Last news in Fakti

25 Април, 2020 13:40 7 227 63

Арман Бабикян: Борисов воюва за място в историята

  • арман бабикян-
  • пиар експерт

''Той вече има всички неща, за които си е мечтаел преди 10 години - и власт, и зависимост от него на хора, които са под него'', заяви пиар експертът по адрес на премиера Борисов

Арман Бабикян: Борисов воюва за място в историята - 1
Снимка: БГНЕС

''Фурмите са вица на седмица, този виц показва много тъжни неща. Трябваше да кажат, че това е нормален начин за успокояване на дипломатическо напрежение. Има моменти, в които се налага да лъжат, този момент не беше такъв'', това заяви пиар експертът Арман Бабикян в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Безсмислена лъжа. Втора безсмислена. Трябва да има защо, някакъв смисъл поне да има. Какъв е смисълът от това, както беше при случая с фурмите'', така Бабикян коментира внушенията на главния прокурор Иван Гешев, че системата за случайно разпределение на делата в съдебната система е манипулирана.

''Бих посъветвал всички наши общи зрители - не си продавайте гласа. Моля ви. Тези, които гласуваха за Фандъкова, сега им затвориха кварталите. Нали се сещате кои са тези квартали?'', запита той.

Пиарът бе помолен да коментира и поведението на премиера Борисов напоследък, като по този въпрос той заяви следното: ''Самолюбие. Той вече има всички неща, за които си е мечтаел преди 10 години - и власт, и зависимост от него на хора, които са под него. Според мен той воюва за място в историята. Иска да ни спаси от вируса, бори се златната плоча на най-великия министър-председател на България.''


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 criminal

    115 21 Отговор
    И спечели.....като най малоумния и крадлив премиер......за краденето с Костов са на кантар......

    Коментиран от #14, #19

  • 2 мъкаааа

    54 12 Отговор
    Тези, които гласуваха за Фандъкова, сега им затвориха кварталите. Нали се сещате кои са тези квартали?'', запита той. НЕ,НЕ СЕ СЕЩАМЕ. ТЪПИ СМЕ. " бори се ЗА златната плоча на най-великия министър-председател на България.''
  • 3 Боко Първи Българозатриец

    102 17 Отговор
    Той вече има гарантирано място в Българската история, като Боко Първи Българозатриец,а в световната като Барба Ганьос/клоуна.

    Коментиран от #38

  • 4 Една

    82 14 Отговор
    много страховита и изключително тъжна страница в историята !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Някой ден ще има място и в Белене

    72 14 Отговор
    Пожарникаря

    Коментиран от #62

  • 7 Фактъ

    59 12 Отговор
    С фурмите ще остане в историята !
  • 8 Репресиран от герб

    62 12 Отговор
    Дааааа баце, сам си го направи/да би мирно седело, не би чудо видело/. Мястото в историята ти е гарантирано. Няма смисъл да се напрягаш повече. Не вярвай на твоите подлоги че ще се палят ако ги напуснеш.
  • 9 Критичен

    18 66 Отговор
    да построи хемус и другите магистрали и да му дигаме паметник , ще остане наистина в историята, както цар симеон1, втория златен век на бъгария !!

    Коментиран от #48

  • 10 Ако има място в историята

    49 11 Отговор
    като тоалетна, то ББ е човекът, който събира стотинките на ползващите WC-то. Проблема му е, че тоалетната е българска и вонята се надушва от Брюксел чак, че и от Вашингтон.
  • 11 аз съм Веска

    9 49 Отговор
    АРМАНЕ , ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ СЕ .БОРИСОВ Е В РЕЛИГИЯТА НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ-ИСТОРИЯТА Е В МИНАЛОТО.А ТОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ ТРАЙНО В БЪДЕЩЕТО .Е ЗА ТОВА Е ИСТЕРИЯТА ПО НЕГО .
  • 12 Мястото на нарциса в новата БГ история

    46 9 Отговор
    ще е като на Драгалевския ром.От един дол дренки!
  • 13 INTRUDER

    46 7 Отговор
    АМИ ХАЙДЕ ДЕ!ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ОТИВА В ИСТОРИЯТА...ДА ГО ПИШАТ И В УЧЕБНИЦИТЕ, САМО ДА СТАНЕ ИСТОРИЯ...
  • 14 Пламен

    39 5 Отговор

    До коментар #1 от "criminal":

    Този май надмина Костов.
  • 15 Тодор Живков

    49 10 Отговор
    Според мен Борисов сам не знае за какво се бори. Единственото видимо е краденето на пари. Грубо е, но е видимо. Ако борбата е за място в историята то трябва да има положителни резултати. Има ли такива при Борисов? Стоителство на магисрали? На фона на занамерите останали пътища? И в ремонти? И прекалено скъпи? Никой няма да го запомни с това. Не е като в Германия, където още се ползват пътищата на Хитлер. А сегашните магистрали ще ги правим наново след 5 години. Белене - провал и ако се направи, и ако не се прави. Но ако се прави ще е много по-голям провал. Разни тръбопроводи? Безкрайно скъпи- пример този за Перник. Сигурно след Борисов ще трябва да се преправя, ако въобще е нужен. Мигрантите? Та те не искат въобще да дойдат в България. И сигурно и сега има група хора, които ги прекарват през България. Май друго положително не остана. Иначе може да посочим Апартаментгейт, Суджука, Бирата, Опрасканите Каки, ремонтите по София (и другаде), ТЕЦ Варна, Дупката във Варна, Своге, наводненията, Хитрино, скапаната инфраструктура са наистина постижения. Така че Борисов си е осигурил място в историята, но отрицателно място. Това му е гарантирано. Иначе народът му гласува много пъти доверие и той не го оправда нито един път. Последен пример това извънредно положение, започнало с неговите подигравки над медицинските сестри и пренебрегване на всякакви подготвителни дейности срещу заразата. За нея се знаше още в началото на януари, ако не и по-рано.

    Коментиран от #18

  • 16 Хммм

    31 9 Отговор
    Ако някой си мисли,че Борисов има каквато и да е власт ,различна от тази -да си полива магнолиите,значи изобщо си няма на представа какво в действителност е в България.
  • 17 Иван

    39 11 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 18 Шекспир

    8 36 Отговор

    До коментар #15 от "Тодор Живков":

    Тодореее и приживе си беше гургулица и си остана такъв.В историята влизат всички без значение добри или лоши.Боко е гарантирано там като най дълго управлявалия премиер в демократична България.За магистралите поне замълчи че при тебе нямаше нито една.Точно там не се обаждай.Да те пита в завода за полупроводници започнаха ли да ги правят вече цели;)

    Коментиран от #22, #26, #29

  • 19 куку руку ку

    36 9 Отговор

    До коментар #1 от "criminal":

    Забравяш, че освен крадец е и сатрап за българите. Колко прокуди за 10 години?
  • 20 Абсурдистанска реалност.

    22 7 Отговор
    Ох шекспире,с това ръсене на мозък освен, че има опасност някой да се подхлъзне,
    причиняваш и физическа болка.
    Нали осъзнаваш....всъщност осъзнаваш ли,че това не е т.живков !?
    Демократична България?
    Ко' речииии ??? Хаааа ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха🤣🤣🤣
    абе ти вярно от лодката да паднеш,водата не ще уцелиш.
    Къде видя България, че и демократична бре 😅😅😅
    Диктаторски абсурдистан !
    Това Е !
    И с обидите ти и без тях,харесва ти или не това Е реалноста.
    Пък ти си дръж заровена на тъмно и влажно в пясъка главата щом толкова ти е кеф.
  • 21 оня с коня

    13 26 Отговор
    От всички Български Телевизии които са НАД 50/не съм ги броил точно колко са/,за "Факти " има значение ЕДИНСТВЕНО "Евроком".Тя е "най-истинската",тя е "най-свободната и независима",...Господарите й от Изток ПЛАЩАТ НАЙ-ЩЕДРО да бъде цитирана.Безспорно "Лицето" на Евроком са Л.Кулезич и Диков- 2 сродни души,отдадени Изцяло на борбата за Свобода на Словото.Но да обърнем Внимание на това КАКВО НИ Е ПРИГОТВИЛ за Образование Днес "Пиар- експертът" Бабикян/Пиари мнооого,,но "Пиар-експерт" звучи съвсем различно/:Ами приготвил ни е традиционната "Манджа с грозде"/това си може,това готви/ ,състояща се от Люти клетви към "Некои квартали да не продават Гласовете си",както и една Мини-Ода за Фурмите и тяхното значение за Целокупния бълг.Народ!Гротескното обаче е вкарването в Статията на Израза "Пиарът бе ПОМОЛЕН да коментира и поведението на Борисов..."Ама какви Молби,какви 0,50ст бе,идва Руснака с парите и пита като Евроком,така и Бабикян,така и Кеворкян и т.н. "ИСКАТЕ ЛИ ЕДНИ ПАРИ ЗА ДА НЕ СТЕ ГЛАДНИ"?И след дружният и убедителен отговор "ДА",авторитетно заявява- "Тогава ще правите и пишете ТОВА И ТОВА",след което "Няма не мога,няма Недей" става Реалност:)

    Коментиран от #30, #41

  • 22 Я по- кротко

    20 5 Отговор

    До коментар #18 от "Шекспир":

    с глупостите . Имаш например ЗЗУ- случайно да знаеш какво е и какво се правеше там? Двама космонавти. Магистрали се строяха - Йорданските говори ли ти нещо? И въпрос - кога България е била най- напред в цялата си история по индекса на човешко развитие на ООН? Още примери?
  • 23 Поглед във времето

    3 6 Отговор
    Може да е съмнително, но дори да има място в историята едва ши ще бъде по-голямо от това на Стамболов, Стамболийски и Смирнемски. Колкото никогс с това на инж. Иван Иванов и той като кметове на София. А с други личности си е джюдже.
  • 24 Йорданкино-

    5 0 Отговор
    не Йорданските.
  • 25 Добрият доктор Борисов

    23 8 Отговор
    Паталогичен лъжец. По мое мнение на добър доктор, трабва да се назначи консулт основанието ми е, наличие на множество придружаващи заболявания.

    Коментиран от #34

  • 26 Абсурдистанска реалност.

    16 6 Отговор

    До коментар #18 от "Шекспир":

    Ох шекспире,с това ръсене на мозък освен, че има опасност някой да се подхлъзне, причиняваш и физическа болка. Нали осъзнаваш....всъщност осъзнаваш ли,че това не е т.живков !? Демократична България? Ко' речииии ??? Хаааа ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха🤣🤣🤣 абе ти вярно от лодката да паднеш,водата не ще уцелиш. Къде видя България, че и демократична бре 😅😅😅 Диктаторски абсурдистан ! Това Е ! И с обидите ти и без тях,харесва ти или не това Е реалноста. Пък ти си дръж заровена на тъмно и влажно в пясъка главата щом толкова ти е кеф.
  • 27 агент 07

    4 12 Отговор
    Бабикян,скоро суджуците ще ти направят куркапан да знаеш
  • 28 Никой

    14 5 Отговор
    Ще остане като грешка която "усвоява" евро фондове. За толкова време можеше да сме си супер, а ние като тиквата-тикви. Най-голямата грешка. Като такъв ще остане !
  • 29 Хммм

    15 12 Отговор

    До коментар #18 от "Шекспир":

    Напротив Шекспир,Борисов не само ,че няма да остане в историята ,но ще бъде и забравен ,защото никой не иска да помни палача на децата му.Ти би ли искал да помниш онзи,който е ограбил и убил децата ти? Едва ли! Колкото до Т.Живков....какъв е бил е все тая,но е факт,че до 1944г България не беше дори електрифицирана- на свещи , без пътища и с керпичени къщета. По негово време се изгради България. Ако отричаш този факт,тогава е безсмислено да се говори с човек,който казва на бялото -черно.

    Коментиран от #47, #49

  • 30 Smael

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Пак си сбъркал, мясното на капаците са на коня а не на твоите очи

    Коментиран от #32

  • 31 Бай Чончон

    14 16 Отговор
    Агент Димитър /Кеворкян и Бабикян са срам за арменците.
  • 32 оня с коня

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "Smael":

    И са казали Умните хора:"Като нямаш какво да кажеш,ЗАМЪЛЧИ",ама ти оде да ги знайш тия неща:)Както и да е,всеки си заслужава Хала.

    Коментиран от #33, #42

  • 33 Smael

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Явно и ти не си умен защото не изпълняваш заръките на умните. Не е ли вярно че си с капаци на очите? Обърни поглед към другите телевизи и тогава се прави на умен. Това е тролското разсъждение на ГЕРБ/БКП.
  • 34 Добрият доктор Борисов

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "Добрият доктор Борисов":

    Боко е паталогичен лъжец. По мое мнение на добър доктор, трабва да се назначи консулт основанието ми е, наличие на множество придружаващи заболявания.
  • 35 Да бе да

    2 1 Отговор
    Никога!!!!.
  • 36 АУВИДЕРЗЕН БАЙ ОНЗИ

    11 4 Отговор
    БОКО ДВА ПЪТИ БЕШЕ ЗАБРАВЯН ОТ ИСТОРИЯТА , ЩЕ ИМА И ТРЕТИ ПОСЛЕДЕН ПЪТ !
  • 37 Да ама

    12 5 Отговор
    НЯМА да влезе в историята.Даже един ден ще ни е СРАМ,че ни е управлявал
  • 38 4429

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Боко Първи Българозатриец":

    Е па, що пропускаш Тиквоний банкянский?
  • 39 Да той си има място в Историята.

    7 4 Отговор
    Мавзолей на Срама и Глупоста ще направим или Мавзолей Бай Ганьо.
  • 40 От партия ГРОБ

    8 4 Отговор
    За какво може да вов.юва един прост селяндур с улично възпитания, със себе си!
  • 41 жоро

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    твоето място не тук герберска подлога бягай в DNES.BG .. там ще намериш много герберски събратя опорни точки за твоя идол...може пък някой да опън.... коня
  • 42 ivan

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    кофти твоя боко го сложиха на книга за бай Ганьо балкански с мустаци цяла Гърция му се смее. да се сещаш за друг такъв случай на 7 милиарда
  • 43 Биг Бойко Фен

    5 10 Отговор
    Да живее ББ! Той ни оправи, той ни оправя! Той ще ни оправи! Минало, настояще и бъдеще! Това е той! Който може да се спасява!
  • 44 ВСЕНАРОДНИЯТ ЛЮБИМЕЦ ....

    6 7 Отговор
    СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ,..ОТДАВНА ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ЖАЛОСТ НА ПОЗИТАНО-ФАТМАШКАТА Г ЕЙ-СЕКТА! ПО БОЖИЯТА И НАРОДНА ВОЛЯ,..НАЙ-ДЪЛГО УПРАВЛЯВАЩИЯТ ПРЕМИЕР И ЛИДЕР НА..БЪЛГАРИЯ!
    ...НЕЩО ПОВЕЧЕ, ..С ОЧЕРТАВАЩИ СЕ ..ПОНЕ ОЩЕ..2 МАНДАТА!!!
    БОЙКО Е НАИСТИНА ВЕЛИК!!!
    РЕСПЕКТ!!!
  • 45 Пепо

    7 6 Отговор
    Арменчето,кухата ти кратуна пак е родила сума простотии
  • 46 ЯСНОВИДЕЦ

    6 5 Отговор
    БАБЯКАНЕ, ТУРЦИТЕ СА НА ГРАНИЦАТА, ИДВАТ ДА ТИ ПОМОГНА, ИСКАШ ЛИ?
  • 47 1944

    5 9 Отговор

    До коментар #29 от "Хммм":

    Явно сте заслепен от " развития социализъм ", но този път 45 г. към НИЩОТО , който ни принудиха да вървим другарите - комунисти ни докара до последно място в онази Европа, където на първите места са държави , в които НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ!!! Докато БКП и КПСС строяха България, НОРМАЛНИТЕ държави отидоха толкова напред, че имаме още 100 години да ги гоним!!!

    Коментиран от #52, #61

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ТУРЦИТЕ ДО " ХИТЪР ПЕТЪР " :- " КЛАН -КЛАН -НЕДОКЛАН --- ХИТЪР-ХИТЪР-БАБИКЯН " !!!!!!!!
  • 52 Хммм

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "1944":

    За разлика от вас-от бившата номенклатура,аз не съм заслепена ,а констатирам само фактите. И най-после спрете с този комунизъм.В България никога не е имало комунизъм! Факт ли е,че към 1944г България не е била електрифицирана? Факт е! Факт ли е ,че през времето на соца България стана 4-та икономика в Европа? Факт е! Факт ли е,че през соца България беше космическа сила в света,и то от първите места в света? Факт е!
    И всичко това малка България е постигнала без кражби,без да колонизира чужди държави. За разлика от Западните държави,които живееха и продължават да живеят само от кражби ,колонизирали цял един континент. Ти тези ли ми хвалиш ,че са напред? Все едно ми хвалиш нашите т.н. мутри от зората на прехода.Бяха богати и много напред пред останалите българи- работещи и живеещи по честен начин. И ти тези ми даваш за пример? Бегай се скрии някъде и не ръси простотии.За последните 30 години всичко окрадохте...което беше построено от нашите родители.

    Коментиран от #59

  • 53 Justice

    7 3 Отговор
    Бойко Борисов е по-вреден от коронавируса.
  • 54 Япа Я

    3 7 Отговор
    А ти, Бабикян за какво се бориш-за най-голам гъзолизец на опозицията или за Коледна награда...
  • 55 Хм...

    6 2 Отговор
    Абе той бойко че ще спечели плоча, ще спечели.
    Ама няма да е златна а мраморна...
  • 56 СЛУЧАЕН

    2 5 Отговор
    Абе тоя грухтялник по какво е експерт?
  • 57 чичо

    1 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов воюва за място в историята/-че кое му е лошото.Аз предпочитам дейния човек пред заспалия Гьоте.
  • 58 Automaniak

    3 0 Отговор
    АЙДЕ ВСИЧКОТО ЦИГАНИ ДАЙТЕ СИ ГЛАСУ ЗА ФАНДЪЧКАТА И БОКО ЧЕ ДА ВИ ГО НАВИРАТ ОТЗАД КОГАТО ПОЖЕЛАЯТ ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ ПЕЕВСКИ ПАК ЩЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ СПОНСОР 1 КЕБАПЧЕ ЗА СИГАНИНА 100 ЗА ПРАСЧО 1000 ЗА ТИКВАТА....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Добрият доктор Борисов

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "1944":

    Какви ги говориш? трябваа да обвиниш някой от наследниците на аспарух. Външния дълг 1989г. приравнени към евро е 10 милиарда и 2 миларда външни вземания. 2019г. 24 милиарда +10 милиарда престоящо теглене =34 милиарда без да имаме външни вземания. Провери в НСИ преди да пишеш.
  • 62 Попето

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Някой ден ще има място и в Белене":

    Ами той си е заслужил място в историята като най-успешния министър-председател !!! Харесва ли се или не
  • 63 Историк

    1 2 Отговор
    Най-характерното за Арман Бабикян е СРЕБРОЛЮБИЕ. Преди изборите обикаляше по партиите и предлагаше пиар помощи, като имаше тарифи за всички. На ГЕРБ предложи, хонорарът беше определен 1 мил. лв. Бойко Борисов отказа и Бабикян започна да плюе. На БСП не предложи, защото знаеше, че касата на партията е празна след злополучната телевизия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове