Last news in Fakti

27 Май, 2020 09:51 1 897 28

Манолова: В момента не правя партия

  • мая манолова-
  • оставка

Тръгвам из страната, за да чуя хората, заяви бившият омбудсман

Манолова: В момента не правя партия - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

В момента не правя партия и не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната, за да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите мерки на това правителство не стигат до обикновения човек. Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще поискаме ревизия. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ бившият омбудсман Мая Манолова, след като на седящ протест пред МС преди няколко дни поиска оставка кабинета, ревизия на властта и направи заявка за връщане в политиката.

Тя анонсира план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца и заяви, че времето на това управление вече е изтекло.

„Решението как ще участваме ще го вземем заедно с гражданите, след като обиколим цялата страна в края на месец юли“, каза Манолова.

„Хората, които се събраха на протеста, поискаха ревизия, попитаха къде са парите. Тези хора са алтернативата и новата политическа сила, която се появява. Аз поех ангажимент, че тя ще стане първа политическа сила. Ние заявихме, че ще участваме на изборите“, заяви бившият омбудсман.

„В момента не правим партия. От утре тръгваме из България, така че броят на недоволните ще расте. Моята амбиция е народното недоволство да се излее в урните и срещу това управление да излязат хора, които се смятат за демократи“, допълни тя.

По повод думите на Бойко Борисов, че тя му се е молила да стане омбудсман, Манолова заяви, че това е "паник атака и посттравматично разстройство".

"Психолозите обясниха много подробно какви са последствията от коронавируса – ето ги последствията", каза тя, визирайки премиера.

„Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите. Той загуби вота на гражданите, въпреки че впрегна целия подземен свят. Той загуби вота на хората, но спечели броенето в зала „Арена Армеец“, заяви Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEFF

    7 9 Отговор
    Да, но Цветан Цветанов готви партия.

    Коментиран от #13

  • 2 Елена Йончева

    23 8 Отговор
    Мая, от кога те чакам в политическото небитие! Идвай! И Радев ще се присъедини скоро!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 лют пипер

    13 7 Отговор
    " Тръгвам из страната, за да чуя хората, заяви бившата омбудсманка." Айде,Майче,чакаме те!

    Коментиран от #26

  • 7 007

    5 8 Отговор
    Крещашта необходимост има от истинска съвременна ляво-центриска партия и не се вижда как ще се случи в тази купчина от леви партийни остатъци. Вероятно един ден ще стане най-вероятно на профсъюз а база, но с добра финансова подкрепа.
  • 8 майстор

    8 4 Отговор
    не се занимавам с партийно строителство. ОНИЯ,ДЕТО ЛЕЯТ БЕТОН ПО ПЛАЖОВЕТЕ, СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СГРАДНО СТРОИТЕЛСТВО.
  • 9 Ще прави

    16 8 Отговор
    Това което й каже спонсора от Дубай.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Панов

    17 5 Отговор
    Да прави.Колкото повече гласове вземе от БСП,толкова по добре.

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Страничен наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "JEFF":

    Чудесно.Живеем в свободна страна.Може и ти да си основеш такава.
  • 14 оня с коня

    13 3 Отговор
    Хитра е Маяяя!Първо "Долу" и ПОСЛЕ Ревизия...щото ако е първо Ревизия и Тя не покаже Нарушения,няма как да дойде "Долу-то"
  • 15 Олег

    17 3 Отговор
    Имам само един въпрос: Кой плаща за обиколките? Чий са парите? Моля, ако някой знае, да ме открехне. Благодаря!

    Коментиран от #20, #27

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Страничен наблюдател

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Панов":

    Колебаещите се ,са нейната цел,а после патерица на социалистите и осребряване на услугите от касата на Позитано и назначените червени олигарси.Верно че в последните години милинерите симпатизанти на БСП, и един по един стават клиенти на следствието и прокуратурата.

    Коментиран от #22

  • 18 Начо

    11 2 Отговор
    Много станаха,барекови,славиучиндолски,маякосинбродски.много пара крадната,много за изпиране
  • 19 Олимпийска надежда

    10 2 Отговор
    "България без цензура" 2, Нешка Робева ще бъде ли в турнето!?

    Коментиран от #21, #23

  • 20 е и

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "Олег":

    все ни е тая вече чии са парите!!! Въпроса е да има някаква опозиция, че вървим към връщане на еднопартийна система като в соца : БКП, , земеделци и ОФ ли беше.
    Сега са ГЕРБ, БСП, ДПС и разни пишман патриоти за цвят.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 чудесно

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Страничен наблюдател":

    ами така трябва, за да има прочистване. Те пък ще направят клиенти на прокуратурата олигарсите на ГЕРБ и ДПС.
  • 23 Хаха

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Олимпийска надежда":

    Едно към едно! Абслолютна смешка 🤣🤣🤣
  • 24 Пръч

    6 1 Отговор
    Гледах я тази сутрин и така се беше задъхала да плюе по Бойко, че не се усети как се изцепи, че не била агент на ДДС :) :) :)

    Коментиран от #28

  • 25 Гражданин

    5 0 Отговор
    Не правила партия, ами правила седенки. Със столчета. Но ще участва на изборите. Как? Гражданите ще и кажат как. Тя само е направила един прекрасен списък с 19 невероятни идеи за спасение на родината и за наша огромна радост ще го сподели с нас, опознавайки родината. Веднъж вече ни оправиха за 800 дни, сега ще ни оправят за 570. Ето това се казва научно-технически прогрес!
  • 26 Червен пипер

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "лют пипер":

    Бсп остана без пари мая пандемията не ли и повлия толкова време не работи сега и пандемия а има пари /сигурно държавни / да обикаля страната а народа без пари и гладен е тази ли ще ни оправи
  • 27 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Олег":

    Парите идват от братя галеви / ако вземи власта и те си идват/но първо да си вземе дипломата пък може да каже ако някои иска да прави партия от къде да вземи пари нали и тя е една от нас от народа и мисли ние да сме добре
  • 28 Те в селото не я искат тя за Рим пи

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Пръч":

    Мая мая кои те познава освен в софия какво се направила за провинцията от всяко дърво свирка не става иска се акъл да имаш а не само пари да харчеш/ с тези пари помогли на хора в нужда а не да се шляеш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове