Last news in Fakti

2 Април, 2020 14:03 19 894 66

Хаджигенов: Ужасяваща кретения и полицейщина. Само съдът ни крепи (ВИДЕО)

  • николай хаджигенов-
  • студио хъ

Ясно е, че вирусът няма да ни убие, ще оцелеем от него 100%, сигурно, обаче това правителство ще ни убие със сигурност. Няма мерки, всичко е Пунта Мара, типично за управлението на Борисов, разсъждава адвокатът

Хаджигенов: Ужасяваща кретения и полицейщина. Само съдът ни крепи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Вечерта разбрах, същия ден след заповедта (бел. ред. за носенето на маски), веднага по мейл изготвих жалба, изпратих я до съда и я направих публична, пуснах я в социалните мрежи…до другия ден на обяд имаше десетки, може би стотици жалби, изпратени от хора до Върховния административен съд. Даже председателят на съда се оплака, че сме блокирали работата на съда. Това заяви адв. Николай Хаджигенов в предаването "Студио Хъ" по телевизия "Седем осми".

Тези глоби няма да издържат. Ако му издадат наказателно постановление, задължително да се жали пред съответния районен съд и това ще падне, това няма да издържи никога. Един от основните принципи в правото е, че наказанието трябва да кореспондира с нарушението. 5000 лв., ние имаме престъпления, които се наказват с глоби и не се наказват с толкова сериозни глоби. Това е смях в залата.

Съдът у нас е единственото нещо, което ни крепи макар и на милиметри далеч от Орбан и от Ердоган, и от Путин. Съдът у нас е това, което ни крепи. Естествено, има съдилища, като Пловдивския район примерно или отделни съдии, които са завършили предимно милиционерски училища, за съжаление, които правоприлагат по начин различен от правилния, но като цяло на съда все още може да се вярва и трябва да се вярва, защото ако не крепим съда, ние нямаме нищо.

Ужасяваща кретения и полицейщина. Не съм съгласен с всички анализатори, които твърдят, че нямаме авторитарен рефлекс, напротив имаме. Примерно от извънредно положение има толкова нужда, колкото и от трети крак. Тоест министърът на здравето можеше да вземе всички тези мерки и без да имаме извънредно положение. Опитаха се да суспендират парламента. А това какво е, това е тоталитарен режим. Отделен е въпросът, че всичките тия са тотално неадекватни. За съжаление, ние гражданите допуснахме МС и Народното събрание да се превърнат в място, в което ние гражданите полагаме специална грижа за хора с интелектуални и имотни затруднения. А сутрин на брифингите след отмяната на заповедта министърът на здравеопазването, който всъщност е финансист и ген. Майтапчийски, ами те всъщност „Не сме дочели закона”, верно ли?! Става въпрос за една или за две алинеи по-надолу, не са го дочели, всъщност те въобще дали са го чели. Те изпълняват на Бойко указанията по СМС-и най-вероятно, целта е само една - Бойко да надмине бай Тошо като продължителност на управлението. Затова насилваме не вируса и затова този генерал бори гражданите, а не вируса. Води война, с кой води война, с вируса ли, защото аз не съм разбрал, вирусът има танкове ли, какво?

Това, което ме напряга изключително много и съм между другото изключително доволен от това, че гражданите най-накрая се вбесиха достатъчно, когато правото се води сутрин по телевизора, от генерал с черна униформа, това е изключително лошо послание. Това означава, че ние сме вече от страната на банановите републики… имаме генерал, който сменя униформите по телевизора, сочи с дългия пръст и да казва това може, това не може, вие ще седите вкъщи, водим война и камиони с трупове. Къде са? Това са като на Бойко милиардите от контрабанда. Къде са?!

Ясно е, че вирусът няма да ни убие, ще оцелеем от него 100%, сигурно, обаче това правителство ще ни убие със сигурност. Няма мерки, всичко е Пунта Мара, типично за управлението на Борисов, в крайна сметка ще умрем от глад, той така или иначе вече 10-та година изнасилва икономиката ни. Ние така или иначе вървим зле, видно от това, че до оня ден уж имахме там стакмистика в бюджета, там едни милиарди излишъци и т.н., които на третия ден от извънредното положение се оказа, че са стакмистика и ги няма. А сега какво ще правиме? Извънредното положение трябва да се махне веднага и гражданите трябва да се вбесят още. Това, че отменихме една незаконна заповед е ок, но не е достатъчно.

(За Англия) Стара демокрация, в която живеят граждани, полицията не е функция на управлението, у нас полицията е бухалка, прокуратурата е бухалка, бият ли вируса с нея – не, нали, бият нас за пореден път.

На всяко действие на правителството, на всяко безумно, незаконно, глупаво действие на правителството, ние трябва да ескалираме.

Аз мисля, че нашето правителство по принципно е първоаприлска шега. Това, ако стане (бел.ред. удължаване на извънредното положение) ние българските граждани трябва да зарежем карантината и да се съберем рязко пред МС, с маски.

Начинът е един и мирният начин се нарича национална стачка. Вземете по една книжка и седнете пред общината, пред НС, пред МС, навсякъде и не правете нищо. Ще ни набият, верно ли ще ни набият, като седим и четем книжка…на 2-ия ден правителството е заминало.

Във видеото гледайте още коментар на вечерния час в Стара Загора, сравнение с мерките в Англия срещу коронавируса, за гражданските дела срещу дръжавата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 163 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 макдоналдс тръмп

    66 5 Отговор
    ТОЗИ ТАКА ГИ Е ПУСНАЛ В ЦЕНТРУФУГАТА - БАЦЕ ,ЦАЦЕ,ВАНЦЕ,ЩЕ НАПРАВИ ТАКОВА КОКТЕЙЛЧЕ ,ЧЕ ОТ ТРИ ЯРДА СЛОН ЩЕ ГЪТНЕ
  • 4 Пунта Мара

    42 14 Отговор
    Е да разчиташ на адвокат и съд ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Маркиз дьо Отзад

    161 23 Отговор
    Евалата, Адвокате, браво за смелостта да им кажеш в очите какви жалки и прости ЦЪРВУЛИ и КРАДЦИ са!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ръкопляскам

    136 24 Отговор
    Браво на човека!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хи хи хи

    44 66 Отговор
    По скоро адвокатите и съдът са по страшни бацили и от корона вируса!
  • 13 1111

    118 15 Отговор
    Прав е човека, чакат ни по тежки неща от този грип....... и това ще е най трудно излечимия вирус наречен "КО БЕЗПАРИЧИЕ - 20-22". Тогава обаче глада ако не изкара хората по улииците, няма кога да е!

    Коментиран от #25

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 оня с коня

    27 124 Отговор
    И възниква въпроса:ЗАЩО от Многохилядната Адвокатска армия в БГ ТОЧНО на Тоя Адвокат се дава Трибуна за да изразява Мнението си РЕДОВНО И МНОГОКРАТНО?А нима няма и други Адвокатски мнения/пък и не само/,КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ на Хаджигеновото?Естествено че има,но Определени Антиправителствени Политически Фракции ПЛАЩАТ ДЕБЕЛО да се извисява САМО Хаджигеновия Фалцет!

    Коментиран от #37, #38, #62, #66

  • 16 Още

    20 121 Отговор
    един мушмурок на руска хранилка изпълзя да си заслужи копейките , а иначе се е отъркалял в екстрементите си за да се хареса на руските си господари !

    Коментиран от #24

  • 17 Ku-Rec

    102 8 Отговор
    "Аз мисля, че нашето правителство по принципно е първоаприлска шега."! Йес, йес, йес... Култово! След 10 год. кратка, точна и ясна аксиома!!!
  • 18 бай Шиле

    21 73 Отговор
    А бе не видях предлага ли някакви мерки или само критикува,та да му се чуе името.

    Коментиран от #22

  • 19 Всички се натискат

    21 49 Отговор
    да стават депутати при Учиндолеца.
  • 20 Не държавата бре

    71 8 Отговор

    До коментар #2 от "Nadya":

    Тъпия робски народ си е виновен за дереджето ни.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Че си шиле

    65 8 Отговор

    До коментар #18 от "бай Шиле":

    Че си шиле шиле си.
    Поне не плямпай тъпотии и говори по същество.
    Ако имаше 1000 кат този а те налеят поне малко акъл на поне 1000 тъпунгери немаше да траем тез издевателства.И немаше да си разиграват коня както на тях ,,,,само на тях им е изгодно.
    Капиш
  • 23 Баща българин майка рускиня

    30 20 Отговор
    Тук освен за корона и за вирус за друго не се пише, явно им е беден речника на писачите! Цигански сайт собственост на Сорос и е един от неговите сайтове в България /имам документи за доказателство/. По-глупавите братя русофили се оставят да коментират на свобода без да им се трият коментарите, като по този начин останалите намразват Русия и всичко руско! Целта е постигната! На ден се създават поне по сто двеста русофоби тук...хитро нали...???

    Коментиран от #28, #42

  • 24 А бе

    44 7 Отговор

    До коментар #16 от "Още":

    А бе тъпанар ко имат общо тук хранилките?
    Или не виждаш ко стая?
    Важни са фактите бре малоумник.
    ВСИЧКИ С МАСКИ ,ПА МАСКИ НИИДЕ НЕМА.
    ПУСКАМЕ РЕЗЕРВА,ПА РЕЗЕРВА ОПРАЗНЕН.
    СВАЛЯЙТЕ МАСКИТЕ.
    ДОКТОРИТЕ СА ДОБРЕ ЗАЩИТЕНИ С БАРДУНЧЕ РАКИЯ И ТЕНЗУХ ОТ АПТЕКАТА.
    МЕРЗАВЕЦ НЕДИН
  • 25 Душко

    55 7 Отговор

    До коментар #13 от "1111":

    Спокойно Глада е по-силен от тока. Ще излязат.

    Коментиран от #32

  • 26 ББ да се смири и приеме истината.

    59 9 Отговор
    ГЕРБ източиха ХАЗНАТА. ХАЗНАТА е празна. ББ да подаде оставка и да не връща с ГЕРБ в властта.
  • 27 ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА

    65 1 Отговор
    ЛИ БЕШЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ?!?!?! В ТАЗИ СВЕТОВНА ОБСТАНОВКА?!,! ИМАТ ЛИ И ЕДИН ГРАМ СРАМ?!?!

    Коментиран от #30

  • 28 Не притеснявай се

    45 4 Отговор

    До коментар #23 от "Баща българин майка рускиня":

    Колкото и малоумен да е народеца разбра какво е това лицемерие и безгранична некомпетентност,алчност,чуждопоклонничество и предателство.
    Он Левски на бургия е станал сигурно веч.
    Па и не само той.
    То бива бива мезе но 7 8 милина човешки същества за мезе не бива
  • 29 Точно така е

    69 9 Отговор
    Браво на адв. Хаджигенов, един от малкото активни и обществено ангажирани професионалисти от неговата област на работа, трябват ни повече такива хора в България !!
  • 30 Еееееее

    42 1 Отговор

    До коментар #27 от "ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА":

    НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    А СЕТИ СЕ ЩО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ГАВРАТА С НАРОДЕЦА ПРОЗЗЗЗЗЗ.
  • 31 Хипермен

    38 3 Отговор
    Вижте кво прав е оти тоа вирус дека си мислат на неговиа г.з да заметат кражбата,да го яхнеме ние и да изметеме тех ...тия паразити, и без това веке нема кво а се губи,вместо утре да почнеме да се ядеме един друг ,да нападнем кърлежите къде са се подули до пръсване,много малко требе, ни полиция ше ги защити ни никой....на всички им е писнало
  • 32 Ти верваш ли си

    7 11 Отговор

    До коментар #25 от "Душко":

    Ти верваш ли си или ти се ще.
    Да е така.
    😂😂😂😂😂😂😂😂
    Смехурко,Лош мн.лош матриал бе казал някой.
  • 33 Хипермен

    21 3 Отговор
    И браво на Факти...близа веке ни го отварям изобщо,чиляк не мое една псувня да изпусне и по тоа начин че избие на възстание...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 КуКу

    10 20 Отговор
    Никой не струва, нито държавата, нито съдът, нито адвоката от статията. Всичко е корумпета и телефонни и ефирни измамници. Паразити демек.
  • 36 Ввв

    40 7 Отговор
    Прав е адвокатът,Боко трябва да падне час по-скоро,после ще каже до юни извънредно положение и така до август,прост пожарникар!!!

    Коментиран от #54

  • 37 тролофаг

    32 7 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    Този адвокат е направил нещо конкретно, с което е спечелил "любопитството" на медиите. Отговарям щото питаш. Пък аз питам кои са тези адвокати, които са таправили нещо интересно за нас ама не са им дали трибуна. Казвай ги направо, що си траеш. Пък ако просто си тролиш-по добре се разкарай в неплатен отпуск, че си писнал на всички.
  • 38 Тра-ла-ла

    25 6 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    А на теб кой ти плаща, правителството ли???

    Коментиран от #47

  • 39 тролофаг

    28 3 Отговор
    Ти чете ли изобщо статията, гледа ли видеото? Щото аз прочетох и чух, че адвоката посочи Орбан, Ердоган и Путин като негативни примери за авторитарност ( което по принцип ме дразни, ама платените тролове ме дразнят повече).

    Коментиран от #40

  • 40 тролофаг

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "тролофаг":

    коментара е към №16
  • 41 Италия флага долу

    28 3 Отговор
    В итaлиaнcкия пaрлaмeнт cпуcкaт флaгa нa EC
    Итaлиaнcкoтo издaниe нa aмeрикaнcкия вecтник Thе Huffingtоn Pоst публикувa cтaтиятa „Cтрaхът cтaвa гняв“ oт кoрecпoндeнтa cи oт Южнa Итaлия. Тoй пишe: „Иcкaмe дa ядeм” звучи ту пиcъкът, ту шeпoтът, ту гнeвa нa oнeзи, кoитo иcкaт и грaбвaт прoдукти бeз зaплaщaнe, зaщoтo нe мoгaт дa cи ги пoзвoлят. Кaк мoжeм дa ce хрaним, aкo нямaмe зaплaтa? A ти, държaвaтa, трябвa дa ни дaдeш тeзи пaри, инaчe имaмe прaвo дa взeмeм хрaнa oт рaфтoвeтe“. Внимaниe! Cитуaциятa ce прoмeни, нe caмo cтaтиcтикaтa. Cтрaнaтa ни cпря дa пee oт бaлкoнитe.
  • 42 тролофаг

    17 3 Отговор

    До коментар #23 от "Баща българин майка рускиня":

    Ха, при няколко милиона русофили в България,тоя номер няма как да работи. По-скоро посссеркото на сайта добре работи да скапе работата на тумбата обезверени соросчета в България. Дългото стоене в кенефа не ти се отразява добре.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 До студио Хъ

    8 2 Отговор
    Винаги канете и опоненти иначе се губи интереса към предаването.
  • 47 Трол

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "Тра-ла-ла":

    Не той си е така, природно обременен!
  • 48 Ха ха

    7 9 Отговор
    Тоя хемороид от кой гъз изскочи възпален

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ФИНЦИ

    2 3 Отговор
    ЩО СВАЛИХТЕ КЛИПА БЕ ТОВА ЛИ СЕ КАЗВА ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ТОВА ХОРАТА НЕ ВИ ВЯРВАТ ВИИ ФАКТИ СТЕ ПЛАТЕНИ ЛАКЕИИ
  • 51 ФИНЦИ

    1 4 Отговор

    До коментар #48 от "Ха ха":

    ОТ ТВОЯ
  • 52 Дидо

    5 3 Отговор
    Всеки народ си заслужава съдбата съдбата
  • 53 ФИНЦИ

    21 5 Отговор
    ПОСЛУШАИТЕ АДВОКАТА ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ПАНДЕМИЯТА ГЕРБ ДА СЕ ВИДИМ ТАМ КАДЕТО КАЗА АДВОКАТА ДА ПРЕВАЗМОГНЕМ СТРАХА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТАЯ ЧУМА ГЕРБ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ
  • 54 ФИНЦИ

    20 3 Отговор

    До коментар #36 от "Ввв":

    ДА СЕ ОБЕДИНИМ ПРОТИВ ГЕРБ
  • 55 Тък

    5 12 Отговор
    Малейййй... Доктор е.... По идиотски малоумие... Да спре той коронавируса, да не чака, лекарите от зор да прегреят.. И как решава кой съд е съд и кой не.... Хубаво е да даваш интервюта, а когато влезеш в съдебната зала да не държиш сметка за, правото, а за словоблудството.. Падение за един интелигентен човек..
  • 56 Гласът на народа

    10 7 Отговор
    ГОСПОДИН АДВОКАТА Е СЪВЪРШЕННО ПРАВ И ОБОСНОВАН.ТОЙ Е ГЛАСЪТ И ЕДИН ОТ ВОДАЧИТЕ НА НАРОДА.НАРОДЪТ СЪЩО Е С НЕГО.БЕЗСТРАШЕН,УМЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК ОТ НАРОДА.БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР НА СТРАНАТА ЩЕ Е АДВОКАТ ХАДЖИГЕНОВ!!!
  • 57 АДВОКАТ ХАДЖИГЕНОВ ЩЕ Е ННОВИЯТ ПРЕМИЕР

    11 5 Отговор
    НАРОДЕ!ЕДИНСТВЕННОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е-ГОСПОДИН РАДЕВ ВТОРИ МАНДАТ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ А АДВОКАТ ХАДЖИГЕНОВ ДА Е ПРЕМИЕР.ЕДВА ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВИ А КОРУМПИРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ПАДНЕ!!!!!НА ВЪСТАНИЕ НАРОДЕ!!ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПИМ!!ИСТИНСКИЯТ КОРОНАВИРУС Е ПРАВИТЕЛСТВОТО КОРУМПИРАНО!!РАДЕВ И ХАДЖИГЕНОВ ДА ПОВЕДАТ НАРОДА КЪМ СВОБОДА И ПРОСПЕРИТЕТ!!

    Коментиран от #59

  • 58 Тоя

    7 7 Отговор
    вонящ пор Хаджигенов е от котилото на БХК.Преди време пламенно защитаваше мургавите навлеци по границата и ги съветваше да съдят България за нарушаване на правата им,Чудя се дали и тогава сте му били такива почитатели или просто сега казва нещо,което ви отърва?
  • 59 С адвокат

    4 3 Отговор

    До коментар #57 от "АДВОКАТ ХАДЖИГЕНОВ ЩЕ Е ННОВИЯТ ПРЕМИЕР":

    премиер направо ще я втасаме.
  • 60 БесЕд

    3 1 Отговор
    Напълно съгласен, но това за съда (в смисъл, че го имало и работил) е просто покъртително смешно. Дори не е необходимо да се коментира.
  • 61 КУРНЕЛА съм не ме ли позна

    6 6 Отговор
    ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА АДВОКАТЕ!!!!!АКО ОЩЕ МАЛКО СЕ ПОЗАБАВИШ,ЩЕ ПОСЛЕДВАШ ПРИМЕРА НА ИМПЕКСОВИСА,И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО.ИНАЧЕ ОТ НЕМАЙ КЪДЕ,РАЗДУМКАТА М/У ДВАМКАТА ВИ ВЪРВИ ВЗАИМНО ДА СИ ПРАВИТЕ ВЯТЪР ОКОЛО УСТИТЕ...НО НЕ ЗАБРАБЯЙ ЗА ХАПЧЕТАТА..АДВОКАТ БЕЗ КЛИЕНТИ А ,ГОЛЯМА СИ РАБОТА.
  • 62 Деда ти

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    Ми галиба /изглежда/ няма.Мишоците са дълбоко в дупките и трептят от ужас да не дойде КОТАРАКА.А едни грапави езичета задават въпроси на които отговорът е известен.
  • 63 Хаджиментов

    11 0 Отговор
    Верно ли съдът ни крепи? Тази най-корумпирана институция в България?
    Нека господина да коментира колко престъпници бяха пуснати да се скрият в чужбина, колко престъпници и убийци бяха осъдени символично, колко убийци на пътя са отърваха със символични присъди, колко престъпници от прехода бяха осъдени и т.н. и т.н.
    Смешник!

    Коментиран от #64

  • 64 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Хаджиментов":

    Абсолютно вярно. По-скоро от там трябва да се започне.

    Коментиран от #65

  • 65 Хаджиментов

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "Анонимен":

    Разбира се! Съдът е ключов за всичко. Без първо той да се оправи няма да се оправи корупцията, няма да се справим с мафията, няма да се справим с престъпността, няма да има доверие в институциите, ще продължават да изтичат фондове и да се краде държавата, няма да инвестират у нас сериозни фирми.
  • 66 7777777

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    абе КОН КОНЕВРЪЗОВ ТИ СИ МНОГО АКТИВЕН АМА МАЙ САМО ТУК ЩО НЕ ИЗЛЕЗЕШ ДА ОПОНИРАШ НА ПЛОЩАДА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове