Last news in Fakti

28 Май, 2020 18:13 8 219 93

КРИБ за Румен Радев: Не приемаме съвети от хора, които не знаят колко струва хляба

  • криб-
  • данъчна политика-
  • плосък данък-
  • румен радев

Пълни лъжи са твърденията, че само ние в ЕС сме с плосък данък, каза Евгений Иванов

КРИБ за Румен Радев: Не приемаме съвети от хора, които не знаят колко струва хляба - 1

Всяка година обявяваме нашите приоритети в декларация. Един от най-основните ни приоритети винаги е бил запазване на данъчната система и плоския данък. Тази година решихме да не включваме този приоритет в нашата декларация, защото мислихме, че данъчната система вече е даденост и виждате какво се случва.

Това заяви в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия изпълнителният директор на КРИБ Евгений Иванов, който коментира вчерашния призив на президента Румен Радев за промяна в данъчната система и въвеждането на прогресивен данък. "От много години се говори за премахването на плоския данък. Това го правят от опозицията, основно БСП, неуспели техни вицепремиери, които фалираха банки и направиха така, че един долар да е 3000 лева. В това говорене нямаше страшно досега.

Страшното стана вчера, когато държавният глава се намеси и защити своята партия. Ние знаем как се прави икономика и ни е трудно да приемаме съвети от хора, които не знаят колко струва хляба, защото цял живот са били на столова храна. Ние помним периода преди 2008 година, когато всички богати не плащаха никакви данъци и всичко минаваше през офшорки. В случая аз говоря от името на КРИБ, защото тогава водих разговори и успях да убедя управляващите в лицето на Сергей Станишев и Йордан Цонев, че плоският данък от 10% е най-доброто за България. Това стана факт и сега ме е страх, че с това говорене за смяна на данъчната система нещата пак ще отидат на зле", заяви Иванов.

"Пак ще повторя, че икономиката се прави от практици и икономисти. Пълни лъжи са твърденията, че само ние в ЕС сме с плосък данък. До този момент никой, който се обявява против сегашното състояние, не се е сетил, че България се намира в състояние на валутен борд. България не може да печата пари и да се възползва редица механизми. Аз не съм против валутния борд, той закрепи системата, а хоризонтът се вижда и е чист. България, дори по време на финансовата криза от 2008-2009 година, е била по-добре от богатите държави, в които има прогресивен данък", категоричен бе изпълнителният директор на КРИБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    213 48 Отговор
    ЩО да не би вие от КРИБ да знаете колко е хляба

    Коментиран от #6

  • 2 asd

    163 28 Отговор
    "Конфедерация на работодателите и индустриалците в България."

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА!!! На кой на кой? Хахахахаха!
  • 3 нашия

    169 30 Отговор
    С подарените бизнеси винаги е така-подскачат като им се каже истината

    Коментиран от #76

  • 4 Б.Х.

    161 23 Отговор
    Като казаха ,че ще им бръкнат в джоба и подскачаха.

    Коментиран от #79

  • 5 asd

    122 10 Отговор
    Само да попитам Прокопиев, Цветан Василев, ПееФ, Божков и.т.н в "конфедерацията" ви били ли са или не?
    Хахахахахаха

    Коментиран от #84

  • 6 Кради руши и бегай

    103 9 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Как да не знаят бре, нали те решават, колко да струва за раята.

    Коментиран от #12

  • 7 Фактъ

    133 29 Отговор
    За народа трохите за вас хляба , боклуци . Питайте Борисов дали знае колко струва , че се е оплел в схеми и далавери , него питайте !
  • 8 В кое е била по добре

    73 13 Отговор
    Бългaрия, дoри пo врeмe нa финaнcoвaтa кризa oт 2008-2009 гoдинa, e билa пo-дoбрe oт бoгaтитe държaви, в кoитo имa прoгрecивeн дaнък", кaтeгoричeн бe изпълнитeлният дирeктoр нa КРИБ.

    Коментиран от #16, #48

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ама точно пък тия знаят

    105 11 Отговор
    Как се прави икономика, дето висят на държавни и европейски помощи!!! Хахаха егати вицовете

    Коментиран от #30

  • 11 емо 73 канар

    122 14 Отговор
    Г-н Иванов, защо лъжете, че говорите от името на КРИБ??? Всички знаем, че говорите от името на думусага, все пак сте негов слуга.
  • 12 нашия

    35 5 Отговор

    До коментар #6 от "Кради руши и бегай":

    В преносния смисъл иначе знаят знаят …..прав си
  • 13 ежко

    95 7 Отговор
    Кои са тези страни от ЕС с плоския данък,че ми е интересно да ги чуя...Знам едната такава /Словакия/, ама след 2008 пак се върна към прогресивното данъчно облагане.А за данък 10% не може и дума да става.Литва и Латвия са с плоско данъяно облагане, но ставките са по 25%!А румънската ставка -15%!
    Нашите бизнесмени, не могат да правят бизнес зад граница, щото хем нямат "продукт", хем са свикнали да се омешат с политиците за протекции.Така,че не се притеснявайте -няма къде да си изнесат бизнеса.....
  • 14 Знаят, знаят

    84 6 Отговор
    Като взимат държавни и европейски помощи, като източват ДДС, като дават малки заплати и голямо работно време, като държавата им осигурява пазари, защото те не могат един клиент да си намерят, ако държавата не им намери. То така и първолаците могат да правят бизнес!!!
  • 15 Що за

    56 7 Отговор
    "аргументи" и простотии ?
  • 16 нашия

    58 6 Отговор

    До коментар #8 от "В кое е била по добре":

    от неговата камбанария може и така да е изглеждало,но в реалния живот никога не е било това ,,,дето тоя съчинява
  • 17 ССССС

    53 5 Отговор
    Ченгеджийницата на назначените за капиталисти от БКП и ДС
  • 18 истина е

    88 13 Отговор
    Ревете защото президента иска да отпадне плоският данък ,и богатите да плащат повече ,а не да крадат и крият пари на поразия !
  • 19 vvvvv

    89 12 Отговор
    Първо главно, цял живот на хранилка и на доноси, дава оценка на мажоритарно избран Президент. Браво, бе ШМУЛЬО. Дононик цял живот, сега подлога на гелосания.
  • 20 Не приемам съвети от ченгета

    63 6 Отговор
    Щатен от Първо главно „броди” на ръководни постове в държавни институции

    е са никак малко сътрудниците на бившата Държавна сигурност, които са заемали или заемат ръководни постове в различни държавна институции, но в повечето случаи става въпрос за една или най-много две позиции.

    Не така обаче стоят нещата при бившия щатен служител на Първо главно управление на ДС Евгений Иванов (р. 1955), който комисията по досиетата обявява вече за пети път. Той е своеобразен „рекордьор” по заемани ръководни постове, една част от които са в държавни институции.

    БЕЗ КОМЕНТАР!
  • 21 Моля

    52 6 Отговор
    И кои страни в ЕС са с плосък данък?

    Коментиран от #87

  • 22 ПАТРИОТ

    63 5 Отговор
    Уважаеми що не си кажеш, че като се въведе подоходното облагане ще трябва да плащаш много повече данъци и затова подскачаш като ужилен.
  • 23 Камара на дивите капиталисти

    55 5 Отговор
    В КРИБ освен доносници на ДС и членове на БКП, други има ли?
  • 24 всичколог

    62 7 Отговор
    Другарю Иванов, като ви гледам биографията...та вие сте експерт по всичко. Скок-подскок от пост на пост, със съдействието на ДС.
  • 25 вижда се

    64 5 Отговор
    Изпитвам огромна гнус към нашите ,така наречени бизнесмени !! В България такива няма ,а само мушингери !!

    Коментиран от #27

  • 26 Лост

    51 5 Отговор
    А той като яде по ресторанти знае ли колко е хляба? Има и един, които искаше пенсионерите да пазарят от 05 до 08 часа сутринта.
  • 27 Б.Х.

    45 3 Отговор

    До коментар #25 от "вижда се":

    Братле има, но държавата не им дава да дишат и ги унищожава. Тези за това са добре. Имат чадър
  • 28 ПАТРИОТ

    38 4 Отговор
    "Дo тoзи мoмeнт никoй, кoйтo ce oбявявa прoтив ceгaшнoтo cъcтoяниe, нe ce e ceтил, чe Бългaрия ce нaмирa в cъcтoяниe нa вaлутeн бoрд. Бългaрия нe мoжe дa пeчaтa пaри и дa ce възпoлзвa рeдицa мeхaнизми."
    Ако се намери поне един едничък икономист да ми обясни какво общо има валутния борд с начина на облагане с данък печалба и данък общ доход и с печатането на пари, ще стана ПАРЕН ЛОКОМОТИВ.Поставеното в кавички е част от изказването на Евгений Иванов, което говори за пълния му профанизъм относно връзката валутен борд-начин на облагане с данъци.И още нещо ще напомня на г-н Иванов, та нали преди правителството на тройната коалиция действаше прогресивното подоходно облагане.
  • 29 Този Гената,

    39 5 Отговор
    Чета и питам : какво разбира Той, като е от Първо Главно управление, на, ДС?!
  • 30 Сеянин

    41 7 Отговор

    До коментар #10 от "Ама точно пък тия знаят":

    Да допълня! И КРЕДИТИ НА ДЪРЖАВАТА! Докато се осъзнаем и шайката е взела още 20 млрд кредити, които ги раздава на ближните структури, за да се крепи на власт!
  • 31 Уикипедия

    39 5 Отговор
    Естония -22%, Латвия -25%. Литва -27% , Русия 13% ,Румъния 16% ,Грузия - 20%, Исландия 46.24, Монголия 10%, Киргизстан 10% ,
    Северна Македония 10% ,Черна гора 9% , България 10% .
    Както виждаме, все държави с яка икономика.
  • 32 ха ха

    24 57 Отговор
    Румен не за пръв път говори абсолютни тъпотии. На него му е навик.
  • 33 Всичко ново,

    30 10 Отговор
    Е добре забравеното старо! Трябва да се възстанови данъчното облагане, от времето на Тодор Живков! Корпоративен , печалба ,за фирмите 77, 80 на банките! 8-12 процента осигуровки и прогресивен ДОД. И всичко ще си дойде, по местата!

    Коментиран от #74

  • 34 Нисък данък се дава

    39 6 Отговор
    За да могат да се дават ГОЛЕМИ заплати!!! Но наще пишман бизнесмени нито големи данъци плащат, дори не плащат данъци, защото по счетоводство винаги работят на загуба, но също така не дават големи заплати, а възможно най-ниските заплати - на прага на оцеляването за работника, колкото да се наяде и с последни сили да отиди на работа за да бачка за олигарха

    Коментиран от #63

  • 35 Супер Марио

    40 5 Отговор
    КРИБ са еврофондовите милионери които обслужват шайката!
  • 36 Щщщщщщ

    37 5 Отговор
    Този е представител на крадците, които дерат по десет кожи от бедните и политикантства да си прикрие кражбите и защитник на ГЕРБ. Народни езедници!
  • 37 Щщщщщщ

    27 5 Отговор
    Този е представител на крадците, които дерат по десет кожи от бедните и политикантства да си прикрие кражбите и защитник на ГЕРБ. Народни езедници!

    Коментиран от #39

  • 38 Георги Илиев Митев

    20 4 Отговор
    Епиграма : Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).
  • 39 този

    27 5 Отговор

    До коментар #37 от "Щщщщщщ":

    Този е един от представител на хунтата.
  • 40 Centurion

    33 4 Отговор
    Аз пък си мисля ,че вие назначените бизнесмени се вземате много на сериозно.Вместо да давате акъли(това което ви липсва) давайте на хората нормални заплати, защото богатеете от това че им ограбвате труда.Крадете от всеки минимум по 1000 месечно.Крайно време е да разберете че не сте най важните,и ако не организирате труда така ,че хората да печелят минимум по 1500е на месец,то само след Десет години ще давате двойно но няма да има хора.Сага сме 5.5 милиона с 1 милион цигани и 2.3 пенсионери,след 10 г ще са 4.5милиона с 1.5 цигани.Хората отиват да работят в Европа и мислят за трайно установяване,след година работа си вземат и семействата,и много скоро ще получите онази комбинация от три пръста!
  • 41 Behemoth

    19 5 Отговор
    Бизнесмен е мръсна дума!Едно време са им викали чорбаджии на такива ...

    Коментиран от #44

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 МЕНТЕ УПРАВЛЕНИЕ

    33 6 Отговор
    БОЙКО СЪЩО НЕ ЗНАЕ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ , ЩОТО НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛ В МАГАЗИН ! ТАКА Е СТАНАЛ И ГЕНЕРАЛ , ТАКА И ДНЕС ,,УПРАВЛЯВА" ........... КАТО КАРА ДЖИП !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Призив

    23 6 Отговор
    Кокаинът е на боико майсъла от банкя,върнете му го че ще се оплаче на Танте Меркел тя му е приятелка.
  • 46 хахаха

    21 4 Отговор
    единствената страна с по-нисък плосък данък от нас е Черна гора - 9%...но те са малко хора в малка държавца, пък и разчитат само на туризъм...като е толкова сербез тоз крибаджия, да предложи плоския да стане като в Исландия - 46%...ама тогава пак ще каже - богатите не плащат...о пък сякаш сега плащат. Публична тайна е, че много частници осигуряват и сега работниците си на минмална...държавата го знае, ама гарван гарвану око не вади...
  • 47 незнайко6572

    28 4 Отговор
    Тия от КРИБ клатят работника както си искат!!! Умишлено създадена организация !!!
  • 48 Bai nudals

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "В кое е била по добре":

    Аве България от създаването си един ден нее била добре.
  • 49 Гого

    15 5 Отговор
    Ами може едно единствено лице, сам човек, да организира, финансира и извърши такава операция и ние всички знаем името на това единствено лице, на този човек. Само и единствено Той има свръх способности за всичко и може сам да извърши и невъзможното: „Благодарим Ти !“ – следват и ръкопляскания.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ВИС ВИС и отново ВИС

    5 10 Отговор
    Името Жоро Илиев е безсмъртно. Ще минат години, десетилетия, но благодарните потомци ще носят светлото му име в сърцата си. Жоро Илиев е завинаги един от нас!
  • 52 Панов

    10 34 Отговор
    Това е най неграмотния президент,който сме имали.По зле даже от Желев и Първанов.Те поне се вслушваха в по умни хора.Този,е също като тях,цял живот на държавна хранилка,че и любовницата също,обаче и заобиколил се с пълни невежи.
  • 53 ПЪРВИ

    26 10 Отговор
    ПАРАЗИТИ КРАДЛИВИ ОТ КРИБ , ПЪРВИ ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ НА НАРОДНИЯ СЪД -- ПЪРВИ И ЩЕ НАМАЖЕТЕ ПРИСЪДАТА
  • 54 ares

    8 34 Отговор
    Радев е отвратително НЕ КОМПЕТЕНТЕН ЧОВЕК .Толков да не знае за НИЩО
  • 55 ГЕРБ Народните милионери

    19 7 Отговор
    Бизнесмените в България затова наемат добри счетоводители, за да им крият доходите, освен че те активно препират парите, които печелят в офшорни зони. При това положение 10 процентният плосък данък засяга слабо заможните и бедните хора в страната, защото ако са им платени даже 5 лева, те са длъжни да платят данък. Докато преди тъй нареченият "социалист" Сергей Станишев да въведе този порочен данък, действаше прогресивното подоходно облагане, който бе най-справедлив. Приказките на Евгений Иванов, както и на Емил Хърсев, че 10-процентният данък стимулирал инвеститорите изобщо не отговаря на истината, ако се проследи графиката на сумарните годишни инвестиции през последните 12 години, откакто действа този данък у нас. При него бедните плащат много повече от богатите, защото те няма как да скрият доходите си, платени им с насрещни документи, докато богатите хора лесно могат да скрият по-голямата си част от доходите си и стъкмена данъчна декларация или пък чрез различни схеми на прехвърляния на суми между фирми.
  • 56 Това са българските индустриалци

    25 6 Отговор
    Понеже ти е удобно да казваш, че и други в Европа са с плосък данък нека ти помогна с имената. Чехия, Словакия и Украйна се отказаха. Такааа-изброявам:Албания, ние, Босна и Херцеговина, Сев. Македония и... а, няма други. И няколко бивши съветски републики завършващи на... стан. И в почти всички има необлагаем минимум. Така е като имаме назначени милионери
  • 57 Ares 54

    9 1 Отговор
    Прочети и ти 56 коментар. Тя и граматиката ти куца, но поне се изказа-естествено неподготвен
  • 58 никой

    23 3 Отговор
    А КРИБ знаят ли колко струва хляба?
    Май не знаят. Иначе нямаше МРЗ и пенсия в Бг да са най- ниските в ЕС.
  • 59 Фактолог

    25 3 Отговор
    А, колко с т р у в а хляба, знае ли КРИБ-ът, защото ц е н а т а – тя е една, но д ж о б а на всеки е различен – и той не зависи от професионалните умения на труда, а от крадливите похвати на работодатели.
  • 60 Тошко

    17 6 Отговор
    Кауна наистина не знае колко е цената на хляба! Това е работа на артелчика, а сега УБО- то се грижи за хляба.
  • 61 ТОЧКАТА

    17 1 Отговор
    Този ,пукал ХЛЯБ НЕ ЯДЕ!!!!!!!Той ПЕЧЕЛИ от него.....
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 А сега де?

    14 0 Отговор

    До коментар #34 от "Нисък данък се дава":

    Чорбаджия означава човек де плаща на работника си колко да си купи една чорба. Кажеш ли на некой бизнесмен в Турция Чорбаджия, че си имаш проблеми.
  • 64 Гост

    3 0 Отговор
    Слагай експоненциален данък!
  • 65 ТОЧКАТА

    10 1 Отговор
    такаааа,един работник ,, струва ,, 160/200 лв на ден/на ,,,държавата,,/ОП/...Като махнем данъците надницата трябва да е 100/140 лв!!!!!а А кажи колко ,,работници,,взимат това!!!!!!И не в Софето!!!!
  • 66 Счетоводството,

    9 2 Отговор
    Запомнете, се прави въз основа на първични счетоводни документи и законите на страната! Добрият, начетен и опитен счетоводител , може да ползва закона и само толкова! Няма криене и Шменти капели, при добър счетоводител . Има и рискови играчи, както във всяка професия. Умният си връзва гащите, както казва народа!
  • 67 За младите и

    19 1 Отговор
    Кадърните! Независимо от образователен ценз,дали сте с университетско образование,или среднист,но добър в дадена професия,обувайте маратонките и" . Уан уей тикет"Тук ще ви минат най красивите и богати от възможности години,в робуване.На такива крибчовци.Искат да плащат социалистически заплати,но да печелят по капиталистически! Този модел е превзел Държавата. Независимо кой е на власт,те реално диктуват политиката,и то- в най важната и част.Икономика и производство. Тази напаст,непрекъснато ще затяга гайката! С искания за отмяна наплащане болнични,за съкратен платен отпуск,за намаляване срок на майчинство.За отпадане на минимална заплата. Бъдете убедени,ще го постигнат! Това е алчна до припадък сган! Затова маратонките и навън! Поне като робуваш,да знаеш защо! Така са намерили.Плашат че ще изнесе производство. Ами изнасяй,да те видя къде.Струва стотици милиони,отделно там няма и чистачка да намериш за 4-500 евро.Да не говорим за данъците,от който не можеш да скриеш и едно евро.В Швеция- най социалната държава, данъка е прогресивен.За големите,с печалби в милиони данъчната ставка може да достигне над 56%.,Затова фиска им прелива от милиарди.Така сте намерили тук.И народ волски търпелив,и управници.
  • 68 Я,,Я

    17 2 Отговор
    КРИБ.КРАДЛИВИ Работодатели наТРУДА на Българският народ
  • 69 ПП ГРУБ

    15 3 Отговор
    Кажи нещо за БМФ и не знам кой те е излъгал , че си икономист. Ти си поставено лице в тая организирана група ,а затова са им нужни послушни глупаци затова си там да знаеш.
  • 70 Червени боклуци,

    9 16 Отговор
    грипен Решетников влиза в пандиза.
  • 71 ФИНЦИ

    2 5 Отговор
    А НИИ ОТ ДОМУЗИ КАТО ТЕБ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Пенсионер

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Всичко ново,":

    И накрая да се изнесе с куфарчета.
  • 75 Eises Durna

    13 1 Отговор
    Oт oбщo 27 члeнки нa EC, caмo 4 (Бългaрия, Румъния, Ecтoния и Унгaрия) ca c плocък дaнък. Бaнaнoвитe рeпублики. Имa причинa прoгрecивния дaнък дa e приeт и прeдпoчитaн в ocтaнaлия cвят. A aкo БГ излeзe oт вaлутния бoрд в мoмeнтa, нa тoзи чутoвeн coц eкcпeрт пo икoнoмикa 1997 щe му ce cтoри нaй-прeкрacния пeриoд oт cъщecтвувaнeтo нa cвeтa. Пcихичнo бoлeн или oбикнoвeн глупaк.
  • 76 Тези са болни бизнесмени

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "нашия":

    95% от тези олигофрени наречени бизнесмени, никога в живота си не са създали нищо, всичко е заграбено и приватизирано.
    Те не знаят, нито стратегия, нито работа на пазара.
    Скрили са се, и се изживяват, като много учени и компетентни.
    Това е бизнес трагедията в България, правиш договори, очертаваш и ставаш бизнесмен калинка.Или ти връчват парите
    от НАП, и ти си назначен за съдружник.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 АМАН

    17 3 Отговор
    АМАН ОТ ИЗКАЗВАНИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИ, ДОБИЛИ САМОЧУВСТВИЕ ОТ НЕЗАКОННИТЕ ПРИХОДИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ, ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТИ ИМОТИ И КУПЕНИ ПОСТОВЕ ВЪВ ВЛАСТТА.
  • 81 Да си отиват не съм ги избрал

    13 3 Отговор
    Домусчиев, да си подаде оставката в тази камара,а със него и цялото управително тяло.
    Това са компроментирани, личности, от Мултигруп , Балкантурист
    ,и целия окраден, държавен сектор.
  • 82 Данък сгради ,

    13 2 Отговор
    В България , за фирмите, са убийствени! На “данъчна” оценка и промили? Такса смет също! Човекът създава сметта, не сградата! Но се задължава сградата, то и автомобила?! Гражданската отговорност? Идентичен случай...
  • 83 смешника

    13 1 Отговор
    щатен служител от първо главно на ДС говори по телевизия НОВА, на олигарха домусов, тоя от 30 г. е заемал десетки високо платени държавни позиции, а сега е на хранилка при олигарсите !!!! Верваите му !!!
  • 84 Тотално заличаване на Хунтата

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "asd":

    Какво да правят при хора, като Домусчиев, и там са наши и ваши
    смърди, та се не трае, където и бръкнеш , змии и медузи парливи.
    България има нужда от , заличаване на целия крадлив, наречен погрешно елит.
  • 85 123

    10 1 Отговор
    Като покажат един от тези който е в тази конфедерация на комунистическите крадци на държавни активи, който сам е изградил бизнес, без да е откраднал,измамил, прал пари, без дадени откраднати пари от партията, без нагласени тръгове, тогава може дас се повярва че един от тях знае цената на хляба и как се прави бизнес.Другите са нагласени за милионери партийни апаратчици. Точно страните с прогресивен данък са най напредналите страни в Европа, а не в каквото са превърнали България Българските политици ,една от изостанлите европейски вонливи тоалетни като България.
  • 86 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    7 13 Отговор
    ТОЯ РАДЕВ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАЛ......САМО НЕ И ОТ ПРЕЗОДЕНСТВАНЕ
  • 87 държави с плосък данък?

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Моля":

    но няма плоска плеймейкърка и без ботукс, е това е КРИПТ.
  • 88 Истина

    9 2 Отговор
    Имах заведение преди да се въведе плоския данък. За да не управлява моите пари държавата, увеличавах заплатите на персонала, нови съоражения, битови и социални условия. А сега яхти, импланти, ягуари. И тиквата продайте си бентлитата и пак при тях помощи от ковит19. Тез гелове, велеви, българския народ бил мързелив, немеца шиел 8 единици а българина 1. Има ли немец да шие, това са българи,румънци и сруги но работодателите са други,, които плащат прогресивен данък.
  • 89 Николай

    3 17 Отговор
    Хулете ги колкото желаете, но тези хора дават работа и хляб на болшинството от българите. И пак те издържат държавните чиновници в частност президента. По един или друг начин всички, които коментирате тук, точно те ви издържат.
  • 90 Кольо

    10 0 Отговор
    Тъй,тъй. Държавата добре -народа го няма. Малкото останали в територията и само около милион души на заплата минимална ,но и те с 10 % данък. Какво ли пък толкова ? Администрацията губи 10 % на 1500 примерно и работещия бедняк губи същото ама на 610 лв. Защото повечето работодатели никога не подписват други договори. Цял математически свят се чуди как се живее с 480 лв на които плащаш още 20 % ДДС за всичко и не го потребяваш реално и все още сме живи ,при цени Европейски и откровено някои по-високи. А този господин знае цената само на шунка, хайвер и уиски най-вероятно. Дано скоро разбере къде фекират гладните.
  • 91 на плаж но не в БГ

    4 10 Отговор
    Много кумунизти с много къса памет тука се събрали :)))))
  • 92 инчхай

    1 0 Отговор
    в домузовата телевизия как няма да плюе по радев,а коя партия награждаваше банкера на годината цв.василев и награждаващия не беше ли цветан цветанов
  • 93 факт

    1 0 Отговор
    тия опг ли са!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове