Last news in Fakti

30 Юли, 2020 08:44 4 463 34

БСП: Караянчева да свали доверие от кабинета

  • стоян мирчев-
  • бсп-
  • цвета караянчева

Септември ще дойдат социалните и икономически протести, заяви депутатът

БСП: Караянчева да свали доверие от кабинета - 1
Снимка: БГНЕС

БСП напусна заседанието на парламента след скандал и пореден ден на скандирания "Оставка". Депутатът от БСП Стоян Мирчев бе наказан, защото от парламентарната трибуна нарече премиера Борисов "страхливец" и мишка".

"Имаше напрежение и бях наказан. Наказанията са различни, но за мен това е без значение. Този парламент е изчерпан. Щом Цвета Караянчева не допуска обидни думи, тя е в роля, в която може да мобилизира своите депутати и да накаже премиера като свали доверие от неговия кабинет", обясни Стоян Мирчев в предаването "Денят ON AIR".

Той посочи, че за 10 години управление на ГЕРБ рейтингът на парламента намалява стремглаво. И подчерта, че  за това време България е на дъното на всички положителни класации и в челото на всички отрицателни такива. 

Запитан защо БСП не успява да влезе в управлението вече толкова години, Мирчев отговори, че социалистите са допускали грешки и трябва да изкупят своята вина към българското общество.

"От 3,5 години говорим за проблемите и се оказа, че сме уцелили правилната линия. Протестите са срещу тези безумия. В този протест има хора от целия политически спектър, които имат различни искания. Различни хора опитват да яхнат протеста, но той няма изявени лидери", коментира още депутатът от БСП.

За него не е толкова важно състоянието на БСП и дали е готова да управлява. Проблемът в България пък не бил в Конституцията. Според Мирчев проблемът не е в количеството пари, които управляващите отпускат, а в тяхното използване. Социалистът е на мнение, че се предлагат неизпълними мерки.

"Не знаем какви са тези мазнинки. Г-н Борисов раздава едни пари и ги нарича мазнинки. Това е типичен пример за диктатура. Септември ще дойдат социалните и икономически протести, които ще са много по-мощни", завърши събеседникът в студиото на Ганиела Ангелова.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камен

    45 23 Отговор
    Мутрата вън! Съд и затвор!
  • 2 Грейс

    36 18 Отговор
    Въх, хем тъпа К.....п.....,хем без работа и превилегии, то трябва мъжество за сваляне на доверието. Само думи се хабят, тези от Герб за нищо не стават след парламента, вие оставка искате.
  • 3 месара

    38 28 Отговор
    а бсп_ то толко се надяваше правителството да подаде оставка още на третия ден та да се докопат до тия милиарди , ама не им се получава . сега квичат още по силно !

    Коментиран от #10, #11

  • 4 В заключение

    27 37 Отговор
    Кaквo e ocoбeнoтo при тeзи прoтecти? Някaкви 100-нa цигaни кoмуниcти прoтecтирaт и никoй нe им oбръщa внимaниe! Oргaнизирaни ca лoшo, хaoтичнo и типичнo зa тях. Пaк oпрaвдaхa тeрминa ''хубaвa рaбoтa, aмa цигaнcкa''… Жалко за нещастниците с коли, таксиджиите транспорта и каквото се сетите в 3,5 милионна София, блокирани да не могат да отидат на работа!Но когато чашата прелее ще се кръв лее по кръстовищата бъдете сигурни!

    Коментиран от #14, #30

  • 5 Спиро

    39 15 Отговор
    Как Караянчева ще сваля доверие в кабинет. То, дан'е гащи? Правителството само със сопата и по килиите.
  • 6 ТОДОР СТОЯНОВ

    23 15 Отговор
    НЕ МОЖЕ!МАЗНИНКАТА...ПОЗНАВАМ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО МНОГО ОБИЧА ФИЛИИ С МАС ;-)))
  • 7 месара

    24 12 Отговор
    абе тоя с брадата стоян/а вурст ли е ?
  • 8 Гошко

    21 10 Отговор
    Тя си премълча за ткп та ще ти свали доверие!
  • 9 Лили

    18 18 Отговор
    Този днес не си е взел дозата

    Коментиран от #19

  • 10 Не се

    25 17 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    ... надяваме на лесното, защото "борбата е безмилостно жестока". Смятаме че може по-добре да управляваме милиардите. Справка при Станишев имаше ръст от 6% БВП, а Бойко едва стигаше 4%- ФАКТ.
  • 11 Грейс

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    Че Боко и шайката му да не са се докопали?Милиардите още не са гласувани от Е П! Чети месарьо или си гледай сланината, такива като тебе без мазнина не остават.

    Коментиран от #15

  • 12 Армията

    24 14 Отговор
    По заповед на президента ни да излиза и да ги почва , затвор или разтрел все ще сме доволни , заграбените милиарди да се конфискуват и да се използват за увеличаване на пенсии и заплати на народа , вдигане на стандарта на живот за всички българи .
  • 13 ХА ХА ХА

    25 21 Отговор
    НАГЛИ ПРЕДАТЕЛИ, ТОВА Е БСП !
  • 14 А де?

    29 9 Отговор

    До коментар #4 от "В заключение":

    Явно, тия дето протестираха вчера в Кьолн и Лондон, са част от ''100-нa цигaни кoмуниcти ''?
  • 15 месара

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Грейс":

    Грейс ..... мъж или жена ?

    Коментиран от #23

  • 16 Све

    25 16 Отговор
    СЛЕД ТОЛКОВА СКАНДАЛИ ДОРИ И В АФРИКА ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО БИ СИ ХВЪРЛИЛО ОСТАВКАТА . ЩО ЗА ИНДИВИДИ СА ТОВА ??? СРАМ И ПОЗОР
  • 17 llll

    17 11 Отговор
    Много големи надежди възлагате на ПКП-то. А тя милата се радва само когато тиквата я гушка.
  • 18 АПЕЛ ОТ АЛЕПУ

    14 12 Отговор
    караянчева, РЪКА ЗА РЪКА С ГЕРГОВ СТАНИШЕВ И ПИРИНСКИ МОГАТ ДА СЪСТАВЯТ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА КРАЖБАТА НАЧЕЛО СЪС СВОЯ УЧЕТЕЛ И ПРОСТ ВОЖД ОТ БАНКЯ
  • 19 llll

    12 8 Отговор

    До коментар #9 от "Лили":

    А ти филия с маз и 50лв взе ли днес ?
  • 20 Сделано в СССР

    10 10 Отговор
    А отбора на БКП и Д(п)С нямат търпение да вземат власта без избори. Този път в роляра на Червената армия ще влезне Румен Решетников. Само свикване на ВНС с една точка - отмяната му. Есичко друго е седни да седна
  • 21 Journalist

    4 2 Отговор
    Sehr geehrte Frau Merkel, nehmen Sie Ihren Idioten Boyko Borissov mit nach Hause!
  • 22 Българин

    13 11 Отговор
    Единствените неработещи в този Парламент са депутатите от БСП.Миналата година три месеца ги нямаше на работа и сега пак бягат от работа и може би ще дойдат в Парламента след 12 септември.
  • 23 Грейс

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    Джендър! Зле си щом не различаваш мъжко от женско име! Готов си за и Стамбулската конвенция!
  • 24 Куронаг

    13 10 Отговор
    Червената мафия кръв пикае.Комунистите трябваше да бъдат издавени в Дунав
  • 25 Аве Адолф Хайллллл

    13 7 Отговор
    Бившите комунисти ,както винаги смешни и жалки , в пореден опит да привлекат внимание към предварително загубените си домогвания до властта ......
  • 26 Актуална Антена

    11 4 Отговор
    Трябваше още Март месец да се приложи социална мярка, на всеки регистрирал се в бюрото по труда 610лв помощ в продължение на 12месеца, без значение колко трудов стаж е имал през последните 12месеца преди Ковид кризата. И на фирми не трябваше да се помага. Фирма която неможе да издържи 3 месеца е по добре да се закрива. Трябваше да се увеличи на 1000лв бруто минималната работна заплата и след удръжки да остават 850лв за работника. Също трябваше да се приложи и строг контрол в здравната система, за да се избегне точене на средства и надуване на бройката на заразените. Обаче Герверските дървеници направиха точно обратното.
  • 27 Стоянова

    9 8 Отговор
    БСП трябва да се забрани да участва в управлението на България !!!Нинова , Р. Гечев и ред други другари с какво право говорят за корупция , некадърност ,олигарси,мафиоти и т.н.Тези хора нямат срам и морал . Алчността и злабата им за власт е голяма ,а способността им на управление 0, само лични облаги.
    Отвратителни !!! ЗАВИНАГИ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
  • 28 Стоянова

    9 7 Отговор
    БСП трябва да се забрани да участва в управлението на България !!!Нинова , Р. Гечев и ред други другари с какво право говорят за корупция , некадърност ,олигарси,мафиоти и т.н.Тези хора нямат срам и морал . Алчността и злабата им за власт е голяма ,а способността им на управление 0, само лични облаги.
    Отвратителни !!! ЗАВИНАГИ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
  • 29 цвцв

    7 3 Отговор
    как да го свали кой ще я нарича тъпа кърджалийска тутка
  • 30 Айшето

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "В заключение":

    Циганите бяха пред урните, защото им беше платено да гласуват за ГЕРБ. А на протеста няма цигани, защото не им плащат. И щом като за хилядите протестиращи казваш "100-на цигани", сам се издаваш, че си платен трол! Хайде скрий се!
  • 31 ЧЕРЕПОИДЕТЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

    1 2 Отговор
    НАЛИВА СЕ МАСЛО В ОГЪНЯ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА БСП..И ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ,НАПРОТИВ .
    И ЧУЙТЕ ГИ ОЛИГОФРЕНИТЕ -ТЕ ИСКАЛИ КАРАЯНЕВА ДА СВАЛИ ДОВЕРИЕТО ОТ КАБИНЕТА..Ха,ХА ,
    РАДЕВ ПЪК БИЛ ГОТОВ С...... ..............ПОЛУДЯХТЕ ЛИ?????????БОРИСО ВИ НАКАРА ДА СИ ГОВОРИТЕ САМИ!!!ха ха ха .
    ИЗБЕСНЯХТЕ, ЧЕ ПЛЮВНИТЕ И КОМПРОМАТИТЕ ВИ НЕ ХВАЩАТ ДЕКИШ и СЪВСЕМ ПОЩУРЯХТЕ..АЙДЕ ,МАРШ ,ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА,НИЩО НЕ СТЕ СВЪРШИЛИ КАТО МЕТЕЖНИКА ФИГУРАНТ,ПОНЕ НЯМА ДА ПРЕЧИТЕ .ВЪН,ВЪН ТЕРОРИСТИ!!!!!!!!!!!
    БЕДАТА НА ДЪРЦЖАВАТА НИ Е ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ВИ ИМА..НАДЯВАМЕ СЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ,ДА ВИ НЯМА!
  • 32 БСП И МЕТЕЖНИКА АНТИБЪЛГАРИ

    1 2 Отговор
    А бе ,нали бяхте на власта,вие така си раздавахте ,грабехте,че ЕС ви спря еврофондовите.На кого ги приказвате тея врели некипели.А защо 10 год.не сте вземате власт,не се ли сещате защо?.ВИЕ СТЕ ПЪЛНА КАТАСТРОФА ..ПОБЕСНЯХТЕ ,ЧЕ СТЕ НА ДЪНОТО И ЧЕ НА СЛЕДВАЩИЕ ИЗБОРИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА,БАРАБАР С МЕТЕЖНИКА..СЕГА ВИЖДАТЕ ЧЕ НЕЩТА С ПРОТЕСТИТЕ НЕ ВЪРВЯТ И РЕШИХТЕ ДА НАГНЕТЯВАТЕ НАППРЕЖЕНИЕ В СЪГЛАШАТЕЛСТВО С ФИГУРАНТА.НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ НЕ ВИ РАЗЧИТАМЕ МРЪСНИШКИТЕ ХОДОВЕ ,НЕ СА ВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ МРЪСНИ СЪЩЕСТВА,.НЕПРЕКЪСНАТО ТЕГЛИТЕ ДЪРЖАВАТА НА ДОЛУ.
  • 33 БСП БОЖКОВИ СЛУГИ РАЗКРИХА СЕ

    1 2 Отговор
    Спомняте ли си ,някога когато БСП са били на власт ,или опозиция ,да са свършили НЕЩИЧКО ПОЛЕЗНОЗА ДЪРЖАВАТА НИ?????????НАПРОТИВ-ФАЛИТИ ОГРАБВАННЕ ЗАМЕНКИ,като се почне от лукановите чевени куфарчета ,такива е получил БОЖКОВ,той сам си призна.Тази партия винаги е работила само за собсвеното си обогатяване ,ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА,.АНТИБЪЛГАРСКА ПАТРТИЯ.
    СЕГА подозират, че ще дойдат пари от ЕС и започнаха с ОПИТА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РАЗМИРИЦИ,В СЪГЛАЕШАТЕЛСТВО С ФИГУРАНТА, ПОДКРЕПЯТ ПРОТЕСТИРАЩИЕ ЗА ДА СЕ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА УПРАВЛЯВАТ СЛУЖЕБНО..ОЧАКВА СЕ, ЧЕ ЩЕ ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ЗА РАЗМИРИЦИ АКО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ ПО ПО–КРОТКИЯ НАЧИН ,И СЕГА ИМАТ ПОДКРЕПАТА НА ФАТМАКА.. ПОДЛОСТА ЩЕ ИГРАЕ СЪЩЕСТВЕНА РОЛЯ.ФАКИРИ СА МАНИПУЛАЦИ И ТРИКОВЕ..СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОСТИНБРОСКАТА ИСТОРИЯ,СЪТВОРЕНА ОТ ГАЛЕВИЦА????..МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ ИМ СЕВЪРЗВАМЕ.!НАРОДА ВЕЧЕ ИМ СВИКНА И МНОГО МНОГО НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ,та затова сега беснеят -след толкова помия ,не постигнаха целта си,надяваха се че след третия ден милион ще тръгнат.ДА ама НЕ ,НАРОДА НИ СЕ ОКАЗА РАЗУМЕН И НЕ ИМ СЕ ВЪРЗА ..БРАВО ХОРА .ИМА НАДЕЖДА.
  • 34 БСП Е БЕДАТА НА БЪЛГАРИЯ

    1 2 Отговор
    БЕДАТА НИ Е ,ЧЕ Я ИМА ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА РАЗБОЙНИЧЕСКА ПАРТИЯ ,НАРЕКЛА СЕ БСП..ЕТО КАКЪВ НЕСКУПСНИК ЛЕНТЯЙ НИ ДОКАРАХА,НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И СЪС СЪМНИТЕЛНО МЕНТАЛНО ЗДАРАВЕ..Това е било прадварително замислено ,ПАК В УЩРЪБ НА ДЪРЖАВАТА РАЗБИРА СЕ..Да не губят влияние,сила ,за да се докопак до власта и от там нататък е ясно -кражби ,съсипия и пак към дъното.
    ТОВА Е ЗА ЖАЛОСТ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ТАЗИ РАЗБОЙНИЧЕСКА ПАРТИЯ! НАДЯВАМЕ СЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА Я ИЗХВЪРЛИМ ОТ УПОТРЕБА! ДАНО! ТЕ ЗА ТОВА НАПИРАТ СЕГА ЗА СЛ.КАБИНЕТ,ЗНАЯТ ЧЕ НА РЕДОВНИ ИЗБИРИ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове