Last news in Fakti

28 Юни, 2020 18:14 2 126 30

Нинова към общинарите от БСП-София: Осигурете място в детска градина за всяко дете

  • корнелия нинова-
  • бсп-софия-
  • бсп-
  • детски градини-
  • демографска криза

Една от най-лесните стъпки за подпомагане на младите семейства и борба с демогафската криза е осигуряване на детски градини, убеден е председателят на БСП

Нинова към общинарите от БСП-София: Осигурете място в детска градина за всяко дете - 1
Снимка: БГНЕС

На проведената отчетно-изборна конференция в район "Оборище" в София, Нинова призова общинските съветници от БСП да направят всичко възможно да осигурят на всяко дете място в детска градина: 

"Осигурете на всяко дете място в детска градина. Според доклад на ООН България е заплашена от драстичен спад на населението. До 2050 г. ще загубим една четвърт от населението си." Според нея само се говори по този въпрос, но не се предприемат конкретни стъпки от управляващите. 

"Една от най-лесните стъпки за подпомагане на младите семейства е осигуряване на детски градини. Недопустимо е всяка година в София хиляди деца да нямат достъп до тях. Семейното подоходно облагане, жилищна политика с грижа за младите семейства и редица други конкретни мерки могат да помогнат", каза Нинова.

"Разбира се, демографската политика е хоризонтална политика. Тя обхваща мерки в областта на образованието, здравеопазването, работни места, сигурност и др. Въпросът изисква комплексен подход и последователно изпълнение, която и партия да управлява, ако милее за България", заключи Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    15 10 Отговор
    Цялата провинция е тук заради вас София е с работа някаква така че не става скапаното оправление на БСП Доде Де до тук

    Коментиран от #8, #13

  • 2 Да питам

    15 9 Отговор
    Ако при всички издънки на ГЕРБ, др.Нинова говори за детски градини и чума по свинете , то има две обяснения - или не е у ред с главата или е в сговор с ББклуците

    Коментиран от #6, #14

  • 3 Искам виза за саш

    5 7 Отговор
    И ше ви освободя от присъствието си завинаги и от нуждата да осигурявате градина за неродените ми деца дето в бегето нема да се родят никога
  • 4 Стоте Гайди

    16 6 Отговор
    БСП - културното лице на мафията, винаги са били свързани с бившите ДС-та, каквото и да говорят Нинова, Станишев тази партия е контролирана от най-големите мафиоти у нас

    Коментиран от #20

  • 5 00000014

    14 5 Отговор
    Това ли ти е най-важния проблем, ма? Заравяш си главата като щраус и мълчиш като изнасилена, на която и е харесало. За да пазиш приятелчето си от статуквото - онзи с пищова. Хайде, къш!

    Коментиран от #18

  • 6 сержо

    15 4 Отговор

    До коментар #2 от "Да питам":

    За какво да ви говори кака ви Курна?Тя ,първо не може да говори .Когато говори ТЯ НАЗИДАТЕЛНО ПОУЧАВА ,ДАЖЕ СЕ КАРА.Какво да прави горката -това е професионално изкривяване от дълги години "РАБОТА" в партията майка,и е част от подготовката за да й станеш член.А сега ,тя е оторизирала прецедента да я замества в ораторството с/у власта.И той ,като добро кученце и от БЛАГОДАРНОСТ найвече ,го прави.
  • 7 ЦК на ГЕРБ

    16 2 Отговор
    Ти що не осигури , когато беше на власт ??? Ама Техноимпекс ти беше по-важен ,крадло !!!

    Коментиран от #9, #10, #19

  • 8 РЕАЛИСТ

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Аноним":

    Разбра ли някой, какво иска да каже тоя, че му слагате плюсове?
  • 9 РЕАЛИСТ

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "ЦК на ГЕРБ":

    От записите вчера разбрахме, че Бойко с нейното име ляга, с нейното име става. Има цялата държавна машина за репресии и ако имаше наистина нещо гнило с Техноимпекс, досега да я е изпържил.

    Коментиран от #17

  • 10 РЕАЛИСТ

    4 10 Отговор

    До коментар #7 от "ЦК на ГЕРБ":

    От записите вчера разбрахме, че Бойко с нейното име ляга, с нейното име става. Има цялата държавна машина за репресии и ако имаше наистина нещо гнило с Техноимпекс, досега да я е изпържил.

    Коментиран от #16

  • 11 izh

    6 3 Отговор
    Само с 10% от награбените крупни български имоти / заводи и апетитни терени/ могат да осигурят детски градини за 15 милиона население. Ама къде къде по лесно е с тези пари да издържат пропагандна машина и послушковци
  • 12 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    12 3 Отговор
    ТВОЙТЕ ВНУЦИ ШЕ ХОДЯТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА В .......САЩ.
  • 13 Анализатор

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аноним":

    Да има обаяние обаче не е достатъчно, за да е сигурен успехът на кандидата. Избирателят държи да види как ласкаят ламтежите и суетата му; кандидатът трябва да го засипе с екстравагантни ласкателства, да не се колебае да му обещава най-невероятни неща. Говори ли пред работници — да използва всички възможни клетви за заклеймяване на работодателите им. Що се отнася до противниковия кандидат, ще се помъчим да го смачкаме, като с помощта на твърдението, повторението и заразителността го изкарваме последен негодяй и че за никого не са тайна многото му престъпления. От само себе си се разбира, че е безсмислено да се търси и сянка от доказателство.
  • 14 Иван

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Да питам":

    Да питам пък аз дали ти си у ред в главата, като дрънчиш като празна воденица, защото ти плащат.
  • 15 Васил

    3 9 Отговор
    Значи бълвате, ама само повърня, а е по-добре да си я гълтате. Заслужавате си банкялията, това виждам. Писна ми вече едно и също на принципа едно куче, като го нарочат,че е бясно - такова е. Добре, издънки на тиквата, заслужавате си съдбата. Моята е лесна - след два дни отлитам, а вие си яжте л..ната дето си ги творите едни на други.
  • 16 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Абсолютно съм съгласен!
  • 17 Васил

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Да чуем отговора на герботроловете. Севда измисли ли отговора? Жалки сте, дребни и лъжливи душици, създадени да бъдат мачкани от злодея.
  • 18 Иван

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "00000014":

    Вийте, вийте още малко. За последно ще ви е. Само вдигате рейтинга на Нинова. Казано е: щом злодеите те нападат, значи ти си правилният водач на изтерзаните...

    Коментиран от #23

  • 19 Иван

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "ЦК на ГЕРБ":

    Нинова никога не е била на власт, по кротко с лъжите. Преди 4 години осъществи първият етап на целта си - вкара два пъти повече депутати от БСП. Отказа да играе по свирката на главния мафиот, като не прие председателския пост в парламента и не даде миг спокойствие на коалиционната ОПГ. Сега предстои следващият етап - спечелване на мноцинство и управление на държавата от БСП. Тогава всеки ще си получи заслуженото, а всички клеветници, преди да се отчетат пред сата ана та - ще отговарят за плювните и лъжите си пред истински съд...
  • 20 Иван

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Стоте Гайди":

    Нинова в момента е като Джелсомино в страната на лъжците. Но скоро в кривото огледало ще се огледат и гръмнат от ужас пред истината всички уродливи твари, които ближат главния гербер и треперят за кокала денонощно...
  • 21 Новичок

    3 5 Отговор
    Само говорите по-събрания,но нищо реално не правите.Като кметицата ,чакаме все класирания 1,2,3 то. Колко пари дадохте за самолети??? Защо не строихте с тези пари??? Кого ще охранявате с изтребители??? Фалшивия патриот с торбичката на „Билла” е за съд.

    Коментиран от #22

  • 22 ВАСИЛ

    3 4 Отговор

    До коментар #21 от "Новичок":

    Хайде, новичок, не прехвърляй проблема от болната глава на здравата. Този йезуитски подход да вменяваш чужда вина на хора, които гербаджийската банда бламират при всеки опит да вкарат разум в парлямента на друг, го прилагай на баба си..
  • 23 00000014

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Иван":

    Ти си един голям наивник. Или трол? Нинова е типичен номенклатурчик-властолюбец. Тя не смее здраво да се опълчи срещу противниците си - примерите са Станишев и Гергов. С нея няма да спечели БСП. А и не виждам с кого. БСП е партия на олигарси, които със сладки приказки прилъгват "изтерзаните" да гласуват за тях. Разбрах го, когато за една нощ се преименуваха, смениха идеологията и унищожиха отцепилото се крило БКП. Тогава им казах -- е.ете си майката продажници. А ти .... ? Имаш явно много да учиш от живота.
  • 24 Балканджи Йово

    2 8 Отговор
    Нинова е следващият премиер!
    Гответе се помияри дето сте на хранилка на ОПГ"ГЕРБ"
  • 25 Желая...

    6 1 Отговор
    Нека , още мнооого години да ви ръководи , напътства, и управлява , все така успешно другарката - вожд....
  • 26 Другарката Импексова

    7 1 Отговор
    Как самоотвержено се бори с демографската криза като прати синчето в САЩ да се образова и бизнес да завърти
  • 27 месара

    6 1 Отговор
    другарко “загрижена “ импексова , бсп колко детски градини построи до като беше на власт , или тогава нямаше демографска криза ?
  • 28 Алексей Сергеев

    5 0 Отговор
    Нинова, ти с твоите велики възможности, осигури места в детските градини в София. Нинова, а ти защо си родила едно дете? А, нали мимате материални възможности
  • 29 Гост

    5 1 Отговор
    Върнете субсидията и с нея,ще построим детски градини!
  • 30 йокин

    1 0 Отговор
    Следващ премиер,на козите,кобилите,с които,се щракаше.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове