Last news in Fakti

7 Септември, 2020 16:20 27 243 219

Маричков: И как точно ще се махнат мутрите?!

  • кирил маричков-
  • протест-
  • българия

Протестират хора с коренно противоположни възгледи

Маричков: И как точно ще се махнат мутрите?! - 1
Снимка: БГНЕС

„Сериозно е, когато протестираш срещу нещо, да предлагаш какво точно да се направи на негово място. Затова не ме виждате по протестите. А това, че пускат мои песни – много хубаво. Аз съм съгласен с основните неща – много ми харесва това „Мутрите вън“, само че изглежда, че става само за някои мутри, не за всички. Много искам да ми се обясни как точно ще стане това - мутрите вън, и как точно ще се премахне тази зависимост на държавата и на всичко от определени мутри.“ Това коментира пред „Хоризонт“ по БНР музикантът Кирил Маричков.

Протестират хора с коренно противоположни възгледи, които не могат да имат нищо общо помежду си – как точно са рамо до рамо, пита изпълнителят.

На 3 септември в Лятно кино „Кабана“ в София Кирил Маричков кани своите почитатели на концерт. „Музиката е нещо, с което можеш да направиш хората щастливи, а политиката – не“, отбеляза Маричков, който си е наумил да изпее 20 свои парчета - „много от песните на „Щурците“, много от моите песни.“

Кирил Маричков ще участва и на празниците на изкуствата „Аполония“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 щурец у казанец

    80 160 Отговор
    Да не си дрънкал с китарката и всигал двата пръста.

    Коментиран от #35, #148

  • 3 Така си е

    241 246 Отговор
    Тъй де - права е! Най обикновенна борба за власт! Едните мутри искат да махат другите мутри! Едно време поне го правеха тихичко, пък сега на площада!

    Коментиран от #146, #173

  • 4 ПРАВ

    91 218 Отговор
    е Маричкоф Борисоф ще бъде богоизбран отново !
  • 5 1618

    271 121 Отговор
    Добре дошъл в демокрацията, Борисов! Властта произлиза от народа и този народ вече два месеца ти иска оставката! Вече и много чужди политици открито те критикуват. Всички българи недоволни от корумпираната ти власт се обединиха на три континента! Трябва ли за пореден път да обрисуваме резултата от твоето десет годишно управление- корупция, срастване на властта с мафия и олигарси, уволнения, заплахи, рекет,репресии, полицейско насилие, ниски доходи и пенсии,безработица, спад в икономиката, тонове опасен боклук по цялата територия на България, липса на вода поради лошо и неподдържано състояние на цялата водопреносна мрежа в България , лоши и некачествени пътища и ремонти и още и още. Трябва ли в България още да се пролива кръв и да се нагнетява напрежението?Чакаш чрез полицейско насилие , сплашване и рекет от страна на контролираните от теб институции напрежението да спадне и протестите да приключат? Да, ама не! Този горд български народ не можеш да го пречупиш, защото ти точно това целиш!Въпрос на време е същият този народ да те изрита от властта!

    Коментиран от #37, #40, #87, #107, #187

  • 6 и този трябва да целува ръка на мутрите

    193 87 Отговор
    Трябва да се търси на сметка на всички хипита за натресения мутро-фашизъм.
  • 7 Последния Софиянец

    228 64 Отговор
    Снощи ние софиянците изхвърлихме от площад Съединение в Пловдив мутрите на Крушарски и народа си отдъхна.Цяла вечер обикаляхме града и навсякъде ни аплодираха и черпеха.Е така се изхвърлят мутри.

    Коментиран от #205

  • 8 Кнаус 485

    308 128 Отговор
    Маричков и ти си една голяма подлога, от време спрях да слушам твойте песни, а преди ги боготворях.... Оставка, съд и затвор за тиквата с чекмеджета и шайката му....

    Коментиран от #73

  • 9 Прав е

    172 147 Отговор
    В момента тече войната на мутрите. Основни участници са футболните агитки и част от крими контингента. Има и заблудени и наивни граждани, които смятат че нещо зависи от тях.

    Коментиран от #28

  • 10 убиец

    153 77 Отговор
    Ако не беше Преходът и тоя сега да шпаклова стените на Беленската голяма къщура.
  • 11 гост

    104 110 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ":

    Кютек значи противоконституционен въоръжен бунт с мнозжество умишлени убийства. Ти лично готов ли си за това, че в него може да пострадат твоите роднини- майка, баща, брат, сестра, съпруга/ приятелка, дъщерп, син, баба, дядо, чичо, леля, пременниците ти? Кой те излъга, че полицията е длъжна да се оставя да убивате умишлено с павета, камъни и бомбички нейните служители и те да са длъжни да стоят мирно като истукани, докато им разжкъсвате телата парче по парче? Същото е и с останалите непротестиращи граждани- защо си мислите, че ние ще се оставим вие да опитвате умишленото ни убийство, само защото не протестираме на вашия протест и нямаме лично законно оръжие, с което да защитим живота, семейството, собствеността си и сигурността си от вас? КЪМ КАКВО ТОЧНО ПРИЗОВАВАШ- КЪМ УМИШЛЕНИТЕ УБИЙСТВА НА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ПРОТЕСТИРА ЗАЕДНО ВАС,ЛИ?

    Коментиран от #56, #84, #147, #150, #151, #172, #181

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 И факти

    81 115 Отговор
    Са на страната на протеста. Трият неудобните коментари и статиите са им тенденциозни. Я кажете колко ви плати Черепът на вас?
  • 14 Фффффф

    151 68 Отговор
    Айде и тоя се появи,защитник на мутромафиотите
  • 15 Гост

    138 141 Отговор
    Прав е щуреца, кои мутри вън, а нима Радев, Нинова, Манолова, Иво Христов не са стари мутри и от статуквото!

    Коментиран от #194

  • 16 По всичко личи, че искат да ги

    108 67 Отговор
    Заменят с баш мутрите, с още по големи мутри
  • 17 345

    195 87 Отговор
    Тоя може да е добър музикант но иначе е много тъпо парче хората били различни Еми то това е хубавото това не е протест на една партия а протест на хората на които им омръзна да живеят в бедност и някакви изроди да дерибействат така че дрънкай си на китарата и не се занимавай със сложни неща никой и не е очаквал да те види на протеста
  • 18 Маричков е пич

    86 122 Отговор
    Винаги е бил

    Коментиран от #41, #48, #208

  • 19 Изберете Българското

    154 63 Отговор
    К. МАРИЧКОВ - УБИЕЦ!! И тоз трепа народ на магистралата и тоз мина тънко по партийна линия! Помним му играта на Щуреца!

    Коментиран от #156

  • 20 Данчо

    179 74 Отговор
    Маричков:дрънкай си с китарката и не се занимаваи с държавни работи нали те видяхме какво можеш циркаджия
  • 21 Грейс

    218 53 Отговор
    Маричков синът ти предложен от първото правителство на Боко за посланик във Ватикана в Рим не беше приет заради особености в секдуалната му ориентация, след второто май пак е там въпреки съпротивата. Хайде престани с двуличието . То не беше на трапезата по времето на ТЖ, то не беше седесар, цаист, а сега и Боко. До гуша ни дойде от стари муцуни осребрили ренегатството си.

    Коментиран от #34

  • 22 публично не се прави секс защото всеки щ

    136 49 Отговор
    е дава акъл.Абе то и когато разсъждаваш върху нещо е хубаво да кажеш какво предлагаш по въпроса , е какво предлагаш ти всъщност , да си седим в къщи и да слушаме ''Щурците'' , или вероятно да ходим на концерт на ''Щурците '' , вместо да се занимаваме с това , че ни крадат и ни съсипват живота . Когато крадец те обира , ти с него ли се занимаваш , или с това ''какво точно да се направи на негово място '' . Изкуфяхте Щурец.
  • 23 Up the Irons

    111 42 Отговор
    ЕЙ ТОЗ,ПО ГОРЕ,"ВЕЛИКИЯ ДЕМОКРАТ" ДЕТО ПИШЕШЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЕСТНИЦИ,КОЛКО ЛОША МУЗИКА Е РОК МУЗИКАТА,И ЗАПАДНИТЕ ВЛИЯНИЯ,ДРУГАРЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТ "АЛЕН МАК",НАБЕДЕНИЯ КОМПОЗИТОР,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ЗАВРЕ ДЕТО НЕ ГО ГРЕЕ СЛЪНЦЕТО!Оффчии,тук сме още и те помним бе подлооогоооо..
  • 24 Гост

    108 55 Отговор
    Заблудено и наивно китаристче.

    Коментиран от #157

  • 25 Фен

    116 55 Отговор
    Пълен боклук!
  • 26 Пане

    126 43 Отговор
    Иска да каже Маричков, че без пари не работи. Мерси Киро, няма нужда от теб.
  • 27 Мафията

    103 31 Отговор
    се маха само по един начин - силово.

    Коментиран от #46

  • 28 Последния Софиянец

    61 27 Отговор

    До коментар #9 от "Прав е":

    Агитката на Локо ПД ги изхвърлихме снощи от площад Съединение,ама на Ботев не видях.Само Ботев Пловдив.Те не предават народа си.
  • 29 До авторката

    41 13 Отговор
    3- ти септември мина отдавна ма душко, кого каниш ?
  • 30 НОИ

    114 36 Отговор
    Овехтяло, скучно и безсмислено изказване. Музикантът демократ може да бъде доволен, че вече може да ходи с дълга коса, да свири Битълс и да яде банани.
  • 31 Щурец

    84 127 Отговор
    ГЛУПАЦИ ! Нито една лоша дума за Маречков. Защото докато вашите майки и бащи ходеха на комсомолски събрания и дума не смееха да продумат, Щурците свиреха и пееха забранени песни. Докато вие се насирахте в памперси с Кирил Маречков бяхме на протестите да свалим социалистическата система. Хубаво, искате да се махнат сега едните мутри. Но идват другите, те са зад вас, те ви превеждат и парите
    НЯМАТЕ ПРАВО НИТО ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА МАРЕЧКОВ

    Коментиран от #88, #158, #169, #176, #183

  • 32 Behemoth

    79 36 Отговор
    Тоя Ко се прави на ударен?Май обича Бойку?!

    Коментиран от #39

  • 33 стар фен на Маречков

    121 31 Отговор
    Киро остаря, поддаде на ухажванията на властите , грижи се за собствения си конфорт на стари години и забрави че беше млад. А младите хора си искат живота, независимо че са с различни убеждения. Абсолютно не е прав, че не могат да застанат рамо до рамо честни хора , пък било те с леви или десни убеждения. Нима иска да убеди младите, че е нормално да се краде и ограбва държавата от шепа хора, а те да навеждат глави безропотно или да напускат държавата. Поклон пред таланта и творчеството му, но той отдавна предпочете медала пред любовта на хората. Песните му бяха символ на борбеност и непримиримост , а не на математически изчисления и схеми за ляво, дясно, добри и лоши мутри. Няма да забравя навремето като взе медала от Първанов, как еднин негов почитател писа "Никога вече няма да си пусна Клетва"
    Наистина жалко - ще излезе вярно, че българската интелигенция в трудни времена винаги е предавала народа си.
  • 34 Често явление

    111 32 Отговор

    До коментар #21 от "Грейс":

    Винаги съм се чудел на нахалството на Маричков по Тошово време. А то цялата му рода били дундуркана от бай Тошо. Един път семит.е по майчина линия,втори път баща му е бай Тошов посланик във Ватикана. Във Ватикана,не къде да е! Тия бяха от богоизбраните ,които Тошовата власт дундуркаше. Иначе след 1989г. се направи на пръв седераст. Тооо...при се.итите обр.тната резба е често явление заради генетичното израждане.

    Коментиран от #68

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    48 84 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    И КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ.
    .ГЕРБ ПЕЧЕЛИ......ЩО ЛИ....САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ
  • 38 Контравъпрос

    87 24 Отговор
    Питаш ли? И аз питам - как уби човек с колата си преди години в пазарджишко и отърва затвора. Най-добре не се обаждай - гледай си музиката
  • 39 Кой кого обича

    19 11 Отговор

    До коментар #32 от "Behemoth":

    Не е наша работа и как го обича, чети Дънов🙂
  • 40 Тони Монтана

    63 41 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    не пиши от името на народа червена платена мишко вие сте 5000-10000 хиляди в цяла България вие не сте народа а мършата и отпадъка
  • 41 Тъп

    46 29 Отговор

    До коментар #18 от "Маричков е пич":

    Сериен убиец на пътя.

    Коментиран от #49

  • 42 На 7-ми септември

    34 13 Отговор
    кани хората на концерт на 3-ти септември?
  • 43 Едмон Дантес

    83 36 Отговор
    Старче оди се скрий някъде и си глей музиката.Ясно е ,че и ти си същия страхливец като вожда ни Винету.От вас действия не чакаме,поне не философствайте на гърба на тези които рискуват всичко и са на площада.
  • 44 пройчо

    69 28 Отговор
    Този е пример за Мутра в.музиката,не особено кадърен китарист и певец и кьорсофралия за последните 40 години....за облагите от Ватикана-той да си каже.!!! .
  • 45 ьььььь

    48 18 Отговор
    ...Каза членът на БКП и цял живот бутан от х К. Маричков.
  • 46 Ноооо, има едно голямо НО, кой и как

    37 4 Отговор

    До коментар #27 от "Мафията":

    Определя кой е мутра и мафия, сега някакви, считащисе за богопомазани сочат с пръст наляво и надясно. По критерии и по закон трябва да се случва: 1.сътрудник на дс 2.придобил собственост с недоказани доходи, 3.кредитен милионер, 4.незнайно как единствен имаш право да получава така и пренос от газпром и те така. Иначе всеки може да сочи, като кажат че сестра ти е к...ва, иди доказвай че нямаш сестра
  • 47 Курумпе

    61 17 Отговор
    Какво питаш Другарю Маричков - как точно ли се гонят мутри?!
    Е, да почнем с чисто нови млади съдии,прокурори и юристи - деца на емигранти прогонени от БКП-то.Та тези като приложат правилно законите и съдят спрямо фактите, а не с вързани очи и пълни джобове..И всички омбашиии ще са на топло, но не само това - пълна конфискация на цялото имущество до трета линия и на сродни лица...Тогава ще се замогне държавата..и може да се направят ТВУ-та - на концлагери, за да се научат на елементарен труд - да си изкарват хляба, не да ги храни държавата безплатно..еми да садят картофи, да гледат овце...че нали не им е чуждо..Това за начало...или не си съгласен Другарю мазник, че то май теб те устройва това безвремие..позамогна се покрай властта, щотот те галиха по главичката милостиво, та за туй сега браниш позициите на мутроченгетата.
  • 48 Некой си

    66 20 Отговор

    До коментар #18 от "Маричков е пич":

    Да! За това уби момиче ,като шофираше пиян ! На връщане на митинг на СДС в Пловдив ! Пич ! Та дрънка !
  • 49 То за това няма давност,

    36 8 Отговор

    До коментар #41 от "Тъп":

    И да не е лежал, наказва се по друг начин от Горният
  • 50 дърта комуняга

    35 28 Отговор
    нито мутрите , нито комунистите, нито ДС агентите ще бъдат изметени, много шум за нищо !!!
  • 51 Времето е наше

    65 22 Отговор
    Този винаги е бил много ограничен, като част от една малка, сплотена, ретроградна "интелигенция", върли антикомунисти, грабили с шепи от меда на "социализЪма". Честно казано много се радвам, че тези хора са в залеза на жизнения си път, не защото ги мразя или ненавиждам, а просто, защото пречат на развитието ни с ретроградните си виждания и хамелеонско поведение.

    Коментиран от #57

  • 52 Да чакаме ли тогава

    51 10 Отговор
    Да стоим и да чакаме Неволята според него.
  • 53 Шопо

    43 13 Отговор
    МАГИСТРАЛЕН УБИЕЦ !!! Трябваше още да си в затвора за сгазения човек !!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 не му вярвайте млади хора той остаря

    72 18 Отговор
    " Аз не съм комунист и никога няма да бъда" , но ще взема медала от Първанов.
    Сега пък може да взема медал и от мутрите.
    Никога не е късно да станеш за резил.
    За втори път сам си плюе на творчеството.
    Най -гадно е да те предадат хора в които си вярвал.
    Пожелавам на мадите българи да успеят да си върнат държавата и да се завърнат в нея.
  • 56 Друг гост

    51 13 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ами точно така ! До там опират нещата , когато се стигне до старата максима двама в една лодка... Ти си доволен от статуквото и ти е добре, но аз не съм и не ми е добре и искам промяна ! Знам, че равноправие е невъзможно никъде по света, но искам поне малко шанс за нещо повече от това да слугувам ! И да ти отговоря на въпроса- да , ако това е , което е необходимо - да, ще се жертвам ! Ще се жертваме всички онеправдани, защото не аз съм виновен за това, че живея в нищета ! Виновна е шуробаджанащината , корупцията, манипулациите и аморалността ! Честен човек съм и искам справедливо отношение и равни критерии. Не искам привилегии ! Свободата се извоюва! Никой не ти я дава даром !!! Освен Бог , но това е друга тема.

    Коментиран от #93

  • 57 пройчо

    9 2 Отговор

    До коментар #51 от "Времето е наше":

    точно! + :)
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Маричков как ще бъдат махнати Мутрите???

    50 14 Отговор
    Като в редиците на ГЕРБ се влеят утайките от СДС и ГЕРБ ще бъде Разложена от вътре!!! Тези, които Затриха СДС сега са в ГЕРБ, щея свършат тази"Работа" "!!!!

    Коментиран от #82, #174

  • 60 алтернативата

    32 21 Отговор
    Оставки, промяна, оставка, промяна и така докато дойдат на власт интелигентни и компетентни, европейски настроени и политически морални лидери с европейски настроена програма, която изпълняват, трябва да се разчистят бъркотиите, които за 30 години сътвориха БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП и всички, които са били на власт. България има нужда от нови лица. Мисля, че единствената алтернагива е Да България.

    Коментиран от #199

  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 14 Отговор
    мутрите ги създадоха ЛУКАНОВ ГОЦЕВ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ оставка на БОРИСОВ на герб патриоти воля

    Коментиран от #69

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Концертът, ако е планиран

    28 4 Отговор
    за 3-ти септември, то вече е минал. Днес е 7-ми!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 фврзчл

    34 14 Отговор
    Ако някой иска да промени нещо трябва да действа, дори да е грешно, е по-добре отколкото да стои и да чака нещо да се случи и някой друг да го оправи.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 22 Отговор
    БОРИСОВ БЪЛГАРИТЕ не те искат ненавиждат те мразят те БОРИСОВ змиятахапе най лошо умирайки така умирате вие

    Коментиран от #75

  • 67 Чичо

    19 10 Отговор
    Тикажи ко стана с бабата на пешаходната пътека
  • 68 Грейс

    43 15 Отговор

    До коментар #34 от "Често явление":

    Те мислят, че по старите сме измрели и само те могат да говорят за преди 10 11 какви "десиденти" са били, защото няма техни набори, които помнят. Цялото тяхно поколение от певци и артистичен елит бяха обгрижвани от режима и освен жлъч не предизвикват друго с "десидент ските" си напъни
  • 69 А, козлодуй, имаш проблясъци,

    13 5 Отговор

    До коментар #61 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абсолютно вярна първата половина на изречението ти

    Коментиран от #83

  • 70 Барба

    27 6 Отговор
    Обяснвам: След N на брой итерации, за да се постигне това, което проспахме 30 години с безхаберието си! Смяна на модела кой е виновен, защото си прикриваме кражбите и безобразията (понеже сме си роднини всички) и приемане на модела ЗАЩО ТОВА СЕ СЛУЧИ и мерки за да не се случва повече. Иска се време, но трябва да се започне!!!
  • 71 маричков

    26 10 Отговор
    Аз за синчето Кирчо , не за друго.
  • 72 Бай Иван

    47 11 Отговор
    Кире, ми понеже не знаеш как да стане да си оставим да си крадат бе братко .Така няма да се напрягаме да мислим как да си оправим държавата. Това ли ни съветваш? Че ти тогава що се бори срещу комунизма да те питам. Разнопосочни били исканията. Я ми кажи как точно ще успееш да направиш всички единомишленици. Еми то комунизма си беше същото , вярата в светлото бъдеще на всички. Нали за това са измислени изборите. Мнозинството да решава.

    Коментиран от #94

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Заложено

    47 10 Отговор
    Дядото на Кирчо е композитърът,цигуларят и диригент Борис Леон Левиев. След 09.09.1944г. се изкарва за репресиран от антисемитските закони на царството. През 1945г. пише музиката на класово- социалния филм "Ще дойдат нови дни". През 1950г.,точно във времената на войната срещу врага с партиен билет от Челвенков е удостоен със званието "Заслужил артист." Леон Маричков до 1989г. паразитираше върху гърбината на дядо си. После се направи на седераст и върл антикомунист. Ама то ренегатството си е генетично заложено на това племе.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Актуална Антена

    29 17 Отговор
    Много лесно бе, Магаречков. Забраняват се частните охранителни фирми и готово.

    Коментиран от #90

  • 77 Защо

    45 10 Отговор
    как Кириле,вие го казахте едно време "Избори до дупка"! Нали е демокрация!
  • 78 Нана

    33 7 Отговор
    Не е въпроса едните да станат за да седнат другите....а това всички да имаме гражданска позиция и гражданско общество. Само когато заедно сме непримирими към неспрвидливостта,грешките, лъжите и т. н. на който и да е управляващ, тогав ще имаме нормлна държава.Всичко е в нашите общи ръце. Неможе и небива да се примиряваме с такива тези като на този музикант- иначе сме обречени...

    Коментиран от #81, #85

  • 79 КРОКОДИЛА

    15 15 Отговор
    МУТРИТЕ ЛИ ВСИЧКИ СМЕ МУТРИ И ТИ СИ МУТРА Я СЕ ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТАО - ОЩЕ МАЛКО СМЕ НА ТОЗИ БЯЛ СВЕТ И АИДЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ................
  • 80 Отговор

    24 12 Отговор
    Мутрите се махат по един начин-с голямо парче олово в тиквата.И почистване след това.
  • 81 Да ама не

    24 11 Отговор

    До коментар #78 от "Нана":

    Всъщност в момента става въпрос точно за това! Ако забелязвате - на протеста нарочно не се споменава , какво ще става след оставката! И забележете кои хора водят протеста - все с тежки обвързаности!
  • 82 всичкото е русофил

    31 12 Отговор

    До коментар #59 от "Маричков как ще бъдат махнати Мутрите???":

    В ГЕРБ , по-голямата част са пребоядисани комунисти , включително и Борисов. А тези от СДС , които се в ГЕРБ също са пребоядисани комунисти, но минаха преди тове през СДС. Прелитащи пеперудки много.
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 18 Отговор

    До коментар #69 от "А, козлодуй, имаш проблясъци,":

    БОГ си знае работата МАРИЧКОВ сгази девойка но сега е болен от рак не знам дали му тежи на съвесттова а сдс демокрацията съсипаха БЪЛГАРИЯ за какви проблясъци пиша истината БЛАГОДАРЯ ДОВИЖДАНЕ господине

    Коментиран от #166

  • 84 898

    23 13 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Спри г-н дознател!Знаем тези те ти.Статуквото умря,ГЕРБ умря ,мутрите остаряха. Има деца по на 25 ,30г остави ги !Те са по-умни от теб и от мен!Сопри се! На Баце мавзолей ли ще правиш?!

    Коментиран от #137

  • 85 Караиванов

    11 4 Отговор

    До коментар #78 от "Нана":

    Браво
  • 86 Хаджиментов

    23 23 Отговор
    Човек, който не знае къде отива, винаги отива на грешното място.
    Така е и с протестите - като не знаят какво ще правят "после", никога няма да направят правилното нещо. И ще има "ах" и "ох", "ама аз мислех това, пък стана онова"...
  • 87 ха така

    35 10 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА, БИЛИ ИСКАЛИ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО - ЧЕ ТОВА ДЪЛГО ЛИ Е - Я ВИЖТЕ ФРАНЦУЗИТЕ - ТЕХНИТЕ ПРОТЕСТИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА, СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ 400ДНИ ПОЧТИ, КАКВО СЕ ЖАЛВАТЕ, ИМАТЕ МЕГДАН ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ, ДА ХВАНЕТЕ И ЗИМАТА ПОНЕ!!

    Коментиран от #99

  • 88 Това

    21 7 Отговор

    До коментар #31 от "Щурец":

    Можеш да го обясниш на хора с мозъчна дейност,на такива като повечето тук,които са без такива проблеми като "мислене",няма да можеш.Те са израстнали във фейсбук,разбери ги.
  • 89 Киро, киро,

    30 13 Отговор
    Понеже си т@п и да ти обяснят нема а разбереш. Протестът не предлага решения, бе. Това не е преврат или революция. Това е несъгласие. Дано вденеш, ама надали.

    Коментиран от #92

  • 90 А може

    20 9 Отговор

    До коментар #76 от "Актуална Антена":

    Да забраним протестите.Ти да не си в Северна Кореа?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 А ти като си умен и красив

    10 6 Отговор

    До коментар #89 от "Киро, киро,":

    Кой те знае,че съществуваш,г-н незнайни?!

    Коментиран от #95

  • 93 хеий до друг гост

    24 19 Отговор

    До коментар #56 от "Друг гост":

    КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ВСЕКИ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ, ЗАТОВА И В ЕДНА ДЬРЖАВА ИМА ЗАКОНИ ИМА ИЗБОРИ ,ТВЬРДИТЕ ЧЕ СТЕ УМНИ МЛАДИ ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ НАПРАВЕТЕ СИ ПАРТИЯ ЯВЕТЕ СЕ СЛЕД 2 МЕСЕЦА НА ИЗБОРИ НО ПРИ ПОЛУЖЕНИЕЧЕ АКО СТЕ ТОЛКОВА МНОГО ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ И СПЕЧЕЛЕТЕ ИЗБОРИТЕ ,НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГИ ОСПОРВА, А НЕ ВСИЧКИ БЯХТЕ ДО СЕГА В ЧУЖБИНА С КРИЗАТА ОСТАНАХТЕ БЕЗ РАБОТА И СЕ ВЬРНАХТЕ В БЬЛГАРИЯ И РЕВНАХТЕ ,ДА АМА НЕ И ТУК СЕГА Е КРИЗА.КОЙТО И В МОМЕНТА ДА Е НА ВЛАС НЯМА ДА ВИ ОГОДИ .ЗАЩОТО НЯМА КАК.

    Коментиран от #97, #100, #139

  • 94 А бсп

    11 5 Отговор

    До коментар #72 от "Бай Иван":

    Не крадат?Бухахаха
  • 95 Ееееее

    16 10 Отговор

    До коментар #92 от "А ти като си умен и красив":

    Поне не съм убиец

    Коментиран от #98

  • 96 ГОГО

    24 26 Отговор
    РАДЕВ ВЪН, ОСТАВКА
  • 97 Тези не са умни и красиви

    23 12 Отговор

    До коментар #93 от "хеий до друг гост":

    Това са неудачниците,хейтърите и аутсайдерите.Просто са удобни в момента,използват ги,а те се чувстват значими.
  • 98 А ти кой си

    4 3 Отговор

    До коментар #95 от "Ееееее":

    Да съдиш ?

    Коментиран от #102

  • 99 Хаджиментов

    11 6 Отговор

    До коментар #87 от "ха така":

    Правилно! Имат шанс да подобрят рекорда по продължителност на протестите!
  • 100 Баси

    14 6 Отговор

    До коментар #93 от "хеий до друг гост":

    Ти пишеш с правописни грешки, а си тръгнал акъл да раздаваш. Вземи един буквар и се измаай по чутурата може нещо да влезе у нея.
  • 101 120

    12 11 Отговор
    Ей Каскет, добра работа вършиш, но изглежда убиеца Маричков изпълзя изпод камъните. Слагай го в списъка.
  • 102 Аз не

    5 2 Отговор

    До коментар #98 от "А ти кой си":

    Съдя. Това е факт.
  • 103 Георгиев

    20 14 Отговор
    И ти беше една от мутрите на прехода. Ти бе от тъмносинята чума, която разруши България.
  • 104 аг08

    19 9 Отговор
    Когато се махнат такива лизачи като теб!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Политолог

    13 8 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Познах те ! Ти си Гурнелия Хининова!

    Коментиран от #167

  • 108 Пешо

    21 14 Отговор
    И щурчо станал мравка и тича за храна
  • 109 Мучо

    18 14 Отговор
    Може да е прав а може и да не е,въпрос на гледна точка.С възраста човек става по несигурен мисли по-бавно и взема все по-грешни решения

    Коментиран от #133

  • 110 тролчето със сополчето

    19 15 Отговор
    Един скапан червен юмрук се мерна по телевизията и веднага петата колона на коминтерна плъзна по площада и за власт се полакоми без пощада създаде хаос сякаш ние падна ли сме от небето те искат да ни го ... в д--.ето но яли сме я ние таз попара и нивга не ще им хванем вяра да гласуваме за червената отрова която 60г. ни направи луди от лакомия а сега ще сърбат тяхната помия надробили я за нас.!
  • 111 Титилов

    12 9 Отговор
    Дъртак
  • 112 Първан Симеонов мери си температурата!

    14 22 Отговор
    Народа ще почне да симпатизира на Борисов, не на Протеста!??? Луд ли си, Народа НЕЕ Мазохист!!! Какви симпатии към Борисов бе Първане?? На луд ли се правиш или в действително си луд?? Да те лекуват!!!
  • 113 Иван

    20 16 Отговор
    Скрий бе мишок!
    Такъв си бил и такъв ще си останеш!
    Мутрите вън!
  • 114 Дядка

    17 14 Отговор
    Колко по ясно да ти го обясни Христо Иванов, че да го разбереш? Или като викаше за Костов ти беше обяснено. Не виждаш ли как изчезва държавата, народът, бизнесът, или ти още не си разбрал.

    Коментиран от #160

  • 115 Почитател

    26 13 Отговор
    Харесвам вашата музика , но не съм съгласен с вас !!!
    Сега се ражда гражданското общество - няма сини , няма червени и розови - ЗАЕДНО срещу мафията !!!
    Оставка !!!
  • 116 Отврат

    20 13 Отговор
    И тоя гнусен евреин, убил дете, стана глашатай на Тулупа.

    Коментиран от #121

  • 117 Старото тегли назад

    21 8 Отговор
    Тоя не знае ли че хората са били със уж еднакви възгледи само когато е ходил на манифестация. Рамо до рамо със еднакви възгледи са само овцете. Дали тези хора ще постигнат нещо идея си намам. Знам само че са прави да са недоволни. Надявам се само че когато искат повече от това дето е сега.Са готови и да дават повече от себе си. Възможно е вече и да го правят.Щом искат повече от това което имат сега. Факт за мен е че теи хора дето са превзели тази държава имат много примитивни вижданя. Които по никакъв начин не са адекватни за настоящето пък камоли за бъдещето. С такива хора бъдещето няма да е много по различно от миналото.
  • 118 Наблюдател

    13 22 Отговор
    Прав е Маричков - Това е въпроса! А мутрите още са на власт защото няма за сега смислен отговор от извънпарламентарната опозиция!
  • 119 ЯнБибиян

    18 18 Отговор
    За сега това правителство няма алтернатива.
  • 120 Ю Кортес

    16 14 Отговор
    Мутрите ще се махнат по следния начин.Прави се фашистко правителство на фигуранта,за така година,година и нещо за да изкара до президентските избори.После,те по тип Лукашенко,после и парламентарни ...и се нареждат,президент фигуранта и правителство коалиция БСП Костовата партия и Чалгата Слави.
    Е те така ще се махнат мутрите и ще настъпи неземен рай.

    Коментиран от #130

  • 121 падналия ангел 👿

    19 0 Отговор

    До коментар #116 от "Отврат":

    Не е убил дете, в катастрофата почина възрастен мъж.
  • 122 Азззззззззз

    16 8 Отговор
    Маречков, дръгни си китарата и не се занимавай с политика.
  • 123 ЦЛП

    19 10 Отговор
    Вече само Гербаджии ще дойдат да те слушат. Стигна дъното
  • 124 До Кирил Маричков

    18 12 Отговор
    Мутра по житейски път и поведение е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Кириле защо се правиш за неразбиращ ?!О С Т А В К А !!!!!
  • 125 Разнообразни групи

    16 11 Отговор
    Протестират срещу правителството заради корупция, следователно протестите изразяват мнението на народа!
  • 126 ПиПи

    14 9 Отговор
    Кире, гледай си нотите и не мисли токова. Ясно е кой богоИздигаш и мълчиш като Китара без струни. Бъди Щурец и не давай мнения.
  • 127 Ъхаа

    13 9 Отговор
    Мутрите ще се махнат с протести, колкото пъти са нужни. Гражданите трябва да си отстояват сисканията и правата
    В момента имаме вечни ненаяли се политически боклуци които очевидно немогат и не искат да правят реформи
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Щерю

    15 13 Отговор
    Ще се махнат като дойдат още по големи мутри.Вече са си приготвили костюмите и избрали постовете,ама балъците от площадите не са разбрали.Те са толкова умни че даже и толкова просто нещо не могат чатна.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 беге демокрация

    23 10 Отговор
    този навремето, пееше аз не съм комунист, и никога няма да бъда, в началото на 90-те, и тези от БСП намериха един по-стар клип, от 80-те, дето преди това е пеел с интернационала света да обновим, та толкова за този и неговата позиция

    Коментиран от #138

  • 132 Ха ха тоя измекяр

    16 6 Отговор
    Лъжеш се .баща му беше милиционер.правеше се на демократ но сега си пролича връзка с ДС...
  • 133 Дона

    5 2 Отговор

    До коментар #109 от "Мучо":

    Ти нормален човек ли си?? Само глупости пишеш. Явно е дошло твоето време за да блесне, ха ха ха!
  • 134 Абе комунистка подлага

    13 8 Отговор
    През соца скърцаше каймака и сега си пак добре не се меси си на хората който протестират.Казват ще има контрапротест и кой мислите ще участва ами ДОВОЛНИТЕ в момента от живота
  • 135 Кирчо

    7 14 Отговор
    Достоен човек. Добре се усети навреме да избяга от политиката досега да са го направили на маскара. По принцип е прав не може едни мутри да се сменят с други рано или късно ще се омешат и пак същото.
    Но от някъде трябва да се започне и ако нестава отначало докто стане.
  • 136 kamas

    11 3 Отговор
    Като се правиш на всезнайко, кажете вие как ще се премахнат?
    Трябва да се започне от корумпираните политици мутри и след това да се продължи.Политиците създават корупциите за да получават пачки от банкноти. Те или могат да:
    откажат
    да получат подаръци в рамките на позволеното от закона или
    милиони използвайки държавните институции(прокуратура, НАП и др.), за да осигурят себе си и поколенията си.
    А, на Вас явно ви плащат за да се правите на глупак!
  • 137 А БЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #84 от "898":

    КАК ДА ГИ ОСТАВИ, ПОГЛЕДНИ ГИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ПО НА СЪЩИТЕ ГОДИНИ В ЕДНА ДУМА ДОПУСКАТ ДВЕ ГРЕШКИ!!!
  • 138 Другия с коня

    11 15 Отговор

    До коментар #131 от "беге демокрация":

    Много бих искал всички Отворковци с Компромати да доизживеете живота си в Онзи комунизъм от 70 те и 80те години на миналия век....Само това ви пожелавам....Бедна ви е Фантазията какво ще изживеете...Кирил Маричков единствен остана чист пред Своята публика...Велик си ,Кириле....Голям Българин....
  • 139 Другият гост

    18 7 Отговор

    До коментар #93 от "хеий до друг гост":

    Аз все още съм в чужбина ! Искам избори , но сега и съставени от президента! Не желая предварително организирани компрометирани избори от герб !!! Имам над 100 приятели от всички сфери и познай колко от тях подкрепят Герб - 2ма ! Не е възможно цяла България, че и ние , които сме в чужбина да сме срещу герб , а на избори герб печели с огромно предимство . Това е абсолютно нереално ! Станахме като русия беларус и страните от третия свят.

    Коментиран от #140, #202

  • 140 Умен по цялата глава

    10 11 Отговор

    До коментар #139 от "Другият гост":

    Ако другите 98 подкрепят БСП считай че реално ГЕРБ Печелят...Явно сте деца на БСПари...и червени цървули...Тук комунисти няма да спечелят избори Никога...

    Коментиран от #171, #182

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Пари пари пари

    18 0 Отговор
    ИСКАМ ПО ВИСОКИ ДОХОДИ И СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ. ..НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ Е НА ВЛАСТ..

    Коментиран от #179

  • 143 chi

    24 2 Отговор
    Маричков нямаш моралното право да бъдеш съдник, знаеш си защо...
  • 144 срам

    17 1 Отговор
    Един прост човек съумя да поквари бая народ в тази страна , но не и без тяхна съпричастност , естествено движена от алчност и егоизъм.
  • 145 Госあ

    15 7 Отговор
    Е така бе галош. Както става във Франция, Австрия и Германия - управляват десни и леви, за да стопират мутрите. А умрелите ти песньовки, не знам кой ги слуша. Има една българска рок банда и тя се казва - ФСБ.
  • 146 Хъш

    12 6 Отговор

    До коментар #3 от "Така си е":

    Така е братко ама нали за чеп за зеле не стават, ще протестират докто не им кажат да спрат. Едно време комунистите които вече бяха присвоили в сичко в държавата решиха че е по добре да се смени строя че да могат и официално да узаконят откраднатото. Та тогава как се радваха бедните будали и викаха "кой не скача е червен, 45 години стигат" после 30 г. грабеж... жалка картинка.
  • 147 Госあ

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ти знаеш ли, че има и нек'ва армия? Верно по малко са от полицаите, ама имат танкове 😄
  • 148 Чехльото

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "щурец у казанец":

    Като дойде зимата ще си пее дома.
  • 149 Боян

    11 17 Отговор
    Човекът е напълно прав и въпросите които задава никой не може да отговори, няма алтернатива кой ще поеме вместо Борисов, ако са комунистите благодаря няма да гласувам за тях
  • 150 Дървар

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    спри да се дървиш,че ще посинееш от злоба!
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ван дер Любе

    21 4 Отговор
    Значи всички са съгласни, че Борисов е крадец и душманин. И ми разсъждават кой ще дойде. Когато Борисов изчезне, ще се намеря други хора. Дали те ще са същите или не зависи и от нас. Това е пътят на демокрацията - смяна на хората, които сгазили лука без въпроса кой ще дойде. Определено тези не стават и трябва да си ходят. Значи, ако утре мъжът на дъщеря ти я бие всяка вечер, ще я посъветваш да търпи, т.к. не се знае кой ще дойде?

    Коментиран от #219

  • 156 А сега

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Изберете Българското":

    е носител на най-високия орден "Стара планина"...
  • 157 Гоатенка

    19 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Нито е наивен, нито е заблуден. Колко хора преди 1989 г. имаха валута за да си купят озвучителна техника и да направят група...
  • 158 Сваляхте

    12 2 Отговор

    До коментар #31 от "Щурец":

    на баба си хвърчилото. А преди това го играехте "непокорните" глезеници на системата и получавахте огромни хонорара. После станахте "репресирани"...

    Коментиран от #177

  • 159 Барба

    14 1 Отговор
    Виж какво съм написал вкратце, ако искаш. Искате наготово, ама няма! Ние бяхме единствената соц. държава без дисиденти -къде бяха ГДР, Унгария, Чехословакия, Полша, Румъния, че дори и СССР.
    У нас за дисиденти бяха определени дребни уж инкомислещи ченгенца.
    Безплатен обяд няма!
  • 160 Генерал Иванушка Водков

    9 7 Отговор

    До коментар #114 от "Дядка":

    Ристо иванкин обяснява само това което му спуснат от позитано.


    Дяда ви Кирил Маричков си има мнение и го казва.
    Абслютно прав е!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ГОСТ 23

    8 3 Отговор
    До коментар 146. Строя се смени защото комунизма фалира и не можеше да съществува в този вид.Затова строя се смени.Но комунистите успяха да внушат на хората че е дошла някаква демокрация и затова всичко е станало толкова зле.
  • 164 А знаете ли че

    4 4 Отговор
    Петричката врачка беше казала, че БСП ще изчезне като партия.
  • 165 Мутрагеньо

    11 3 Отговор
    Не знам за мутрите. Ама кво правим с доносниците, т. н. мекерета. Те са навсякъде като хлебарки. Това беше грешката на ББ. Трябваше да ги на пръска с препарат и да се скрият в дупката, а те навсякъде. Както и на хамелеоните.Уж демократи, а от вътре червен и червив. Смърт на доносниците.
  • 166 Да, и за сдс е вярно, че съсипаха БГ

    6 2 Отговор

    До коментар #83 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    по-виновни са от бсп, комунистите си създадоха опозиция и не последва лустрация и отваряне на досиетата и от там са основните проблеми на БГ, а и не съм господин🙂
  • 167 Оле, как го измисли хининова

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Политолог":

    Значи много горчи, тъй е
  • 168 щурец в ухото

    12 0 Отговор
    Кирчо, ЩЕ СЕ или ЩЕ ГИ? Ти къде си - където е безопасно и има гювеч ли? Като не знаеш - чети! Има разумни писания.
  • 169 ivan

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Щурец":

    ахахах,недей 6те се разпла4а,ко на занимава6 с тези клоуни,на този ли да обесняваме КОИ мутри то4но вън
  • 170 Айде бе

    10 3 Отговор
    Като се махнат синчетата на комунистическата номенклатура, назначени за КАЗИОННИ РОК музиканти!
  • 171 Герги

    5 2 Отговор

    До коментар #140 от "Умен по цялата глава":

    Така ли?!! А ГЕРБ какви са?
  • 172 Пипи дългото чорапче

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ама големи глупости изс...Мислех Ви за умен.....пък то червеничко с черни точици.
  • 173 Дамян

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Така си е":

    Много си прав точно в 10 ката
  • 174 То защото в "Да, България"

    8 6 Отговор

    До коментар #59 от "Маричков как ще бъдат махнати Мутрите???":

    въобще няма утайки от СДС. И комунягите сякаш са прекрасни. Много си е прав Маричков даже и не виждам за какво е това плюене по него. Още повече, че не ви е забранил да пускате песните му по протестите. Всеки има право на мнение и докато е започнете да зачитате и мнението на хората, което не съвпада с вашето в България нищо няма да се промени. Поне не към добро.
  • 175 Жанна

    8 8 Отговор
    Как разбра тоя,че искаме да си отидат само някои мутри,а не всичките.Кирчо,ако махнем мутрите от върха,ще махнем и всички други мутри.Не плачете после,че нямате пенсии вие певците естрададжии.Заслужавате.Когато ви идват на концертите,са същите тези хора от протестите,ама тогава не ги делите,защото не ви плащат.Засрамете се,Маричков!
  • 176 Щурецо

    9 6 Отговор

    До коментар #31 от "Щурец":

    Колко хита имат щурците преди 1989 г. и след това? 99% са от времето когато пеели "забранени" песни под крилото на партията.Тоз щадърен певец нищо не създаде след това. Аман от тъпацш.
  • 177 Басри

    10 2 Отговор

    До коментар #158 от "Сваляхте":

    Помня и една дърта брантия кеми тодоров. Тодоров моля ви се! Кеми тодоров и тази беше метреса на комунягите а след това се изкара репресирана.... От кого и от какво ма!?
  • 178 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    Да питат във Ватикана, там Маричков май не е съвсем неизвестен при бедняците)))))
  • 179 Ха ха хами кат не те интрресува винаги щ

    4 0 Отговор

    До коментар #142 от "Пари пари пари":

    Да питат във Ватикана, там Маричков май не е съвсем неизвестен при бедняците)))))
  • 180 Стела

    4 1 Отговор
    О став кааа...сърцеее....душааа ....
    за България.
  • 181 Диди

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Какво да очакваме от негромотни, гладни и с криминално мислене хора. Само им дай сигнал и после няма спирка. Юмрука изтърва духа от бутилката, но винаги има бумеранг

    Коментиран от #184

  • 182 Ми не

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "Умен по цялата глава":

    Останалите подкрепят Бзнс , зелените, денократична Бг , слави ...
    Не съм дете на комунисти !
  • 183 Какви забранени песни

    8 3 Отговор

    До коментар #31 от "Щурец":

    са пели, като бяха $официална група на ЦК на ДКМС", който им купи най-мощната уредба в България за времето си - VOX, ако това говори нещо на по-младите. Забранени песни пееше Вили Кавалджиев -най-напред - с "Викингите", после - с "Лира -70". А Маричков има убийство при ПТП, но му се размина, защото СДС тълкуваха законите в зависимост от човека...
  • 184 Гюнтер от ресторанта

    1 0 Отговор

    До коментар #181 от "Диди":

    Чакат те чиниите в мивката!
  • 185 тен4о

    4 4 Отговор
    И тоз е един безкраен измекярин
  • 186 българка

    5 2 Отговор
    Г-н Маричков, нали не очаквате мутрите да бъдат натоварени на ракета и изстреляни в космоса. Само си го помислете, толкова е приятно... Процесът за съжаление ще бъде бавен и сложен - има умни мутри и глупави мутри. В случая най-важното е да има повече хора с чисти ръце и чиста съвест. Надявам се и Вие да сте от тях /вторите, разбира се/.
  • 187 Октопод

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    И след мъглата, пак мъгла!
    Тук е Чалгария, уважаеми!
    Тук мутра заменя мутра! Калинка отлита, долита калинка! Предишните отиват да си харчат краденото по екзотични острови, а нашето правосъдие не се интересува от хора, които са на повече от 800 километра околовръз. Тези които са по близо са дребни риби!
  • 188 НАБЛЮДАТЕЛ

    4 2 Отговор
    А ми най-точно като ги разобличим и вкараме в затвора.На всеки му според заслугите , както е по света.А може и по китайската процедура....на стадион............
  • 189 ultra

    2 4 Отговор
    По същите причини и аз не съм на Площада!

    Коментиран от #190

  • 190 Поборник

    2 1 Отговор

    До коментар #189 от "ultra":

    Протестиращите са две категории. Платени и наивници! Аз ще протестирам дори срещу собствените си интереси срещу 250 лева дневно!
    50 лева горница са за разноските ми!
  • 191 Предложение

    2 1 Отговор
    Да оставим кадърните крадци да се накрадът до пръсване! Така има по-голям шанс да направят нещо за обществото преди да умрат от пресищане!
  • 192 дедо

    5 2 Отговор
    Лицемер! Винаги ще останеш в сянката на Големия Бъндарак!
  • 193 АС/DC

    6 0 Отговор
    Кирчо, навремето вие като пяхте на протестите докарахте мутрите. Като не знаеш как остави ние да опитаме да ги махнем. Като не ти пука и не искаш да помогнеш поне не пречи.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Доналд Тръмп

    4 3 Отговор
    Всичко което казва Мареков ми се струва доста умно и вярно

    Коментиран от #206

  • 196 Пак да питам

    1 0 Отговор
    Кирчо - ЩЕ СЕ или ЩЕ ГИ? Къде е подлогът, кой ще свъши работата! Къде си ти в цялата картинка?
  • 197 Шаран БГ

    7 3 Отговор
    Не ги разбирам нещата, но винаги се питам : Какви ги търси в Парламента у-у-у-важаемият г-н Маричков ?? Обикновено там влизаха и продължават да влизат хора на изкуството с много добри изявени, но никому неизвестни заслуги към ДС. Все си мисля ,че не е и не е бил "щурец", а "къртица".
    Бог да те поживи, Кирчо! Не пееш лошо....Греховете ти ,са си твои !!!
  • 198 Пич

    4 1 Отговор
    Никой не дава кинти и Кирчо Маричков не си мърда пръста.
  • 199 да ама

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "алтернативата":

    Да, промяната е вече крайно нужна, но айде да слагаме нещата по стойности, а не по география. Не ни е нужен ЕСССР2, а моралност, духовност ако искаш го кажи. ЕС го видяхме колко струва - 2 месеца протести - те се правят, че не виждат. Искаме си да се върнат активните, моралните, знаещите и можещите хора, които милеят за България и са отишли на гурбет заради грабежа на мутрите.
    Колкото до партия "Да, България" на известния грантаджия - той изпусна знамето. А със това, че се противопостави на предложението за спирането чуждестранното финансиране на НПО-тата изпусна и шанса да бъде взет насериозно от хората.
  • 200 Не така

    4 3 Отговор
    Ако напишеш нещо, което не отърва на протеста веднага започват просташки обиди, епитети и гнусотии.Ето как е с Маричков, така беше и с Кабаиванска.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 На чужда гърбина

    6 2 Отговор

    До коментар #201 от "Коментатор":

    А запитвал ли си се защо Маричков правеше провокации на властта и.......все му се разминаваше? Другите певци подведени от неговия пример ги скълцваха веднага, на момента. Все ми си струва,че лежеше на гърба на дядо си,както и на протекциите на една държава граничеща с Египет и Сирия.
  • 204 История

    5 2 Отговор
    Чета статията и първото, което се сещам е как преди години във влака Варна-София срещнах едно семейство. Мъжът беше музикант. Разказваше как като ученик си поръчал китата и я чакал да пристигне с месеци, както е било с много от стоките едно време.
    Пристигнала китарата най-накрая и той отишъл да си я вземе.
    Маричков бил там и взел що инструменти имало да се вземат пък...на оня дето чака да му върнели парите...
  • 205 И така се пие на муфта!

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    ...Ех поле широко, хей Балкан ти роден наш...Да живее революцията!
  • 206 Всичко е точно

    1 2 Отговор

    До коментар #195 от "Доналд Тръмп":

    Е щом Тръмп е съгласен с "Мареков", значи всичко е точно.

    Коментиран от #217

  • 207 В.В.П.

    3 3 Отговор
    ЕЙЙ,ХАМЛЕТ,,НЕ СЕ ОБАЖДАЙ...ВЪН ОТ МУЗИКАТА СИ МНОГО ЗАХЛЮПЕН...,,1981Г ,, ВКУСЪТ НА ВРЕМЕТО,,,НАПРАВИ ЯКА МУЗИКА ПО ТОШОВО ВРЕМЕ....САМО НЕДЕЙ ДА МЕ УБЕЖДАВА Ш ,ЧЕ НЯМАТ АНАЛОГ ,СЕД СЕДЕСАР ГЕРБЕРАСТИТЕ.....КАЗВАМ ТИ ,ЧЕ И МАТ...
  • 208 Дело

    8 2 Отговор

    До коментар #18 от "Маричков е пич":

    Винаги е бил леке двулично!
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 седесар

    7 3 Отговор
    Поредния помияр до Плевнелиев и Ал.Йорданов
  • 211 седесар

    6 3 Отговор
    Подлога а дава акъл
  • 212 RODGER WOTERS (PINK Floyd)

    5 2 Отговор
    Маричков, Маричков!...
    Слез от стената! Срамота!...
  • 213 Джон Ленън и Боб Дилън

    3 2 Отговор
    Какъв щурец си ти ?!Хлебарка си!...
  • 214 Вирус

    1 3 Отговор
    Ако Борисов подаде оставка,това ще бъде поредното предателство от негова страна,и ще потвърди правилото че с много пари може да се постигне даже и държавен преврат от хора които и хабер си нямат от политика.
  • 215 ОСТАВКА

    3 2 Отговор
    Герберско ла*йно. Тряваше да си в затвора за убийс*тво нагъл де*дка.
  • 216 Грую

    2 0 Отговор
    Всъщност г-н Маричков това е само още един индикатор за естеството на българската психика, а именно да се търси изкупителна жертва, която да стане събирателен образ на неблагополучието на цял един народ, а и на всеки един индивид от него по отделно. Досега бяха така наречените "комунисти" и техните потомци, а сега част от хората, наричани "мутри" се спрягат, като наследници на комунизма и новият виновник и изкупителна жертва за собственото ни невежество и бих добавил с риск да се присъединя към изкупителните жертви на множеството - простотия!
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Сатъра

    1 1 Отговор
    Как па точно да не ти дойдеме на концерта дървен филосов гаден. С въоръжена борба ще паднат Мутрите за твое сведение.
  • 219 КСД

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "Ван дер Любе":

    Много точно казано!Поздравления!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове