Last news in Fakti

7 Декември, 2020 18:10 5 168 91

Здравният министър контрира премиера: Рано е да отваряме всичко от 21-и

  • проф. костадин ангелов-
  • костадин ангелов-
  • бойко борисов-
  • здравеопазване-
  • противоепидемични мерки-
  • парламентарни избори-
  • избори

Проф. Костадин Ангелов потвърди единствено, че може да бъдат отворени детските градини и яслите от идната седмица.

Здравният министър контрира премиера: Рано е да отваряме всичко от 21-и - 1
Снимка: БГНЕС

"Много е рано да говорим за отваряне на всичко от 21-и, при условие че седмицата, която ни е важна да анализираме, е от 14-и нататък". Това обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов на брифинг пред сградата на Министерството на здравеопазването.

Повод за думите му беше изявлението на премиера Бойко Борисов по-рано днес, че на 21-и декември "всичко ще отвори". Ангелов обаче потвърди, че може да бъдат отворени детските градини и яслите от идната седмица.

"Ние разговаряхме с премиера сутринта. От числата, които наблюдаваме, такава готовност имаме. Така че още на брифинга преди една седмица ви казах, че това ще бъде първата мярка в зависимост от заболяемостта. Ние сме готови да я въведем още от понеделник", каза здравният министър.

Той разпоредил мерки "навсякъде" във връзка със струпването на хора в различни магазини.

"Ако продължат и не се спазват съответните актове, знаете, следва затваряне на съответните търговски обекти. Мисля, че са въведени необходимите условия навсякъде", заяви Костадин Ангелов. По думите му проверките са на ниво. Имало наложени санкции.

По-рано през деня от здравното министерство бе анонсирано, че директорите на шестте РЗИ-та, отговарящи за организацията по ваксинирането срещу COVID-19, ще дадат информация пред медиите във връзка с подготовката на страната за предстоящата кампания по ваксиниране. Преди това те трябваше да се срещнат с министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и председателя на Националния ваксинационен щаб проф. д-р Красимир Гигов.

Вместо да говорят директорите на РЗИ-тата, обаче, информацията изнесе самият здравен министър.

Костадин Ангелов обясни, че тяхна задача е да изготвят до четвъртък списъци с желаещите за ваксиниране медици, които са на първа линия. След това ще трябва да направят с останалите директори на РЗИ-та в областите, за които те отговарят, "ясна логистика на необходимостта от мобилни екипи и бройката". В понеделник щели да се съберат отново, за да уточнят всички специфики на съответните райони.

Работи се по закупуването на съответните хладилници за съхраняване на ваксини. До края на годината трябва да се сключат договорите с доставчиците, а в началото на следващата те да бъдат доставени.

Според Костадин Ангелов "парламентарните избори ще се проведат на указаната дата от президента".

По-рано днес държавният глава Румен Радев обяви във Facebook профила си: "Ще насроча вота за Народно събрание за 28 март следващата година. До тази дата всички отговорни държавни органи – изборна администрация, изпълнителна и законодателна власт, трябва да създадат необходимите условия и мерки, които да гарантират правото на всеки българин на вот и да минимизират риска за неговото здраве. Изборите трябва да бъдат проведени в срок, с доставени и лицензирани машини, както е по закон."

Здравният министър увери, че повече от два месеца работил екип по въпроса под ръководството на вицепремиера Томислав Дончев. В него влизали и хора от здравното министерство.

За противоепидемичните мерки по време на вота се обсъждали различни варианти.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Игра

    74 3 Отговор
    на добри и лоши !

    Коментиран от #87

  • 2 Доброто и лошото ченге

    90 1 Отговор
    Ти, тиии, колко си подъл Боко, тииииии ;
  • 3 Бацо

    60 4 Отговор
    Аз решавам причинит не са медицински а чекмеджински 😂🙈😂
  • 4 А, бе тия

    71 1 Отговор
    Вечер като си легнат да се гушкат не си ли говорят, че през деня всеки с различни идеи.
  • 5 гост

    78 1 Отговор
    Театър ,, сълза и смях" !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бою

    48 2 Отговор
    Отваряме щот трябва да пращат лилаво в шкафа
  • 8 Теб не те

    53 0 Отговор
    ли водиха по магистралите, че да ти дойде акъл в главата? Я не се изказвай против Вожда! Той ще спре вируса, да знаеш!

    Коментиран от #11

  • 9 Бат Бойко нощния бандит

    51 1 Отговор
    Ангелов!Уволнен си!
  • 10 Мутри вън

    42 3 Отговор
    Всичко ще отворите още на 14-ти !
  • 11 Дельо Хайдутин

    43 0 Отговор

    До коментар #8 от "Теб не те":

    Баце ще натовари Ангелов в багажника на джипката.Ще го разходи до язовира и ще се разберат.ха ха ха
  • 12 Майна

    53 1 Отговор
    НАРОДЪТ АКО НЕ Е ИЗГУБИЛ ЧУВСТВОТО СИ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ , ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА ВИ СВАЛИ И ДА БЪДЕТЕ ЗАТВОРЕНИ ТАМ КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО.БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ АМИ СЕ ВДИГАЙТЕ!!!
  • 13 гост

    44 1 Отговор
    Тоя се е боядисал за снимките ?
  • 14 Куку, куку....

    47 2 Отговор
    И "професорите" му, и той са пълни шизофреници. Всеки ден го доказват и си противоречат взаимно по няколко пъти. Герберастите трябва да се изолират в лудница доживотно!
  • 15 Изумен

    57 1 Отговор
    В милиард и половина Китай от който уж е тръгнал вируса починалите общо от него са 4 хиляди 460 човека в 6-милиионна България са 4 хиляди 880 човека. Ще си платите за геноцида герберсстки крадци и мафиоти...

    Коментиран от #27, #81

  • 16 Просто

    36 10 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема.Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Антигенните не се отчитат никъде и се крият,а те са много по-достъпни вече и масово се предпочитат. Като не могат да се приравнят може да са обявяват толкова положителни ПСР и толкова антигени, но това не се прави. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица (от 26.10 до 1.11) е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица (от 2.11 до 8.11) е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. За 46 седмица(от 9.11 до 15.11) увеличението е повече от 80% това са около 1750 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. За 47 седмица(от 16.11 до 22.11) увеличеното e 110% това са 2230 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. Тоест умират двойно повече хора. Медиите удобно не споменават това обаче.
    Честит законен геноцид на всички. Мерки не са необходими нали?
  • 17 ТаУмВзе

    29 4 Отговор
    Пуделът е послушен гербераст. Слушкат, че трябва да е затворено до Изборите. Ако се наложи да има избори де. За кво са ти избори Робе. И така си трайкаш, докато мреш! Хайде, честито житче. Тва е.
  • 18 Констатация

    31 2 Отговор
    Рано е да отваряте всичко! Късно е, че не сте всички отдавна на топло!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Васил

    11 33 Отговор
    Като отворите всичко ще има пак рязък скок Българина не е свикнал да спазва мерки и си мисли че е безсмъртен.

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    16 3 Отговор

    До коментар #20 от "Васил":

    Васил . Ангелинка , Стоян .....оня с коня ....
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 1 Отговор
    за да е мир БОЙКО в сибир
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 2 Отговор
    БОЙКО е двуличник лицемер егоист лъжец
  • 24 123

    24 7 Отговор
    Боко, отваряй всичко. Ковид зомбитата като искат да си стоя у тях.
  • 25 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    18 9 Отговор
    Защо ДЖЪМБО НЕ Е ЗАТВОРЕНО

    Коментиран от #28

  • 26 Аххаха

    19 2 Отговор
    От познанствата ми с мутри мога да кажа едно, тоА Ангелов нещо си е повярвал. Те седят на седянката и Боконим нарежда. Те дебилатват и след това кудкудякат като едни истински кокошки. Това ше е така до момента когато или на боко му писне или го усети като непотребна калинка. А това става бързо с мутрите. Ангелов е на една бяка линия разстояние от брутална немилост!
  • 27 Въх

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "Изумен":

    Не е хич нелогично , но чевек трябва да си размърда мозъчните клетки . Да не кажа и че това е коментирано многократно .
  • 28 Джъмбовец

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Зашо да е затворени?! Щом Метро и практикер работят, защо джъмбо да не работи...
  • 29 Охо Бохо

    21 1 Отговор
    Ама сериозно, той контра на Боко? Ама това за наивници ли го пишете? Ама те в България умряха. Един вожд, една партия едно мнение на вожда, друго няма.
  • 30 Калоян

    14 2 Отговор
    Тровят ни със боен химикал , затова си купете от аптеките ХЛОРЕН ДИОКСИД ,и си слагайте във водата колкото е необходимо! Хлорният диоксид пречиства водата ,и изкарва тежките метали през уринарният канал ! Една капка от хлуорният диоксид отговаря за 10кг човек ,демек ако сте 80кг ще сложите 8капки във шишето със вода ,която ще пиете през деня ! Важното е да не се превишават дозировката ! Повече информация по - темата може да откриете във сайта : bastareport.com
  • 31 Лелее

    25 1 Отговор
    Надут ботоксов пуяк !
    Ще измрем от глад бе !
    Г Е Н О Ц И Д !!!!

    Коментиран от #37

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 23 Отговор
    мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

    Коментиран от #39, #41

  • 33 Калоян

    14 1 Отговор
    Малко информация за хлорния диоксид :
    Хлорният диоксид ефикасно и бързо убива всички вируси, бактерии и гъбички във водна среда, включително в телесните течности на човека; напълно безвреден за хората; ефективно отстранява биофилми; микроорганизмите не развиват резистентност към продукта. Разрешен за употреба в България дезинфектант за питейна вода.

    Коментиран от #85

  • 34 Азз

    25 0 Отговор
    По принцип е доброто и лошото ченге....
    Но в в случая е тъпото и по-тъпото ченге...
    Още съм в размисъл кой кой е...
  • 35 FRANCE

    13 1 Отговор
    Французите вече отвориха Франция !
  • 36 Дълбоко виждащ

    10 3 Отговор
    Бойко ви надигра!!докато спрягахте чекмеджето,ви пусна първо КОВИД фандък и Велико народно ви пусна,а като клъвнахте на Нещото....забравихте за чекмеджето,за горанчо,за седемдесет милиона забравихте....с двеста ви Баракова!!!И кой сега е наперения.....С една прочетена книга ви победи!скрийте се,смешници!

    Коментиран от #45

  • 37 Калоян

    16 2 Отговор

    До коментар #31 от "Лелее":

    Също така е и ; МАСОНСКА БЛУДНИЦА,ПРЕДАТЕЛ ,ЛАКЕЙ,ХОМО-СЕКСОАЛИСТ,А К СЕ ГОВОРИ ПЕ Е ПЕДОФИЛ ,този ,,здравен"министър !
  • 38 Политолог

    3 10 Отговор
    На Ганьо му се ходи в мола😂

    Коментиран от #40

  • 39 Калоян

    2 13 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Най-важното е вие -пенсионерите да сте живи и здрави ,и да продължавате да се радвате на пенсиите си . И затова вие ,който сте във рисковата група 65+ ще ви ваксинират първи ,все пак сте си дали здравето и живота за България и българската икономика !

    Коментиран от #42, #43

  • 40 гост

    13 0 Отговор

    До коментар #38 от "Политолог":

    Ангелинке , стой си в мазето !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор

    До коментар #39 от "Калоян":

    оставка на герб
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 3 Отговор

    До коментар #39 от "Калоян":

    ас не съм в рисковата група над 65+ драги ГОСПОДИНЕ а съм пенсионер по болест и съм на 56 и съм работил преди това а сега БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ми дава 270 лева и ми се падат по около 8-9 лева на ден и и с тях са си плащам храна 3 ПЪТИ на ден дрехи сега отоплението телефон интернет вода транспорт това е ЖЕСТОК ГЕНОЦИД който не е бил и в турско ГОСПОД да убие БОРИСОВ и ппгерб
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Калоян

    17 1 Отговор

    До коментар #36 от "Дълбоко виждащ":

    Ми надиграл ни е . Има една българска поговорка/приказка ,а тя е следната : хитрата сврака с двата крака ,а и много други като : КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ ,ПАК ТАМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ! А то да е само педала от Банкя ,да се изгони и вкара във затвора доживот . Последните 30години ни управляват само чуждопоклонници и селски тарикати ,жадни за пари ,внимание,и власт ,която пък не пускат за нищо на света ! Крали ,Крали ,все не са се наяли ,но ще дойде ВИДОВ ДЕН ,да ВИДОВ ДЕН ,и тогава ще трябва да плащат за всички според делата !

    Коментиран от #57

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ангелинка

    13 3 Отговор
    Не трябва да се чака 21 ви,Още утре да се отварят всички места,Няма смисъл да затваряте,Искаме свобода на народа.
  • 48 Тяната

    7 15 Отговор
    Прав е здравният министър,никакво отваряне,много хора измряха,трябва търпение,това е положението,ако отворят на 21,още по зле ще станат нещата,Бойко Борисов да разсъждава трезво,да не се подава на манипулации,ако иска да печели избори,никакво отваряне на тоя етап,народа мре!!!!!

    Коментиран от #55

  • 49 лейди Мъдона

    12 2 Отговор
    Уважаеми докторе, ти ли разбираш повече от Вожда? Хеле пък от вируси!!!
  • 50 гост

    4 2 Отговор
    Аз , Ангелинка съм трол .
  • 51 Естествено

    15 0 Отговор
    Типично за тях, един ден едно, на другия-абсолютно противоположно. Всичко, което правят е лишено от здрав разум и логика. Изобщо вече не се очудвам от нищо

    Коментиран от #58

  • 52 Пловдив

    15 2 Отговор
    Утре сутринта оня толуп ще му запали врата на този гей...
  • 53 Гост

    17 0 Отговор
    Преди списъците с "желаещи" да се ваксинират искам да видя как в ботоксовия г. на този, на еднокнижния, Балтов и нощ, а след това на жените, децата и тъщите им набутват ваксини от огромни фризери... Едва тогава ще повЕрвам, че не са опасни ваксините!
  • 54 ПОЗОР

    15 1 Отговор
    малоумници!!!
  • 55 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #48 от "Тяната":

    Колко "зле" ще станат нещата, моме? Половината ми познати, вкл. моето семейство изкарахме вируса - кой по-тежко, кой леко, други без синмтоми! Зорът с ваксините е, че няма да могат да ги пласират заради стаден имунитет до края на януари....
  • 56 Призив

    11 0 Отговор
    Да затворим радетелите на затварянето!
    ...в Белене!
  • 57 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 6 Отговор

    До коментар #45 от "Калоян":

    Можехте да го вкарате,нооо пропуснахте момента,Поради липса на Мъжество! Не се ли срамувате,човек прочел според вас една книга да ви такова.....След изборите тази банкянска....ще изчезне и вие пак ще плюете по някой друг и ще се надявате на ....Змията да го клъвне!Вълкът му е дебел,защото не чака а сам си върши делата!
  • 58 Г-н колт

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "Естествено":

    По принцип си подават топката ,играят на доброто и лошото ченге ! Каквото и решение да вземат ,първо минава и се одобрява от вожда им - Бойко Методиев Борисов ,хомосексуалиста от Банкя !
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    геб оставка мутри

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 вис2

    10 0 Отговор

    До коментар #60 от "Забелязъл.":

    БОЙКО е мутра престъпник двуличник егоист
  • 63 АВРОРА

    10 0 Отговор
    БОЙКО народа те мрази
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Матей

    7 0 Отговор
    Доброто и лошото ченге.А бойко се мята в крайности,ту наляво ,ту надясно,баш в л.йн.то прясно.

    Коментиран от #66

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #65 от "Матей":

    БМБ е двуличник
  • 67 Матей

    8 0 Отговор
    СМЪРТ НА ГЕРБЕРИЗМА,СВОБОДА НА НАРОДА!!!
  • 68 айде де

    6 0 Отговор
    ей и акъл требе, но откъде да го има Бай Х.й, това не пожарния шланг или шлем.., как така ще отвориш всичко, това да не ти е дирника за много пари и кюлчета, това са хора, народ, който иска да живее без твоите лъжи и измами, по-скоро давай оставката,че се изпренадахме вече и няма време за повече лъжи
  • 69 Стоян

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "АТИЛА":

    Браво АТИЛА. Като го извика в Пазарджик и този забелязъл си самоизтри коментара. Има такава опция в Гугъл марч. До 5 минути от своя айпи може да си премахнеш коментара. Този гербераст се уплаши и самоизтри
  • 70 Не разбирам

    11 0 Отговор
    Премиер и министър на здравеопазването не си ли комуникират преди да излезе единия и да плещи глупости, с които пък другия не съвсем съгласен? Пак станаха за смях. Подозирам, че ще му дърпат ушите на здравния министър
  • 71 Дамяни

    11 0 Отговор
    Пендала Борисов почна с номерата си. Аз искам ама тия недават. Баце , тия номера си ги върти вътре в ГЕП.
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    БМБ е лицемер двуличник престъпник сикаджия
  • 73 един от многото

    6 0 Отговор
    Кой ли му вярва на твоя премиер , че и на теб , като им кажете: "добро утро" и хората гледат къде е слънцето.
  • 74 Теодоро

    5 0 Отговор
    Всички в кауша,Долни твари алчни
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 въпрос

    3 2 Отговор
    Какво става, днес има ли протести?
  • 77 Азз

    5 0 Отговор
    Царя дава - подаря не дава!
  • 78 пророк Исай

    1 0 Отговор
    Рeклaмнaтa кaмпaния нa КOВИД19 cтaртирa в нaчaлoтo нa 2020г. В дeбютa cи , cъcтaвитeлитe нa рeклaмaтa , изнacяхa прoтивoрeчиви фaкти и дaнни зa вируca ! C тeчeниe нa врeмeтo ce oбигрaхa и пoдoбрихa рeклaмнaтa cи кaмпaния ! Вмecтo зa умрeли oт КOВИД19 , зaпoчнaхa дa пишaт зa зaрaзeни c вируcът . Рeклaмaтa , НACAДИ cтрaх и пaникa в чacт oт нaceлeниeтo нa cвeтa , кoeтo бeшe и цeлтa нa рeклaмaтa ! Eдин път , нacaдeн , cтрaхът зaпoчвa дa рacтe , пoдпoмaгaн oт мeдийнoтo инфoрмaциoннo влияниe . Ceгa вeчe идвa врeмe зa ЖЪТВA - инвecтирaнитe финaнcи , трябвa дa ce възвърнaт мнoгoкрaтнo , прoдaвaйки НAДEЖДA нa изпaднaлoтo в пaникa нaceлeниe ! Внaчaлoтo - БEЗПЛAТНO и НE ЗAДЪЛЖИТEЛНO ..............в пocлeдcтвиe - ПЛAТEНO зa вcички , БEЗ ДA E ЗAДЪЛЖИТEЛНO !!!! Плaщaнeтo щe ce нaлaгa c увeличaвaнe нa внocкитe пo ДAНЪК ЗДРAВE - Нaкрaткo , плaщaй cи , бeз знaчeниe дaли щe пoлзвaш !!!!! Caмo в Eврoпa имa нaд 700 000 000 ж. , пo мин. 2€ caмo увeличeниe нa Д.З. , тoвa ca мин. 1 400 000 000 € eжeмeceчнo . Рeклaмaтa на КОВИД19 e нaй-уcпeшнaтa , oт измиcлянeтo нa рeклaмaтa ! Лoшoтo e , чe тeзи кoитo нe вярвaт в иcтeриятa КOВИД19 , cъщo учacтвaт в CПEКТAКЪЛЪТ , принудeни oт Влacтимaщитe ! Зaщoтo Shоw must gо оn - пeeшe Фрeди
  • 79 е х о

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "the truth":

    А аз се чудех , защо мутрата му , ми е антипатична ! Изпитвам неприязан към лесбийки и гейове !
  • 80 Лада

    4 1 Отговор
    Децата полудяха в къщи. Демотивират се. Възрастните учители са като изперкали-двойни домашни, тестове върху материал който не е преподаден и то "за да не се размотавяли на вън"!!! Имате ли идея това как ги озлобява към същите тия възрастни учители? Някои хора не осъзнават че ще се берат много горчиви плодове след години!
  • 81 Учуден

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Изумен":

    За народная съд ли говориш та избиха много повече защото в белене ги хвърляха живи на прасетата
  • 82 Фактолог

    1 0 Отговор
    Така де – всички ще намразят тъпия Ангелов и ще обикнат умния Боросов...
    По Коледа трябва да се скандира: Бо-ри-сов... Бо-рис- сов... Бо-ри-сов...
    Отврат в неописиеми размери... и тук ги чета разваления продукт с марка човек...
    Не, не сте... вашата марка е отпадъчна миризма на човек, знаете от къде излизате...

    Коментиран от #89

  • 83 1234567890

    4 0 Отговор
    Къде е премиерът? Към момента май само във фейсбук... Доколкото си спомням работата му е дефинирана с точно определено работно място. Защо получава заплата при условие, че не е на работното си място? А Ботокса да си стои в кабинета и да приема, неговата длъжност е идентична. Страхувал се бил от корона вирус, ами пишман министер, за чий си министър тогава? Някой май няма топки, а само ботокс май?
  • 84 Гост

    3 0 Отговор
    Орел, рак и щука !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 този

    0 0 Отговор
    пак ли е тук? А какво правят болните му?
  • 87 Чекмеджето

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Игра":

    Тоя плъх Скубивеждичков ми противоречи??? Незабавно го уволнявам!!!
  • 88 Енигма

    0 0 Отговор
    Как рано щом ахадемик тиква рече закъснях те да затворите сега бързайте да отворите
  • 89 ЗНАМ ЧЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Фактолог":

    Не трябва да се излиза по празниците да се празнува в знак на протест срещу тиквеното недоразумение уж УПРАВЛЕНИЕ
  • 90 УВОЛНЕНИЕ

    1 0 Отговор
    БОЙКО Е БЕСЕН НА МИНИСТЪРА -- НЯМАЛО ДА МОЖЕ ДА ФУЧИ С ЖИПА ПО ПЪТИЩАТА И ДА ПРАВИ БРИФИНГИ С МИСИРКИТЕ !
  • 91 РАДЕЕЕВ

    1 0 Отговор
    МАРЕШКИ АКО ВНЕСЕ ВАКСИНАТА КОЯТО СЕ ШМЪРКА - ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ЗАМЕСТИ БОЙКО В ЧЕКМЕДЖАРСТВАНЕТО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове