдат алтернатива. Не могат. Няма и да бъдат подкрепени достатъчно на изборите. И това е за дълго.
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 12 Отговор
    Стига с тази промяна!!! Като иска промяна да си смени най-добре оловата ориентация и белким се успокои.
    От комунисти, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за РАЗВИТИЕ трябва акъл и бачкане.
  • 9 ДОНИК ВАЛЕРИБОЖИНОВ

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Валери Божинов":

    тоя линк си го отвори ти това си е твой проблемДОВИЖДАНЕ господине
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 13 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Искаш да кажеш РЕЗИДЕНТ?
  • 11 Ххх

    20 5 Отговор
    Партията постигнала успех с избора на Радев, но не успяла да го развие ? И накъде трябваше да развива успеха си БСП според такива като Янков ? И като Гергов, Миков, Станишев и компания ? В посока съглашателство с ГЕРБ ? Да се намърдат на трапезата на Борисов. Да станат част от статуквото на Борисов. Да получат своя пай от баницата. Ама партията щяла да се обезличи. Ама ще са поредните, които са предали избирателите си. Майната им - и на партията, и на избирателите. Те почти всички са влезли в политиката да забогатеят материално, но някои са особено стръвни и безскрупулни. Много от далече им личи, как се облизват. Само че, ако такива като Янков успеят да вземат властта в БСП, а струва ми се и не случайно точно Янков е канен от Любо Огнянов в придворната телевизия на ГЕРБ, нещата може и донякъде да са за добро. В смисъл, че те за един, максимум два мандата като патерица на ГЕРБ ще затрият и обезличат БСП максимално, те просто ще я изпратят на бунището на историята, където отидоха СДС, НДСВ и др. от сорта. А мястото на БСП няма да остане празно. Ще бъде запълнено от друга, несистемна партия, по - националистическа и по - русофилска, като Възраждане например.
  • 12 Много нагла партия...

    10 12 Отговор
    Тези защо не си направят един последен конгрес и след това едно масово сапуко комбинирано с харакири?То такава кръвожадност е типична само за кърлежи,пиявици и конски мухи

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ххх

    18 7 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Да, разбира се, в БСП има милионери. Но ме дразни начина, по който го казваш. Защото е коректно да споменеш и гербаджийските милионери. Все пак от десетина години ГЕРБ управлява, не БСП. И обществените поръчки, контрабандните канали, източването на ДДС се държи от управляващите, ако случайно не знаеш. А аз мисля, че го знаеш много добре, но просто удобни го пропускаш. Червената партия и Русия, според такива като тебе са криви за всичко в тази държава, а ГЕРБ и Щатите са светата вода ненапита, естествено.

    Коментиран от #15, #17, #38

  • 15 от КРУШОВИЦА

    7 17 Отговор

    До коментар #14 от "Ххх":

    “ ГЕРБАДЖИЙСКИ МИЛИОНЕРИ “ НЯМА ! ...ВСИЧКИ МАРОДЕРИ СА ОТ бсп - ТУ ...ПЕСНОПОЙКЕ - фалшива ....БСП И ДПС СА МИЛИОНЕРИТЕ И ТО НЕЗАКОННИ ...АКО СА С ЧЕСТНИ ПАРИ ...ДА ! ...АМА ТО ТЯХНОТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА.....И В МОМЕНТА СА В АРЕСТИТЕ ...НАЛИ ...?

    Коментиран от #19

  • 16 16 април 1925...

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Джон Уик":

    Нали сте от едно котило!От куфарчетата раздадени със спонсорството на таварищи Луканов Андрюша! Курни,Доган и Тиквун са като Гела,Мара и камшик Тодора...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "от КРУШОВИЦА":

    Гербаджийски милионери нямало. Айде бе ! Дали и сам си вярваш ? Я събери апартаментите на Цецо Цветанов по пазарна стойност ! Колко ли струват според теб ? А и дали това е всичко, което Цветанов е гушнал. Пък и да беше само той. Но той просто по доста глупав начин показа наяве това, което е придобил - от тъщата и тъста, разбира се и още колко са като него. Ти като че ли си им светил на куфарчетата и на сметките в разни офшорни зони, че ще ни обясняваш - в ГЕРБ нямало милионери. Верваме ти. Всички сме от гората хванати, от Луната паднали и ядем колците с доматите. А забравих - къщата в Барселона на краля - слънце. Пък ти продължавай да си бърбориш. Гербаджиите ще ти ръкопляскат, те са ти повярвали предварително.

    Коментиран от #20

  • 20 МЯУУУ

    6 12 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    ЩО ПИШЕШ ЗА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ОТ МАЙКА МУ И НА ЖЕНА МУ РОДИТЕЛИТЕ БЕ ...МИ ТО И АЗ ИМАМ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ - КЪЩА НА СЕЛО И ЖЕНА МИ ИМА КЪЩА НА СЕЛО ...АПАРТАМЕНТ НАСЛЕДСТВЕН ОТ БАЩА МИ И ЖЕНА МИ СЪЩО ИМА НАСЛЕДСТВЕН АПАРТАМЕНТ ....И КАТО ГИ ПРАДАДЕМ СТАВАТО БЩО 4 ИМОТА....КВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ НА ЦВЕТАНОВ ....АМИ КОРНЕЛА МИЛИОНЕРОВА....АМИ КИРО МИЛИОНЕРО , ГЕЧЕВ , ЙОНЧАВА , СКТОЙНЕВ ,ЗАРКОВ ...ВСИЧКИ СА СЪС ЗАНИЖЕНА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА ...НЕ ВЕРВАМ И ТИ ДА СИ ГО ПИСАЛ ИМОТА СИ НА РЕАЛНАТА ЦЕНА ...НАЛИ ...?

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 БАДЖАНАКА

    5 9 Отговор

    До коментар #21 от "Ххх":

    Е ДА БЕ ...НАЛИ ГИ ХВАНАХА ...С ФИКТИВНИ ФИРМИ ..ТОЧАТ ДДС ...ДА ...ОБАЧЕ ТИ СИ ЗЪЛ И НЕ ПРИЗНАВАШ ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА РАБОТИ И ГИ ХВАЩАТ ...ПО ВРЕМЕТО НА БСП НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧАШЕ ...НАЛИ ? И НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ ПОВЕЧЕ ....СБОГОМ ГЕРГИНО ..!
  • 23 от КРУШОВИЦА

    4 5 Отговор

    До коментар #21 от "Ххх":

    СПРЯХА ЛИ ТИ КРАНЧЕТО ...АААРЕЕ....БРАВО ..ЩОТ САМ СЕ ИЗДАВАШ ..С ТОВА КОЕТО СИ ПИСАЛ И ПЛЮЩЯЛ ТУКА ..! МАЙЙКООУУ...АМА ЧЕ КУХИ ЛЕЙКИ ..! САМИ СЕ ИЗДАВАТ !

    Коментиран от #26

  • 24 Ххх

    8 5 Отговор

    До коментар #20 от "МЯУУУ":

    Ама ти какво ще ми обясняваш сега, че шестте апартамента на Цветанов са наследствени ли ? А може би и този, с асансьора дето според експерти е закупен на една трета от пазарната му стойност. И то чрез замяна. И, доколкото си спомням, още същият ден заменения от Цветанов апартамент беше продаден на някакъв негов познат. Случайно ли ? И дали Цветанов не продължаваше да владее заменения от него апартамент, формално чрез познатия си ? А и само Цветанов ли се е облажил с милиони ? Съвсем не, според мен, но той имаше глупостта да демонстрира по явен начин материалното си състояние. А такива като теб са седнали да спорят. Но сте твърде плоски и елементарни, за да изглеждате поне малко достоверни. Задъвкали сте я Нинова сигурни от 5 години за приватизацията на Техноимпекс. А може да е откраднала. Добре, дори да е откраднала. Та, доколкото си спомням, се спрягаха около 2 милиона долара. И надали всичко е отишло в джоба на Нинова. А по мнение на политици от опозицията, ГЕРБ крадат годишно около 10 милиарда лева. Дори сумата да е завишена. Дори да са 5, или 2 - 3 годишно. Е, и, кое да гледам аз в случая - двата милиона на Нинова, или няколкото милиарда, които Борисов и компания всяка година крадат чрез различни схеми от държавата. А иначе елементарни и плоски същества като тебе са ми ясни - само в бесепарските канчета ще гледате, естествено.

    Коментиран от #27, #39

  • 25 Сърп и чук

    5 3 Отговор
    Мерси! Предпочитам Явор Божанков! Умее да говори хем достатъчно критично, хем интелигентно компетентно, за да не звучи просташки, както Тикваря!
  • 26 Ххх

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "от КРУШОВИЦА":

    Да, и аз си мисля, че е повече от ясно кой е кухата лейка. Пак ти казвам - плосък си, елементарен си, нямаш аргументи в спора, само епитети. Вярвай си и бъди щастлив. Сигурно си някъде на хранилка на ГЕРБ, няма къде да ходиш, ще ги защитаваш, но нивото ти е твърде ниско, да си бяха хванали някой малко по интелигентен за тази вечер.

    Коментиран от #29

  • 27 Сърп и чук

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ххх":

    Какво спориш с тоз антикомунист!!? Всичките новоизлюпени ,,бизнесмени" в България са от Греб! Аз не съм влязъл в бръснарница и автосервиз и насреща ми да не се пули мъдрия фотос на Бойко Борисов! Личния ми бръснар каза, че портрета на вожда пази по добре от икона на Бог и светия от проверки и зли данъчни! Когато подаде оставка го дръпна настрана, но като пое Бойко 3, пак върна портрета до огледалото! И в сервиза е така! касови бележки няма. Щото са от Греб !

    Коментиран от #28, #30, #34, #54

  • 28 КИЛОТИ НА КОРНЕЛА

    5 7 Отговор

    До коментар #27 от "Сърп и чук":

    НАПРОТИВ , КОМУНИСТ СЪМ ..ИВАШЕ РЕД И ДИСЦИПЛИНА - КАТО СЕГА ИМА РЕД И ДЪРЖАВНОСТ ...НА ВАС ОТ БСП - ПРОДАЖНИЦИ И МАРОДЕРИ ВИ ТРЯБВА НЕ КОМУНИЗЪМ А ДИКТАТУРА ..ЗА ДА ВИ УВРЕ ЧУГУНЕНАТА НРАТУНА КОЯТО НОСИТЕ ВМЕСТО ГЛАВА ..! БСП РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА ТОЧНО НА ТЕХНИТЕ ПРЕДЦИ И Я РАЗБИХА ...ЕДИН МОСТ НЕ СА ПОПРАВИЛИ ЗА 21 ГОДИНИ , ЕДИН ТРОТОАР НЕ СА ПОДНОВИЛИ ИЛИ ШОСЕ ИЛИ ПРИДОБИВКИ ...ЛЕГАЙ В КОША И ЛЕКА НОЧ !
  • 29 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Ххх":

    А ВАЩА КУРНЕЛА СЕ Е СНИМАЛА СЪС СЪВЕТСКИЯ ЧАКАЛ ВИЖ В “ ПИК “... , КОЙТО ИСКА ДА ОСВОБОЖДАВА БОЖКУВ ОТ АБУ ДАБИ ....ШПИОНИ ТАКИВА ...ЦЯЛОТО БСП СТЕ ЗА АРЕСТ !
  • 30 касов бон

    3 6 Отговор

    До коментар #27 от "Сърп и чук":

    спекулант , в хазната има пари точно от повече приходи от касови бележки ...виж кво си написал ...“ няма касови бележки , щот са от ГЕРБ “.....ОБРЪЩАШ НЕЩАТА ..НО НЕМА А ТИ МИНЕ НОМЕРА ...!
  • 31 ДО СЪРП И ЧУК

    3 5 Отговор
    ТИ ДА СИ ВИДЯЛ ПО ВРЕМЕТО НА БСП В СЕРВИЗА ЗА КОЛИ ДА ТИ ДАВАТ КАСОВА БЕЛЕЖКА ..? ....НЕ ПИШИ С Г..Ъ..ЗЪ ..СИ ..?!
  • 32 ха ха ха

    3 1 Отговор
    оптимист...
  • 33 Казуар

    4 4 Отговор
    Комунягите от БСП и ГЕРБ не могат да направят промяна.

    Коментиран от #35

  • 34 МЯУУУ

    6 5 Отговор

    До коментар #27 от "Сърп и чук":

    “ НОВОИЗЛЮПЕНИ БИЗНЕСМЕНИ “ ....ШШШ ОЛОУУУ...ТОВА СА ВАШИ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ ОТ БСП ...ТАКА ИМ ВИКАХМЕ ПО ВАШУ ВРЕМЕ ..МУТРИ С ЯКИЧКИ ..СЕГА ИМА ЧЕСТЕН БИЗНЕС И ЧЕСТНИ ХОРА ...ПО ВРЕМЕТО НА БСП НЯМАШЕ НИ ЕДИН ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН ...! САМО МУТРИ !
  • 35 МАРОДЕР КУРНЕЛА

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "Казуар":

    ААА...БЕЗ ТЕЗ ...ИСКАШ ДА ОЦАПАШ И ГЕРБ ....КАТО КАЗВАШ ...“ БСП И ГЕРБ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ..“ ....И ПОСЛЕ ОТИВАШ И ГЛАСУВАШ ЗА БСП ...ТИЯ НОМЕРА НЕ ...БЕЗ ТЕЗ ..! ЗНАЕМ ВИ !
  • 36 гост

    4 2 Отговор
    Облякъл се Илия огледал се пак в тия
  • 37 АНЕНЕРБЕ

    6 3 Отговор
    ТОЗИ Е НЕЩО КАТО "ОПОЗИЦИЯ" НА "ОПОЗИЦИЯТА" или по точно НА НЕЩО КАТО НИЩО.

    ПРОМЯНАТА В БСП ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С УСТАВА НА ПАРТИЯТА.

    КАК НАМИРАТЕ чл.2 от Устава на БСП с цитати като този:
    „Пазарна икономика – да; пазарно общество – не!“ !!!

    Оставям на вас правото да коментирате как ЩЕ СЕ ИЗГРАЖДА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА В ОБЩЕСТВО КОЕТО НЕ Е ПАЗАРНО !!!!!
    Що за кретенизъм е това?!!

    Член 2 (4) от Устава е цитирано, че "БСП е масова партия,която обединява ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ – социалисти от всички социални
    слоеве, независимо от социално, образователно и имуществено положение, пол, етнос и вяра.

    КАКВО ЕДИНОМИСЛИЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА МЕЖДУ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ И БЕДНИТЕ СЛОЕВЕ НА ОБЩЕСТВОТО?!!!

    БСП отдавна се е превърнала в ОТЕЧЕСТВЕНОФРОНТОВСКА ОРГАНИЗАЦИЯ служеща на интересите на ШЕПА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ.

    Краси не е нищо по различно от КОРНЕЛА , ГЕРГОВ , Р.Овч , Добрев и останалите олигарси.

    ДОГАТО НЕ ИЗХВЪРЛИ ОЛИГАРСИТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО СИ БСП ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА - едно голямо нищо.
  • 38 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ххх":

    Ама БСП-то претендира да е лява и "за народа" милееща партия, и че представлява бедните и трудещите се, затова е гротеска с тия вакли милионери!

    Коментиран от #43

  • 39 Айде бе

    4 5 Отговор

    До коментар #24 от "Ххх":

    Значи, от едната страна само золумите на Нинова, от другата- на всички от ГЕРБ?! Я по-сериозно, я да сумираме сергейчо и братчето му архитекта,и булката му " голямата бизнесдама", и бившата му Йончева, ха прибави Гергов, Весела Лечева, Добрев, Овчаров,Манолова, батко и братко, Масларова, Маринови, Нора Ананиева...уж нямат един самостоятелен мандат управление, а колко награбиха и спиране нямат, и още искат!

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ххх

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "Айде бе":

    Кой ти е казал, че ще коментираме само зулумите на Нинова ? Коментирай и другите. Само че, ако слушаш разни отявлени гербаджийски подлоги - журналисти, само Нинова и приватизацията на Техноимпекс им е в устите. Да си чул критики от Антон Тодоров по адрес на Станишев или на Гергов ? Няма и да чуеш. А защо ? Не са корумпирани ли ? Или май са в отбора на съзаклятниците, дето искат да бутат Нинова и да сложат някоя кукла на конци, която послушно да приглася на Борисов и да не му рови в кирливите ризи. Ти за какво мислиш сега започнаха да се ровят в приватизацията. Защото Борисов е много честен, много съвестен и много морален ? И иска да накаже грабителите на държавното имущество ? Нищо подобно. Понеже Нинова и някои от така наречената стара десница, която се свързва с Костов не мълчат за безкрайните му корупционни изпълнения, и той сега, да им го върне, виждате ли. Нинова ще го човърка колко милиарда е присвоил от магистралите и санирането, ама той ще извади историята за Техноимпекс. А дали кражбите са равностойни. 10 - 20 милиарда на ГЕРБ и Борисов срещу два милиона на Нинова ? Ама казваш Гергов, Станишев. Да, имаше някаква миришеща сделка, при която беше купен имот на Гергов във Варна, като слушам, на завишена цена. А защо ? Борисов не набираше ли по този начин съюзници срещу Нинова ? Пък ти си ги коментирай, обективността го изисква.
  • 42 Коментатор

    3 3 Отговор
    БСП, като наследник на комунистическата партия, отдавна трябваше да напусне политическата арена. БСП, вероятно, е единстветата оцеляла посткомунистическа партия в Източна Европа. Защо е така, сами си отговорете. В България има необходимост от създаването на автентична социалдемократическа партия, в която няма членове-милионери и която действително ще представлява интересите на работниците и част от средната класа. За съжаление това е само добро пожелание. В България не се споделя разбирането, че партиите представляват определна социална прослойка. И докато това разбиране битува, ни социалдемократи, ни истински десни ще има.
  • 43 pepy

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "И аз да кажа":

    "Ама БСП-то претендира да е лява и "за народа" милееща партия, и че представлява бедните и трудещите се, затова е гротеска с тия вакли милионери!"

    Българофобска Смехотворна Партокрация
  • 44 онзи

    5 3 Отговор
    Щом хората претпочитат СИК да ги управляват пред БСП , смятайте докъде са я докарали.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Собственик на 433 крави и три мандри

    6 4 Отговор
    Русофилите, комунистите и атакистите денонощно търсят крави и кравеферми в интернет?? Рекламирайки безплатно дейността на млекопроизводителите, явно се надяват тайничко да получат безплатно сиренце или кашкавалец към рублите?? Не господа!! Млечните продукти не са безплатни и можете да си ги закупите в най-близкия квартален магазин или хипермаркет. Купете си сиренце, саламурено или синьо, кашкавалец, масълце, кисело млекце да имате в хладилника, прясно мляко, стоплете си и изпийте чаша и това може да поуспокои вече силно болните ви комунистически и русофилски мозъци!! Надявам се де...може след това да пробвате и с лекарствата предписани ви от Карлуково...

    Коментиран от #48

  • 47 111

    1 1 Отговор
    Промяната ще дойде като ви изтребим до крак вс.240 еничари вщт.мама
  • 48 Ххх

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Собственик на 433 крави и три мандри":

    Ние масълце и сиренце за хладилника сигурно ще си купим, ама ти Карлуково какво правиш ? Скоро по телевизията казаха, че в такива заведения за храноден се отпуска максимално 3 - 3,5 лв. на ден. Та млекцето и с сиренцето там ще си ги гледаш само на картинка и ще има да си ближеш к@ро за сол !

    Коментиран от #51

  • 49 gggw

    2 2 Отговор
    станишков човек. малоумник
  • 50 бсп

    2 1 Отговор
    Бсп е разделена на две части, станишевци, и ниновци.Април месец ще видим кои ще извземат властта в Бсп пак!Все пак нинова със сигурност ще подкупи и станишевците но с повече от 30'000'000лв, а не както си купи шефския стол само за 30'000'000 млн.лв от др.миков!

    Коментиран от #52

  • 51 strong

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Ххх":

    Е как ще си купиш масълце и каквото, и ще да е, след като всеки ден плачите, че народа бил беден, и нямали, и стотинка да си купят нещо за ядене!?!Явно вие си имате не само пари, ами и богатство за да си купувате!
  • 52 АНЕНЕРБЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "бсп":

    БСП изобщо не е разделено на две части.

    УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ КОИТО СА В РЪКОВОДСТВОТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ , СА ЕДИННИ И ОСЪЗНАТИ, ЧЕ НЕ БИВА ДА ДОПУСКАТ ПО КОЙТО И ДА Е НАЧИН ДА ИМ БЪДЕ ОТНЕТО ПРАВОТО НА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ НА БЕДНИТЕ СЛОЕВЕ ОБЩЕСТВОТО С КОЯТО ТЕ МАНИПУЛИРАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ.

    БСП не е партия на бедните!!
    Забравихте ли кой въведа плоския данък , който сега ГЕРБ не желае да промени? ВЪВЕДЕ ГО СТАНИШЕВ.

    БСП е партия по нищо неразличаваща се от ГЕРБ.
    Едни деградирали "другари" комунисти , които КОБА с удоволствие би изпозастрелял или пратил дружно със семействата им на превъзпитание в СИБИР.

    Коментиран от #55

  • 53 МАРК АВРЕЛИЙ

    1 0 Отговор
    Слушах интервюто с този манекен.

    "Всичко, което чух, е мнение. Не е факт. Всичко, което видях е гледна точка, не е истина."

    ВПЕЧАТЛИ МЕ ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ИЗРЕЧЕНИЯТА МУ ЗАПОЧВАТ С ДУМИЧКАТА "АЗ" !!

    "АЗ" -ът в изразяването му говори за характер и САМОВЛЮБЕНОСТ стигаща до нарцисизъм!!

    "Често съм се чудил как става така, че всеки човек обича себе си повече от всички останали хора, но все пак отдава по-малко значение на собственото мнение за себе си, отколкото на мнението на другите.“ - МАРК АВРЕЛИЙ.
  • 54 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Сърп и чук":

    Какъв портрет да ти сложат на радев или нинова разбира се портрета трябва да е на мъж/борисов/ пък ако иска косови бележки борисов ще назначи нинова и радев да дават
  • 55 бсп

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "АНЕНЕРБЕ":

    Разделени са, разделени са на ХОХЕГЕРОВЦИ, И ТЕХНОИМПЕКСОВЦИ ДРУГАРЮ!!!
  • 56 Альоша Гърневски

    1 0 Отговор
    На този проблема е, че е глупав, а той не го знае. Нека да се кандидатира, за да види, че е нула.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове