Last news in Fakti

27 Април, 2020 11:11 33 714 117

Опитват да "запушат устата" на лекар, разкритикувал ген. Мутафчийски

  • георги тодоров-
  • д-р георги тодоров

Председателят на управителния съвет на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров е сезирал Централната комисия на лекарския съюз по професионална етика заради публикации на д-р Георги Тодоров в социалната мрежа Facebook

Опитват да "запушат устата" на лекар, разкритикувал ген. Мутафчийски - 1

Председателят на управителния съвет на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров е сезирал Централната комисия на лекарския съюз по професионална етика заради публикации в социалната мрежа Facebook, съдържащи критика срещу проф. ген.-майор Венцислав Мутафчийски и работата на националния оперативен щаб за борба с коронавируса, пише "Капитал".

Мненията са на д-р Георги Тодоров, собственик на лаборатория в Русе, който е и член на контролната комисия на лекарския съюз - орган, който "на хартия" трябва да одобрява решенията на управителния съвет на БЛС.

Председателят на лекарския съюз е проследил статуси се е "ровил" в личния профил във Facebook На д-р Тодоров, връщайки се до публикации от месец март, за да докладва за критики като "Никой не чува и не слуша д-р Мангъров! Но чуваме тъпотиите на Мутафчийски! И то в МС!"

Д-р Тодоров пък смята, че това е опит за цензура, тъй като профилът му във Facebook е личен и решението за даване на етична комисия не е направено по съответния ред и смята да съди председателя на БЛС за обида и клевета.

"Вчера получих странно писмо, в което председателят на УС на БЛС д-р Иван Маджаров се оплаква на Етичната комисия от мен и ми държи сметка защо съм пишел на стената си във Фейсбук мнението за генерал Мутафчийски и съм го квалифицирал", пише в социалната мрежа д-р Георги Тодоров.

Ето какво още споделя той във Facebook:

"Ами защото стената си е моята, защото това ми е мнението за този човек, защото е ясно че разбирам повече от него от лабораторни тестове, защото разбирам от него повече от инфекциозни болести! Но не и от коремна хирургия.

А УС на БЛС и неговият председател да не би да са се превърнали в прокси на генерала? Ако той е нещо недоволен, генералът, да ме даде той, що ползва ръчичките на председателят на УС на БЛС - отговора е: Защото е страхлив! А със страхливи генерали се губят войни.

А защо не ме даде на съд? Ами защото много добре са му обяснили, че като публична личност търпи много повече от останалите, според решение на ВКС и нищо не може да излезе. Истината е, че съм подготвен и решителен и съм неудобен, а с някои членове на УС на БЛС ще си поприказваме. Само дето не мога да намеря решението на УС на БЛС да ме даде на КПЕ, освен ако не е негово решение, самостоятелно. Което вече е подло, което не се и съмнявам".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 230 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Фаучи

    404 13 Отговор
    Да избягва светофарите.
  • 2 Последния софиянец

    328 12 Отговор
    Абе, да не е паднал Бойко от власт, че ми свалиха блокажа на коментарите?

    Коментиран от #76, #85, #86

  • 3 Мангъров президент 2021

    417 22 Отговор
    Мутафчийски: Ставам президент през 2021-ва
    Мангъров: Не, не ставаш!

    Коментиран от #46

  • 4 Алфа Ромео

    529 24 Отговор
    Докато има такива хора и лекари все още има надежда за България!
  • 5 що що що

    526 19 Отговор
    Всички управляващи ги е страх от кадърните и начетените хора!!!!Защото не могат да ги манипулират!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пешо

    484 19 Отговор
    Един достоен лекар, който ходи изправен, за разлика от много свои колеги!!!!!
  • 8 хахаха

    331 17 Отговор
    Някой да издигне Мангъров за президент, за да вземе гласовете на Мутафчийски. Иначе ще си имаме нов Мистър Бийн.

    Коментиран от #28

  • 9 Чочо

    305 14 Отговор
    Калинка с пагони, професионалистите не желаят да лъжат хората.
  • 10 666

    219 9 Отговор
    се едно си критикувал г-н Борисов,а там критики не обичаме , и не вървят!!Мишки , как не ги заболя кръста?
  • 11 докторе

    219 9 Отговор
    внимавай,като чакаш на червен светоφар.гледай си в огледалата за обратно виждане....
  • 12 ЖОРО

    154 8 Отговор
    МАДЖАРОВ ДА ПОМОЛИМ ГЕШЕВ ТЕБ ДА РАЗСЛЕДВА ЗА ТВОИТЕ ДАЛАВЕРИ..АЙДЕ СЪСЕЛ СКРИЪ СЕ...НЕ БЛИЖИ ....
  • 13 коремен хирург

    240 22 Отговор
    Мангъров казва истината, явно всички трябва да го прекараме това вирусче, а част от възрастните и тежко болните ще си умрат така или иначе и без него. Може всички да сме болни вече, това че на ден ни обявяват по 30 нови случая и 2ма починали не значи нищо.

    Коментиран от #31, #70

  • 14 Биби

    256 15 Отговор
    Не мога да разбера едно. Защо се обръщат с ,,г-н Генерал,, към Мутафчийски.. Той е лекар, военното звание е в случай на война или военно положение,каквото в момента не е обявено.Тоест няма логика да се разкарва в униформа и да се обръщат към него като действащ генерал от БА .Не му се отрича званието,но преди всичко е лекар.Авера му ,минпреда,реши че като ги разкарва с униформи ,народа ще им има ,,респекта,, ама респект и уважение не зависят от шарени униформи.

    Коментиран от #20, #38, #77, #95, #97, #113, #115

  • 15 НххххххМ

    230 13 Отговор
    Хвала за д-р Тодоров!
    Срам и позор за Маджаров! / даже няма да му пиша отпред "д-р"...пфууу/
  • 16 тариката

    23 229 Отговор
    д-р тодоров, знаейки че изкаже ли се срещу щаба и мерките, ще събере хиляда лайка, и просто иска да стане за малко известен, сигурно има частна лабораторийка човека !!!!

    Коментиран от #27, #50, #80, #81

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кокорчо🙄

    133 8 Отговор
    Писах го, май ще е следващия се" самоубил се" да не оставаме нещата така, госпожи и господа, другари и другарки, ние вече сме под еврейско робство, всеки ден ни тестват търпението, нещо като тренировка и дресировка
  • 20 гост

    6 66 Отговор

    До коментар #14 от "Биби":

    Като не можеш да разбереш,вземи и прочети закона !
  • 21 Тяната

    211 15 Отговор
    Браво, докторе! Гледах ви в разследването на Валя Ахчиева! Такива като вас са ни надеждата! Така както постъпиха с шефката на фармацевтичния съюз, така искат да постъпят и с вас, но няма да стан е! Не им се давайте на малоумниците! Вие с д-р Мангъров сте ми надеждата!

    Коментиран от #30, #99

  • 22 Кой68

    79 1 Отговор
    Странното и създаващо напрежение сред хората е как лекарското съсловие си противоречи,лекари от различни области на медицината дават съвети за covid19 на свои колеги и т.н.........А за конспирацийте виждам има много.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гфггх

    156 14 Отговор
    Няма ли да защитим достойните хора, питам! Всеки, който каже нещо неугодно за властта бива мачкан. Докога ще го позволяваме. Да се вземем в ръце, извънземни няма да дойдат да ни спасят.
  • 25 фактология

    123 6 Отговор
    За мен изобщо не е изненада.Изненада е,че не са му изтрили поста във фейсбук както направиха с негов гръцки колега,който също оспори тази истерия изнасяйки факти,че при обикновеният грип януари-февруари т.г. е имало стотици смъртни случаи в Гърция за които не се писа,включително и манипулирането на хората с цел предизвикване на страх за поставяне на бъдещата ваксина.
  • 26 ДА ЗАЩИТИМ Д-р ТОДОРОВ, ДОКАТО

    135 8 Отговор
    Не е станало КЪСНО. ДА ЖАЩИТИМ ВСИЧКИ КОРЕКТНИ ЖУРНАЛИСТИ, АДВОКАТИ, ДОКТОРИ И ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА. СПЕЦИАЛИСТИТЕ КАЗВАШИ ИСТИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА В ГОЛЯМА ОПАСТНОСТ И НИЕ НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТАВАМЕ, ДОКАТО СА ЖИВИ И СРЕД НАС. ЗАЩИТИ ИСТИНСКИТЕ ЧЕСТНИ СПЕЦИАЛИСТИ, ЖУРНАЛИСТИ, АДВОКАТИ, И ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИНО.
  • 27 Ночето

    50 2 Отговор

    До коментар #16 от "тариката":

    Какъв тарикат си ти бе въшльо
  • 28 Специалист

    25 135 Отговор

    До коментар #8 от "хахаха":

    Мангъров какъв е? Инфокционист педиатър, не го бъркайте с вирусолог. Инфекциониста е еднакво близо до вирусите с коремния хирург. И само за информация - щабът не са тези четиримата, които гледаш по брифингите. Имат комисии с включени лекари Пт всички специалности - от вирусолог, през гинеколог та чак до зъболекар. Причината е, че този вирус удря във всички системи от органи - сърдечно-съдова, бъбреци, очи и т.н

    Коментиран от #32, #44, #56, #60

  • 29 NO NAME

    122 11 Отговор
    Докато СЗО се допитва до мнението на вирусолози, за да взема решения, то ние в България се допитваме до коремен хирург за справяне с вирус. По тази логика джипката може да прави и гинекологични прегледи (само в България, разбира се).
    Адмирации към др. Г. Тодоров!

    Коментиран от #52

  • 30 Промити мозъци

    4 23 Отговор

    До коментар #21 от "Тяната":

    Виж коментар 28
  • 31 Защо така реши

    24 110 Отговор

    До коментар #13 от "коремен хирург":

    Каква истина казва мангъров? Та той е чисто и просто педиатър, не е вирусолог. Защо в Италия, Испания, САЩ отварят военно полеви болници? Защото е обикновен грип ли?

    Коментиран от #39

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 baho

    86 6 Отговор
    Тук е така.На 111 място по свободда на словото.Критикуваш-шат по главата.Някой ги опраскват набързо,че и в затвора ги вкарват.
  • 34 адолфо

    72 7 Отговор
    явно никой не разбра че,тва е манипулация икомомическа ...та така де богатите хора определят какво и кога ще се случи...СЗО...да не забравяме от кой се спонсорира..и тва и е не държавна организация...така че,вервайте на генерала а интересите са доста по-мащабни

    Коментиран от #102

  • 35 Нова

    11 56 Отговор
    Нов министър на здравеопазването в момента не се търси! Като му дойде времето ще те потърсим! Не се напиняй!
  • 36 big

    108 9 Отговор
    Това мнение за Мутафчийски се споделя от изключително много лекари, особено тези, които не зависят от ББ и разни политически игри! Още повече са хората, които виждат неадекватните мерки, постоянните врътки, взаимноизключващи се твърдения и т.н., съответно и за тях, той е такъв. На всички е ясно, че този щаб е параван, зад който ББ и хунтата около него въртят финансови игри.
  • 37 Чичо

    63 3 Отговор

    До коментар #23 от "Апаратчици":

    Ами прилича ми на генерал Клинкерхофен от "Ало ало".
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пълна тъпотия

    97 10 Отговор

    До коментар #31 от "Защо така реши":

    А да те питам какво е коронавирус ??? Май не знеш и за това ще ти кажа. Това е инфекция! А независимо, че д-р Мангъров е педиатър той е и Доцент към Катедрата по инфекциозни болести. Сега разбра ли ? А дано, ама надали!

    Коментиран от #100

  • 40 Аз аз

    85 8 Отговор
    Браво на този лекар! Свалям му шапка!
  • 41 Манджоро

    74 1 Отговор
    Е другаря Маджаров, патриота го чака светло бъдеще и поради това сега заработва!

    Аз се питам как може колегите да изберат Маджаров за шеф на БЛС ?? Не го ли познават що за човек ?

    Коментиран от #51

  • 42 браво

    83 6 Отговор
    Има и такива хора , рядко но ги има , това ми дава надежда срещу глупците , дето ми завладяха държавата.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 точно така

    50 16 Отговор

    До коментар #3 от "Мангъров президент 2021":

    Подкрепям! Мангъров президент!
  • 47 Процесор Кучков

    6 3 Отговор
    Доктъ Гечо Министър Председател
  • 48 Наблюдател

    77 6 Отговор
    Между другото въпросния ЩАБ е със статут на КОНСУЛТАТИВЕН орган измислен от "бат" ви Бойко! Нищо повече! Типичния му похват ако нещо се издънят нещата да има на кого да прехвърли отговорността!
  • 49 Боко Рапона

    27 3 Отговор
    Ще го срещна с един специалист по промяна на мнения - Митко Каратиста.
  • 50 Разсъждение на тролче

    49 1 Отговор

    До коментар #16 от "тариката":

    То си пише че има и прави тестове за covid19 за 24 лв. А не както ВМА при твоя човек 60лв. От касата.

    Коментиран от #116

  • 51 Tozi

    31 3 Отговор

    До коментар #41 от "Манджоро":

    Човека с каскета не го ли познаваха, сега е бил ръката на бог.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 БЛС

    34 1 Отговор
    и неговото ръководство въобще не вдъхва доверие. Щом има слугинаж значи има далавера.Да се самосезираме фсички.
  • 54 8397

    12 74 Отговор
    Д-ра Тодоров си е точно за етична комисия, даже му е малко! Фрапиращата самонадеаност и простотия са недопустими за лекар, па било то и във Фейса! Абсолютно неблагонадежден в професионален план, щом не може да оцени обективно сериозността на ситуацията!
    Смайващи персонажи има тука в Бг-то!
    С две възможни обяснения :
    Значителни личностни отклонения или публичен гьонсуратлък добре заплатен от някого!

    Коментиран от #55, #78

  • 55 7938

    55 3 Отговор

    До коментар #54 от "8397":

    Д-р Тодоров - член на Контролната комисия на Бълг, лекарски съюз.
    Контролната комисия проверява "харчовете" на съюза. Да не би там да е заровено кучето и сега момента е удобен да се отърват от него...

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 добруджа

    48 3 Отговор
    Тоя на лекарския съюз може би мисли, че живее в Турциа, Русия, Сев.Корея или Куба! Ами да отива там! Направете го поне лейтенант!Така е: У нас такива подлизурковци и мръсници просперрират. Огледайте се!!!
  • 58 Uno

    3 32 Отговор

    До коментар #55 от "7938":

    Той е САМО ЕДИН член, има и други. Несъстоятелна е тази версия, издиша си човека яко! Не трябва да е никакъв, ни ЧЛЕН, ни доктор!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Smael

    30 1 Отговор

    До коментар #28 от "Специалист":

    Как удря всички органи с пръчка ли, инфекция и какво прави коремния хирург? Пишеш че може да замести инфекционист Да не удължавам. Факт е че вирусите създават инфекция. А статията е за доктор лаборант по. микробиология. До модератора, какво писано е извън рамките на правилникак? Та триеш.
  • 61 Джоркаеф

    8 5 Отговор
    Всички са един дол къпини!
  • 62 Джоркаеф

    17 0 Отговор
    Опааааа и аз съм отблокиран!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Smael

    3 3 Отговор
    Триеш
  • 65 Баце Симитлийски

    42 0 Отговор
    Ще правя рокади. Този Маджаров ми харесва, да взема да го направя министър, да замени Ананиев, Ананиев пък да го туря на мястото на Ръбъла, Ръбъла пък да смени Ангелкова, тя във Щаба, а за Ментарджийски ще открия ново министерство, нещо като Министерство на Истината

    Коментиран от #98

  • 66 Контрол

    5 0 Отговор
    Не трий, ако днес е за " - " напиши го в правилника.
  • 67 Smael

    28 1 Отговор
    Трябва да гледате интервюто, интересни неща за тестовете цени, липсата по аптеки, кой ги изкупил.
  • 68 Българин

    56 10 Отговор
    Браво за професионализма на д-р Мангъров и д-р Тодоров.Истински професионалисти и достойни българи.

    Коментиран от #69, #103

  • 69 noa

    1 13 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    Тц... тц... тц... тц...!
  • 70 Даниела

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "коремен хирург":

    Докато има може би недейте бърза с преценките
  • 71 PESHO

    8 32 Отговор
    https://fakti.bg/world/469145-koronavirus-vtora-valna-nai-novite-zakluchenia-na-vodeshti-germanski-virusolozi?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
    Сигурно и немските професори са повлияни от Мутафчийски . Накарал ги е да повтарят и те същото, което казва, че нищо не е толкова добре вече, колкото ни се иска . Та нека оставим хората, които имат волята да стоят и да им задават тъпи въпроси ден, след ден да си вършат работата. Случайно някой, някъде да посочи, че в дадена страна всичко е било взето на 100% като правилни решения, че аз лично виждам объркване навсякъде , защото и Мутафчийски си го каза твърде ново и различно е всичко. Радостното е, че в тази ситуация се вижда, че има капацитети в България като задължително включвам е Мангъров и Костов, ако не бъркам името, които, ако им се създаде подходяща обстановка ще могат да обучат млади хора, а това е важно за нацията. Иначе недоволни като този с частната лаборатория ще има винаги, защото е виждал как птичето му каца на рамото, но .....

    Коментиран от #93

  • 72 Демократ

    42 2 Отговор
    Браво д-р Тодоров значи все пак има надежда. Мангъров ясно показа експертната позиция каква трябва да бъде. Все пак е най добрия инфекционист в БГ. Трябваше по-вече негови колеги да го подкрепят знам, че голяма част от лекарите мислят като него
  • 73 ПЕНКО

    3 18 Отговор
    АЗ СЪМ -- ПО СЪМ ... АЗ СЪМ НАЙ ...ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МЕ ЗНАЕ !?!?
  • 74 мухаха

    9 39 Отговор
    ХАЙДЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МЪНГЪРОВ ЗАРАЗЕТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО -СЪЗДАЙТЕ СТАДНИЯ ИМУНИТЕТ И ДА СЕ СВЪРШВА.....
  • 75 цачо

    33 1 Отговор
    Този Маджаров е с голям език,изглежда е добър близач?!
    111-то място по свобода на медиите май е пресилено,трябва да сме мноогоо по-назад. И д-р Тодоров трябва да внимава за надрусани пишлемета със скъпи джипове.
  • 76 карамфила

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    боико ще падне когато Сретан излезе на свобода,може да му прати СМС 5,45
  • 77 незнайко

    22 6 Отговор

    До коментар #14 от "Биби":

    Защото като доктор е пълна нула а като генерале мумия!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Гост

    38 0 Отговор
    БЛС не гледат какъв е процентът на заразените лекари и с каква скорост нараства. Но когато се появи един човек със собствено мнение, веднага му скачат на врата. Пречи им на дребния (или едър) бизнес.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Атанасовс

    14 0 Отговор
    Коронавирус,лотарията на Божков.Еднакво е .не ми триите поста подлезурковци.
  • 83 Чичо

    28 1 Отговор
    Защо никой не дава информация за Банско. Защо никой журналист не пита какво става там. Нали има масово тестване
  • 84 Атанасова

    12 0 Отговор
    Ами грипа си е тръгнал от Банско,за това няма информация.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 toto

    25 2 Отговор
    Какво очаквате в държава , в която един простак и бай ганьо ни е ВОЖД ? Псевдодемокрацията му мачка наред и цензурата се вихри. И после се чудим защо сме на 111 място ?!
  • 88 найт

    14 18 Отговор
    Кaквo ,ще критикувате щаба бe мърльовци щаба ли дoкaрa дo тoва дeриджe бoлницитe мръcoтия до шия унивeрcитeтcки болници приличат нa ceлcки oбoри вътрe бoлничнитe инфекции щаба ли пуcкaшe гoдини нaрeд в бoлницитe знайте ли кoлкo ,чoвeкa cи загинаха oт тaкивa ,зaщoтo cтe eдни мърльовци и миcлитe caмo кaк дa уcучитe пaритe oт кacaтa и oт пaциeнтитe кaк cи лягaтe вeчeр и cпитe нe cъм вeждaл тaкивa крaдци кaтo ,вac мнoгo мaлкo ocтaнaхa дocтoйни дoктoри oт вaшaтa гилдия пaвeчeтo cтe eдни измикяри имaтe caмo eднo нaдутo имe нo зaд нeгo ,нямa никoй . Глeдaтe пациента кaтo пaчкa c пaри и ce чудитe кaк дa имъкнитe и последният му лев вcичкo кoeтo мoжe дa oткрaднитe oт тeзи бeдни и иcтрaдaли хoрa мeрзaвци тaкивa . И CEГA ТРЯБВA ДA ВИ ПЯCКAМE И ДA CЪБИРAМE ECEМECИ ЗA ДA ВИ ПЛAТИМ ,ЧE ВИ ПРИНУДИХA ДA РAБOТИТE НAЛИ ЗA ТOВA CТE УЧИЛИ C НAШИТE ПAРИ ЗAВЪШХТE И CEГA EДВA ЛИ НE НИE CМE ВИ ЗAДЪЛЖEНИ ПИЯВИЦИ ТAКВA ДAНOCE ЗAТЪКНИТE CЪC ВCИЧКИ ПAРИ КOИТO OТКРAДНAХEТE OТ ТEЗИ БEДНИ И ИСТРАДАЛИ ХOРA КOИТO УЖ ЛEКУВAТE .
  • 89 Sssr

    21 2 Отговор
    Браво бе пич,още има хора с гащи.Генералитета ги остави на нас войниците.
  • 90 Punisher

    3 0 Отговор
    До коментар 36 Кой каквото ще да ти разправя,знай ,
  • 91 Punisher

    5 2 Отговор
    До коментар 36 Кой каквото ще да ти разправя,знай,че става въпрос за пари!
  • 92 В десятката

    15 2 Отговор
    "Но чуваме тъпотиите на Мутафчийски! И то в МС!"
  • 93 PISHKO

    13 2 Отговор

    До коментар #71 от "PESHO":

    Не си изглежда много запознат. Точно в Германия и Швейцария е най- голямата критика над официалните мерки. Много вирусолози, епидемиолози и имунолози се изказват срещу официалната позиция. Но то си льохман и няма как да си ги прочел тези неща, няма да ти обяснявам техните доводи, намери си си, аз ги чета на немски, а не от Бг сайтове

    Коментиран от #114

  • 94 Иван Маджаров

    5 0 Отговор
    Да се направи на суджук Маджаров!!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 дявола

    6 3 Отговор
    Не е трудно само трябва да навият някой дрогиран да го дебне за спре на червено
  • 97 Тъпако

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "Биби":

    Генералите си носят званието и дори да не са на служба. Така е по закон. Могат да ходят с униформи, дори да са напуснали армията. Защото са генерали.
    Образовай се малко, не е излишно да си по-запознат с някои неща. Ей така, за обща култура.
  • 98 Бедни и гладни

    22 3 Отговор

    До коментар #65 от "Баце Симитлийски":

    Ами, кой и кога ще смени безогледно наглият мин.на финансите ? Той най - нагло и безочливо заяви , неотдавна ,че не знаел , как се раздават безвъзмедни помощи!!! "От хеликоптер ли да ги хвърляме "? Ами попитай твоите колеги в ЕС!! Или попитай твоят хазяин как живееш под наем без да плащаш наем "безвъзмездно".

    Коментиран от #105

  • 99 Ушанка

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тяната":

    Ти пък каква надежда имаш да те оправи някой ли
  • 100 Ушанка

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "Пълна тъпотия":

    Да отиде и да се зарази .Ще му верваме
  • 101 тото котуньо

    0 0 Отговор
    и аз и аз
  • 102 Скептик

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "адолфо":

    Манипулация и конспирация. Само дето не си представям как се организира такава мащабна конспирация. Хиляди лекари, журналисти, политици по цял свят и нито един от тях не проговори: "вербуваха ме". Запитвали ли сте се, защото това са живи хора, не някакви зомбита, нали?
  • 103 Скептик

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    Тези двамата конспираторите са пропуснали да ги вербуват.
  • 104 Карантино

    6 5 Отговор
    А ген.Мутафчииски разбира ли от вируси?Има ли роднини,които да му кажат,че е на грешната страна или и той е самотник,като банкянския толуп
  • 105 Баце Симитлийски

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Бедни и гладни":

    А не, бузестото момченце от свищовската академия ми е най доброто попадение (а и между нас казано, не ми дават да го пипна), така че не ме ядосвайте, че ще ви пратя да обикаляте площадите с плакат I love Vladi
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Джеймс Т. Кърк

    9 4 Отговор
    Цялата управляваща клика се е хвърлила да пази това "национално богатство" генерал-майор професор доктор Мутафчийски. Да не лъсне колко е некадърен като водач на кризисния щаб.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 даскал Генчо

    4 4 Отговор
    Сега ще седнем да плачем, че частника не можел да работи. Да си е набавил тестове. Веднъж писах - защо на всякъде тестове има само този доктор нямал? Явно мениджмънта му куца. И стига сте ревали и смятали , че някой друг му е виновен.
    Относно дали има или няма пандемия, колкото лекари толкова мнения. Това е като болшинството от пишещите в този форум. Всеки един от тях е специалист например по коли или футбол. Колкото човека толкова мнения. За това всеки да си гледа работата.
  • 110 Пламен

    3 1 Отговор
    Винету си иска парите - 10млрд. евро безотчетен заем!
  • 111 1234

    2 0 Отговор
    Да не забравяме зашо сме на 111 място по свобода на словото, от 40 държави в Европа и 200 в света!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 PESHO

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "PISHKO":

    Брей, бе много ни бива да поставяме квалификации това българите. Това какъв съм и какъв не съм май много няма как да го разбереш от един коментар, но пък е видно на какво ниво ти е мисленето . Ама здрав да си, то другото няма наваксване и с 5 езика в главата . Поздрави
  • 115 Наблюдател

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Биби":

    Ами, защо на " генерал" . Ако се обърнат с "докторе", ще стане ясно, че не му е мястото там! И че Боко трябва да събере " трупата" и да се омитат, да остави хората да се погрижат за себе си, за оцеляването си!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове